Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - TOP Oss (3-0)

Metzelaar

In de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen had NAC geen moeite met Top Oss en werd er 3-0 gewonnen. Met net iets minder dan 16.000 supporters in het stadion hebben veel supporters deze wedstrijd gezien. Laat hieronder je cijfers achter voor de wedstrijd tegen Top Oss.

B-Side Stats: NAC - TOP Oss (367 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Adilehou
-
J. Mashart
-
D. Malone
-
D. Bakker
-
O. Velanas
-
B. van Schuppen
-
E. Banzuzi
-
K. De Rooij
-
W. Cagro
-
Jeredy Hilterman
-
M. Maria
-
M. Bilate
-
E. de Graaf
-
Jeredy Hilterman
4,9
W. Cagro
6,1
K. De Rooij
6,7
E. Banzuzi
5,7
B. van Schuppen
7,3
O. Velanas
7,5
D. Bakker
6,7
D. Malone
6,0
J. Mashart
5,4
M. Adilehou
6,7
N. Olij
8,1
E. de Graaf
6,7
M. Bilate
6,5
M. Maria
5,6
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Kaartverkoop NOAD Cup '22 van start 7 reacties
Volgend bericht
De Graaf is gezond verklaard 42 reacties
57 Reacties
85   17  
Charpie

Ik vond Bilate erg goed invallen: sterk aan de bal, rust, overzicht.
Een beetje in de rol van Seuntjens. Gaan we nog plezier aan beleven in de nacompetitie !

49   90  
ECG

Mashart gewoon een 7,wordt vaak ondergewaardeerd.

28   10  
Tegel

Waarom Maria erin brengen en dan ook nog op het middenveld? Zo slechte jeugdafdeling hebben we toch ook niet? Haal daar een middenvelder vandaan dan. Maar 3x punten dus mogen niet kritisch zijn.

11   18  
Nonkel Frans

Geen onvoldoendes gegeven. Cagro s gedrag bij de penalty stip wel verwerkt.
Het viel op dat Olij bij afloop van de wedstrijd nogal down leek - hij schudde vele de hand en bij t ererondje was hij ook niet echt blij. Is hij de wisselvalligheid beu - heeft hij geen zin in het gedoe en druk van de play offs.? Thuis tweede baby on the way. Que pasa que pasa?

85   17  
Charpie

Ik vond Bilate erg goed invallen: sterk aan de bal, rust, overzicht.
Een beetje in de rol van Seuntjens. Gaan we nog plezier aan beleven in de nacompetitie !

20   22  
Scheppioni

Bakker voor mij betreft !!
Linksback plaats hele grote zorg, die ene situatie dat Malone breed speelde in eigen strafschop gebied...... betaald voetbal en dan dit, kan echt niet Edwin de Graaf !!!

38   3  
Soulfinger

Off topic: Was niet in het stadion, door omstandigheden was ik aangewezen op schakelprogramma van espn. Wat ik zag van Jort van de Sande, onze nieuwe aanwinst, zorgde voor een aangename verassing. Een sloper voorin. Werkte constant, steeds aanspeelbaar en bij elke aanval betrokken. Deed me denken aan Graham Arnold

23   10  
Dos

Scheppioni, vind je het echt nodig om onder iedere unieke post Edwin de Graaf te bekritiseren?
Iets wat je overigens al jaren doet bij de op dat moment zittende trainer.

26   8  
Mike Zonneveld

Op VAK-G een hele rits supporters die heel de wedstrijd stil zijn en op het eind tegen mede supporters zingen: "You only sing when your winning!". En ohja als iemand (per ongeluk) bier gooit zijn ze er ook als de kippen bij om mede supporters (soms onterecht) kei hard toe te spreken. Bah bah..

