Wij gaan niet opzij

Liveblog: NAC - Almere City

Das Phantom

Vandaag neemt NAC het op tegen Almere City. Het is de op een na laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Volg alle ontwikkelingen rondom de wedstrijd in dit liveblog.

Almere City
0
0
NAC Breda
27 juli 2021 19:00
Sportpark De Gagelrijzen, Sint-Willebrord
Bron:
B-Side Rats
47 Reacties
50   10  
Ikke

Toch straks maar eens vragen of er snel nieuwe spelers worden verwacht...de selectie is echt veel te smal !!!

18   0  
Tim

Interessante opstelling

Hoop dat sommige die niet vaak spelen ons positief kunnen verrassen. Hup NAC!

5   32  
Nacman

Waar is haye transfer?

14   0  
Nac

@nacman

Spelers als Marijnissen, Mashart en Haye krijgen rust tegen Almere City. Niks mee aan de hand, verzekert NAC. Kortsmit, Rutten, Bilate en Kotzebue wel allemaal geblesseerd. Velanas iets verder in zijn fitheid dan Bakker en daarom op de bank vanavond.

Bron Blanco

6   1  
Bart

Ergens te volgen?

10   1  
Maarten

@ Bart,

Jazeker, deze liveblog.

6   2  
Bart

@maarten haha ja dat snap ik maar nergens beeld?

9   5  
Scheppioni

We gaan het zien nu, hoe smal onze NAC selectie eventueel is ......

5   28  
Basje

Komt almere met een B eftal?
Zit hier lekker op vakantie op t terras en heb ff geen tijd om me te verdiepen in de wedstrijd..

7   1  
geelzwartwit

Benieuwd naar Van Schuppen en DJ in deze

HUP NAC!

50   10  
Ikke

Toch straks maar eens vragen of er snel nieuwe spelers worden verwacht...de selectie is echt veel te smal !!!

24   0  
Noord Mokumse NAC'er

Zo lang het niet om 't echie gaat, lekker alles proberen.

VVV uit, dat telt.

Hup NAC!

5   0  
Judge M.

Dank aan 076 Radio voor het live verslag!

20   12  
RV

Almere een rechtstreekse kandidaat voor promotie.
Samen met Volendam, Emmen, de Graafschap, VVV, Ado en wie weet ook nog wel een Roda of Excelsior. Een loodzware maar tegelijkertijd ook hartstikke leuke competitie wat dat betreft.

Al die concurrenten hebben alleen hun belangrijke spelers in iedere linie al wel staan en daar zit ook de nodige ervaring bij. Terwijl de kans groot is dat NAC straks een keeper en beste middenvelder kwijt raakt. Ook voor het aanvallende middenveld en buitenspelers hebben we weinig tot geen smaken. Dat geldt ook voor de spitspositie. Een concurrent als Volendam kan met hun voorhoede en middenveld al zeker een doelpunt of 35 a 40 intekenen.

Het is overigens niet nieuw bij NAC.
We zijn er heer en meester in om onvoorbereid aan het seizoen te starten. En zeker zonder TD zal dat alleen maar oplopen.

14   1  
Sam

Selectie is al lang niet compleet blessure gevoelig ook nog. Er moet zeker nog wat bij voornamelijk in aanval.

20   31  
Scheppioni

@RV
Blijkbaar vindt men bij ons NAC belangrijker dat die huichelaar blijft .... er komt geen speler buiten ado verleden !

5   5  
Judge M.

Afgelopen. 1-2 voor Almere

35   1  
GeelZwart

Potentie zit er zeker in, zoals ze tegen sparta lieten zien. Nog een paar versterkingen en we kunnen met de kop omhoog en het mes tussen de tanden, uit naar VVV. Hup NAC!💛🖤

20   12  
Tip

Als NAC de 11 beste op kan stellen met Haye en Olij staat er een elftal dat mee doet om promotie. Een eventueel vertrek van Haye is erger dan Olij. Olij valt op te vangen als Kortsmit weer fit is. Maar komen er blessures en Haye vertrekt hebben we een probleem om mee te doen voor promotie. We kunnen nu spelers aantrekken uit de begroting maar die minimaal vijf ton extra van van Aalst zijn we kwijt. Ik geef niemand de schuld hiervan het is simpel een feit. Kortom het wordt niet gemakkelijk. Verder hoop ik dat Manders a. Persbericht op NAC.nl verwijderd en b. Duidelijkheid geeft over de bedreigingen aan adres Steijn. Zodat we het verleden kunnen afsluiten want ik ben bang dat al dat geouwehoer veel teveel energie in gaat zitten. Wat wij dienen te doen is honderd procent achter de ploeg. En de verwachtingen even niet te hoog want een kind begrijpt dat we in moeilijk vaarwater zitten. Hup NAC !!!!!

