Overal waar we komen

Man of the Match: AZ-NAC (1-3)

Benn076

Jullie krijgen allemaal een voldoende! Althans, dat is onze voorspelling bij deze editie van de Man of the Match. Het woord is aan jullie..

Man of the match AZ Alkmaar - NAC (957 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
R. Riera
-
N. Monsalve
-
J. van Hecke
-
P. van Anholt
-
A. Verschueren
-
T. Haye
-
M. El Allouchi
-
J. van der Gaag
-
F. Stokkers
-
F. Stokkers
8.2
J. van der Gaag
7.1
M. El Allouchi
7.8
T. Haye
7.7
A. Verschueren
8.1
P. van Anholt
7.5
J. van Hecke
9.0
N. Monsalve
7.8
R. Riera
7.9
R. Schouten
8.7
N. Olij
8.3
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Fotoalbum: AZ-NAC (1-3) 2 reacties
Volgend bericht
Gezocht: Damesteams voor de NOAD CUP 9 reacties
Terug naar overzicht
42 Reacties
118    
Da Pope

Jan-Paul van Hecke, Robin Schouten en zeker ook Finn Stokkers speelden gisteren uitstekend. Ben bepaald geen fan van Stokkers, maar in deze rol was hij gisteren ontzettend belangrijk. Chapeau.

18    
benn076 (BSR)

Helaas kunnen we door een storing in de website geen wissels toevoegen. Vandaar dat alleen de basisspelers meedoen in de man of the match.

-14    
RaraNAC

Met een lichte kater kijk ik gewoon uit naar de play-off wedstrijden. De spelers laten zien er te kunnen staan als het nodig is.
Tevens wil ik nu ook gewoon Feyenoord loten. All the way!
De kkd is voor dit jaar toch niet meer te redden, waarschijnlijk gaan we maandag weer “gewoon” op ons bek..

46    
Heksenketel

Ik heb ze allemaal een 4 gegeven gisteravond, wat een drama! Ik moest eigenlijk werken, maar heb de hele wedstrijd gezien. Ik wil vragen aan de spelers om dit nooit meer te doen. Ik moest om half 7 op vanmorgen, maar het lukte maar niet om in slaap te komen haha.

9    
Breda 1965

Allemaal een 10 TROTS OP NAC

118    
Da Pope

Jan-Paul van Hecke, Robin Schouten en zeker ook Finn Stokkers speelden gisteren uitstekend. Ben bepaald geen fan van Stokkers, maar in deze rol was hij gisteren ontzettend belangrijk. Chapeau.

21    
Buurman

Allemaal een vet cijfer incl. de tech.staf . Nog een keer proficiat.

13    
BredaVooruit

Vond persoonlijk El Allouchi man of the match, ik weet bijna 100% zeker dat hij elke wedstrijd een van de spelers is die ook de meeste kilometers aflegd, vond sowieso heel nac goed gisteren, maar vond Mounir er wel echt uit springen!

68    
NAC!!!

Als je de bekerwedstrijden bekijkt, dan heeft onze TOM toch goed spelersmateriaal gehaald!!. we zitten gewoon in de verkeerde competitie...

Simpel! 😉

46    
Penders4president

Ook een shoutout naar Haye en Van Anholt! Minder besproken dan de absolute uitblinkers (JP, Schouten en Stokkers) maar speelden allebei ook een uitstekende pot. Van Anholt had Stengs in zn achterzak en het lukte Haye verdomd vaak om onder druk een bal naar voren te geven.

3    
Ivo

Ik mis de wisselspelers. Het was een collectieve topprestatie. Individuele cijfers boeien daarom niet. Als je iedere wedstrijd zo gretig speelt is ook een nederlaag of gelijkspel geen schande.

Natuurlijk is het lekker spelen als je wat meer ruimte krijgt, net als tegen PSV vielen de goals op de goede momenten.

5    
Patje

Nac!!!!