25   13  
Fred1

Ja Mashart is echt een probleemgeval heeft moeite zicht te concentreren en de focus te houden.
Heeft ook vaak geen enkele notie wat er om hem heen gebeurd.
Het is aan Olij te danken dat het niet alsnog onnodig spannend werd.
Bij die domme terugspeelbal van Malone had Mashart geen enkel oog voor de situatie om hem heen en bleef apathisch afwachten.
Laten we eerlijk zijn hoe vaak heeft dit ons niet genekt.
Je kunt niet steeds iemand het hand boven het hoofd blijven houden ten koste van het resultaat en het collectief belang.
Dat het binnen de ploeg niet goed zit bewees de zichzelf zwaar overschattende Welat wel, vraag me af op welke basis hij die penalty meent op te kunnen eisen?
Vanwege zijn prestaties in het veld zal het niet zijn denk ik.
Dat Velanas zich zo makkelijk opzij laat zetten vond ik echt zielig om aan te zien.
Dat medespelers die Welat er dan ook nog op wijzen dat Velanas de aangewezen persoon is en hij dat in de wind slaat is gewoon gebrek aan discipline en respect.
Dit soort gasten eisen van iedereen respect maar geven het aan anderen nooit terug verre van.
Ik was echt blij dat De Graaf voor van Schuppen koos inplaats van Azagari want dat was de laatste weken toch wel in spel en gedrag de achilleshiel.
Of we de playoffs halen ik durf met deze ploeg er mijn geld niet op te zetten ze zijn in staat een plus van 6 goals naar de kloten te helpen.
Wel of geen playoffs wel of geen promotie ik prijs de dag als dit seizoen en veel van de hoofdrolspelers definitief achter ons liggen.
Nieuwe eigenaar, nieuwe spelers , nieuwe directie, nieuwe technische staf , nieuw elan , nieuwe kansen en geen gezeik en gestook van supporters onderling en geen gestook via social media .

34   6  
Kvdc

Dat penalty moment sloeg natuurlijk HE-LE-MAAL nergens op. Hoe kan je jezelf nou een team noemen als niemand elkaar iets gunt? Er staan er vier te ruziën om één penalty. Voor de rest heb ik wel genoten van Boris en Velanas.

6   3  
Dun Henk

Heb opzich, met name de eerste helft, best een redelijk NAC gezien.
Om heel eerlijk te zijn had ik er namelijk geen klap zin in om te gaan.
Het was geen wereld pot maar zeker de eerste helft hebben ze wel hun best gedaan en een paar leuke kansen en doelpunten gecreëerd.

22   25  
Yellow army ambassadeur

Ben ik de enige die het wel goed vond dat Welat de penalty opeiste? Bij Telstar nam die ze ook altijd, ben blij dat er een persoonlijkheid in zit die het durft op te eisen. Vind welat ook goeie ontwikkeling doormaken, ondergewaarde dynamische speler!

8   4  
Thiestemberg (BSR)

@KVDC

Leek beetje te komen omdat Welat niet de aangewezen nemer is en er enkele gasten die hoger in de pikorde staan hem daarop wilde wijzen en de bal probeerde af te pakken.

13   8  
Janus

Prima potje. Leuk om te zien dat Mashart en Cagro zowaar goed speelde. Mijn man of the match is overigens Bilate, wat viel hij goed in! Fijn voor die jongen!

20   4  
Kopspion

Invalbeurt Bilate zeer goed ! Die heeft in een half uur meer goed gedaan dan Hilterman in een uur
Van die penalty snap ik dus ook niks, er zijn toch vaste afspraken zou je denken ? Dan zou de staf en/of aanvoerder toch ook moeten ingrijpen……
En tja, Mashart kan echt niet verdedigen; aanvallend laat hij regelmatig juist best leuke dingen zien vindt ik

9   6  
Martinus

Bilate viel sterk in. Zo jammer dat die zo vaak blessures heeft, want is echt wel een meerwaarde op het veld.

Cagro vind ik aardig spelen sinds die bij NAC zit, ook dit keer, maar dat moment rond de penalty sloeg natuurlijk nergens op. Velanas had die gewoon moeten nemen.

3   24  
Bredaaaaa

Iedereen een dikke 10 gegeven!

