Wij gaan niet opzij

Man of the Match: Roda JC - NAC (0-0)

BsideBart

NAC eindigde gisteren de wedstrijd zoals deze ook begon. 0-0 bleef het in Kerkrade. Hoewel beide ploegen aanspraak maakte op een doelpunt bleef deze uit. Een verdiend gelijkspel of had er meer in gezeten? Wie blonken er uit en wie vielen tegen? Laat het weten in de reacties en vul natuurlijk de 'Man of the Match' weer in!

B-Side Stats: Roda JC - NAC (463 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Vanacker
-
M. Adilehou
-
D. Bakker
-
J. Mashart
-
T. Haye
-
R. Seuntjens
-
Y. Azzagari
-
P. Kestens
-
A. Kosiah
-
O. Velanas
-
E. de Graaf
-
R. Ligeon
-
D. Malone
-
C. Rösler
-
M. Bilate
-
J. Antonia
-
O. Velanas
5,0
A. Kosiah
5,0
P. Kestens
5,5
Y. Azzagari
5,5
R. Seuntjens
6,8
T. Haye
7,8
J. Mashart
5,8
D. Bakker
5,3
M. Adilehou
6,5
M. Vanacker
6,2
N. Olij
7,6
J. Antonia
6,5
M. Bilate
6,0
C. Rösler
6,8
D. Malone
6,5
R. Ligeon
6,5
E. de Graaf
6,5
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Vanaf 25 september weer volle stadions 0 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Mario Bilate na Roda JC - NAC (0-0) 40 reacties
Terug naar overzicht
72 Reacties
101   5  
Hont

Een duidelijke kwaliteitsimpuls met de wissels gisteren. De basis is goed, maar helaas ook smal.
Veel verguisd maar duidelijk wel een versterking gisteren vond ik Malone op het middenveld.

Laten we achter dit NAC blijven staan, een goede basis en een talentvolle lichting erachter. Met de aanvallende insteek (goed ingegrepen tijdens de rust en door de wissels, daarvoor was het spel echt waardeloos) vind ik het erg leuk om te zien.

80   11  
Come on nac!!

Met zo’n basis 11 kan je echt wel ver komen hoor!

———-—Olij————
Ligeon-adileu-Rosler- mashart
——Haye——-Malone
——— Seuntjens——-
Antonia-Bilate-De Rooij

Hebben nu een wedstrijd minder en bijna alle moeilijke gehad! Gaat goedkomen veel vertrouwen in de graaf!

17   51  
Mike

Velanas zo slecht
Heeft 2 dotten van kansen gehad

34   14  
RICHARDPRAHA

@COME ON NAC!!

"Hebben alle moeilijke nu bijna gehad".....SURE man: komende maand tegen de 2 grootste favorieten voor de plekken 1 en 2, Emmen en Volendam en ook tegen de huidige nummer 1 Excelsior die een uitstekend team blijken te hebben dit seizoen.

VVV, Graafschap en ADO zijn slechts op papier "grote namen" maar bleken zeer middelmatig team te hebben waarvan wij dus 2x toch niet van konden winnen.

14   41  
Becherovka

@Come on NAC

Ik heb meer vertrouwen in Kestens dan in de Rooij. Kestens speelt nog niet super, maar is een stuk vrijer. De Rooij heeft echt moeite om zich aan te passen.

Mijn MOTM is toch Haye. Ongelooflijk goed en de echte leider van het elftal samen met Seuntjens en Olij.

101   5  
Hont

Een duidelijke kwaliteitsimpuls met de wissels gisteren. De basis is goed, maar helaas ook smal.
Veel verguisd maar duidelijk wel een versterking gisteren vond ik Malone op het middenveld.

Laten we achter dit NAC blijven staan, een goede basis en een talentvolle lichting erachter. Met de aanvallende insteek (goed ingegrepen tijdens de rust en door de wissels, daarvoor was het spel echt waardeloos) vind ik het erg leuk om te zien.

21   4  
Heksenketel

Verdedigend staat het prima zonder dat we ons laf ingraven! Aanvallend had het vizier wat meer op scherp gemogen, dan hadden we (ondanks dat Roda beter was) gewoon gewonnen!

