Wij gaan niet opzij

Luka en Ivan Ilic melden zich bij NAC

Da Pope

Luka en Ivan Ilic hebben zich bij de selectie van Ruud Brood gemeld in afwachting van hun papierwerk. Vanmiddag zijn de broers aandachtig toeschouwer in Oudenbosch, waar NAC oefent tegen Lokomotiva Zagreb.

De gebroeders Ilic zullen komend seizoen gehuurd worden van Manchester City. De komst van de beide heren hing al even in de lucht. Technisch directeur Tom van den Abbeele meldde op de forumavond al dat beide spelers waarschijnlijk gehuurd zouden worden. In afwachting van het papierwerk trainen de talenten mee met het eerste elftal. De verwachting is dat NAC spoedig de komst van de twee officieel bekend maakt.

 

Bron:
B-Side Rats
43 Reacties
0   0  
Kinderkaartje

Welkom heren.
Make us proud!

Hup NAC!

0   0  
Flieger prins van ut kielegat

Hopelijk geleerd van vorig jaar met dat papierwerk

0   0  
Ratjeduneerste

Mooi dat ze al in dit stadium van het seizoen beschikbaar zijn ipv het last-minute aansluiten bij de selectie zoals volgend seizoen! Ik denk dat de groep genoeg tijd heeft zich tot een team te vormen op deze manier. Hulde voor Tom dat hij zich aan de afspraak houdt en de selectie daadwerkelijk al voor (ik denk zelfs meer dan) 80% rond heeft!

0   0  
Tombola Breda

Goed nieuws!

0   0  
Sjim

Hulde voor Tom idd! Ik krijg steeds meer zin in het nieuwe seizoen! Benieuwd hoe alle spelers zich ontwikkeling tot een NOAD team, strijden voor elkaar.

0   0  
10diego

Ben groot fan van Luka Ilic.

0   0  
Mike

Let op!!

Die Luca wordt de sensatie in de eerste divisie

0   0  
D

Als Luka fit blijft kan hij zomaar de nieuwe Manu van aankomend seizoen worden

0   0  
Martinus

Mooi dat die gasten ook al aansluiten. Nog mooier dat er niet afgewacht wordt wat er van Man City komt. Het wordt als bonus gezien. Zelf een elftal op de been brengen en dan als klap op de vuurpijl een paar gratis spelers die mogelijk het niveau nóg verder kunnen opschroeven en kunnen zorgen voor meer mogelijkheden. En daarbij heeft Ilic al best wat laten zien.

De komst van meerdere spitsen is sowieso een enorm pluspunt. Jarenlang wilde niemand van dat 'heilige' 4-3-3 afstappen, ook als het niet werkte. Ja, een vijfde verdediger erbij, maar altijd maar weer met niet-renderende vleugelspelers. Nu zijn er mogelijkheden. We kunnen met twee spitsen spelen, we kunnen omschakelen naar een tactiek met vleugelspelers, je hebt gewoon opties. Vorig seizoen was het echt niet anders dan 1 speler vervangen door de andere en dat was het dan. Geen andere type spelers, gewoon een andere dertien-in-een-dozijn speler op dezelfde plek.

En dan ook nog zó veel blessures, ik geloof dat alleen Koch het hele seizoen zowat inzetbaar is geweest. Ligt dat aan de intensiteit van de trainingen? Wellicht, maar toch ook bij een deel aan de spelers zelf, die het ook wel best leken te vinden. Nu, toch behoorlijk wat spelers die gewoon een heel seizoen gedraaid hebben vorig seizoen. Spelers die bekend staan om hun fysiek. Ik vind het prima zo.

0   0  
Breda 1965

ik blijf me verzetten tegen city,zal blij zijn wanneer die overeenkomst eindigt.Ik ben voor NAC,niet voor verpesters van het voetbal.Fuck city

0   0  
HenkTank

Go on City!!

Veel plezier met je verzet.
Remember Angelino en Manu?

0   0  
Arie

Remember Angelino en Manu.

Lekker boeien. We spelen wéér in de KKD, ook met die vrachtladingen spelers uit Manchester. Als je principieel tegen kutclubs als City bent verandert dat niet omdat er 1 of 2 van de 20 bovengemiddeld getalenteerd zijn en dat hier hebben laten zien.

0   0  
H.V.M.

Goed werk dat TvdA de selectie al voor pakweg tachtig procent rond heeft!
Maar uiteindelijk gaat het er om of er ook prima kwaliteit bij zit, zodat promotie kan worden bewerkstelligd.
Dát moeten we voorlopig nog even afwachten, dus ik laat de veren nog even in de la liggen, voordat ze richting het achterwerk van TvdA gaan.

0   0  
Breda 1965

Die remember ik wel,en waar staan we nou?Weer in de eerste-divisie.Dat schiet lekker op zo.Ik ben zwaar anti-El Al,maar die zie ik liever dan een city-hoer

0   0  
Haarlemmer

Breda1965 ben je ook voor iemand? Of vooral anti-alles?

0   0  
Breda 1965

Ik wil mijn club terug,mijn NAC.Dus zonder gebakken lucht

0   0  
Haarlemmer

Tvda is toch aardig op weg om een eigen selectie te creeeren?