Wil je tog gelijk geven, daar begint het op te lijken. Verkeerde competitie. alleen de top van de kkd voetbal mee, ja en dan kun je ook voetballen de rest bouw alles dicht.
Alleen kun je niet voetballen en dat is gewoon heel jammer. Met dit 11 en versterking kun je mee in de ere. En hyballe niet te vergeten wat een man. En zorgen dat je met beiden beetjes op de grond blijft. As maandagavond maar eens verder kijken wat er gebeurd. 💛🖤

23    
Zwampie

Het blijft mooi on nu alles weer terug te zien.
Het sterkste gisteren was het collectief.
Tuurlijk kregen we wat kansjes tegen, maar ja je staat tegen de nummer 2 van Nederland met het gevaarlijkste aanvalstrio.
Het positie spel stond goed, kwam az op dan stond men van NAC ertussen waardoor het te moeilijk was voor az om de ballen af te spelen en veel openingen te creëren.
Mocht je in deze wedstrijden na kritische puntjes zoeken, blijft het afmaken van de grote kansen , schouten 2x ,stokkers 1x en ook 1x Verschueren. Mocht je na de positieve punten kijken dan zijn dit er wel heel veel.
Strijdlust,positie spel,vooruit durven te voetballen, Peter die constant zijn spelers coach, spelers die laten zijn toch echt wel wat in huis te hebben waarbij Stokkers zeker positief op viel en ja hij scoor t dan wel niet, maar zorgt mede ervoor dat medespelers wel de kansen ervoor krijgen, zie zeer zeker de aanname en overzicht bij het derde doelpunt en mede door het meegaan bij de 2e, dat schouten meer ruimte krijgt.
1 man aan te wijzen als man of the match is onmogelijk,iedereen heeft een groot aandeel gehad, Olij met zijn reddingen, Verschueren met controle en passing, van hecke met werklust, winnen van duels,durven naar voren te schuiven met bal etc, schouten met het opkomen ,allemaal hebben ze ervoor gezorgd dat ze naar de halve finale gaan.
Man of the match is het TEAM , de TS en de supporters die erbij waren. Dit is NAC en dit is wat we willen zien.

7    
Panna

Heerlijke avond gehad.... Geweldige wedstrijd gezien met de juiste inzet en instelling. Ook nog veel kansen gecreerd
Was echt een teamprestatie.....
Naast de genoemde namen wil ik van Aanholt benoemen, die ik vond erg sterk spelen.
Schouten vond ik 1e helft onzeker, je ziet dat het niet een echte verdediger is, gevaar kwam echt van Idrissi. 2e helft goed herpakt en beloond met fantastisch doelpunt.
Verder stond verdediging goed, backs van AZ kwamen vaak en gevaarlijk door over de zijkant maar bij de voorzetten van de achterlijn stond onze verdeging vaak goed opgesteld.
Daarnaast starte vd Gaag goed maar zakte weg.
Verder een compliment voor het hele team en staf !! Dit willen we zien... HUP NAC

4    
Pedr0

100 % Teamprestatie. Ook Van Anholt groeit. Zag hem gisteren na de wedstrijd aan zn hamstring zitten had r overduidelijk last van. Iets bekend hierover?

11    
[email protected]©

Vreemd dat dit elftal in bepaalde wedstrijden meer kan brengen, dan thuis tegen Top Oss. Dat zou niet moeten mogen. Maar anderzijds ben ik het er wel mee eens, dat dit wel eens perspectief kan bieden voor de play-offs.

13    
Buurman

Zag net nog het interview met Slot na de wedstrijd. Wat staat die er bescheten bij. Ik schoot in de lach. Kunt zien dat hij dit totaal niet had verwacht. Ook de goals nog eens bekeken. Zijn drie voortreffelijke goals. Ook die van Elal , want was een mooie aanval en hij schiet met binnenkantje hard en zuiver binnen. Dat de bal wordt aangeraakt doet niet ter zake. De bewegingen van Noblejas vind ik magistraal. Net als tegen Emmen en PSV was het echt goed maar nog beter. Die wedstrijden stond er echt een ploeg met als top gisteren. Onbegrijpelijk als je deze drie wedstrijden vergelijkt met die keukenwedstrijden.

6    
Arie

De puntentelling werkt niet helemaal, gaf ze een 10, maar staat een 1 bij Olij, Hecke en Stokkers. Wel een 9 bij El Al en Schouten. Vooral El Al aanvallend goed, passte ballen naar voren veelvuldig. Zelfs over de verdediging, ongekend, een 9.

4    
Sp1

Mounir speelde ijzersterk, vind hem echt het verschil maken.

Robin was ook van grote klasse.

10    
Zwampie

Buurman,
Het zit hem dan toch in 2 dingen.
1 NAC hoeft de wedstrijd niet te maken en in de kk divisie wel. Vond ook dat er nu rust in het spel zat, i.p.v. zo snel mogelijk die bal voor te krijgen, maar nu ging het met gericht,duidelijkheid en toch aanvallend naar voren, maar wel met een doelstelling, dit mis je in de kk divisie.
2 in de kk divisie krijg je minder ruimte en is het meer vechtvoetbal. Hier krijgen de spelers de tijd om een bal aan te nemen en speelt de tegenstander ook heel anders.

