Wij gaan niet opzij

Leegstromende ziekenboeg zorgt voor aanvallende impuls tegen Jong Ajax

BsideBart

Vanavond neemt NAC het op Sportpark de Toekomst op tegen de beloften van Jong Ajax. Trainer Edwin de Graaf zal voor deze wedstrijd weer volledige beschikking hebben over aanvallers Mario Bilate en Jarchinio Antonia, beide zijn na de invalbeurt tegen Roda JC nu wel fit genoeg om te starten.

Bijkomend positief punt voor De Graaf is dat de, na de wedstrijd tegen Roda JC, gehavende Nick Olij en Thom Haye gewoon fit zijn voor het duel met de Amsterdammers. Voor de trainer is het de eerste keer dat er echt druk op een wedstrijd zal staan onder zijn bewind. Met een vijftiende plaats in de rangschikking is het nog niet de gedroomde start voor De Graaf en zijn mannen. Echter is dit voor de jongelingen uit Amsterdam niet anders, zij staan na vijf duels voorlaatste. 

"We hebben geen excuses meer. Wij zijn verplicht, als je naar onze selectie kijkt, om daar te winnen. Het is zeker geen onderschatting richting Jong Ajax. Dat is altijd een ploeg die vrijuit kan spelen en altijd goede voetballers heeft. Maar wij hebben veel meer ervaring.” aldus De Graaf in aanloop naar het duel in Amsterdam. Dat Bilate en Antonia meteen aan de aftrap zullen verschijnen lijkt een zekerheidje: "Heb al vaker benoemd dat ik tevreden was over het koppeltje Mario en Ralf (Seuntjens). Hoop dat we dat zo snel mogelijk in ere kunnen herstellen.”

Dat Kosiah moet gaan wijken voor Bilate lijkt inmiddels ook wel duidelijk, echter ligt de keuze voor de buitenspeler nog volledig open. Velanas speelde ongelukkig tegen Roda JC terwijl Kestens de verrassing van de voorbereiding lijkt. Ook heeft De Graaf met Dion Malone weer extra opties op het middenveld. Deze strijd zal dan moeten gaan tussen de jongeling Azzagari en Malone. Het laatste twijfelgeval bevindt zich in de achterste linie bij Danny Bakker. De centrale verdediger bleef na een helft in Kerkrade uit voorzorg in de kleedkamer achter. Vervanger Rösler zou deze plaats vanavond ook in kunnen nemen, mede door het drukke schema van deze week. 

Vanavond om 20:00 uur gaat de bal rollen in Amsterdam. B-Side Rats is er vanavond na afwezigheid afgelopen vrijdag gewoon weer bij met de matchcast om 19:00 uur! Een link naar deze Matchcast is te vinden op onze socials en de site. Uiteraard zijn wij er ook bij in Amsterdam en voorzien we jullie vanaf daar met ons liveblog en interviews na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
Terug naar overzicht
41 Reacties
71    
Talentje

Echt schandalig dat nac niet wordt uitgezonden EN geen schakel kanaal er is van espn!!

20    
PietP

Waren de heren van De Rat niet van plan om in deze gevallen iets te streamen?
Anders wordt het weer lekker https://076radio.nl/ weer overbelasten vanavond.

Hoe dan ook fijn dat we voor het eerste Bilate met Seuntjens aan de aftrap hebben.

HUP NAC!

11    
RNAC

Dat NAC niet wordt uitgezonden is inderdaad klote!

Iemand toch nog een link om de wedstrijd te kunnen bekijken?

15    
Dbare

Deze moet wel echt gewonnen worden hoor, om weer enigszins aansluiting te vinden.

HUP NAC!!!!

-9    
Nacbreda1989

@Talentje

Er is vanavond gewoon een schakel kanaal hoor..zeker klote dat ze het niet uitzenden, genoeg kanalen daar lijkt me(maar heeft allemaal met rechten te maken, zoveel per speelronde in de kkd)

19    
SjorsNac

Met een beetje geluk kunnen we het toch volgen via de twitter van @ratsportslive

🤞🏻

-8    
Wanny

Bakker en Malone nog maar even aan de kant houden op dat kunstgras daar. Die hebben we nog hard zat nodig.

Antonia gewoon rechtsbuiten ipv Kestens. Die jongen heeft al veel gespeeld de laatste weken.

9    
Spreço

Kunstgras ???
Lijkt me niet.

5    
Blue

Hoe ik het hier lees is er vanavond wel een schakelprogramma: https://www.espn.nl/other/artikel/_/id/8889916/vijf-wedstrijden-in-de-keuken-kampioen-divisie-op-maandagavond

Blijft gewoon ruk dat ze NAC niet op kanaal 3 of via de app uitzenden... desalniettemin weer zin in vanavond!!

13    
Steef

Kosiah komt exht nog heel erg veel te kort. Hopelijk blijft Bilate nu fit.

0    
Wanny

@ Spreço

Hebben ze daar echt gras?

-52    
RICHARDPRAHA

Voor degene die zeiken dat het niet wordt uitgezonden is en dat ESPN dat wel zou moeten doen omdat het NAC is....denk eerlijk gezegd dat er onder de ESPN abonnees meer mensen zijn die zouden kijken voor Jong Ajax dan voor NAC....Onze nieuwe status.

