Wij gaan niet opzij

Liveblog: Forumavond NAC

Benn076

In het Rat Verlegh Stadion is vanavond de Forumavond waar supporters in gesprek kunnen met de directie over het beleid voor komend seizoen. Voor wie er niet bij kan zijn, zijn Da Pope en LarsW aanwezig en zullen je hier op de hoogte houden van eventuele nieuwtjes. Volg hier de liveblog.

Bron: B-Side Rats

34 Reacties
0   0  
Rubenac

Toppers!
Ben blij dat zon orgaan, als bsr bestaat.

0   0  
Nacman

Helaas geen bootcombi dit jaar RKC probeert na een krankzinnige 4 -5 overwinning van hart gefeliciteerd rkc Waalwijk

0   0  
n@©

Thx voor deze service BSR!

0   0  
Nacman

Bar het is mario been of Stijn vreven

0   0  
Steefl

Bedankt voor de updates.
Bsiderats is belangrijk voor mij persoonlijk, belangrijkste bron van info bij mijn belangrijkste bijzaak/hoofdzaak in het leven.. Thanks!

0   0  
Eucalypta ..

Weg met Brood,mislukte Fries,rare Belg en tutje Edelenbos!!! Wat n bende

0   0  
Dun Diëe

Nou ben ik wel heel erg benieuwd wie die andere kandidaat is. Als het klopt dat het Mario Been of Stijn Verven is dan kan ik me er wat bij voorstellen dat je niet automatisch voor Brood kiest.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Super mannen.

RKC Waalwijk gefeliciteerd en bedankt voor een schitterende voetbalwedstrijd. Ik ben jaloers. Het zij jullie van harte gegund.

0   0  
Semsi

Het gaat tussen Brood en een andere Nederlandse trainer. Dus geen Vreven.

0   0  
n@©

Doorvragen over VDA en zijn scoutingsbureau. Deze combinatie is onverenigbaar, bij één tegenvallende aankoop (en hij gaat er slechts 20 halen) heeft hij al de schijn tegen. Ondanks dat hij zegt dat er geen relatie meer is, staat hij nog gewoon genoemd op zijn site:
http://www.gtsports.be/

0   0  
reflektor

Los herman rkc had gewoon mazzel ....gae liep met 3 man op de keeper af en scoorde niet ...Ik weet niet of je de wedstrijd hebt gezien of alleen txt hebt gekeken ?

0   0  
Ric

De naam Spierings toch ook wel een paar keer horen vallen. Daar kan nu dus een streep door. RKC zeker geen klagen gehad over mazzel. Maar heb daar toch wel wat leuke spelers gezien. Waarom de eagles in die laatste minuut met zoveel man voor de bal stonden is mij een raadsel.

0   0  
Dartfreak

Ik vind het goed dat seuntjens niet komt. Vind het een goede gozer hoor maar ik hoop dat nac nu eens gewoon goede voetballer aantrekt die eigenlijk eredivisie waardig zijn. Dit moet toch wel kunnen lijkt mij. Beter 15 degelijke spelers en de rest aanvullen met jeugd als 30 halve net of helemaal niet voetballer's.

0   0  
RV

Dartfreak, gedeeltelijk eens en echt niet ten koste van alles Seuntjens halen.
Maar als ik dan nu hoor dat bijvoorbeeld Ilic en Lundqvist (hopelijk) blijven dan denk ik eigenlijk dat je aan Seuntjens toch een perfecte spits hebt voor in de Eerste Divisie.

Je kunt de lange bal spelen zodat de creatievelingen aansluiting kunnen vinden, je kunt vanaf de zijkanten met snelheid op voorzetten spelen en je kunt de bal in de zestien pompen.

Maar goed, het salaris zal ook navenant zijn geweest.
Al vind ik het dan vreemd dat er geroepen wordt dat hij na 20 minuten buiten stond.

0   0  
D’n Dijk

Mario Been zou een prima keus zijn voor NAC !

Heeft veel respect voor onze club , en speelt aantrekkelijk voetbal !

De broertjes Ilic zou fantastisch zijn !
Als dat lukt straal je ook echt ambitie uit !

Toen hij fit was (voor de winterstop) stak hij er qua niveau ver boven uit !

Als Lundgvist dan ook blijft , en er komen nog een paar goede spelers bijkomen ziet het er ineens anders uit !

Logisch dat er eerst een aantal spelers uit moeten !

0   0  
Prediker

Zouden jullie eens willen vragen wat ze met de keepers van plan zijn? Onze jonge pool een kans of halen ze een ervaren kracht?

0   0  
n@©

Smulders had zijn eigen koninkrijk en werd door niets of niemand een strobreed in de weg gelegd om dure middelmatige karakterloze voetballers te halen. Doodeng om te zien dat NAC wederom dezelfde fout maakt en de sportieve toekomst van onze club zonder enige vorm van controle in de handen van een onervaren Belse ZZP'er te leggen.

0   0  
Eddie_V

jammer geen boot combi volgend jaar :(

0   0  
Ernie

De naam Mario Been is meerdere keren genoemd. Heb ik iets gemist?

0   0  
scheppioni

Ja hoor, prima vent Jelle, maar op basis waarvan !? En of het nog niet alles is, nadelig voor de regio, wolluk promoveert .....

0   0  
Harrie

Vooralsnog allemaal jonge spelers, maar als je iets wil presteren is er ook enkele routiniers nodig die het klappen van de zweep kennen

0   0  
D’n directeur

Begroting dus rond de 9,5 mln, iemand enig idee hoeveel die was in het jaar 2016/2017?

