Wij gaan niet opzij

Man of the Match: Cambuur-NAC (3-2)

Benn076

Gisteren verloren de mannen van trainer Maurice Steijn in Leeuwarden. Het concept is bekend. Ook voor deze laatste wedstrijd van de reguliere competitie zijn we erg benieuwd naar jullie cijfers.

B-Side Stats: SC Cambuur - NAC (298 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
D. Malone
-
M. Adilehou
-
R. Hendriks
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
M. Azarkan
-
M. El Allouchi
-
S. van Hooijdonk
-
K. De Rooij
-
M. Maria
-
N. Venema
-
C. Rösler
-
D. Buffonge
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
6,8
S. van Hooijdonk
6,2
M. El Allouchi
5,6
M. Azarkan
6,0
T. Haye
6,6
L. Fiorini
6,1
R. Hendriks
6,1
M. Adilehou
6,3
D. Malone
5,5
R. Schouten
5,1
N. Olij
7,7
M. Steijn
3,4
D. Buffonge
4,7
C. Rösler
5,3
N. Venema
4,2
M. Maria
4,3
Bron:
B-Side Rats
53 Reacties
77   10  
Ray

@off topic.
Sorry voor de Seuntjes aanhangers maar wat is hij sneu zeg. Na gelijkspel gaan zeuren dat Helmond Sport te verdedigend speelde. Juist mooi om te zien dat Helmond als leeuwen hebben gestreden.
Na die sneue trainer en Seuntjes hoeft DGS van mij niet te promoveren ondanks de geschiedenis van NAC met de superboeren

43   8  
Martinus

Olij een ruime voldoende. Verder vind ik het echt lastig de spelers te beoordelen als het de trainer is die met zijn wissels en aanwijzingen gewoon alles heeft verspeeld, daarnaast met zijn trainingen ervoor zorgt dat de ploeg conditioneel nog slechter is dan voorgaande seizoenen. Onbegrijpelijk.

10   24  
Bubbha

Uithuilen en opnieuw beginnen
Succes volgend seizoen in weer een jaar kkd

40   11  
Scheppioni

Mister not tactisch steijn nog geen 1 voor de moeite, wanneer zijn we van die pipo eindelijk verlost !??

30   15  
Stan

Alle vertrouwen in Ton Lokhoff. Ik denk dat je met 3 versterkingen meedoet voor het kampioenschap. Een ervaren cv, een betere versie van El Allouchi en Alex Schalk terughalen.

77   10  
Ray

@off topic.
Sorry voor de Seuntjes aanhangers maar wat is hij sneu zeg. Na gelijkspel gaan zeuren dat Helmond Sport te verdedigend speelde. Juist mooi om te zien dat Helmond als leeuwen hebben gestreden.
Na die sneue trainer en Seuntjes hoeft DGS van mij niet te promoveren ondanks de geschiedenis van NAC met de superboeren

12   25  
Pik

Waar is die voldoende van fiorini op gebaseerd ?
Lust heel de 2de helft zijn man lopen hoor dus ik weet niet!!!

Ohja als onze supporters heten Frank de boer

14   29  
BREDA 1965

Ik hoop dat we er bij kunnen zijn de wedstrijd tegen de Zundertse Selectie.Mochten pannekoek steijn en co er nog zijn(waar ik niet van uitga) kan dat nog een gezellig dagje worden daar...

25   10  
Josjosjos

Ik snap dat de negativiteit overheerst, maar laten we eerlijk zijn: directe promotie was voordat de wedstrijd begon al praktisch onmogelijk. Ik heb de eerste 60 minuten het beste NAC van het hele seizoen gezien. En dat tegen een uitstekende tegenstander als Cambuur.

Toegegeven, Steijn moet wat meer naar zichzelf kijken, maar dat de afgelopen 3 wedstrijden het niveau steeds hoger lijkt te komen is ook op zijn conto te schrijven.

