Wij gaan niet opzij

Malone: "Wij hebben wat goed te maken na zondag"

Das Phantom

NAC neemt het morgenavond op tegen Go Ahead Eagles. In Deventer kan de ploeg van Maurice Steijn iets herstellen van de eer die na de verloren wedstrijd tegen FC Dordrecht. Dat weet ook aanvoerder Dion Malone, die voor de camera van NAC vooruitblikt op de wedstrijd.

Malone verwacht een gretig Go Ahead aan de aftrap, omdat de ploeg de aansluiting kan zoeken met de bovenste ploegen. "Maar ook zeker een heel gretig NAC, want wij hebben zeker wat goed te maken na afgelopen zondag", aldus de aanvoerder. 

Het verlies tegen de nummer laatst heeft voor een flink dreun gezorgd in Breda, vertelt Malone. "Deze week leek het wat erger dan na de andere wedstrijden die we hebben verloren. Terecht, ik was zelf ook erg teleurgesteld. Pas woensdag kon ik mezelf een beetje herpakken en die wedstrijd vergeten." 

Als aanvoerder heeft hij de afgelopen week veel gepraat met zijn ploeggenoten. "Je zoekt naar een oplossing: wat kan beter? Ik persoonlijk kijk naar mijn eigen spel en heb gevraagd aan de andere jongens dat ook te doen." 

Het mooie aan voetbal vindt Malone dat je nu alweer snel de kans krijgt om de eerdere fouten recht te zetten. "Vrijdag kan je het alweer herstellen. Uiteindelijk moet de focus wel daarop liggen", aldus de aanvoerder, die met vertrouwen de bus instapt morgen. 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
48 Reacties
106   3  
Da Pope

Malone: "Ik persoonlijk kijk naar mijn eigen spel en heb gevraagd aan de andere jongens dat ook te doen."

Rest van de selectie: "Je spel was inderdaad ruk, Malone."

18   8  
Wallie

Grappenmaker.

15   1  
Henri

Dat hebben we al meer gehoord en helaas niet alleen dit seizoen. NAC en wanpresteren (niet alleen op het veld) zijn bijna een twee eenheid geworden de laatste jaren. En voordat daar verandering in komt moet er zo ontiegelijk veel veranderen in de totale organisatie dat een omslag er waarschijnlijk nooit zal komen. Allemaal vanwege financiële zaken, haantjes gedrag, egotripperij en onkunde.

39   2  
d'n directeur

Ik ben al die praatjes vooraf onderhand wel beu. Gretig dit, feller dat, herstellen en noem maar op. Eerst zien dan geloven.

106   3  
Da Pope

Malone: "Ik persoonlijk kijk naar mijn eigen spel en heb gevraagd aan de andere jongens dat ook te doen."

Rest van de selectie: "Je spel was inderdaad ruk, Malone."

16   2  
Scarface

Als Malone eens zou beginnen met de snelheid niet iedere keer uit het spel te halen dan maakt hij al een stapje de goede richting op.

41   4  
Da Pope

Malone kan moeilijk zeggen dat hij er geen vertrouwen meer in heeft en serieus overwogen heeft te stoppen, maar dit soort nonsens gelooft toch helemaal niemand?

Hij zijn allemaal plichtmatige, nietszeggende clichés. Als je zó waardeloos speelt tegen TOP én Dordrecht, geloof ik niet dat je nu opeens 'gretig' bent omdat je wat 'goed te maken' hebt. Wat een gelul.

14   1  
Dbare

Dat kun je wel zeggen ja, maar kan mij haast niet voorstellen dat het nu ineens wel allemaal gaat gebeuren want dit horen we elke week weer na een slechte wedstrijd

19   2  
Otjes

Begin idd bij jezelf.

Aanvoerder onwaardig qua voetbal en uitstraling.

Riera zou wat mij betreft aanvoeder moeten zijn. Niet perfect wel qua uitstraling en houding.

Malone beetje een soort van lamme tak...

26   2  
Judge M.

De laatste keer dat we keer op keer dit soort doorzichtige clichepraatjes kregen voorgeschoteld, degradeerden we aan het eind van het seizoen...

9   1  
Tombola Breda

Toen Malone aanvoerder werd gemaakt kon ik daar wel inkomen. Hij heeft ervaring, straalt rust uit en kan zich over het algemeen erg goed uitdrukken. Maar ondertussen ben ik bang dat NAC een ander type aanvoerder nodig heeft. Eentje die wat meer pit in zich heeft en niet geheel onbelangrijk: in vorm is.