15   2  
KC

Verdedigend staat het sterk. Het elftal zoals in de laatste 20 minuten is een prima elftal. Maar als we te veel spelers missen is het verschil te groot.
Een paar jonge gasten in een goed draaiend team inpassen moet zeker kunnen maar 5-7 tegelijk is niet wenselijk. Velanas eerste helft heel matig net als Kosiah. Velanas wel een betere tweede helft.
Je hebt altijd wel blessures dus selectie blijft eigenlijk wat te smal om echt bovenin mee te (gaan) draaien.

17   1  
Tante Annie

we hebben weer de 0 gehouden. Das toch wel mooi. Helaas niet gescoord zelf

13   2  
fvf6

Haye en Olij staken er met kop en schouders boven uit . Onze spitsen Bilate en Kosiah hebben weinig laten zien . Kestens en Rosler weer een voldoende . Ook Malone viel goed in .De tweede helft geeft vertrouwen voor de toekomst zeker als er nog een spits bij komt .

7   36  
Henri

Velanas heeft mij tot op heden in het geheel niet kunnen bekoren. Met zijn haarbandje lijkt hij meer weggelopen uit het Bolshoi Ballet dan een NAC voetballer die het duel aan gaat en indien nodig de beuk erin gooit. Doet bijna alles in één tempo. Zelden eens een versnelling en diepgang. Straalt geen enkele gretigheid uit. Heeft het Griekse temperament waarschijnlijk op zijn geboorte eiland Samos achter gelaten. Ik vraag me echt af op wiens advies zo'n speler nu is gehaald? Gelukkig maar een contract voor één jaar.

10   28  
Johnny1912

Weer de on topic:

Man of the match: Haye & Olij
Flop of the match: Azzagari & Velanas & Kestens.

23   3  
Ivo

Ligeon en Antonia moeten zo snel mogelijk de basis in, dan heb je veel meer dreiging aan de rechterkant. Bilate in de spits met de Seun er achter.

Velanas terug naar het middenveld, als box-to-box speler. Dat is ook zijn kwaliteit, niet op de vleugel.

De linkerflank blijft een zorgenkindje. Hopelijk gaat het straks met een fitte Maria en de Rooij beter. Ik blijf er bij dat NAC daar iets had moeten qua versterkingen.

Azzagari, Kestens, Kosiah, Vanacker, Mashart, het zijn leuke jonge spelers om er bij te hebben maar ze maken veel te weinig het verschil. Normaal breng je die jongens als je met 3-0 voor staat en de punten binnen zijn. Nu moeten ze de wedstrijd dragen, dat gaat niet.

31   12  
sjef de gevulde koek

Ik lees onder veel berichten, het gaat goed komen, met deze spelers komen we er wel. Feit is wel dat je al 7 punten achter staat en een doelsaldo heb van 7-6 en na 5 wedstrijden op plek 15 staat het laagste van de afgelopen 15 jaar denk ik. Ik zie ook zeker de positieve dingen maar dit is wel de realiteit nu.

10   48  
Bredafun

Velanas niet meer opstellen aub. Zoveel domme fouten gisteren gemaakt. Zit totaal geen spirrit in deze gast!

82   1  
Ivo

@Bredafun

Velanas is een middenvelder, speelt noodgedwongen op de flank door blessures. De eerste wedstrijden deed hij het prima. Zo'n jongen na 1 mindere wedstrijd afschrijven slaat nergens op.

47   6  
Maarten

Azzagari krijgt nu wel kansen maar wanneer pakt hij zijn kans? vind hem in alle wedstrijden tamelijk onzchtbaar.

34   1  
Beest

Eens met Ivo

Je zag tegen De graafschap en telstar wanneer Velanas op het middenveld speelt gewoon echt beter is dan Azzagari. Velanas speelde wel iets verder vooruit maar toen hij wegdraaide tussen 3 spelers van Dgs door zag je zijn kwaliteit.

