Wij gaan niet opzij

Malone toch niet op tijd terug voor NAC-De Graafschap

Raskolnikov

Dion Malone is toch niet op tijd terug voor NAC-De Graafschap. De verdediger/middenvelder mag toch met Suriname in actie komen tegen Aruba en mist hierdoor definitief de kraker van aanstaande zondag.

De wedstrijd van Suriname tegen Aruba, die aanstaande zaterdag gespeeld wordt, vindt in Florida plaats. De Amerikaanse autoriteiten wilden in eerste instantie geen toegang verlenen aan de Surinaamse internationals, die in de twee weken voorafgaand aan de wedstrijd in of via een Europees Schengenland hebben gereisd. Malone leek daarom op tijd terug te kunnen zijn in Breda.

De Surinaamse voetbalbond heeft de Amerikanen inmiddels echter bereid gevonden iedereen toe te laten. Dean Gorré kan daarom ook in de tweede wedstrijd van deze interlandperiode over alle in Europa actieve voetballers beschikken. Malone keert hierdoor pas na de interlandperiode terug naar Nederland en mist het duel tegen De Graafschap.

Bron:
B-Side Rats, Natio Suriname
46 Reacties
94   8  
Peerke

Had tegen Volendam een gele kaart moeten pakken. Was dan tegen de Graafschap geschorst geweest maar wel van zijn kaartenlast af. Niet slim genoeg.

29   3  
Adnac

3 punten en dan praten we hier niet meer over

28   5  
Vliegende hollander

De eerste 6 wedstrijden een goede malone en aanwinst voor nac gezien.
Nadien heeeeel ver teruggevallen,of we hier nu zo verdrietig om moeten zijn dat hij er tegen de graafschap niet bij is.......ik denk het niet.
Hopelijk dat de 2e keus van steyn, die malone moet vervangen niet de fouten maakt die de basis speler regelmatig wel maakt.
We zullen het zien,hup nac

57   2  
Judge M.

Aan Malone met een flinke jetlag hadden we ook niet veel gehad dus alle vertrouwen in Rosler zondag!

34   0  
Marti

Ton lokhoff is weer thuis , Ton Succes in je volgende stap in de nieuwe voetbal wereld bij ( je , ons ) NAC ! Vanaf 1April

22   1  
Beultje

Het maakt niks uit met deze selectie die wij hebben wie er speelt.
Niet liggen zeiken gewoon 3 punten zondag in ons BREDA houden en niks minder.......

15   14  
Overal

Wat een geluk

16   6  
n@©

Valt dit nou onder het kopje goed, of slecht nieuws?

94   8  
Peerke

Had tegen Volendam een gele kaart moeten pakken. Was dan tegen de Graafschap geschorst geweest maar wel van zijn kaartenlast af. Niet slim genoeg.

40   3  
Scheppioni

Tsja onomstreden ....... lekker nu voor Rossler dat je weet wanneer je zondag een sterke pot staat te voetballen, dat je een week later altijd weer plaats moet maken, te gek voor woorden natuurlijk !!!

25   4  
NAC!!!

Niet erg, een speler die geen vertrouwen heeft en staat te bibberen als ie speelt. Voor zo een grote sterke man ligt hij vaak tegen de grond. Onomstreden volgens de trainer (vriendje) in mijn ogen onterecht in de basis. Onze reus (ook interland) oogt veel beter (verdedigend)
Maar onze trainer ziet dat beter 🙈🤣..

Misschien winnen we wel zondag #zonderSteijn 🤣🤣

8   18  
Mo

Geen vertrouwen in onze selectie!

6   22  
Frits

@ Mo

Ik ook niet! Ga die wedstrijd dan ook niet kijken! Dat spaart me een hoop ergernis!

10   4  
Cusco

Hoe kan het dat de club van umar sadiq hem tegen kan houden voor Nigeria te spelen maar wij onze internationals wel moeten afstaan?