Kortom: eerste 60 minuten waren van hoog niveau en dat geeft vertrouwen voor de playoffs of volgend seizoen! Nu deze stijgende lijn volhouden!

13   30  
Henk

Van mij geen punten, maar 1 woord: WAARDELOOS.
NÁC onwaardig.
Helaas maar waar.

31   13  
Ouwe spionkop

Week in, week uit komt Steijn niet verder dan gemiddeld een 2.
Dus is de conclusie simpel: Breda is je beu Steijn.
Maak de supporters nog een beetje blij. Biezen pakken en wegwezen!

22   7  
Ernie

Breda1965
Als ik jou reacties lees de laatste tijd vraag ik me af of jij ooit weleens bij een wedstrijd van Nac bent geweest?
Je bent in ieder niet een echte Nac supporter.

6   25  
Scheppioni

@ Ernie
Maar gij zeer zeker niet !
Jij bent steijn of je adoreert steijn om het maar netjes te zeggen !
Jij bent zo'n wazige die eigenlijk nog wilt melden dat Henk de Jonge van cambuur tactisch nog met wisselen veel kan leren van onze adose mafkees !? Ga de politiek in man !

17   0  
Nacman

Helaas verloren het ging goed tot STEIJN bedacht te moeten gaan wisselen kan hij beter niet eerst overleggen met lokhoff.
Voordat hij van die domme onnodige wissels doet.
Oké dit nu achter ons laten en 3 maal focussen op de nacompetitie Volendam moet te winnen zijn dan een eredivisie ploeg die al twee zware wedstrijden in de benen heeft voor behoud en gedesillusioneerd is moet te pakken met een juiste instelling.
En als aportiose de finale tegen de graafschap die we moeten winnen om Mike nog wat sneuer te laten kijken.
FORZA NAC.
Laten we ons opladen en weer 100 % achter de ploeg gaan staan.
De tijd van treuren is voorbij nu weer positief zijn.

10   11  
BREDA 1965

Zolang steijn voor de ploeg staat,heeft het geen enkel nut om met zijn allen 100% achter de ploeg te blijven staan.Het enigste wat met NAC te maken had dit kloteseizoen,was het tenue.Voor de rest treurnis en droevenis.We kunnen ze met 20.000 vooruit schreeuwen,maar als pannekoek steijn zegt,hier blijven,dan blijven ze waar ze staan...

19   1  
Geelzwartwit

"Een prachtige aanval met Fiorini en Haye. En een prachtige assist van Haye."

Heb het al vaker gezegd. Laat Haye veel dichter op de voorhoede spelen en hij is belangrijk met zijn steekpasjes. Toen we met immers speelde speelde Haye soms zelfs haast voorstopper. Nu Immers al een paar wedstrijden niet meedoet zie je dat het middenveld beter staat en meer balbezit en opbouw is.
Maak van Haye volgend seizoen een 10 en zet er een stofzuiger naast of achter en Kaj en de andere aanvallers gaan meer scoren.

Gebruik Haye meer op wat hij heel goed aanvallend kan ipv dat hij de verdedigende tekortkomingen van het team moet oplossen.

7   1  
Breda F2

@josjosjos,helemaal mee eens. Kop op boys. Wie weet ziet de wereld er over een paar weken weer helemaal anders uit. Kort door de bocht, ik blijf mn cluppie trouw en stop met alle negativiteit. Is het weer een jaar kkd, doet t zeker zeer maar t is wat t is.

12   2  
Sjef de gevulde koek

Buiten dat seuntjes idd beter na zichzelf moet kijken speelt hij ook echt niet normaal slecht. Paar wedstrijden op gelet nu maar in deze vorm hebben we er nog minder dan niks aan. Helemaal als we promoveren.

15   0  
Geelzwartwit

@dapope

Ik zit de matchcast met Haye te luisteren en je opteert Haye als rechtsback? Wil je Maurice aub niet op hele slechte ideeën brengen?
De enige met een goede steekpass.
Naar rechtsback?