25   5  
NickBreda

Ik begrijp je niet.
We worden verondersteld het team te steunen, maar de meesten van ons hebben alleen maar kritiek. Of we nu winnen of verliezen, we zijn nooit gelukkig. Altijd naar de negatieve kant kijken. Dit seizoen was ingewikkeld, twee zeer belangrijke spelers vertroken (Haye en Seuntjes). Ondanks dat zullen we waarschijnlijk in de play-offs spelen. Ok het is niet altijd goed spel maar soms zien we zeer goede fases, het team is jong en ontwikkelt zich goed. Voor Haye's vertrek waren we heel ver van de 8ste plaats en nu is die van ons. In plaats van altijd te huilen, zou het goed zijn het team en de spelers te steunen, te willen dat ze vooruitgaan en hen niet altijd te bekritiseren.
En voor de penalty begrijp ik het niet, Welat nam zijn verantwoordelijkheid en scoorde. Waarom zoveel discussie? Als de coach het er niet mee eens is, zullen ze het intern bespreken. Maar hij schoot goed en scoorde, dus voor ons is het heel goed, het ontgrendelde de wedstrijd!
Het is zeker dat de play-offs moeilijk zullen worden, maar we hebben niets te verliezen en bovenal, we zijn supporters! Kom op Nac!

26   11  
A

Het is voor mij een raadsel waarom Mashart altijd negatieve reacties krijgt!! Ik vind dat hij een heel behoorlijke wedstrijd speelde!! Ook de geluiden om mij heen waren positief over die jongen. Maar wij zullen er wel geen verstand van hebben!! Het zij zo.

12   6  
Sjonnie

MIKE ZONNEVELD@

Bier gooi je niet per ongeluk hoor!!!!!!!

27   40  
josjosjos

Aan die eencelligen op de Bside die die sneue teksten over Manders zongen: wat een wanvertoning zeg. Schaam je echt kapot.

En dan maar miemelen dat het zo onterecht was dat Steijn zich bedreigd voelde. En dat de media onze reputatie kapot maken. Kijk eens wat jullie daar zelf voor doen. Man, man, man...

Verder een lekker potje voetbal gezien.

13   32  
Arie

Dissonanten:
Bakker, stond heel vaak te slapen en greep niet in. Had zo een aantal tegengoals op kunnen leveren.
Cagro, geen teamspeler, vertragend in zn spel en als kers de penalty.
De Rooij, echt geen idee wat er met die jongen aan de hand is, maar hij krijgt het tij maar niet gekeerd.

Positief:
Van Schuppen, veel energie en naar voren gericht.
Adilehou, combinatie van Loran en Leigh. Genoten van zn opportunisme.
Mashart, moet aan zn voorzetten werken, maar kwam een aantal keer goed door via links.

13   7  
Nac

@arie

Iets te veel gedronken gisteren?

31   2  
fvf6

Ik begrijp niet waarom de Rooij zo laag scoort . Hij speelde zijn beste wedstrijd tot nu toe deed verdedigend zijn werk en heeft in mijn ogen een 8 verdiend samen met Olij want die wint drie keer in een 1 op1 situatie .

11   11  
Scheppioni

@ Dos
Dan vind ik toch dat je beter moet lezen, ik zeg zo vaak dat de Graaf het op zich wel met een prima visie toont, alleen hij staat alleen, de staf verder met name visser vult hem niet aan en dat mag allemaal maar....... wat ik wel vaak aanhaal waarom niemand in de staf die arme mashart in bescherming neemt !??? Wat Fredje aanhaalt gisteren met die terugspeelbal van malone en wat mashart daar doet of niet doet, staat te slapen kan echt niet.... mashart en rutten hebben ons al echt 13 punten gekost..... dus blijf ik dit aanhalen, het gaat om ons NAC !!!!

14   4  
RV

Adilehou was ook weer sterk op een voor hem toch onnatuurlijke positie. Jammer dat we hem te weinig zien. In potentie de beste CV van de KKD. Bilate en Adilehou kunnen in de play offs twee belangrijke spelers zijn.