Azzagari doet mee maar is nergens beslissend in . Tot nu toe

11   7  
Kopspion

Kestens vindt ik toch ook echt leuker om te zien spelen dan Velanas hoor en die kan ook vanaf links komen
Dus liever Velanas eruit en Kestens linksvoor, met Antonia open rechts
Of als Velanas echt zo goed is op het middenveld hij op de plaats van Azzagari, maar het verschil tussen die twee lijkt me niet erg groot

29   0  
Youssef

Velanas is geen (hangende) linkerspits….. misschien is het daarom dat het rendement niet hoog is en Velanas onzeker lijkt.
Het is een aanvallende middenvelder; gebruik hem dan ook zo. Probeer hem is op positie van Azzargari.
En beide heren het krachthok in!

9   38  
Sietze

Dat eeuwige optimisme bij sommigen. We staan 15e, verloren punten tegen nummer 20 en gaan dat tegen nummer 19 maandag ook doen.

7   26  
Vlag

Azagarri eruit, is meer met zijn haar bezig tijdens de wedstrijd dan met voetbal. Optie: kapper zoeken en alles eraf

28   7  
Chris W.M.

@ MAARTEN

Op zich vervult hij zijn rol dan goed. Als controlerende middenvelder val je vaker op door fouten dan door hoogstandjes, dus dat hij niet opvalt is in dit geval een goed iets.

Ik wil er voor pleiten Azzagari lekker tot aan de winter te laten staan. Staat tussen de twee beste spelers van het elftal op het middenveld, kan er alleen maar van leren, maakt niet veel tot geen beslissende fouten en kan alleen maar groeien. Om hem nu na 5 potjes er alweer uit te halen omdat Malone het een half uurtje goed doet vind ik ook weer zo opportunistisch. Malone is een prima 12e man op het moment, die je elke wedstrijd prima centraal achterin of op het middenveld kunt inbrengen, net wat de wedstrijd op dat moment nodig heeft.

10   5  
TpT

Eerste helft was matig van vrijwel alle spelers. Alsof ze er weer in moesten komen. Het was ook wel heel rustig aan allemaal. Danny Bakker vond ik wel ronduit slecht overigens. Azzagari krijgt geen beste comments zie ik, maar ik vond hem deze wedstrijd juist voor het eerst wat laten zien met vrij vaak de blik naar voren.

2e helft was stukken beter gelukkig. Ligeon viel me mee, Bilate en Malone waren ook weer goed om te zien.

Velanas speelde ongelukkig en te traag idd. Maar ook die kan beter!

Olij man of the match wat mij betreft met een paar prima reddingen.

14   5  
Fritske d'n Olifant

Ik vond nou niet echt iemand door de ondergrens zakken. Er zat gewoon niet meer in. Dan kunnen we wel lekker makkelijk Velanas en Azzagari gaan afzeiken, maar wat schieten we daarmee op? Seuntjens miste ook een aantal grote kansen en Malone schoot in de slotfase een bal de tribune in terwijl op rechts Antonia vrij stond. Overigens vind ik Azzagari niet slecht en juist dienstbaar spelen. Maar hij mag wel meer lef tonen aan de bal. Maar daar zal hij ook in gecoached moeten worden.

12   1  
Martinus

Haye, Olij en toch ook Vanacker voor mij positief. Velanas voor rust erg matig, leek zich daarna wat te herpakken. De wissels stuk voor stuk goed en maakten gretige indruk.

8   3  
Adriaan

Come on nac
Goede opstelling hoor
Rutte DJ komrn niet meer vokr in het plaatje
Wat is er met Maria?
Long Covid?
En hoe staat het met de blessures van De Rooij en Kotzebue ( talent hoor)?
Overigens vlak Volendam Excelsior ook niet uit
Man City had na 6 wedstrijden niet veel punten vorig jaar en toch werden ze met grote voorsprong kampioen
Vanaf maandag moet nac ook ns een serie driepunters gaan neerzetten...

5   32  
Bertus


Inderdaad wie komt er op om zo’n Velanas aan te trekken.
Zit helemaal niks in die jongen.
Dat maakte het grootste verschil met Roda .
Anders ga je gewoon daar met 3 punten weg.