1   40  
Pietje Saaman

Opstelling zondag

Olij
Rutten rb
Rosler
Hendriks
Allouchi lb ( moet van mieghem ook achter allouchi aan )

Haye
Fiorini
Immers

Rooij
Bilate
Jansen ( 1e helft ) en dan afhankelijk stand rust schouten of azarkan

14   5  
RaraNAC

Off topic, maar mag ik zeggen dat ik de actie van Feyenoord met het shirt erg sterk vindt?
Ik hoop dat NAC ook met iets moois komt om mensen over de streep te trekken. Maar misschien makkelijk lullen met m’n gouden 1912 kaart..

3   4  
Bredafun

@pietje
Schouten in de aanval?

8   3  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Niet op tijd voor de wedstrijd?

Dat is een straftraining en lopend naar huis. Dat zal hm leren 😁

13   4  
DVD

beste nieuws van de dag. Hoewel een sympathieke vent is het een trage houten klaas pur sang. Laat Rosler maar schuiven

18   3  
Belgische Naccer

Gewoon Rösler en Hendriks.

Maar belangrijker...

Gaan ze nu wel inzet tonen en de tegenstander afjagen?

Of gaan we weer net zoals tegen Volendam als makke lammetjes naar de slachtbank?

Maurice?

Iemand?


14   6  
Goos

Zouden wij nog normaal kunnen functioneren, als we direct of indirect steeds zouden lezen of horen wat voor een nul of erger we zijn? Voetballers en trainers zijn ook maar mensen.

6   2  
Tip

Op een of andere manier lukt het NAC niet dominant te voetballen. De hamvraag is ligt dat aan de kwaliteit , gebrek aan kwaliteit, van de selectie of ligt het aan de trainer? Of is het een bewuste tactische keuze van de trainer ?
In ieder geval is zondag winnen een must met of zonder veel balbezit.

5   20  
Cees-2

Pijnlijk voor Malone deze reacties. Niemand schijnt zich druk te maken over het feit dat hij een weekje op vakantie gaat en NAC feitelijk laat barsten! Malone, doe rustig aan en pak er gerust een weekje extra bij.

4   27  
Piet

Bij Ajax en Feyenoord geven ze de internationals geen toestemming om zo ver te reizen. Wat ook een hele normale gedachtengang is. Echt belachelijk dat NAC het wel toe laat en enorme risico’s loopt. Maar ja onze Haagse blaaskaak weet het wel weer beter. Straks niet gaan klagen als Corona de boosdoener is geweest voor geen promotie.

Bedankt Manders voor je wanbeleid!

0   24  
Pik

Ik ga een petitie starten om Belgische naccer onze nieuwe trainer te maken!!!

Die kan van op tv zien of iemand vol gas geeft man man.... je hebt zelf niks gepresteerd.

Onze spelers zijn gewoon niet op en top fit want ze starten redelijk en fel en vallen als een kaartenhuis in elkaar.

Ben je niet top fit kun je het ook niet maximaal afzien en 90 minuten lang gas blijven geven.... ohja dat snappen jullie niet
😂😂😂😂😂

3   23  
ROb

Wat hebben wij toch een goede directeur.

Hoe kun je nu in hemelsnaam akkoord gaan met het feit dat je spelers de hele wereld moeten rond reizen voor een potje voetbal!!! Met alle gevolgen van dien......

De meeste clubs die bestuurd worden door mensen met kennis en kunde laten dit niet toe. Echt onverantwoord wat voor risico's Manders nu weer neemt. Maar dat zijn we inmiddels wel gewend van deze eendagsvlieg.

3   2  
Oosterhout

Zondag de spelers steun geven ?
Zijn er meer die na stadion gaan en hoe laat

17   1  
Ki Utsuri

@Piet:
Ook de internationals van Feyenoord en Ajax vertrekken. Alleen de Argentijnen blijven thuis, die oefenduels zijn afgelast.
Bijvoorbeeld Traoré (Burkina Faso) en Kudus (van Ghana) vliegen 'gewoon' uit richting Afrika.

11   4  
sjef de gevulde koek@BAOSJE

Ik denk dat we gewoon moeten hopen dat Immers weer fit si anders kunnen we net zo goed niet voetballen dat is tegen Volendam wel gebleken. Wat ik wel heel raar vind is Azzagari iemand die wel die meters aflegt zulke spelers heb je gewoon nodig. Jansen heeft laten zien die invulling niet waar te kunnen maken.