20   12  
Stan

Ik hoorde vandaag dat je straks alleen toegang hebt tot wedstrijden met volledige vaccinatie. Weet iemand hier meer van? Kan er niets over terug vinden.

11   77  
The Cosmic Gate

@STAN
Als dat zo is, dan wil ik de discussie wel voeren mbt discriminatie !

8   37  
Nacman

Dat heb ik ook gehoord men zou zelfs bij een volgende golf niet gevaccineerde mensen een verplichte lockdown willen geven

11   14  
Bou

@stan klopt inderdaad. In de praktijk dus gewoon vaccinatie afdwingen bij mensen. Ben zelf wel gevaccineerd maar ben het niet eens met dit soort praktijken.

16   13  
Rob

Ik denk dat we een prima elftal kunnen opstellen wanneer de 2 aangekondigde versterkingen erbij komen dat meedoet om promotie.

Het “technisch hart” heeft het namelijk steeds over 4 versterkingen gehad:
• linker centrale verdediger (Bakker)
• box to box middenvelder (Velanas)
• creatieve middenvelder, is denk ik recent gewijzigd naar een spits omdat Seuntjes de voorkeur heeft als aanvallende middenvelder.
• buitenspeler

De spits en buitenspeler moeten wel echt goede spelers zijn die garant staan voor doelpunten en assists.

Keeper: Olij (Kortsmit & Vd Merbel)
Verdediging: Schouten (Rutten* / Vanacker), Moise (Rossler* / Siereveld), Bakker (Marijnissen), Maria (Mashart)
Middenveld: Haye (Malone* / Agougil, Bel), Velanas (Azzagari), Seuntjes (van Schuppen)
Aanval: nieuwe buitenspeler (Kestens), Bilate (nieuwe spits), de Rooij (Buffonge* / Kotzebue)

Dan kunnen we nog achterin nog verkopen / verhuren: Rutten en Rossler omdat we met Vanacker en Siereveld vervangers hebben klaar staan. Als dat niet lukt kunnen deze jongens spelen in O21. Ook Malone kunnen we proberen te slijten omdat we met Agougil en Bel een vervangers hebben. Maar ook die kunnen in O21 spelen. Ook Buffonge slijten ten favoure van Kotzebue kan een goede optie zijn. Bij het vertrek van de bovengenoemde spelers hou je nog steeds een selectie van 21 spelers en 3 keepers over. Dat lijkt me meer dan genoeg en zorgt ook voor perspectief van O21 en O18 spelers die het goed doen.

Zou er onder Hellemons eindelijk eens een plan uitvoeren. Als iemand het kan is hij het, dat heeft die bij de jeugd allang bewezen.

6   44  
NixNACNix

Als onze toekomst afhankelijk is van Hellemons zie ik het somber in.

6   5  
Gjoewie

Even off topic: die Kasper Pedersen, is dat niets voor NAC? Heeft zijn contract bij Esbjerg laten ontbinden, omdat hij het niet zag zitten langer onder Hyballa te trainen.
Ongetwijfeld komt hij fit en afgetraind bij zijn nieuwe club!

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/990388/esbjerg-speler-weg-door-hyballa-krankzinnig-ik-kan-het-nauwelijks-bevatten.html

19   6  
Ivo

@NixNACNix

Zucht. Onze toekomst is niet afhankelijk van Hellemons. Hij is interim TD tot er nieuwe eigenaren zijn die een nieuwe directie gaan aanstellen. Dus dit is voor een paar maanden.

De kans is zelfs aanwezig dat daarna Ton Lokhoff weer terugkeert. Het is maar net wie de boel gaan overnemen.

16   11  
Otjes

De grote drie gaan geen speler meer financieren.

Dit is wat veel supporters hebben gesupport. Seuntjens werd nog door Manders en consorten gehaald. Maar nu is het geld op.

Dit seizoen wordt overleven. Een aantal supporters beginnen te zien dat de selectie wel erg smal is. Klopt, wen eraan. De nieuwe eigenaar zal veel geld moeten inbrengen om Nac naar de Ere te brengen…

20   4  
Frank


@THE COSMIC GATE.