Dan kom je toch uit op Olij of Haye. Riera is niet zo'n prater heb ik het idee. Maar we moeten ons wel realiseren dat een aanvoerdersband soms ook verlammend kan werken op een speler. Het creëert hoe je het went of keert altijd extra druk.

22   3  
Chris W.M.

Wij moeten een Sergeant-Major 'Shut Up' als aanvoerder hebben, geen Lieutenant Grüber ( voor de liefhebbers van Britse comedy onder ons ).

Schuif die band maar eens bij Haye om zijn arm, en laat Malone een tijdje op het bankje zitten. In plaats van het elftal bij de hand te nemen heb ik meer het idee dat hij de boel juist mee zuigt in zijn vormcrisis.

29   6  
Plastieke annemieke

De enige die de band verdiend is olij.

Laat dat nou ook net de gene zijn die het meest schreeuwt


Kaj - Sydney- dj
Azzagari
Haye malone
Mashart - riera -rosler - rutten
Olij ( c)


En kappen met die lange bal . Alleen in nood die bal een hengst geven. Kaj en dj zijn in hun kracht aan de bal . Geef ze die dan ook.

Buitenspelers met dreiging krijgen gelijk backup van de cv waardoor Sydney ook meer ruimte krijgt.

19   7  
Plastieke annemieke

En ik hoop dat de mannen aan de buitenkant eens de schroom van zich af gooien.

Ga lekker dribbelen, maak acties . Al lukt het 6 keer niet . Blijf het gewoon proberen . Daarvoor kijk ik voetbal.

Ik kan niet nog meer el allouchi en dogan types aan op de zijkanten .

Maargoed we weten allemaal dat de niets toevoegend el allouchi er morgen weer in staat en ik geef je op een briefje mee. 0 goals , 0 assist. As always

9   0  
Marti

Dion malone : het team heeft niet wat goed te maken , maar heel veel goed te maken. , en team bedoel ik ook de tech staf erbij!

9   3  
Theoden King

Gratuite opmerkingen en holle frasen. Ik heb er mijn buik vol van.

Na de wanvertoningen tegen fc dordrecht, tob oss én relstar geloof ik deze man niet meer. Noch enige andere speler die weer het "stoere" bandje afdraait voor iedere wedstrijd.

In de wedstrijden waarin NAC eindelijk had moeten draaien en vertrouwen én punten had moeten tanken, is het seizoen weggegeven.

Ik twijfel nog steeds heel erg of ik ga kijken morgen. Wéér een wanvertoning kan ik niet meer aan.

12   2  
Braze

Ik denk dat NAC wel wil maar gewoon niet beter kan.
Verdediging gaat nog wel, maar het middenveld is niet in staat de voorhoede te bedienen.
De spits heeft met Bilate geen afmaker.
Go Ahead zal niet met 6-0 winnen als bij de beker, maar ze weten dat ze van NAC niet hoeven te verliezen, nee, datze er makkelijk van kunnen winnen.

8   3  
YLLWBLCK

Is er nog post malone?

5   2  
Lamington

Praôtjus
Ga maar voetballen



Enne, die na de verloren wedstrijd tegen FC Dordrecht..... wat?

13   7  
Marco van bavel

Ze moeten 4 4 2 gaan spelen!!
Olij
Rutten Rösler Rierra Mashart
De Rooij Azzagari Haye Schouten
Van Hooijdonk Bilate
En laat dat nou maar eens 6 weken staan!!!

6   1  
@....

Na de laatste drie wedstrijden is het logisch dat de supporters uiterst sceptisch zijn. Naar jezelf kijken als spelers is prima maar heeft die zelfreflectie ook iets opgeleverd? Wat gaan we anders doen ? Andere opstelling? Andere tactiek. Wie staat spits?
Ik zie een minuscuul lichtpuntje. Eagles is een voetballende ploeg en dat waren de vorige drie niet. Misschien ligt dit NAC wat beter. Maar ik heb er een zwaar hoofd in eerlijk gezegd.

8   1  
Ivo

Ik geloof hier niet meer in, in die praatjes voor en na de wedstrijd over hoe het allemaal anders moet.

Laat mij een NAC zien dat er vol invliegt, dat kort op de tegenstander zit, dat duels wint, en snel omschakelt, en het is goed. Niet alles hoeft te lukken. Maar de inzet moet er zijn.

Ik wil maar een ding: GRETIGHEID in plaats van GEZAPIGHEID.
Daar kan je niet op trainen, dat zit in je of niet.

