Wij gaan niet opzij

Man of the Match: Excelsior - NAC

Masthow

NAC speelde gisteravond met 2-2 gelijk op bezoek bij Excelsior. Een uitslag waar je na afloop tevreden, maar toch teleurgesteld over kon zijn. In een wedstrijd die verloren leek pakte NAC toch nog een punt, maar dat hadden er drie kunnen en misschien wel moeten zijn. Door doelpunten van Van Hecke en Verschueren in de laatste minuten werd het nog enorm spannend en onder andere Dogan en Stokkers hadden de 2-3 op de schoen. Toch bleef het bij een gelijkspel. Wij zijn zoals altijd benieuwd wie jullie de beste, en slechtste, speler van de wedstrijd vonden.

B-Side Stats: Excelsior - NAC (231 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
R. Riera
-
J. van Hecke
-
P. van Anholt
-
A. Verschueren
-
T. Haye
-
M. El Allouchi
-
L. Ilic
-
H. Dogan
-
J. van der Gaag
-
F. Stokkers
-
J. Bohui
-
S. van Hooijdonk
-
W. Weijs
-
J. van der Gaag
4,6
H. Dogan
4,6
L. Ilic
5,1
M. El Allouchi
5,7
T. Haye
6,4
A. Verschueren
7,3
P. van Anholt
5,7
J. van Hecke
6,9
R. Riera
6,4
R. Schouten
5,9
N. Olij
6,2
W. Weijs
5,4
S. van Hooijdonk
5,3
J. Bohui
5,0
F. Stokkers
5,0
Bron:
B-Side Rats
20 Reacties
59   12  
David

Wil graag de hype rond van Hecke een beetje temperen. Want ik vind het vrij belachelijk dat hij hier als hoogste wordt beoordeeld. Als niet Van Hecke maar bijvoorbeeld el Allouchi de 2 foute passes gaf in de 2e helft waar een levensgrote kans voor excelsior en de penalty voor excelsior uit kwam dan zou hij helemaal kapot gemaakt worden. Begrijp me niet verkeerd, van Hecke doet het echt meer dan prima, maar laten we een beetje realistisch blijven.

20   9  
Buddha

Ik zit al een half jaar op de jordan van de gaag te wachten zoals hij tegen Panatinaikos speelde. Krijgt nu een 1 voor de moeite, kan echt niet meer.

6   10  
Fred1

Olij als rechtsback en geen keeper?

7   6  
sjef de gevulde koek

Verschuren de rest matig met als dieptepunt Dogan. Ook onze aanwinst viel niet echt op nu is dat ook niet makkelijk de eerste wedstrijd.

14   3  
Buurman

Tsja, NAC was gisteren echt niet goed hoor als je de hele wedstrijd bekijkt. Eerste en laatste tien minuten waren goed, maar verder een krachteloos jeugdelftal. Regelmatig aardige combinaties maar er komt niks uit. Tweede helft was excelsior beter buiten het laatste stukje. Waarom lukt het die laatste tien minuten plots wel ?

Spelers individueel afserveren doe ik niet. We komen over de hele linie tekort om bij de eerste drie te spelen.

Heb een en ander van OnsNAC gelezen. Ik lever inhoudelijk commentaar als het hele verhaal af is. In principe positief commentaar want ik draag het initiatief een warm hart toe. Ik persoonlijk zou, als jullie het voor jezelf echt duidelijk hebben, snel overgaan tot een (markt) onderzoek onder seizoenkaarthouders en sponsors. Uiteindelijk is de hamvraag of je voldoende mensen bij elkaar kunt krijgen. Nog een tip, want daar zit een heel zwak punt zoals bij veel groeperingen bij en rond NAC, ga goed met kritiek om en neem het echt serieus. Poets het niet onder tafel. succes !!!

18   11  
Ben

Een selectie voor het 2e rijtje KKD!
Niet promotiewaardig!

59   12  
David

Wil graag de hype rond van Hecke een beetje temperen. Want ik vind het vrij belachelijk dat hij hier als hoogste wordt beoordeeld. Als niet Van Hecke maar bijvoorbeeld el Allouchi de 2 foute passes gaf in de 2e helft waar een levensgrote kans voor excelsior en de penalty voor excelsior uit kwam dan zou hij helemaal kapot gemaakt worden. Begrijp me niet verkeerd, van Hecke doet het echt meer dan prima, maar laten we een beetje realistisch blijven.

13   0  
Mo

De voorhoede levert niet en de ts is daar stekeblind voor!

17   10  
Sp1

Blijkbaar heeft onze Zeeuwse luchtdekker zoveel krediet dat hij zijn man mag laten lopen bij de 2-0 (de 2-1 is statistisch leuk maar toen had ik al hoofdpijn en brandend maagzuur) , de enige die mijn inziens een voldoende verdient is Arno. Tom Haye deed best aardige dingen... Maar als ik al die namen af ga dan mag je best zeggen dat het een heel matig collectief is.