13   5  
Nac

Azzagari speelt niet slecht, maar legt ook geen risico in zijn spel. Alle ballen naar Haye spelen kan iedereen. Ik vond Malone erg sterk invallen. Verdedigend is hij beter dan Azzagari. Aan de bal is het tot nu toe vergelijkbaar. Azzagari moet aan de bal echt verbeteren om de voorkeur te krijgen boven Malone.

Nu moet Haye bijna alles doen. Hij moet de aanval opzetten, maar ook de gaten dicht lopen en de bal afpakken. Azzagari pakt bijna geen bal af.

Als Haye naar voor gaat en de bal verliest dan kunnen ze zo oversteken naar de andere kant van het veld. Ik zou daarom daar graag Malone zien. Dan kan Haye aanvallend ook meer betekenen. Dan ben ik minder bang voor een counter met Malone.

Moet Malone wel fit zijn. Laat nu Azzagari zich nog maar 5 wedstrijden zich bewijzen en dan Malone laatste half uur pas brengen.
15   5  
Ivo

@Chris WM
Ik vind Azzagari een aardig voetballertje, maar te iel en weinig het verschil makend voor een basisplaats. Ik vind dat Velanas net iets verder in zijn ontwikkeling is dan Azzagari.

Een middenveld Haye - Velanas - Seuntjens lijkt me voor nu het beste.
Voorin dan Kestens/Kotzebue/De Rooij - Bilate - Antonia

Zo zou ik het wegzetten. Malone breng je in als je een voorsprong moet verdedigen en het lastig hebt om controle te houden.

Azzagari, van Schuppen of Buffonge breng je in als je met 2 doelpunten verschil voor staat en de punten in de tas zitten. Ik ben ervoor om jeugd de kans te geven, maar die moeten ze dan ook wel grijpen. Echte kwaliteit komt altijd bovendrijven. Dat zagen we bij van Hecke en Sydney. Azzagari haalt dat niveau gewoon niet.

15   2  
Brecht

Azzagari heeft wel de potentie en moet je denk ik toch laten staan voorlopig. Maar op 2 punten moet hij wel verbeteren: duelkracht en durf/actie in zijn spel

18   9  
Scheppioni

Dit NAC met deze staf wil tenminste wel voetballen ...... iedereen fit en TEMPO omhoog dan gaan we promoveren waar we thuis horen !!! Nooit geen laf NAC meer ...... ook in uitwedstrijden meteen tonen WIJ GAAN NIET OPZIJ !!!💛🖤

9   31  
Tip

Als je niet snapt dat een fitte Malone een vaste stek in de ploeg krijgt heb je in je leven alleen maar gespeeld met een grote strandbal. Niks op tegen, maar in de discussie soms wel vermoeiend.

Als Bilate, Antonia en Malone erin komen kun je wat zwakkere broeders vervangen. Ik hoop nog steeds op Kaj maar heb helaas echt twijfels of Kaj betaald voetbal aankan ? Rottig voor die gast en rottig voor ons, goeie kerel.

De Graaff doet het best goed. Overigens als NAC in de winterstop achtste staat of zo dan wordt de roep om een nieuwe trainer langzaam maar zeker, als een licht briesje, opgestart. En tegen het einde van het seizoen gilt 90 procent, zware storm dus, dat hij moet opzouten. Als je met dit soort dingen rekening houdt is het allemaal wat gemakkelijker om de club NAC te begrijpen. 😎

Ben benieuwd tegen Ajax. Ik vind jong Ajax momenteel drie keer niks. Zou best eens een droge en saaie 0-2 kunnen worden als bovengenoemde spelers meedoen. Maar ja het blijft ons NAC he ..........👍🏼

22   2  
Ivo

@TIP

Malone is een controlerende/verdedigende middenvelder. Kon het vorig jaar op het middenveld allemaal niet meer belopen, moest een linie terug. We hebben met Haye al zo'n type speler. Als we met 2 controleurs gaan spelen, komen we weer bij het behoudende voetbal terecht waar we vorig jaar met z'n allen op uitgekeken waren, dat ook niet past bij NAC in de KKD.

Liever een controleur en 2 middenvelders met drang naar voren. De punt naar achteren, dus. En dan is Malone het bokje, van Haye is echt wel beter.