Ik ook; het zal toch niet zo zijn dat mijn ziekenfondspremie omhoog zal moeten gaan (ik ben wel gevaccineerd) voor mensen die niet gevaccineerd willen worden ?????????

4   21  
Jeroenw

Ik betaal al vanaf me 18e dus tot nu toe bijna 16 jaar elke maand en heb nog nooit wat gedeclareerd maar betaal net zoveel als ieder ander maar dat vind jij dan wel eerlijk? Dan nog even niet te hebben over mensen die extra zorg moeten krijgen door evt bijwerkingen op korte of lange termijn;)

6   17  
Jeroenw

Ook heb ik nog nooit een dag verzuim gehad en betalen mensen die ongezond leven gewoon net zoveel als andere dus wat je roept over vaccinatie slaat helemaal nergens op laat iedereen gewoon in zijn waarde wat zijn keuze ook is dat moet iedereen zelf bepalen toch

26   6  
Ernie

Ik vind het geen probleem om vaccinatie te eisen voor toegang. Iedereen heeft toch de kans om zich te laten vaccineren, gratis nog wel. Ik denk dat dit bij grote evenementen regel wordt en dat is prima.

5   2  
De Scout

Er moet deze week nog een spits worden gehaald. Met alleen de blessure gevoelige Bilate gaan we het niet redden.

Jizz Hoornkamp wil graag een stapje maken. Maar ik denk dat het Hugo Botermans zal worden.

14   0  
NAC76

@STAN,

Als je volledig gevaccineerd bent, dan komt er een QR code van bevestiging volledige vaccinatie na 2 weken beschikbaar in de te downloaden corona app. Daarmee kan je probleemloos de wedstrijden van NAC bezoeken.

Heb je dat niet, dan kan je gratis sneltest doen in tent naast NAC stadion (of elders) max 24 uur van te voren en op afspraak. Afspraak via website www.toegangvoortesten.org.

Zie ook informatie op:

https://www.nac.nl/nieuws/informatie-kaartverkoop-nac-%E2%80%93-lommel-sk

15   0  
PietP

Is "Ik heb gehoord" het nieuwe "Dat heeft op facebook gestaan"?

8   8  
Peerke

@Ivo Helaas komt Lokhoff niet meer terug na een overname. Of Hellemons interim is of blijvend zal heel veel afhangen hoe de resultaten zullen zijn. Dat is met de Graaf ook zo.

3   39  
NixNACNix

Hellemons, de man die zo solidair was met Lokhoff toen het hem uit kwam maar nu zijn kans denkt te ruiken. De koper die hem TD maakt gaat weinig plezier aan zijn investering beleven. Elke weldenkende koper beoordeelt hem op zijn prestaties en gedrag en zet hem buiten.

21   5  
Tip

Met alle respect voor ieders mening. Maar nu begint ,heel miniem nog, het afkraken van mensen al. En let op straks twee wedstrijden verloren en het barst los. Laten we daar nu eens mee stoppen. Het heeft louter ellende gebracht. Geef mensen sowieso ruim de kans. Mensen die een contract krijgen of hebben dienen dat normaal gesproken uit te dienen. Functioneert iemand onder de maat dan wordt hij via een normaal proces van functioneringsgesprekken bijgestuurd. En voldoet iemand niet goed genoeg dan is het einde contract einde oefening. Dat betekent dus soms effe geduld hebben. De voordelen zijn legio. Weg de miljoenen aan afkoopsommen, die kunnen naar het spelers budget. Er komt rust, dan functioneren mensen beter. Medewerkers die talenten hebben gaan niet verloren in de organisatorische chaos. En we krijgen een betere uitstraling naar buiten toe, dat is met name voor sponsors ook beter. Een en ander wil niet zeggen dat kritiek verboden is. Juist niet. Constructieve kritiek is , binnen het kader van het bovenstaande , prima. Van opbouwende kritiek wordt de zaak alleen maar beter.

3   0  
Tante Annie

Mijn kaartje binnen voor Venlo-NAC, hoppa. Op naar de nieuwe uitkaart+ volgend seizoen. Hup NAC

1   0  
Geelzwartwit

@tip top!

4   1  
Breda-mike

@bsr zijn er gisteren geen interviews gehouden met trainer en spelers?

8   2  
Badeend

Kan iemand die troll hier de mond snoeren?