8    
Andre Vermeulen

Het niet wel erg triest zijn in de spitspositie van Liberia. Die Kosiah doet zijn best maar ik heb hem niet kunnen kunnen betrappen op een goede actie.

8    
Spreço

@Wanny
Volgens mij werden zij na ons eigen veldje gekozen als 3e beste veld in de KKD. Van echte grassprietjes.

-2    
Baco

Waarom koopt NAC de uitzendrechten bij ESPN van de beschikbare wedstrijden van dit seizoen niet? Al eerder aangegeven dat dit ontzettend gewaardeerd gaat worden. Nadeel is dat er 2 zenders van ESPN niet meer actief zijn wat jammer is omdat daar vaak de KK Wedstrijden uitgezonden werden.

7    
normaal

@richardpraha
Helemaal mee eens, alleen het is nog even wennen voor sommigen.
Beide voeten op de grond en die elke week laten spreken zodat ESPN niet meer om ons heen kan.

-2    
Perino

Over Kai de Rooij wordt helemaal niet gesproken ????
Wat mankeert hij ?

8    
Adriaan

Idd
Kotzebue en De Rooij hebben we gard nodig op links

1    
Timo076

Meer supporters op de thuistribune van jong ajax vanavond?

6    
scheppioni

Jezus zeg Perino, onder welke steen heb jij gelegen ?
Kaj deze maand nog niet, blessure lastig te herleiden.
Vanavond 0-3 !!! HUP NAC !

-3    
nac64

waarschijndelijk op streamhunder

-6    
Bredafun

@Baco.
Helemaal gelijk heb je. Gewoon klote dat er niet wordt uitgezonden. Vorig jaar was t veel beter geregeld.toen werden alle wedstrijden uitgezonden .
Wie weet wordt het alsnog uitgezonden op espn3.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

4    
Harry

Ligeon ook vanaf de aftrap?

-1    
NAC4Ever

Het lijstje krimpt gelukkig.
Wie zijn er op dit moment nog geblesseerd?

1    
Paul

Iemand livestream vanavond?

5    
combiispoep

Ben erbij vanavond, was vorig jaar ook meer NAC dan Ajax publiek op het thuisvak. Vorig jaar was het een leuke en spannende wedstrijd, vanavond een zakelijke 1-4 overwinning.

HUP NAC!

-39    
Jos

Alstublieft geen Bilate!!!!!!

-3    
Ben

Op welke straem kun je nac zien

9    
Martinus

Alstublieft wél Bilate.

4    
Breetjeda

Ik ben altijd rosler fan geweest. Als je hem het vertrouwen geeft is dat een heele goede die ook nog eens snapt wanneer het publiek opgezweept moet worden.

Bakker heb ik eigenlijk alleen nog maar zwak zien spelen tot nu toe.

Ik vind dat je in de kkd helemaal niet iemand als cv moet opstellen voor de opbouw, maar gewoon 2 slopers die niet opzij gaan!

-25    
Breda1976

Wordt een kansloos verhaal vanavond. Jong ajax is gewoon beter en gaan dit ook gewoon eenvoudig winnen. Dat is de realiteit. Min maar een eind weg met je hele bril, wij worden helemaal zoek getikt daar. 4-1

4    
Nacmijnclub

Stel dat NAC voor €10.000 per wedstrijd de uitzendrechten kan kopen en 10.000 supporters zijn bereid een euro te betalen. Ik doe in ieder geval mee. Al gaat het om n veelvoud van dit bedrag dan gaat het nog steeds nergens om!

2    
Noah Akkermans

Jongens volg Twitter want iedereen stuur daar linken op!! En er zitten vast een paar bij waar je de wedstrijd gewoon kunt zien!

0    
Talent

Wellicht heb je hier een kans, de wedstrijd staat er in ieder geval bij: https://sportstream24.nl/eerste-divisie-voetbal-livestream/?amp=1

0    
Vakkie g

http://www.firstrowsportz.com/

2    
gsg

Pfff worden geen spelers gespaard bij Jong Ajax met Danilo in de spits, dit wordt zeker geen walkover?

2    
Geelzwartwit

Mooi dat Malone terug is en als middenvelder benoemt wordt. Dat wil zeggen dat hij het met deze speelwijze en trainingen nu wel kan belopen.
Compacter aanvallender ik ben er blij mee. Zou het voor Malone ook tof vinden als hij dit seizoen kan laten zien waarvoor hij gehaald en gekomen is.
Olij Malone Haye Seuntjens Bilate Antonia Ligeon als ervaren gedreven basis in de mix met de talenten die basis of van de bank starten. Mooie complete selectie nu haast iedereen fit is.

2    
Ivo

@Breetjeda

NAC-Telstar was 2-0 bij rust, Bakker was toen heer en meester achterin. Tot hij geblesseerd uitviel, toen stortte NAC ook in. Bakker is geblesseerd geweest, heeft gewoon wat ritme nodig. Tegen Roda was hij niet goed, maar ook weer niet zo slecht als sommigen beweren. Roda heeft geen grote kans gehad toen Bakker in het veld stond.

0    
Maarten

@ IVO,

Er kwam van Danny ook geen b al aan en hij had moeite met het natte veld.

-1    
Wossol

Hesgoal.tv

0    
Breda1976

Boys check hesgoal.com

Laad alle berichten na dit bericht in