27   6  
Rade

Ik probeer elke week weer te zien wat er nu bijzonder is aan Banzuzi, maar ik zie t gewoon niet. Sterke kerel zeker, maar wint nauwelijks duels en is ook niet dreigend richting de goal. Hij zit niet voor niets bij Oranje, maar het is allemaal nogal flets. Of ligt dat aan mij?

Mashart scoorde gewoon een ruime voldoende. Maria in laten vallen op middenveld is belediging voor Azagarri en Agougil. En Hilterman…Ach Hilterman.. Hopelijk Bannis snel weer fit

16   5  
Ouwe spionkop

De overwinning is meegenomen maar verder was 't niet veel soeps.
Positieve uitzonderingen natuurlijk Olij maar ook Adilehou en Bilate.
Toch loopt het niet. De opstelling klopt niet, het wringt, het piept en het kraakt.
Ik zou Adilehou graag op de plek van Malone zien. Adilehou durft af en toe een rush naar voor te maken. Ook op de backposities kraakt het. Trouwens waarom stond de Rooij regelmatig rechtsback?
Aan de Graaf om het toch beter te laten lopen. Geef ook Marijnissen weer eens kans! Die jongen moet ervaring op gaan doen. Is in mijn ogen veel betere laatste man dan Malone.

23   13  
Josjosjos

Jahoor, duimpjes naar beneden omdat ik zeg dat ik het niet vind kunnen dat er liedjes gezongen worden dat Manders in een kist moet komen te liggen.

Scum of the earth. Echt beneden alle peil dit.

"De mens, de schoft, zal aan alles wennen"

5   15  
Scheppioni

Kortom met Ed alleen geen schijn van kans !

13   0  
Peter13

@Ouwe Spionkop

Marijnissen is geblesseerd (volgens BN De Stem gisteren). Maar ik ben het helemaal met je eens dat hij erin hoort als hij fit is. Is een veel betere laatste man dan Malone. Slopende stopper ernaast en je centrum achterin is goed geregeld.

4   3  
Dos

Scheppioni

En vervolgens zeg je met Ed geen schijn van kans.
Daar ga je weer.
Dank voor de bevestiging van mijn stelling.

(Overigens denk ik ook dat NAC geen schijn van kans heeft, maar dat heeft niets met Edwin de Graaf te maken)

8   2  
Ivo

Wedstrijd niet gezien. Blij met de 3 punten en de uitslagen bij Almere en de Graafschap. Zo'n penaltyruzie zie je alleen bij jeugdelftallen. Hou je gewoon aan de afspraken. Ga maar een wedstrijdje banken met je gedrag.

Maar ja, contracten lopen af en spelers willen hun naam in de krant/op internet zien. Zo'n penalty is dan een makkelijke manier.

8   5  
Ernie

DOS
Je kan je er beter niet druk over maken. Meneertje was aan het begin van het seizoen zeer blij met de Graaf. Ik heb toen al voorspeld dat hij halverwege het seizoen de trainer weer zou gaan afzeiken. Ik had geen gelijk want het was al na een paar wedstrijden. Dit doet hij nl ieder seizoen, ongeacht de trainer.

15   5  
Ratjetoe

Ik vond Hilterman gisteren een van de slechtste van het veld. Wat mij dan nog het meest tegen de borst stuit: is dat wanneer je nu op meneer zijn Intstagram kijkt hij gewoon gehuldigd wordt bij FC Emmen. Apart.

14   3  
Buddha

En bij het promotie feest was hij ook al. Schiet hier geen deuk in een pakje boter, mag allemaal best wat minder bezig zijn met Emmen en zorgen dat hij gaat presteren.

13   4  
Ratjetoe

Eens Buddha. Ik vind dit oprecht heel gek. Stond vannacht al in Emmen te feesten…

12   6  
ZNDRT-FanaticZ

Ik vroeg me al af of ik de enige was die het op z'n zachtst gezegd nogal bijzonder vind dat Hilterman uitgebreid feest aan het vieren is in Emmen. Vannacht stond hij ook met de schaal bij het stadion toen de spelers daar opgewacht werden. Die is dus direct in zn auto gestapt en daar naar toe gereden...

