Wij gaan niet opzij

Man of the match: NAC - De Graafschap (3-1)

Italo

In de alles-of-niets-wedstrijd tegen De Graafschap werd het uiteindelijk alles voor NAC. Na een stroeve eerste helft, werd uiteindelijk in het tweede gedeelte van de wedstrijd het verschil gemaakt. Hoe kijk jij terug op de prestaties van de spelers? Laat het hieronder weer weten.

B-Side Stats: NAC - De Graafschap (785 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
C. Rösler
-
R. Hendriks
-
M. Rutten
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
A. Jansen
-
K. De Rooij
-
M. Bilate
-
M. El Allouchi
-
N. Venema
-
D. Maatsen
-
Y. Azzagari
-
E. de Graaf
-
M. El Allouchi
8,2
M. Bilate
7,6
K. De Rooij
5,4
A. Jansen
6,0
T. Haye
7,0
L. Fiorini
6,4
M. Rutten
6,6
R. Hendriks
6,0
C. Rösler
7,0
R. Schouten
6,9
N. Olij
6,6
E. de Graaf
7,5
Y. Azzagari
6,4
D. Maatsen
6,3
N. Venema
5,8
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Poll: Promotiekansen NAC 64 reacties
Volgend bericht
Nog vier dagen 25 reacties
40 Reacties
126   4  
Messiaans

Fantastische prestatie gehele NAC selectie !! Straks als we 2e staan interesseert het niemand een hol hoe we gespeeld hebben, als de puntjes maar binnen komen !!

(Hey psst moeders El Allouchi, ja u ja, ik weet dat u mee leest :) laat die jongen toch in Breda blijven, blijft hij mooi dicht in de buurt bij u wonen!! stel het vanavond aan de keukentafel nog maar eens voor!!)

Hup Moeders El Allouchi!!
Hup El Allouchi!!
Hup NAC!!

51   3  
NACFAN

MOUNIR, wat een held!

36   0  
Noord Mokumse NAC'er

EdWIN de Graaf, 1 wedstrijd, 3 punten, stoppen op t hoogtepunt als hoofdcoach.

Kunde ook een 11 geven voor de 3-1..nondeju was dit lekker!

126   4  
Messiaans

Fantastische prestatie gehele NAC selectie !! Straks als we 2e staan interesseert het niemand een hol hoe we gespeeld hebben, als de puntjes maar binnen komen !!

(Hey psst moeders El Allouchi, ja u ja, ik weet dat u mee leest :) laat die jongen toch in Breda blijven, blijft hij mooi dicht in de buurt bij u wonen!! stel het vanavond aan de keukentafel nog maar eens voor!!)

Hup Moeders El Allouchi!!
Hup El Allouchi!!
Hup NAC!!

43   3  
Judge M.

Een groot verschil met de heenwedstrijd was Bilate wat mij betreft. De centrale verdedigers kwamen er niet aan te pas in tegenstelling tot de heenwedstrijd toen vd Pavert geen kind had aan Van Hooijdonk. Het leven bestaat uit meer dan alleen doelpunten maken. Maar de voorkeur voor Venema boven Sydney bij de wissels is mij nog steeds niet helemaal duidelijk..

En die kutkeeper van hen uiteraard. Die had ook nog wel bij ons in de lijst gemogen.

81   1  
Ice

Ik begrijp de relatief lage score voor Maatsen niet zo. Hij is aanvaller, en moest noodgedwongen als verdediger spelen. Hij heeft dit meer dan prima gedaan!

11   7  
Arie

Voetballend stak er bij ons niemand echt bovenuit, behalve Mounir die inmiddels ook met links gekke dingen begint te doen.
De enige reden dat we deze wedstrijd de tweede helft vrij eenvoudig over de streep trekken, is de omzetting in de rust naar een 5-3-2 systeem.

41   4  
Cool hand

Een must-win match die gewonnen werd. Wat dat betreft is kritisch zijn enigszins misplaatst. Maar...er zit echt geen enkel idee achter ons spel. Geen automatismen, geen duidelijke speelstijl, nauwelijks combinatievoetbal. Misschien is Steijn een genie. Als je zelf niet weet wat je doet, hoe kan de tegenstander het weten?

52   3  
Basje

Bilate....🏆
Eindelijk een speler die weer opbloeit in ons NAC. Persoonlijkheid in de kleedkamer (zie filmpjes social media) en komt steeds beter in zijn spel. Samen met el al de uitblinkers voor mij

18   0  
Heksenketel

Optimaal geprofiteerd van het verlies van Almere en Cambuur. Wereldgoal van El Al!

44   4  
Chris W.M.

Man van de wedstrijd; Edwin de Graaf cq. Maurice Steijn. Door hun tactische omzetting in de rust kantelt de wedstrijd en win je hem uiteindelijk betrekkelijk eenvoudig.