0   0  
Balletje

Breda 1965 is een zielig brouwsel uit 1965. Ik zie meer diepte en dynamiek dan ik de afgelopen 10 jaar heb gezien.
En Boris ..denk dat ze daar wel een gokje mee kunnen maken. Wat hij misschien voetballend nog moet leren, met een oefenmeester als Brood twijfel ik niet aan een succes. Aan inzet en knallen geen gebrek.

0   0  
Ratjeduneerste

@ Breda 1965

Ga je erin verdiepen voor je dit soort nonsens uitkraamt. Zonder deze samenwerking had Smulders ons nog verder de vernieling in geholpen en bungelden we naast Helmond op de ranglijst. Dan was er weinig meer om aan te bouwen. Die jongens hebben ons uit de brand geholpen en de enige kwaliteit in het elftal gebracht die we op dat moment hadden.

Dus als jij je club zo graag had behouden had je nu in een leeg stadion kunnen gaan kijken voor de competitiewedstrijden tegen RFC en Made ipv oefenwedstrijden.

0   0  
Buurman

Mooi.

0   0  
Breda-mike

Breda1965 ga lekker naar tilbo.com

0   0  
Ernie

Wat mij betreft gelijk terug sturen.

0   0  
Joop Sloop

Als van TvA allemaal complimenten krijgt, misschien ook tijd om van Edelenbos een schouderklopje te geven?

0   0  
10diego

@joopsloop, zullen we in oktober de balans opmaken?

0   0  
Belgische Naccer

Ik ben blij dat ILIC blijft. Heeft creativiteit, is technisch goed, en heeft overzicht en kan een goal maken. Hopelijk is zijn broer ook zo goed.

0   0  
De batavier

Vraag me af wat onze Tom met Romeo castelen te bespreken had

0   0  
Ed

Zeer goed gevoel. Selectie komt richting compleet.

0   0  
Stoep79

@batavier is Romeo Castelen tegenwoordig spelersmakelaar?

0   0  
Die ne gast

Hoop dat Luka heel blijft op al die kunstgrasvelden. Zou best wel eens de verrassing van de KKD kunnen worden. Liet voor zijn blessure leuke dingen zien.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Illic is de beste speler van heel de KKD. Met kop en schouders en die speelt in het geel zwart.

0   0  
De batavier @ stoep79

Goede vraag. Ik hoop het maar...

0   0  
Bommetje

Het is een groot misverstand dat Smulrol zich afhankelijk van City opstelde en maar wachtte op wat er kwam.
Hij had de gehele spelersbegroting opgesoupeerd, dus alles uitgegeven wat er was.
Afhankelijk zijn betekent dat je bijv 5 ton niet uitgeeft omdat je verwacht dat die posities wel door City ingevuld worden.
Dat is dus niet het geval

0   0  
Michel

Is dat weer iets nieuws, City-hoeren? Zullen wel moderne escorts zijn dan ha ha

Jonge gasten zijn gek aks ze niet zo hoog mogelijk willen komen, en City is best wel ‘top of the food chain’ dus ik begrijp het zeker wel.

0   0  
Real Robert

Laten we naar hopen, dat die trien van Smulders alles opgeschreven heeft over de werkvergunningsaanvraag.
Anders gaat het weer 2 maanden duren!

0   0  
HenKTank

Sorry, maar zonder city waren we waarschijnlijk nooit uit de Juup gekomen.

0   0  
nacorakel

Laat maar lekker komen. Zonder City promoveren en met nog wat sneller. We hoeven niet, en mogen wel. Lijkt me een fijne start van de competitie

0   0  
Wanny

Als ie fit is, is Luka een topper voor de kkd. Afgelopen seizoen heeft ie maar weinig kunnen spelen. Hopelijk is dat niet chronisch.

0   0  
Dutchbird

Luka Ilic is een leuke breekbare paradijsvogel, maar geen verlengstuk van Ruub Brood in het veld. Dit team heeft eigenlijk twee van dergelijke types nodig want anders begint El Allouchi weer aanwijzingen te geven en dan heb je twee problemen; hij stopt zelf met zich aanbieden en knokken en de rest raakt van slag door die onzinnige gebaartjes.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Breda 1965 is zo'n type dat, ondanks een navigatiesysteem in de auto, toch nog een TomTom op z'n voorruit plakt.

Want dat was vroeger zo en dus hoeft dat niet veranderd te worden!!!!!

Dus...

0   0  
Arie

Los Pollos

Mooie totaal kromme vergelijking. Van dat navigatiesysteem wordt niemand beter dan enkel en alleen jijzelf. Van City gaat een hele voetbalwereld naar de complete voor niemand minder dan alleen henzelf. Wat wij er aan hebben of er van vinden boeit die olieboeren geen hol.

0   0  
Arie

*complete = klote

0   0  
DunErwt

@henktank

En met City zijn we ook weer terugkomen.
Waar we hopelijk volgend jaar weer weg zijn, en ja met City :-)

0   0  
Heksenketel

Even een vraag...ik lees continu de term "huren"....ik dacht dat wij ze voor niets kregen?

Laad alle berichten na dit bericht in