20   1  
Willem 4,5

Wil Hemond sp. nog bedanken voor de prima wedstrijd, goed gedaan jongens! Ik heb genoten hoor! Heb ook de reactie van Seuntjens gezien, volgend seizoen hebben we er dus weer een jankerd bij en die hebben we nu juist meer dan genoeg op dit moment. Het schijnt moeilijk te zijn om eerst de schuld bij jezelf te zoeken als faalt.

19   16  
Jan van Zwam

De ophef die weer is ontstaan gaat me mn pet weer te boven. 60 minuten het beste NAC gezien van het seizoen tegen een tegenstander van formaat. Na de 60e minuut verliezen we een beetje de controle en red Olij 3x goed. Na het 10minuten aan te hebben gekeken en het wordt niet beter, besluit Steijn te wisselen in de hoop de zege over de streep te trekken en de pot dicht te gooien. Dit is in mijn ogen alles behalve een gekke gedachten. Het heeft nu niet gelukkig uitgepakt en dus is Steijn weer de zondebok. Ik lees hier ook dat veel mensen beweren dat hij niet gewisseld zou moeten hebben, het is dat Olij ons redden in die periode anders had het al 2-2 gestaan voor de wissels en hadden alle azijnzeikers hier gezegd dat er te laat werd gewisseld. Het komt erop neer dat alles maar dan ook elke pass die fout gaat de schuld van Steijn is. We hebben nu genoeg ervaring om te weten dat elk jaar een trainer de laan uit sturen geen zak helpt dus sta nou gvd is achter de club en Steijn en zorg dat ze vertrouwen krijgen in de playoffs.
HUP NAC

19   6  
Scheppioni

Pfff dat ado zeg, wat past steijn daar uitstekend ! Wat een puinzooi !

18   3  
Stan

Ik vraag me af wat TL vindt van het aantrekken van Seuntjens. Want dit bepaalt natuurlijk wel het verder samenstellen van de selectie. Het is natuurlijk een prima speler om erbij te hebben, maar is volgens mij al wel een beetje over de datum.

6   8  
Ernie

Jan van Zwam
Klopt als een bus!!!

16   2  
SjorsNac

We hadden Seuntjes niet moeten aantrekken, die is echt over zn top heen vrees ik. Kan me niet voorstellen dat TL daar echt op zat te wachten.

Verder was Olij weer zeer belangrijk met zijn reddingen.

20   6  
Belgische Naccer

Wat was Allouchi gisteren weer ouderwets slecht.

Heeft de hele wedstrijd verstoppertje gespeeld, en werkelijk geen ene reet uitgevoerd. Geen enkele keer zijn voet tegen de bal gezet en zoals altijd, op 4 meter afstand vooral gekeken naar de tegenstander. Daar gaan we echt niks aan missen.

Verder Haye op het middenveld ijzersterk, en wat een schitterende pass. En verder na 60 minuten, niemand meer een voldoende. Allemaal "leeg" gespeeld wegens chronisch gebrek aan conditie. Maar dit is puur aan de "trainer" te wijten....die geen conditie traint...het hele jaar al niet.

En dan die wissels....bij een 2-0 stand??? Onze beste verdediger eraf, Adilehou??? Tja....wie dat nog begrijpt die mag het zeggen. En toen het binnen 5 minuten 2-2 stond, nog de paniekwissel Allouchi - Rosler??

We zitten helaas met een kut-trainer opgescheept. Iedere normale trainer was met deze groep, moeiteloos gepromoveerd. Nu gaan we er zaterdag kansloos uit tegen een fit Volendam. Dat wordt helemaal niks. En mocht je deze toch winnen, dan ga je tegen Emmen of Willem 2 er wel uit..

We zijn zelden zo kansloos geweest in de Nacompetitie. Al had ik er destijds met Vreven ook weinig vertrouwen in, maar toen nog wel 10x meer dan onder Steijn. Dat heeft hij gisteren weer bewezen! Wat kan die Venema voetballen he?