12   12  
Los Pollos Hermanos

Bohui met afstand de slechtste van het veld. Echt een dramatische invalbeurt. Hij wordt op de voet gevolgd door Dogan.

Maar die Bohui werkt echt op je lachspieren. Net als Kudimbana dat deed. Lachwekkend dat zulke spelers überhaupt bij NAC binnenkomen.

5   3  
Theoden King

Ik durf te stellen dat we gisteren te weinig hebben gekregen. En dat lag niet aan excelsior, maar aan onszelf. En dat gaat ook niet veranderen.

De doeltreffende spits die zo overduidelijk ontbreekt ligt vér buiten het budget dat de aandeelhouders beschikbaar wensen te stellen.

We hadden zowel Vloet als Muhren, maar ja...

6   2  
Arie

Man van de wedstrijd, Rai Vloet. Wat een pestlijertje.

10   5  
NacVooruit

Haha van Hecke weer het hoogste cijfer? Dit kan je echt niet serieus nemen.. Ik sluit me volledig aan bij David, en ik vond El Allouchi nog wel als een van de weinige verdienstelijk spelen, was ook bij 2 goals betrokken dus vind zijn cijfer nogal te laag..

9   4  
Moppernac

David@

Helemaal met je eens.
Die van Hecke is een mannetje die wel wat NOAD inzet heeft, maar daar blijft het dan ook wel bij. Strafschop begint idd wel bij hem en ik zie hem te vaak nog wat foute maken.
Maar dat is niet erg want hij is jong en leert daarvan en een aardige speler voor dit NAC nieveua, maar geen speler om iedere week een dikke 7 en man of the match te noemen

11   3  
Buurman

Toen ik van de week las dat " van Hecke beter is dan Mari" kon ik een milde glimlach nauwelijks onderdrukken. Mari met Flamengos alles gewonnen en stapt zo bij Arsenal binnen. Tsja....
Van Hecke moet nog veel leren en dat is helemaal niet erg.
Overdreven kritiek altijd op Elal kan ik ook maar moeilijk thuis brengen. Ze spelen allemaal tikkie breed en terug. Dogan wordt verkeerd gebruikt. Kijk naar zijn goals bij Oss, hij kan echt wel ballen. Uiteraard hadden we enkele versterkingen moeten hebben maar onze Tom wordt als loopjongen gebruikt. Eerst Kudimbana slijten en dan mag je iets halen. Een ervaren TD zou gelijk zeggen " bekijk het maar, doe het zelf..."

8   12  
Fred1

@ David, je hebt volkomen gelijk, ik heb hem gisteren 3x gruwelijk de fout in zien gaan en dan hoor je niemand .
Neemt niet weg dat ik die jongen ook wel apprecieer , maar ik ben niet van de blinde aanbidding zoals sommigen hier doen.
Van Hooijdonk een kind van de club met de juiste inborst , die eigenlijk gewoon té hard werkt wordt regelmatig neergesabeld.
En een passant uit Oss zonder conditie die per ongeluk één seizoen goals heeft gemaakt en die alleen maar denkt dat hij hard moet schieten bij een kans wordt op een schild de stad rond gedragen.
Je begrijpt er toch weinig van hoe mensen denken.
We zitten regelmatig met véél maar of het allemaal supporters zijn betwijfel ik sterk.

4   7  
Fred

Ons NAC wordt verschrikkelijk slecht gemanaged!!!

0   3  
Dutchbird

Het is niet gelukt Mounir te verkopen. Het de etalage achter het transfer window is dicht. Dus hoeft Weijs hem van de directie niet meer op te stellen.

1   3  
WW

@Buurman

zie mijn reactie aangaande Tom van den Abbeele hieronder.

https://www.bsiderats.nl/nieuws/transferwindow-gesloten-supporters-blij-gemaakt-met-een-dode-mus

Daar moeten we gewoon heel snel afscheid van nemen. De man presteert niks, en dat gaat ook niet meer gebeuren.

1   12  
Toontje

Ik blijf het herhalen Tommie

VLOET MUHREN SEUNTJES

minimaal nu al 40 doelpunten samen.

Moet ik er wel bij zeggen dat ze bij hun ploeg wel worden bediend en wie doet dat hier.

Waarom staat er geen 0 punten bij of -5 of zo dat past beter bij Dogan want een 1 is veel te hoog

2   10  
Fred1

@ Toontje, ik snap niet dat die Dogan nog een 4,4 kan hebben. Denk dat hij zijn familie heeft gemobiliseerd om cijfers te geven. Zelden zo’n slechte spits gezien zelfs niet op het niveau waarop ik zelf jaren heb gewerkt

Laad alle berichten na dit bericht in