2   1  
Nac42

Eens met DaPope. Als ze na wekenlang belabberd te presteren zonder enkele lijn die in het spel te ontdekken is, ineens de pannen van het dak spelen, dan hoop ik dat ze dopingtest allen op de reserves uitvoeren..

Daarbij is dit wel goed bedoeld maar ‘een beetje dom’ zou Máxima zeggen. Je kunt nu alleen nog maar afgeserveerd worden op deze uitspraak.

Als je wint, vraagt men zich af waarom dit niet eerder kon, speel je gelijk dan krijg je de ‘kopen we weinig voor’ reacties en als je verliest de ‘zie je wel’ reacties..

Beter niet meer doen Malone, laat t gewoon op het veld zien

7   1  
fvf6

Ja ja ik geloof er niet meer in . Voor de wedstrijd zeggen ze we weten wat we moeten doen , en na de wedstrijd, we weten niet waar het aan ligt , als er weer een slecht resultaat is gehaald . Nou ik weet het wel er is een groot gebrek aan motivatie .

4   1  
Dos

Probeer altijd wel iets positiefs te zien of de hoop te houden, maar als hij na zondag zich woensdag pas heeft kunnen herpakken dan ben je prof en aanvoerder onwaardig. Wat een slappe hap.
Niet zeuren, schouders eronder!

8   1  
ome cor

@ Marco van Bavel
In jouw opstelling zou ik Kaj en Robin toch omdraaien.

9   1  
Belgische Naccer

Als de werklust van NAC hetzelfde is als de vorige 2 wedstrijden.......dan wordt het gewoon weer 6-0 voor Go Ahead.

Ik hoop alleen voor Steijn niet dat dit werkelijkheid wordt, want dan zijn zijn dagen geteld in Breda.

3   2  
Mick j

Na zondag ?
En die zaterdag of vrijdag daarvoor
en daarvoor en ...........

7   4  
JanVG

Ik zie Malone het liefst op de bank, de trage pad dat ie is. En waarom werd Malone meteen aanvoerder bij NAC? Haye of Olij hebben dat toch veel meer verdiend? Waarschijnlijk was dat een belofte van de TD. die toevallig ook de trainer is. Weer een reden waarom je de trainer nooit voor td moet laten spelen. Het is nog schandaliger dat de Haagse boys de volgende transferperiode weer alles mogen regelen. AANDEELHOUDERS grijp is en voorkom dit.

6   0  
NACBELG

Er zijn al fouten ondanks de gewonnen wedstrijden vanaf het begin , het winnen verdoezelde iets , maar als je als prof de wedstrijden vanaf dag 1 analyseert , moet je toch concluderen , dat het spel dramatisch was en steeds erger geworden is en dat je een beetje laat bent , nadat je van Top niet hebt kunnen winnen en zelfs van Dordrecht kansloos verloren hebt , om nu te zeggen dat je het morgen eindelijk gaat recht zetten .
Sorry , maar dan komen mijn haren overeind staan van die domme uitlating , hoe dom kun je dan zijn.

2   2  
Arie

Ontroerend verhaal, doen we verder niks mee.

3   9  
Kisku

Slim van steijn om hem in de verdeging te zetten ,nou nog rutten op het middenveld met haye wat loopvermogen en de rooy met venema in de spits 4-4-2 en snel een creatieve speler erbij

11   1  
Steefl

Zullen we afspreken om vooraf geen NAC spelers of trainers te interviewen?
Ik kan er gewoon niet meer tegen. Al die open deuren, al dat gelul om vervolgens weer een kutpot te spelen.

2   1  
Marco van bavel

@ ome cor. Klopt 👍

11   5  
Sjef de gevulde koek

Als ik Rutten weer op links zie ipv de kansloze Schouten en onze el allouchi weer in de basis zie staan. Dan kijk ik lekker wat anders want dan weet ik het al weer. Ben wel zo klaar met die 2. Ook verwacht ik azzagari en gelukkig is haye er weer.

4   0  
Geeren-zuid

Bla bla,laat jullie voeten maar eens spreken, dat gezever van het moet zus en zo onderhand kotsbeu!
Al weken is het niet om aan te gluren,het geel zwarte shirt onwaardig , er is geen lijn in t spel te ontdekken, zet eens met zijn allen druk en niet met zijn tweeen constant balletjes terug en breed , draai eens open en speel gvd vooruit en durf eens te voetballen, dit is de technische staf zeker aan te rekenen.
Iedere week wordt de
Ijdele hoop dat t niet slechter kan weer de grond in geboord , kom op zeg schaam je kapot , duurste selectie in kkd, en geen fatsoenlijke pot voetbal op de grasmat weten te leggen
Promotie is heel ver weg, ptn broodnodig, 442 is id misschien de oplossing want vanaf de
Flank komt nada noppes niks, uit
Tweede lijn schieten durft ook niemand, hoe ga je dan gvd goals maken?
Hoop echt dat ze na blamage tegen dordt nu wakker zijn, maar eerst zien en dan geloven!