Het is KUT mensen. Meer kan ik er niet van maken.

9   5  
Nachoreca1

Als ADO en VVV degraderen wordt het helemaal een helse klus nog weg te komen uit die kkd... wat doodzonde dat we alsnog niets presteren onder steijn...sterker...gaat niet gebeuren ook....😡😔

7   1  
Bas

Jezus man...
Tegengoals nog s bekeken..
Bij de eerste laat onze dure Malone zich piepelen!
Bij de tweede heft die huurling Venema buitenspel op.
Bij de derde is er totale chaos onderling...

Kun je dat niet trainen?

6   2  
Rik

Maar eerste helft laat toch wel zien dat Nac niet voor niets de duurste selectie heeft?!

9   12  
Stefkuh

Zat ff de tegenstanders te bekijken in deze nacompetitie. Nog nooit zo zwakke nacompetitie meegemaakt. Roda, Almere, Nec en Volendam zijn veredelde middenmoters. Graafschap is de kluts kwijt en die ploegen uit de Eredivisie zijn ook heel kwetsbaar.

NAC gelukkig favoriet nummer 1

4   13  
Henk

Zat ff de tegenstanders te bekijken in deze nacompetitie. Nog nooit zo zwakke nacompetitie meegemaakt. Roda, Almere, Nec en Volendam zijn veredelde middenmoters. Graafschap is de kluts kwijt en die ploegen uit de Eredivisie zijn ook heel kwetsbaar.

NAC gelukkig favoriet nummer 1

1   5  
Henk

Sorry ging ff iets fout... niet mijn comment

7   3  
RV

Kans ook groot gezien het speelschema dat Willem II de eredivisionist wordt. Dan zijn we kansloos.

3   3  
Henk

Wilde eigenlijk zeggen....dat met deze selectie en met dit beleid hou ik m’n hard vast graafschap die zijn nu een wrak... roda gaat door... en nac kan Roda wel hebben.... anders geweest ivm gohead...

Dus daarin zie ik het wel positief in

7   3  
Rubenac

& Henk

Wij hoeven niet te lezen dat jij je harde vast houd tijdens de nacompetitie.

10   3  
H.V.M.

Er is weer wat meer duidelijk!!
Emmen of W2 gaat Play-Offs spelen.
Mochten we Volendam al verslaan, dan is het daarna over en uit!

2   7  
Fred



Volendam is inderdaad een lichte ploeg die geen ervaring met zich meebrengt.

Het wordt dus Emmen of Willem 2 in de volgende ronde.

Van Emmen wonnen we zelfs onder Brood met 3-2

1   5  
@Fred

Volendam soort jeugdploeg ja.

Hopen op Willem 2 want die zijn ook wisselvallig

8   3  
Geert

Wel opvallend dat ADO en VVV gedegradeerd zijn, twee oude ploegen van onze trainer...

Steijn laat niks achter!
Ookal promoveren we in de zwakke nacompetitie

15   3  
Nachoreca1

Sommigen praten hier over Volendam , emmen en w2 of we het over sab en groen wit hebben... Dit huidige NAC Breda is echt niet bij machte eredivisie ploegen te verslaan hoor... en w2 loten is de hel op aarde...

2   7  
Ernie

Of...
Als Steijn weg is wordt het helemaal knudde.

8   2  
Tegel

Is het toeval dat VVV en ADO degraderen? :)

14   4  
Belgische Naccer

Dit NAC wint niet van Volendam, wint niet van Emmen, en wint al helemaal niet van W2.

Zolang Steijn er zit, gaat NAC niet promoveren. Dat is na 40 baggerwedstrijden nu wel duidelijk.