Hopen om dit maandag ook door te kunnen zetten, tegen een ontketend j.ajax die zich zeer zeker wil revancheren van een schaamtelijke 2-7

13    
Buurman

Beste Zwampie. Geheel eens. En ik denk dat in het systeem en voetbal van gisteren ook Dogan prima zou functioneren. Heb wel staan kijken van Stokkers. Dit niveau had ik totaal niet van hem verwacht. Wie wel? Hyballa blijkbaar.

12    
fvf6

Afgelopen week had Hyballa het over dat dit NAC conditioneel een achterstand had , nou daar heb ik gisteren niets van gemerkt , alle spelers een dikke pluim voor hun tomeloze niet aflatende inzet. Ik heb geweldig genoten en wie weet wat er nog meer mogelijk is in de beker , zoals hiervoor al meerdere kren is op gemerkt is dat je tegen eredivisieclubs meer ruimte krijgt om te voetballen , en dat dat NAC juist goed ligt .

8    
NAC4Ever

Zou iemand hier de tekst willen plaatsen van het lied dat begint met 'Vak G en de B-Side'?

4    
Dutchbird

Als dit team hoog druk gaat zetten kan het elke wedstrijd winnen omdat er dan ook altijd voldoende spelers dichtbij de 16 zijn en onze achterhoede beter is in het eruit halen van de counter dan bij gerommel in de eigen 16. Ook zijn Schouten en van Anholt veel meer van waarde als ze mee opstomen dan verdedigend aan de rand van de eigen 16.

-18    
Henri

Als ik de reacties over Stokkers lees dan denk ik dat er aan het eind van het seizoen een bod à la Dessers gaat komen, zo'n 4-5 miljoen euro. Mensen we moeten na een mooie overwinning natuurlijk wel eerlijk en reëel blijven. Stokkers werkte net als de rest keihard, maar verloor ontzettend veel persoonlijke duels, was merendeels slecht in balaannames en passing en alles dat maar enigszins op een kans leek verknalde hij op een amateuristiech manier. Het is gewoon een hele beperkte speler die gisteren bovengemiddeld presteerde.

1    
Zwampie

Buurman
Dogan zou kunnen maar dan denk ik toch dat je EA zal moeten offeren of vd Gaag .(Die stond met regelmaat nog links voorin)
Als je met EA en Dogen gaat spelen, verwacht ik dat je 2 dezelfde type spelers gaat brengen die beide de bal willen hebben, beide de pass willen geven, eigenlijk weer 2 spelers die te lang de bal aan de voet houden en het bekende zaalvoetballer type zijn.
Tegen kk clubs kan het beeld totaal weer anders zijn, maar wel ben benieuwd als je met dit middenveld staat hoe je dan tevoorschijn komt in de competitie.Verwacht er dan veel meer van, dan afgelopen wedstrijden.

Heb al eerder aangegeven dat het verkeerd is gegaan op het moment dat boussaid in het elftal is gekomen. Toen werd het middenveld ontregeld ,toen had je teveel dezelfde type spelers ( Dogen,EA, Boussaid) en zeker in de verdedigende zin. 3 spelers waarbij verdedigen niet hoog in het vaandel staat en helaas Boussaid helemaal er al buiten valt.

15    
@NAC4EVER

Oh oh oh oh oh N.A.C.
Vak g en de b-side
Vol gas heel de wedstrijd
In voor en tegenspoed geel zwart is ons bloed!

0    
D’n opletter

En WEER kan er niet op de coach gestemd worden...! Waarom nou niet???? Ook een coach hoort bij het team!!!

4    
Buurman

Beste Zwampi. Lijkt me te kloppen wat je stelt. Als je de goals van Dogan bij Oss ziet is hij op zijn best als hij meer ruimte krijgt. Heb al eens geopperd Rosler aan het middenveld toe te voegen. Maar Monsalve is nog een betere optie blijkt.

Beste Henri. Uiteraard maakt 1 zwaluw geen zomer. Heb je groot grlijk in. Maar gisteren stond ik van de rushes van Stokkers echt te kijken. Deed hij heel goed. Zijn doelpunt was prachtig. Maar dit is voetbal. Door een overwinning als deze kleurt de hemel plots helderblauwe terwijl deze voor de wedstrijd nog dreigend stormachtig zwart was. Geweldig toch. Er is weer perspectief. Ik hoop echt dat Heerenveen wint van Feye. Dan wordt voor ons een finale plaats haalbaar. Tref je dan Eagles of Utrecht dan wordt dit voor heel veel Bredanaars en omgeving de dag van hun leven. Dat weet ik zeker. Zoals wij het in 1973 al hebben mogen beleven.