15   0  
since1912

Al die afwezigen vanwege interlandverplichtingen maakt me eigenlijk geen drol uit.

Als je nog enige kans op directe promotie wilt hebben moet je deze wedstrijd gewoon winnen, en welke 11 er op het veld staan zal me m'n reet roesten. Inzet, passie, strijd en de juiste mentaliteit is alles wat nodig is, er zit genoeg kwaliteit in de selectie (behalve Kapsalon Kali)

17   5  
Tinus

Kunnen ze Steijn niet een paar weken op pad sturen voor een interland, en dan iets fatsoenlijker voetbal op de mat leggen. Met passie, strijd en beleving i.p.v. die laf kut voetbal waar grotendeels met mazzel de laatste tijd punten zijn gepakt. Als het stadion vol had gezeten met publiek, en de laatste wedstrijden zouden zo slecht verlopen zijn als afgelopen maand. dan was er echt onrust in de tent. Nu haalt met de schouders op en boeit het niet.

8   5  
scheppioni

Nou het boeit wel zeker Tinus !
Ik word persoonlijk al misselijk bij de gedachte dat we zondag weer naar 75 min naar een gezapig NAC zitten te kijken en weer met een hoop frustratie een 0-1 of erger moeten goed maken !?!
Wat zou ik en meerdere weer eens een 90 min vlammend NAC willen zien !!
Maar ja, met steijn ....... nogmaals de graafschap voetbalt al het hele seizoen met twee spitsen dus zit hij wel te klagen dat er geen verdedigers meer bij ons NAC in huis zijn .... ???

5   0  
Gjoewie

Judge M > En niet alleen dat: hij heeft dan ook nog twee midweekse wedstrijden in de benen en een stuk of vier vluchten achter de rug. Zelfs als hij op tijd terug zou zijn, zou ik hem nooit opstellen.

4   11  
Walter

Niet meer opstellen, smerige streek van Manders om hem altijd speelminuten te garanderen, middenveld kon die niet aan en achterin is het het helemaal een drama. En slaafje Steijn moet hem opstellen. Walgelijk beleid

3   3  
Wanny

Wel mooi dat we hier mensen als Walter hebben, die van alle gesprekken binnen NAC op de hoogte zijn. Weten we toch mooi wat er zoal afgesproken wordt.

6   0  
Maarten

Niet erg, presteert lange tijd ondermaats.

8   0  
Matc

De Boer op stage geweest bij Steijn?

1   6  
Tip

Zag vandaag een oude bekende terug op TV. Unal. Toch een heel goeie spits gehaald door Smulders. Ben wel eens bang dat er een tijd komt dat veel supporters anders aankijken tegen de periode Goetzee - Smulders. Maar ik hoop dat ik ongelijk krijg.

10   3  
Belgische Naccer

@ Scheppioni

Ik snak ook naar een vlammend en aanvallend NAC. Maar dat heb ik helaas onder deze trainer nog nooit gezien.

Onder de vorige trainer wel...meerdere malen zelfs.

Na zondag staan we 6e en Steijn zal niet begrijpen waar het aan ligt.

Maar wij wel..wij weten het al een half jaar. Het is weer hopen op een wonder, zoals zo vaak bij NAC.

0   1  
Evert Mulder

En Malone zit gewoon nu op de bank als potentiële invaller😂

2   0  
Noord Mokumse NAC'er

Hij zit op de bank.

Nondeju, vliegt ie de hele wereld over.. Voor een plekske op de bank.

Rosler, kom er maar in kul

0   1  
Badeend

@Tip

Dankjewel voor die voorzet, je legt een groot deel van het probleem van NAC voor. De hele simpele emotionele reacties van supporters over wel of niet succesvolle aankopen bepaalt of iemand het als trainer, TD of AD goed doet of niet.

Terwijl het natuurlijk niet zo simpel is.

Het werk in alledrie die functies is véél meer "het halen van speulers". Het gaat veel meer om het bouwen aan de organisatie, structuur en de visie erachter.

Alleen er zijn teveel mensen die kijken naar de korte termijn en bijvoorbeeld een TD afbranden als een speler twee wedstrijden niet presteert. Of een trainer ophemelen als die "aanvallend voetbal" speelt.