5   1  
Tjet

Het meest erge is dat het mij niets meer doet, te veel waardeloos voetbal en gezeik over ons heen gehad. Ik zeg dit na 36 jaar vaste NAC bezoeker!!! Ik ben klaar met al die mooie praatjes. Het seizoen is weer voorbij en daarmee ook het uitzicht op eredivisie voetbal voor de komende jaren.

13   3  
Ouwe spionkop

Volgens Blanco in BNdeStem wordt Malone weer naar achter gehaald voor de hard werkende Riera.
Sidney niet in de basis maar Bilate in de spits.
Steijn heeft voor mij definitief afgedaan,

7   2  
TpT

Alleen al op basis van afgelopen zondag verdient Malone een plek op de bank of zelfs tribune. Zeldzaam slecht. Geen pass vooruit gespeeld en een tempo waar waarin het gemiddelde OLT nog meekan.
Haye, Azzagari en El Allouchi op het middenveld. De Rooij, Sydney en Buffonge voorin, als ze fit zijn.

5   2  
NAC!!!

Allemaal mooi die praatjes, eerst doen dan praten heren. Echter, men zal pas kunnen presteren als de volledige club op orde is! Het is en blijft een zooitje ongeregeld. Zolang de top binnen NAC zo blijft komen we echt niet vooruit. Vergeet het maar. Maar we vinden alles goed he. We pikken het al minstens een jaar of 6 .. De top moet eruit en de juiste mensen moeten aangesteld worden. Als dat goed zit volgt de rest. Eerder niet!!!!

3   1  
Fan uit Zevenbergen

Dat word morgen weer niks !

1   3  
Ed

Na de blamage van vorige week. Kon er niet eens om treuren en dat is voor het eerst. Terecht verloren! Ik zie alleen de na competitie nog als doel. Met wat geluk kom je daar heel ver mee. Eerste twee plaatsen kun je vergeten. Als jezelf geen punten pakt terwijl de “concurrenten” punten laten liggen wordt je geen tweede. Het is triest maar realistisch dat we bij de eerder zes eindigen.
Hoop op een creatieve aanvoer vanaf de flanken/middenveld en een betere spits. Van Hooijdonk heeft het goed gedaan tegen de kleintjes, maar bij meer tegenstand speel je met 10 man.
We duimen maar kort en ik hoop dat er morgen een omkeer komt.

2   0  
NacMijnClub

We hebben besloten morgen gaan we ons best doen, begrijp ik uit zijn woorden. Ik heb besloten mn nac(ht)rust hier niet meer vanaf te laten hangen. Er zit helaas geen spanning meer op.

2   0  
The Cosmic Gate

Daar gaan we weer...we weten allemaal dat als we dit soort praat komt...wat het gevolg is , de zoveelste drama pot

Vooruit : HUP NAC

4   0  
Badeend

Dit clichématig gezever geeft me alleen maar minder zin om te gaan kijken. En het hield al niet over, met die ongemotiveerde fantasie opstellingen, continue wanpresteerders en onnavolgbare tactiek (of het gebrek daaraan). Ik ga mijn avond morgen niet meer laten verzieken. Dit zooitje ongeregeld heeft niks met mijn NAC te maken, en ongetwijfeld zijn daar allemaal redenen voor. Ik trek het gewoon niet meer dat eeuwige gepruts.

3   0  
FCSP

@Badeend

Jij kunt (mijn) gedachten lezen. Ik had het niet beter kunnen verwoorden!

1   1  
Noad1976

@ plastic annemieke

Wat heb jij tegen El Allouchi

DJ voor El Allouchi op basis waarvan?

Steijn speelt liefst met 1 echte buitenspeler en 1 kant meer naar binnen.

Maar goed eigenlijk is het allemaal niet goed genoeg Sidney ook niet en Azagarri ook niet. Fiorini ook niet allemaal manchester city cq nac breda jeugspeler niveau. Maar te wisselvallig en te zwak voor echte top KKD.

3   0  
NAC Vooruit!

3 P U N T E N ..... meer woorden zijn er niet nodig!

2   1  
scheppioni

Beginnend met jou geen aanvoerder meer en stofzuigen op het middenveld zoals in de eerste zes wedstrijden !!!

Laad alle berichten na dit bericht in