16   2  
Kipiani

Al met al was het niet best gisteren, toch een mager puntje.
De invallers moeten allemaal nog veel spelritme en wedstrijdconditie opdoen. Met name Bilate, maar ook Ligeon en Antonia.
Ik had voor deze gasten in het belang van de resultaten voor NAC wel tegen Vitesse friendly gespeeld !
En sommige gasten ‘rust’ gegeven.
Domme beslissing.
Maar de competitie duurt nog lang.
Maar Ralf mag niet uitvallen, want dan is het over.

4   6  
Joop

Waar is nac live te volgen maandag?espn kiest andere wedstrijd en uitvak is zo groot zijn er wel 800 uitverkocht

13   14  
Belgische Naccer

Haye de beste

VanAcker Prima! Mashart ook.

Velanas de slechtste

1   9  
Bredafun

@ivo,
Ik weet niet door wat voor bril je heb gekeken. Check nog eens hoeveel onnodige fouten hij gisteren maakte.
En dit is geen afkraken van n speler, is puur vermelden wat ie liet zien in deze wedstrijd.
Misschien maandag weer een vd betere, wie weet….

7   13  
Tip

Er komen maar liefst 4 basis spelers erbij of terug. Bilate,Malone, Antonia en Ligeon. Dan krijg je een betere ploeg. Ik vind Haye van achteruit als spelverdeler echt geweldig voetballen. De Pirlo van NAC is de juiste benaming. En tussen Seun en Bilate kan best eens goed gaan lopen. Een paar keer zag je dat gisteren al. Wel er vanuit gaan dat we iedere week tot het gaatje moeten gaan om resultaat te halen. Die jonkies van ajax2 moeten we echter met een paar goals pakken. Blijft wel lastig ballen want voor ajax2 zijn het oefenwedstrijden waarin ze vrijuit kunnen spelen.

18   8  
Badeend

Waarom er toch nog steeds mensen zijn die Malone een 'basisspeler' noemen, is een compleet raadsel. Op het middenveld kan hij het niet (meer) én heeft hij Haye in de pikorde - terecht - voor zich. Centraal achterin brengt hij veel te weinig en heb je met Rösler, Adilehou en Bakker ook al een prima bezetting. Bij zijn invalbeurt gisteren bracht hij erg weinig extra, ging alleen lopen op "verrassende" plaatsen, omdat hij eigenlijk niet in het systeem past als ook Haye nog op het veld staat. Prima om hem minuten te geven voor als je met blessures te maken gaat krijgen, maar een basisspeler is hij absoluut niet op dit moment, en pak anders de DVD van vorig seizoen er nog maar eens bij, als je wil zien waarom. Bijvoorbeeld de wedstrijd uit tegen Excelsior, toen was hij abominabel slecht. Daar kan die jongen niets aan doen, lijkt me een vriendelijke gast, maar in de basiself van NAC heeft hij nu weinig te zoeken.

13   37  
Ernie

Dat er hier mensen zijn die beweren dat het allemaal zoveel beter is dan vorig seizoen. 5 wedstrijden gespeeld 9 verliespunten:).
We hebben een zwaar programma gehad? Onzin, iedere tegenstander is lastig voor dit NAC. De wedstrijd van gisteren was gewoon matig. Net als vorig seizoen geen patroon in het spel en er wordt te weinig gecreëerd. Haye, Seuntjens en Olij is te weinig om mee te doen bovenin!

4   10  
Rietje

Lees net dat ze volendam-roda uitzenden maandag waar kan ik nac live op volgen?

7   24  
Tip

@Ernie. Heb je gelijk in. En is ook logisch want doordat de Graaff nu op de bank zit gaan deze spelers niet plots veel beter spelen. Voordeel is nu wel dat NAC weer voor publiek speelt en dat groepscorona er (voorlopig) niet is. Daarom zit denk ik wederom plaats 5 er wel in. Althans dat hoop ik.

17   4  
NAC4Ever

@ERNIE
Je vergeet dat er nog veel geblesseerde spelers zijn. Die gaan weer fit worden. Dan gaat het niveau ook omhoog.