18   5  
fvf6

Een topper onwaardig voetbal ,wel spanning ,en 3 punten en dat is hetgeen wat telt.
De eerste helft was dgs beter , maar ons NAC was duidelijk de betere in de tweede helft , en daardoor is de overwinning verdiend. Om tweede te worden hoef je niet naar andere te kijken , maar je zal er iedere wedstrijd moeten staan , de hoop op een tweede plaats is bij mij weer helemaal terug . Beter rechtstreeks geplaatst dan de na - competitie . HUP NAC

31   2  
Heksenketel

@Chris W.M.

Inderdaad, door de omzetting in de rust kantelde de wedstrijd. Tactisch erg goed en wat een contrast met de 1e helft. Bilate is trouwens echt een baas! Heerlijk zo'n balvaste spits.

28   6  
ctk

Ik moet wel gniffelen om de 7.3 voor Edwin de Graaf waar Steijn zelden een voldoende krijgt.
Denken jullie nou echt dat Edwin die omzetting na rust uit zijn eigen heeft gerealiseerd? :-)

19   4  
Tonn

Al dat gedoe om de punten van individuele spelers en trainer. Ik verzoek BSIDERATS om ook een nieuwe categorie toe te voegen om een punt aan te kunnen geven, genoemd: TEAM. Alleen samen maken zij t verschil. Voor mij deze wedstrijd die erop of eronder was het een score 10 voor het team. Als we willen promoveren, zullen we de rest van t seizoen, zoals buiten t stadion voor en tijdens de wedstrijd NAC als geheel aanmoedigen. Kom op met die promotie, NAC kan t!

17   4  
Ki Utsuri

Als je je directe concurrent verslaat met een achterste linie die bestaat uit een rechtsbuiten (Maatsen), twee rechtsbacks (Rutten/Schouten) en één centrumverdediger (Rosler) dan heb je een knappe teamprestatie geleverd. Dit lukt namelijk alleen met goed coachende keeper en als je middenveld de wedstrijd onder controle heeft en ook een bal een kwijt kan in de voorste linie (m.n. Bilate).

Jansen en de Rooij waren het minst zichtbaar, maar dat ligt ook deels aan de tactiek van de Graafschap (die wilde deze twee zo min mogelijk aan de bal hebben).

19   3  
Dun Diëe

Waar kan ik punten geven aan die keeper van DGS?

34   6  
Baosje

ik vond Rösler óók sterk spelen , jij ook Maurice ?

ik zou volgende keer Malone maar eens op de plaats rust zetten en Rösler op zijn plek zetten

17   9  
Ata

Zeer blij met de overwinning, maar de uitslag strooit velen weer zand in de ogen, lijkt het.

11   1  
Theoden King

Het gedroomde weekend. Zelf je zespunter winnen en almere onderuit zien gaan. Top! Zeer effectieve prestatie van het hele elftal.

Ik waag me nog aan een klein, terugkerend minpuntje: het voetbal ziet er nog steeds niet uit. De euforie vond met name plaats na het laatste fluitsignaal, maar bepaald niet tijdens de westrijd.

Overigens geldt dat ook voor DGS. Vond dat ook een erg teleurstellend elftal. Die gaan zeker ook nog punten laten liggen!

16   1  
WillemBreda

@Judge: ik vond de wissel waarbij Venema boven SvH werd verkozen heel logisch. DG moest komen en daardoor ontstond er meer ruimte voor een snelle speler. Helaas zag ik middenvelders een aantal keer voor de veilige weg kiezen door op balbezit te spelen en niet de diepte te zoeken. En dat terwijl Venema op dat moment de diepte zocht en de ruimte er was om die bal te geven...

6   3  
Kwartbelg

Het moment van de wedstrijd was de rust: andere tactiek en andere veldbezetting. Credits naar Steijn? Wie zal het zeggen? Anyway, hierdoor werd Haye de man van de wedstrijd. De verdediging potdicht en meer drang naar voren onder zijn aanvoering. Uiteraard was Mounir ook sterk, maar zonder solide basis achter hem speelt hij altijd zijn mindere wedstrijden.

8   10  
Scheppioni

Dat bedoel ik Baosje !!! NAC's grootste gevaar de komende weken, dit elftal de tweede helft zo laten staan, alleen Sydney brengen en geen venema, alles in belang van eigen NAC !!

4   3  
RNL

@BSR: Seuntjens staat er niet bij

15   5  
Henkie

Als Malone die fout had gemaakt van Rösler bij de 1-1 (weglopen van Seuntjens en op veel te grote afstand dekken) dan zou hij hier compleet afgebrand worden.

Nu doet Rösler het: goede pot gespeeld!
Vooringenomenheid..

6   9  
Cool hand

Ja Ata, scorebordjournalistiek. Zo denkt de gemiddelde voetbalsupporter tegenwoordig. Gelukkig weten jij en ik, en een paar anderen, wel beter.

7   23  
Moppernac

Zelfs Venema scoort hoger dan De Rooij. Maar dat is niet zo moeilijk meer tegenwoordig, wat is die Kay de Rooij slecht zeg.