0   0  
MdH

Bedankt BSR! Jullie doen het echt geweldig - zeer gewaardeerd door de fans uit het buitenland.

0   0  
Tegel

@Harrie... Net als nijholt en kali zeker?

0   0  
Molenschot Loco

TOP GEDAAN BSR REDACTIE!!!! Ja met caplocks aan.....

0   0  
Raamsdonk vak-G

T zou gaan om Streppel....

0   0  
n@©

Streppel, of Brood? Das nie zo moeilijk

Zou wel eigenzinnig zijn van VDA om iemand met het NAC DNA als Brood te passeren voor een andere trainer met een gelijkwaardig cv. Ik vraag me zelfs af of hij dan begrijpt bij welke club hij is beland en of hij weet heeft van de vijfde colonne bij deze club.

0   0  
NAC4Ever

Bedankt BSR! Ben een hoop wijzer geworden!

0   0  
Pie076

@N@c van den abeele heeft aangegeven dat zijn bedrijf op hold staat en dus niet actief is. Verder kan heeft hij wel volle beschikking over de statistieken uit dat bedrijf. Ook heeft hij uitgelegd dat zijn bedrijf wereld wijd spelers scoutte en in een data base op sloeg. Clubs konden bij zijn bedrijf terecht om die info te kopen en dus verder geen invloed van club of zaakwaarnemer bij betrokken is. Hij heeft ook aangegeven dat hij dit op zen site gaat aanpassen maar daar nog geen tijd/aandacht voor heeft gehad omdat zijn focus dus op NAC ligt.

Ik moet het allemaal nog maar zien met wie hij aan komt pas dan kan ik oordelen.

Hup NAC

0   0  
van Flieger

Ten Rouwelaar blijft... wat een afgang.

0   0  
Ivo

@van Flieger

Het afgelopen seizoen hadden we met Muric een goede keeper, maar dat liep anders en toen kwam mooiboy van Leer. Dat hebben we geweten. Van Leer wilde het gaan maken bij Ajax maar werd gestald bij NAC. Die is nog geen dag gemotiveerd geweest. En dat kan je ten Rouwelaar niet aanrekenen.

Birighitti werd uit Australië gehaald via een Youtube filmpje, het lijkt me dat dat ook niet de keuze van Jelle was.

0   0  
n@©

@Pie:

Wereldwijd spelers scoutte? Bedrijf on hold? Zo'n type bedrijf kan je onmogelijk on hold zetten. En waarom vertelde hij eerst zo'n lulverhaal over zijn vrouw? Echt niet alles geloven wat deze Belse eenmanszaak vanavond heeft verteld.

0   0  
Dutchbird

Over de trainer.
============
vdA wilde geen trainersnaam noemen naast kandidaat Brood. Ook niet dat het een Nederlander zou zijn. Toen die mevrouw enorm aandrong en verwees naar de poster aan de wand van Stijn Vreven gaf vdA wel toe dat het een Nederlandstalige trainer zou worden. Ook gaf hij aan gecharmeerd te zijn van de instelling en bevlogenheid van Stijn Vreven. Verder keek hij heel moeilijk toen de vraag werd gesteld of Brood misschien te mondig is voor vdA. Als ik deze waarnemingen optel sta ik er niet van te kijken als Stijn Vreven binnenkort wordt gepresenteerd als de nieuwe trainer/coach van NAC.

Over de selectie.
=============
Er werd ons een beetje een rad voor de ogen gedraaid, of getekend, toen vdA naar de flipover liep en daar op de verschillende posities een aantal kruisjes zette. Hij telt de verhuur aan Helmond en de huur van City niet mee als hij het over zijn 25 eigen spelers heeft. In die 25 telt hij degene die moeten vertrekken wel mee want dat zijn momenteel eigen spelers die een doorlopend contract hebben. Hij wil die namen niet noemen maar het is duidelijk dat Rosheuvel, Kasteneer, Kali, Kaikai, El Allouchi en Leigh gewoon meetellen waardoor hij momenteel al op 24 spelers zit. Hij kan dus op dit moment slechts één speler halen. Pas als een van die ongewenste contractspelers vertrekt komt er weer salaris vrij voor een volgende nieuwe speler.

Eisenga gaat er van uit dat een aantal van die ongewenste contractspelers uit zichzelf zal vertrekken voor 1 juli en dat er een paar misschien een zetje in de rug nodig hebben in de vorm van een afkoopsom. Maar zo lang dat niet is gebeurd wordt er niemand gecontracteerd waardoor het aantal contractspelers boven de 25 stijgt.

Wij kunnen hier dus fantaseren over nieuwe namen tot we een ons wegen. Daar is geen ruimte voor. Pas als er een doorlopende contractspeler uit zichzelf vertrekt, of het contract van een van hen wordt afgekocht, mag vdA de boer op voor een volgende nieuwe speler. Als Rosheuvel, Kasteneer, Kali, Kaikai, El Allouchi en Leigh lekker blijven zitten tegen 30% minder salaris zijn wij dus in de aap gelogeerd.

0   0  
Peter13

@Dutchbird - bedankt voor je toelichting. Maar volgens mij zijn Kali, Kaikai, El Allouchi en Leigh in de eerste divisie echt wel bruikbare krachten.

Laad alle berichten na dit bericht in