Ik ga niet vragen om een ban voor een afwijkende mening (wees maar niet bang knulletje) maar dit slaat al maanden nergens op en heeft niks met een mening te maken, alleen maar met onzin verkondigen. Valt me nog mee dat hij of zij het niet als "feiten" brengt.

6   21  
NixNACNix

@badeend

Het feit is dat #teamton de “ Haagse kliek” buiten wilde werken en dat Hellemons luidt en duidelijk die kant koos. Die zelfde Hellemons zou volgens BNdeStem solidair zijn met Lokhoff en dacht waarschijnlijk dat dat zijn carriere ten goede zou komen. Dat kan en mag, niks mis mee.

Ton stapt op en Hellemons werkt samen met “ de Haagse kliek”. Hellemons zit in een spagaat maar roept nog wel even dat hij met Ton overlegt. Lokhoff die zo tegen de komst van de inmiddels zeer populaire steunpilaar Seuntjens was.

Maar dat doet Hellemons natuurlijk allemaal niet voor zijn eigen positie maar puur uit clubliefde.



19   3  
Willem 4,5

Ik lees dat er weer wat dommerikken zijn die als vaccinatie verplicht wordt het woord discriminatie in de mond nemen. Dictatuur hoor ik soms ook al. Ik zou zeggen, verhuis naar dan naar wit Rusland, daar kun je gemakkelijk je gang gaan, toch? Het is terecht dat je een stadion niet inkomt als je niet ben gevacineerd. Langzaam gaan we de kant op, geen restaurant en geen cafébezoek, ook geen museumbezoek zonder vaccinatie. Er zijn mensen die alleen maar aan zichzelf denken, ik noem dat egoisten. Het is dus geen klein griepje jongens, als je na kunt denken, denk na.

10   0  
Nonkel Frans

Badeend, bedoel je de trol die zijn eigen belang boven dat van het collectief belang plaatst of de gezonde jongeling die niet begrijpt dat hij in deze levensfase solidair mag zijn opdat hij of zijn naasten later op oudere leeftijd nog lang mag genieten van een goede betaalbare zorg.

Come on jongens zo moeilijk is het niet te begrijpen allemaal. Alles kan altiid beter in ons zorgstelsel maar de essentie van " je bent niet alleen op de wereld" is als grondbeginsel toch wel belangrijk om te snappen. Een groot goed waar vele van onze - arme - voorouders voor geleden en gestreden hebben.

Terug naar de wedstrijd:
Als ik mee moet doen met de Corona regels om het stadion binnen te komen dan zucht ik weliswaar een keer onwille van het praktische gedoe - maar doe het gewoon. Voor jou voor jullie voor ons allemaal.

Als we gaon.......

3   2  
Badeend

Aha, "het stond in BN De Stem dus het is waar". Mooi, dan hebben we het helder over welk niveau we het hebben.

Stond er ook in BN De Stem dat Lokhoff zo ontzettend tegen de komst van "de inmiddels zeer populaire steunpilaar" was? Hou toch op.

2   2  
NixNACNix

@badeend, als je niet door hebt hoe de hazen lopen houdt het op.

Prinsenpeek heeft de loopjongens van De Stem gevoed met hun waarheid. Dus: de jeugd kreeg geen kans, selectie was te oud, wat moet je met Seuntjens en Bilate was niet goed genoeg. Sydney was God op aarde, moest in de basis, de vrije trappen en penalties nemen. Ondankbare dat hij vanaf dag 1 niet wilde bijtekenen was hij volgens Blanco het kapitaal vd club. Mooie strategie: hij wil niet tekenen en schuift dat op Steijn.

Hellemans heeft vanaf dag 1 op schoot gezeten bij Lokhoff en wapperde ook met zijn functie. Hellemons wordt door de selectie en staf totaal niet (meer) serieus genomen en staat op een eiland.

De lekkers SvH en TL zijn weg, bronnen voor Peek en krant zijn zo goed als opgedroogd. Ze hebben alleen Hellemons nog en de familie Van H heeft hun doel bereikt. Inmiddels zingt De Stem een ander lied: Mario is zo leuk en goed, onze Hulk en sfeermaker we kunnen niet zonder hem. Seuntjens is een top aanwinst en inmiddels is Kestens niet meer goed genoeg en ligt het aan Azzagari als hij niet in de basis komt.

Kortom: een hypocriete bende.

0   1  
Fan uit Zevenbergen

Hellemonds en Lokhoff hebben nog dagelijks contact met elkaar over spelers en het voetbal

Dat zei Hellemonds vorige week zelf

Laad alle berichten na dit bericht in