Volgens mij kan hij zijn energie beter steken in zijn prestaties in Breda want die houden nou niet bepaald over...

Lekker daar blijven, even goed nadenken en dan volgend seizoen nog maar een poging wagen. In de nacompetitie hebben we alleen spelers nodig die 200% voor NAC willen gaan. In dat opzicht mag logokusser Cagro ook wel even z'n penaltyzonden overdenken. Mooie rare.

11   6  
Tegel

Hilterman is gewoon het turfschip/ paard van troye vanuit Emmen. Als NAC zijnde moeten we dit niet accepteren!

4   27  
Bredaaaaa

Laat Hilterman met rust. Hij heeft het recht om te feesten in memmen. Hij was hun topscoorder. Hilterman zal zeer belangrijk zijn voor NAC in de nacompetitie. We mogen blij zijn dat hij voor NAC wil spelen.

11   1  
NacBr8

Vraag me niet waarom maar net even wat beelden gezien van die huldiging van Emmen. Hilterman pakt doodleuk de microfoon en roept vervolgens: 'Waar gaat Hilterman naartoe?!' Waarna de supporters schreeuwen: 'Emmen!' Voor mij in ieder geval het signaal dat hij het bij NAC in ieder geval totaal niet naar zijn zin heeft... Hij is daar in ieder geval nog geliefd.

4   2  
Zwampie

Rade
Kan je redenatie helemaal volgen betreffende banzuni.
Hij zal wel iets hebben, maar bij het 1e van NAC heb ik het nog niet gezien.

Cargo vind ik zwaar tegen vallen, loopt veel achterin om in bal bezit te komen, dan heeft hij die, dan speelt hij hem weer breed of achteruit. Loopt constant aan zijn mede spelers aan te geven rustig aan te moeten doen(Kan wellicht zelf het nu al trage spel niet meer bijhouden)

Fred1
Ik dacht gisteren ook dat we dit niet meer weg kunnen geven.
Maar als NAC met 3-0 verliest en de graafschap wint met 0-4 dan ben je al klaar. En zo gek zijn deze uitslagen niet in de KKD

En Mashart blijft moeilijk. Er zit echt wel wat voetbal in hem. Alleen maakt hij ook veel fouten.
Maar zeg eens eerlijk, als je Malone ziet, die brengt dan toch ook veel te weinig. 9 van de 10 ballen gaan breed of terug,weinig tempo. En tja ook veel ballen verkeerd ingespeeld

3   5  
Scheppioni

@ Dos
Lezen !! Ik zeg met Ed alleen dat is toch wel gebleken !
Moet jij nie naar sparta toe ernie ? Blij voor je dat je iemand naast je denkt te hebben, feitelijk zeg ik steeds om iemand ervaren naast Edwin te zetten, hij kan het niet alleen, dus je slaat de plank weer mis, net als je misselijke pipo idool steeds !

7   2  
Ivo

@Zwampie @Fred1

Onze CV's durven geen risico's te nemen omdat de backs en het middenveld in verdedigend opzicht regelmatig verzaken. Mashart is al vaker genoemd, maar ook Ligeon en Maria vind ik geen stabiele indruk achterlaten. En ook Cagro en bijvoorbeeld een Agougil of Azzagari, laten het ook veel te vaak lopen. Dan ga je maar op safe spelen, want je weet dat balverlies fataal kan zijn.

Malone heeft idealiter volgend seizoen geen basisplaats meer. Hij kan het verschil niet meer maken. Ik vind zelf de combi Bakker/Adilehou beter, Bakker als speler met overzicht en een redelijke pass in de benen, en Adilehou als degene met snelheid en kracht die de spits van de tegenstander moet uitschakelen. En daarnaast ook Marijnissen en Siereveld meer speeltijd geven.

En daar dan 2 goede backs naast, en een degelijk middenveld. Begin eens met een controleur die zijn duels wint en ook vooruit durft te voetballen. Cagro heeft het niet, vind ik. Veel te slordig aan de bal, en ook te behoudend. Hij creëert bijna niks.