9   3  
Bertus

Zo zie je vandaag maar weer wat de overeenkomsten zijn tussen NAC en ADO en de tegenstellingen tussen NAC, de kruiken en RKC.
Ik denk dat uitleg en woorden toch onnodig zijn?
Alles heeft te maken met geloof, passie, vechtlust, teamwork en werklust.
En dat zit er bij de kruiken en RKC wel in, die gaan er nog voor en pakken elke strohalm.
Toeval bestaat niet het zijn de keiharde feiten en de verkeerde keuzes die keer op keer worden gemaakt.
Zag vanmiddag Hans van de Dungen bij café Breda van Peter Remie promotie maken om je seizoenskaart te verlengen, aandoenlijk en een man met hart voor NAC, maar ik vrees dat het nu niet het moment is.
Velen gaan de kat uit de boom kijken.

4   4  
Ernie

Belgische naccer
Als ze niet winnen van Volendam is het klaar.
Amai.

2   2  
Henk

@ rubenac

Hart 🙈😂

9   5  
Oosterhout

Wat zijn wij achteruit gegaan als supporters alleen maar zeiken op internet

Kom zaterdag massaal na stadion en maak iedereen duidelijk 3 finales !!! En we spelen in ere

Overal zie je supporters buiten stadion overal !!! Zelfs vandaag in Volendam maar nee wij moeten alleen maar zeiken
En hier een keer tegen die boeren !!!
Misschien komen zaterdag de echt supporters die er vroeger al waren en echt nac zijn !!!

4   6  
Scheppioni

Jij bent supporter van NAC ernie ? Triest steijn figuur .....

2   13  
Doetinchemmer

Seuntjes hebt groot gelijk... man man man wat een droefenis dat Helmond, een en al bagger dat elftal, lekker bus parkeren, dat zon club nog bestaat, je zou maar supporter zijn van helmondsport. Wel leuk voor Rkc, leuke club fijne aanhang, ook leuk voor willem2 dat ze het redden.. we winnen van roda en nec, en dan maar zien. Volendam wint [hopelijk] van Nac, met 0-2 voorstaan en dan met 3-2 verliezen, das toch ook wel humor.

10   1  
henk

Seuntjens moet niet zo janken. Helmond speelt gewoon naar kunnen.
Niet kunnen winnen van de kindjes uit Amsterdam of de semi-profs uit Helmond en daarmee je promotie verprutsen. Das toch ook wel humor.

1   3  
Doetinchemmer

@Henk, daar hebt je wel gelijk in, we hebben de kansen laten liggen.. maar ook pech, lat paal van de lijn enz. Maar voetballend komen we tekort, en echte doelpogingen zijn er niet, maar goed, we zullen het wel zien henk, ik drink en eet er niks minder om. Klopt, tegen helmond eerste helft veel te weinig gebracht en ook bij jong ajax uit was het bagger. Volgend jaar maar weer zien, wel leuk met nac de graafschap vvv en emmen. Maar ik als ras echte achterhoeker hebt vertrouwen dat we het toch weer gaan redden, roda verloren van os. We gaan het zien.

5   3  
Dutchbird

Steijn reageert alsof hij een toeschouwer is maar als het middenveld vanaf de 65e minuut haar verdedigende taken begint te verzaken (Mounir voorop) dan weet je als coach dat de verdediging het zwaar gaat krijgen. Dan hoor je heel snel verse krachten op het middenveld in te brengen, want anders liggen er binnen no time een paar in het mandje.

Gebeurt wel erg vaak dat Steijn veel te lang nadenkt en nog vaker dat hij vervolgens ook nog eens de verkeerde beslissingen neemt.

5   3  
Fan uit Zevenbergen

Steijn laat overal rotzooi achter kijk maar naar VVV & ADO

8   2  
Martinus

Ik lees hierboven dat directe promotie toch niet meer waarschijnlijk was. En dat klopt.

Maar de gelatenheid waar Steijn mee reageert. Je stond 2-0 voor en je verpest het daarna compleet. En dan alleen maar willen kijken naar het eerste uur, geen leermomenten willen halen uit wat erna gebeurt. Conditioneel en tactisch. Hij is waarschijnlijk gematigd tevreden met een nipte nederlaag. Dat is onacceptabel.

Laad alle berichten na dit bericht in