De geschiedenis herhaalt zich voor de zoveelste keer - en dit is de reden dat mensen (achteraf!) dan weer bijvoorbeeld Van As gaan ophemelen (die er helemaal NIETS van bakte), nu weer gaan "terugverlangen naar Smulders" (bijna nog erger dan Van As ophemelen) en straks komt er nog een joker die gaat pleiten voor de terugkeer van figuren als Mommers, Eskes, Eisenga, Van den Abbeelen of Maaskant. Allemaal mensen zonder de juiste combinatie van visie, lef én juist begrip van de club NAC (al geldt dat laatste niet voor Maaskant). Allemaal korte termijn denkers en vooral scorers.

Helaas, maar vooral ook de reden dat Gillissen hier bijvoorbeeld ook nooit geslaagd was. Terwijl dat wél een topper is.

Ik ben heel benieuwd hoe het met Lokhoff gaat, maar die wordt in ieder geval niet weggestuurd als er twee spelers niet presteren - dat is het grote voordeel van de afgelopen jaren met tientallen 'slachtoffers'. Hopelijk kan de cultuur veranderen!

2   1  
Badeend

Dit neemt trouwens zeker niet weg dat ik vind dat Steijn flink wat rare fratsen vertoont zoals hoe hij met sommige spelers om is gegaan (Van Hooijdonk, Riera), zijn gedrag in de media (zie oa weglopen bij -terechte- vragen over de 1minuutwissel, het excuus-boetekleed na zijn rode kaart tegen Volendam) en vooral het eeuwig beschermen van een Malone die het spel vertraagt en geen goede verdediger is. Daarnaast spelen we abominabel voetbal maar ja, alles schijnt te mogen in de strijd om promotie. Ik denk daar anders over - geef NAC haar gezicht terug en slijp er een speelstijl, automatismen en teamspirit in en dan komt promotie óók, alleen misschien niet dit jaar. Maar die garantie hebben we met dat betonvoetbal van Steijn ook niet.

0   0  
Geelzwartwit

@badeend

Dit is de wens van de supporters al jaren. Continuïteit structuur en herkenbaar aanvallend voetbal.
"NAC uit is lastig" "Niemand wint er in Breda" en bij die uitspraken was het volle stadion de bonus. De speelwijze en het karakter van het team was veel meer een over mijn lijk mentaliteit.

0   0  
Theo

@badeend.

Nergens op gebaseerd dat Gilessen een topper is in de functie als td. In de jeugd wat het een eigenwijze betweter die precies wist waar en bij wie die moest zijn om witte voetjes te halen.

Haagse bluf en al ons geld is op en we gaan niet promoveren. Kei kei hard gefaald Manders met zn kornuiten.

2   0  
Tip

@badeend. Geen dank😊. Maar serieus, wat ik in vraag stel in mijn reactie hoeft niet haaks te staan op jouw reactie en mening. Ik heb begrepen dat Smulders als persoon zeer eigenzinnig was maar juist qua organisatie veel goede dingen heeft gedaan. Hij werkte gestructureerd in ieder geval. Naast wat mindere spelers heeft hij een handvol prima spelers gehaald, niet onbelangrijk natuurlijk. Dus in een 'normale' organisatie was Smulders misschien bijgestuurd maar niet ontslagen. Wie zal het zeggen ? Wat schoten we met zijn ontslag op ? Een technisch hart die in kortst mogelijke tijd een half miljoen over de balk smeet. Toen begon de ellende pas echt. Ik denk, maar ik kan dat uiteraard niet bewijzen, dat Smulders die 500.000 beter had besteed. Slechter kan in ieder geval niet.
In ieder geval beginnen we bij NAC iedere keer opnieuw. Was vorig jaar nog de visie transferwaarde creëeren nu is de strategie met ervaren spelers direct promoveren. Stel dat we zondag niet winnen van graafschap ? Waar staan we dan als organisatie ? Ik hou mijn hart vast in ieder geval.

2   0  
scheppioni

Idd Belgische NaCCer !!
zou best eens zo kunnen zijn helaas, al is er ergens bij ons NAC altijd hoop !

Laad alle berichten na dit bericht in