4    
Henri

Ja Buurman, nog een bekerfinale, na NEC en PSV, op mijn/onze? oude dag zou fantastisch zijn.

8    
Buurman

Beste Henri. Inderdaad “onze” Ben inmiddels enkele maanden 65. Vanaf augustus ben ik weer veteranen voetbal gaan spelen. Gaat nog redelijk ook. Wat is het toch een machtig mooi spelletje en wat ruikt echt gras heerlijk.

0    
NAC4Ever

@NAC4EVER
13 February 2020, 17:21

Bedankt!

-1    
Ric

Als we liedje van de troubadour gaan zingen luister dan aub even goed naar het ‘oh oh oh oh oh OW’ gedeelte. Dat kan namelijk veel vetter en pakkender gezongen worden dan de softe wijze waarop dat nu gebeurd

7    
Brecht

Met verbazing vanochtend in de Stem de mening gelezen van Blanco over Finn Stokkers. Heeft die aandelen in de van Hooijdonk clan of zo?

2    
Buurman

Beste Brecht. Goed gezien. Dat zit niet objectief/neutraal in elkaar. Maar Ik denk niet dat Hyballa zich druk maakt om wat Blanco schrift. Willem ging overigens ook keurig zijn eigen gang.

3    
NACRijen

Als we gaaaaaaan,
Dan gaan we met Hyballaaaaaaa!

Wil op de trainer stemmen, die heeft er een knap team van gemaakt. Ook zijn keuzes qua wissels pakte beter uit dan ik op dat moment dacht.

0    
Cool hand

Viel me ook op Brecht. Een raar stukje tekst.

-1    
Los Pollos Hermanos

Hahaha ik moet alleen maar héél hard lachen om simpele zieltjes als Beest. Hoe diep kun je zinken zeg, ongelofelijk. Een hele post aan mij wijden en nog meer dan 100x geplust worden ook, treurig.

Ik baal er oprecht van dat NAC gewonnen heeft. Verschrikkelijk. Dieptepunt in mijn ruim 30 jaar dat ik NAC support met hart en ziel. Dit is het dieptepunt in mijn prille leven. Het is verschrikkelijk.

Misschien moeten mensen eens leren dat (terecht) kritische supporters, ook supporters zijn. Onvoorstelbaar zielig gedrag dit.

Gezien de vele pluspunten die deze zielige post krijgt, trek ik mijn conclusies. Had meer verwacht van dit forum na al die jaren. Mij zult u hier niet meer zien posten.

Ik dank iedereen voor de goede discussies.

Hup NAC en wie weet komen we elkaar nog eens tegen in een andere setting. Maar dit kinderachtige gedoe hoef ik geen deel meer van te zijn.

5    
Buurman

Beste LP. Ik begrijp je. Op basis van een machtig mooi succes voor allemaal , heb je dan toch toch enkelen die dit succes naar zich zelf willen halen door andere buiten te sluiten en in dr hoek te zetten. Ze denken zo alsnog hun gelijk te halen. En het gaat helemaal niet om gelijk hebben. In feite verpest zoiets een mooi feest dat voor alle NAC supporters een mooi feest moet zijn. De duimen omhoog is niet meer dan een tijdelijk overspannen groepsdenken opgewekt door een geheel onverwachte overwinning.
Echter in mijn ogen had Da Pope al afdoende keurig gereageerd. Je zult dit toch af en toe houden . De remedie is toch astemblieft niet om er voor weg te lopen ? Gewoon blijven man. Genoeg mensen lezen je stukjes graag. En dit hoort er helaas allemaal een beetje bij.

1    
D'N Klaagmuur

@@NAC4EVER: prima nieuw liedje, alleen die laatste zin: "Geel zwart is in ons bloed", dat is een rare zin en is geen Nederlands.

Iets ZIT in je bloed, niet is.

0    
Buurman

" geel /zwart is ons bloed" of " geel /zwart kleurt ons bloed"

1    
D'N Klaagmuur

@Buurman:

Ik zou er "geel zwart zit in ons bloed" van maken, anders loopt de tekst niet lekker.

0    
Tram

AZ was fantastisch natuurlijk maar we staan nu al 17 en 13 punten achter op plaats 1 en 2. Maandag en tegen NEC verliezen kan zo maar gebeuren en dan staan we in het rechterrijtje.

Laad alle berichten na dit bericht in