Je basis begint achterin, en dat is meer dan afstoppen. Daar begint je opbouw en wordt bepaald in welk tempo je speelt. De laatste twee jaar spelen we veel te traag. Als ik dan zie dat pakweg een FC Dordrecht de bal wel over 3/4 schijven voor de goal krijgt (ook al is de eindpass of afwerking dan vaak niet goed), dan denk ik, waarom doen wij dat niet. Tandje er bij, en veel sneller omschakelen. Hyballa voetbal.

6   2  
Kinderkaartje

@Josjosjos

Rustig maar joh.
Dat liedje zingen we pas een jaar of 20 denk ik.

Niet specifiek over Manders, maar meestal over andere tegenstanders.

2   2  
Kinderkaartje

Kijk:

https://www.youtube.com/watch?v=LoHdNUnnSFM

0   4  
Nicos

Heb alleen schakelkanaal gezien dus niks van bilate gezien. Maar vond zijn assist wel super strak. Misschien wel mooier van de goals van haye..

5   0  
Dos

Scheppioni

Hup NAC

Laten we het daarbij laten 😉

4   2  
NNB

Hilterman is de Anco Janssen in tegenovergestelde richting.

Buiten de selectie zetten zo'n gast.

Je gaat toch godverdomme niet bij je oude werkgever feesten terwijl je huidige werkgever net een kwart miljoen voor je heeft betaald! En je duurst betaalde speler is

2   0  
Buddha

@NNB

Promotiefeest, gisteren aanwezig bij het vieren van het kampioenschap en ook vandaag weer bij die rondrit op de bus. Die gast is niet met NAC bezig en helaas is dat ook op het veld te zien.

6   0  
Moppernac

In meer dan 55 jaar supporter van NAC te zijn heb ik dit nog nooit meegemaakt dat een speler(hitlerman) zich uitspreekt liever terug te zijn in Emmen dan bij je werkgever NAC .
Oprotten met die vent!!!!!!
Lekker terug naar Emmen laten gaan en je geld terug ontvangen voor een speler die wel bij NAC wilt komen voetballen.
Vieze vuile Gore BROODVOETBALLER!!!!!

2   0  
NNB

Precies, maar Manders en De Graaf slikken het allemaal maar als zoete koek.

Hij krijgt zelfs een basisplaats. Dan nog liever Kosiah. Hilterman maakt zich op deze manier ook niet populair in de groep lijkt me. Daarom gewoon buiten de selectie houden de gehele play-offs.

2   1  
Scheppioni

Prima verwoord Ivo !
👊 Dos !

2   0  
Fred1

Off topic.
Interessant item, niet dat voorstanders plots tegenstanders of andersom worden maar het geeft wel een beter beeld lijkt me.
Je kunt er met twee petten op naar kijken, ik zie het nog steeds niet persé als negatief of als een ramp.
https://nos.nl/l/2426729

2   0  
Fritske d'n Olifant

Over de meeste spelers is al genoeg gezegd hier, maar ik wil toch wel Kaj de Rooij nog even aanhalen. Hij is hier vaak verguisd vanwege zijn ogenschijnlijk gemakzuchtige houding, maar ik vond hem gisteren met zeer veel inzet spelen. Natuurlijk lukte niet alles en moest hij verdedigend veel werk opknappen omdat blijkbaar was afgesproken dat hij en Adilehou elkaar moesten afwisselen, maar ik was zeer positief verrast. Als hij met dezelfde inzet en drive komend seizoen weer vanaf de flank gaat spelen dan komt het hopelijk eindelijk goed met Kaj.

1   1  
scheppioni

Idd Fritske d'n olifant !
Vorig seizoen volledig binnen mum van tijd naar de kl^te geholpen, bij e'hoven was hij top op dat moment !

0   0  
Toontje

Hoe dikwijls moet die Mashart nog laten zien dat hij er geen ene flikker van kan. Komt heel veel tekort zelfs op dit niveau.
Gewoon laten staan....ben je zo wie zo kansloos in de nacompetitie

Laad alle berichten na dit bericht in