11   5  
Krenk

Zo op het eerste gezicht lijkt de tegengoal een fout van Rösler. Echter, als je nog eens terugkijkt zie je dat Haye z’n man laat lopen waardoor hij moest kiezen. Ook knijpt Schouten onvoldoende naar binnen. Ziet er al met niet goed uit maar toch.

Verder heeft Rösler prima gespeeld en zijn de 3 punten binnen!

7   0  
Vrouwke

Rutten speelde ook erg sterk deze wedstrijd. Viel misschien minder op maar hij ging voorop in de strijd en er kwam geen gevaar vanaf zijn kant

12   1  
Nep Han

Heel fijn om te zien dat er spelers zijn die trots zijn om voor NAC te spelen. Met name Bilate. Keihard werken en na de match schreeuwem, i love my club!

8   4  
willem 4,5

Begin me toch wel zorgen te maken over Kay de Rooy, laat zelden zien dat ie kan voetballen en ligt meer op de grond en voelt zich dan altijd tekort gedaan en wil dan een vrije trap. Staat op rechts natuurlijk ook niet op z'n plek, moet op links staan, maar daar is geen plaats op dit moment, jammer. Bilate vind ik prima, werkt keihard en is niet van de bal te krijgen als ie met zijn rug naar het doel staat en ingespeeld wordt. Legt de ballen goed af en geeft anderen de kans, ook prima, want het is geen afmaker. In de kleine ruimte komt ie te kort, maar als anderen de bal er inschieten is het ook goed natuurlijk. Sydney van H.zijn rol is voorlopig uitgespeeld, ben benieuwd wat die gaat doen, moet nog veel leren, als ik hem was zou ik bescheiden blijven en me schikken in m'n rol.

2   1  
WillemBreda

@Krenk: ik geef je gedeeltelijk gelijk... De man van Haye was echter (nog) niet aanspeelbaar vrij. Seuntjens, de man van Rösler, kwam dat wel doordat Rösler bij hem wegstapte.

6   0  
Judge M.

Even wat anders: zijn alle aflopende contracten inmiddels al formeel opgezegd ondanks dat we graag willen verlengen met Mounir en Sydney? Het zou weer typisch NAC zijn als dat niet zou gebeuren en we nog steeds vast zouden zitten aan Kramer of Kali..

8   3  
Mikesneu

Voor mij motm maatsen
Op een ongewone plek als rechtsback

3   1  
Ernie

Ik mis Seuntjens op het lijstje, die vond ik ook zwaar tegenvallen.

4   2  
MisterMG

De passie bij Bilate, fantastisch om te zien! Dit is z'n belangrijke pion in dit elftal.

0   2  
Gjoewie

De hele verdediging, inclusief Olij een onvoldoende. El Allouchi man van de wedstrijd, ik heb hem een 8 gegeven, wat ik zelden doe. Bilate een dikke voldoende. De meeste anderen vielen me niet echt op.
De opbouw van achter uit was vreselijk, dat werd beter toen nota bene Maatsen er in kwam. Schijnbaar liep er in de eerste helft ergens iemand in de weg. Hendriks werd in de tweede helft ook niet gemist. Tom Haye speelde ook al geen opvallende wedstrijd. Ik zou al in de rust Venema voor De Rooij gebracht hebben en meer op de counter zijn gaan spelen. Maar gelukkig heeft De Graaff meer verstand van voetbal dan ik. Of meer geluk, dat kan natuurlijk ook.
Het was wel een pot waar je echt het publiek miste. Er liepen bij de Graafschap wel een stel etters rond die van het veld gefloten zouden worden.
Ik moet trouwens zeggen dat ik Nijhuis heel goed vond fluiten. Hij liet veel doorgaan. Aanstelblessures en schwalbes waren niet aan hem besteed.

2   0  
Bijtwijfelc

Ik ben ook blij, maar wel met een kanttekening. In principe kijk ik NAC ook voor mijn plezier. En om eerlijk te zijn: de meeste potten zijn simpelweg niet om aan te gluren. Een beetje ADVENDO mag ook, dan hebben we ook wat beleefd als we onverhoopt niet promoveren.

Hup NAC

0   1  
Barry @ BAOSJE

Apart hoe mensen een compleet andere mening over een speler kunnen hebben. Rossler speelde echt een verschrikkelijk slechte 1e helft. Behoudens de goal zat hij er nog een paar keer finaal naast. In de 2e helft kwam hij gelukkig sterk terug (met 3 achterin is een stuk makkelijker), maar dan scoor je bij mij nog een zesje over de hele wedstrijd.

2   0  
Scheppioni

Nou nou Barry, Rossler was idd wat minder de eerste helft maar dat waren er wel meer Verbeek stond ook zo vrij as een vogel om de pass te geven op the Seun !? Rossler is verdedigend altijd nog een klasse beter dan malone !

0   0  
Toontje

Komende 7 dagen 9 punten halen en we blijven in de race

Laad alle berichten na dit bericht in