17   3  
Barbapapa

@Ernie

Als je de punten van deze wedstrijden vergelijkt met vorig jaar heb je 2 punten minder. Het gelijk spel tegen Telstar.
Verder halen ze met veel geblesseerde bijna evenveel punten. Is het goed, nee. Gister eerste helft was ook werkelijk om te janken. Echter kwam er met de wissels gisteren bij mij wel weer wat hoop. De overige wedstrijden vond ik wel veel vermakelijker als vorig seizoen.

We hebben vorig jaar lang kunnen teren op de eerste 6 wedstrijden. Echter hebben we ook een tweetal periodes gehad waarin NAC gewoon heel laag stond……

15   2  
Badeend

Ernie,

De wedstrijd van gisteren was niet goed inderdaad. Die zitten er helaas tussen en zullen nog wel vaker voorkomen. Dat "iedere tegenstander lastig is voor dit NAC" is natuurlijk geen argument om te verkondigen dat het programma zwaar was. Dat was het, ook op papier, gewoon. Helaas voor NAC is het aantal teams dat mee doet of wil doen voor promotie is gewoon groter dit seizoen.

Dit jaar is in ieder geval een stuk leuker, en dat komt deels door aanwezigheid publiek, maar vooral door de andere spelopvatting en de algehele afwezigheid van Steijn. Dat kun je moeilijk ontkennen.

14   12  
Rubenac

021 weer gewonnen!

8   37  
Tip

De spelopvatting van een trainer kan voor verschil zorgen. Een trainer kan grofweg kiezen tussen een meer verdedigende opstelling met compact voetbal en gevaarlijke counters. Of druk zetten en de tegenstander overspelen. Soms speelt men twee systemen afhankelijk bv. van de tegenstander. Belangrijk is niet alleen de trainer maar vooral de spelersgroep. Hoe je het draait of keert , wat je ook speelt, uiteindelijk gaat het om resultaat. Ik ben geen fan of vriend van Steijn. En ook niet van de Graaff. Ik vind de Graaff het redelijk doen maar eigenlijk kun je nog niets zeggen. Laten we een wedstrijd of 10 afwachten stel ik voor. Bij Steijn denk ik genuanceerd i.p.v. demoniseren. De feiten zijn dat Steijn zijn werk moest doen ; zonder publiek , met Corona in de groep, met voortdurend gestook in zijn rug van Blanco en de familie van Hooijdonk , en zonder publiek de wedstrijden spelen. Er is meer te noemen maar dat geeft onnodig vervelende discussie. Laten we gewoon eens rustig afwachten hoe het zich dit seizoen ontwikkelt en zien of het beter is geworden. Echte veranderingen bij NAC gaan er komen met een nieuwe eigenaar. Daar heb ik wel vertrouwen in. Het gaat een tijdje duren maar wij komen terug in de ere omdat we in potentie ere zijn.

2   13  
Tip

Ik schrijf ‘zonder publiek spelen’ abusievelijk 2x !

21   3  
Nonkel Frans

@Tip Fijn dat je genuanceerd denkt over Steyn. Doe dat dan ook over Lokhoff.


4   8  
Steef

Ik ben wel benieuwd wanneer de positivo’s het een geslaagd seizoen vinden?

Wij zijn NAC he...

25   3  
Fritske d'n Olifant

Er is volgens mij niemand hier die beweert dat NAC nu onder De Graaf ineens flitsend aanvallend en verzorgd voetbal speelt. Maar goed, sommigen denken hier nu eenmaal graag zwart-wit. Er zijn wel wat verschillen waarneembaar ivm vorig seizoen. NAC speelt wat opportunistischer. Dat heeft enerzijds te maken met de jeugdigheid van de groep en het feit dat we met Ralf Seuntjens zowel een garantie voor goals hebben als een echte leider en aanjager. Anderzijds heeft het ook te maken met welke opdracht de trainer spelers het veld instuurt. Tenslotte is er de fysieke gesteldheid van de groep. De manier van spelen en trainen zorgt blijkbaar voor blessures. Dat zegt ook iets over hoe er vorig seizoen gespeeld en getraind werd.

Je kunt verder geen vergelijking maken met vorig seizoen. De Graaf moet het hebben van transfervrije jongens als Antonia en Ligeon. De vorige trainer had met inkomsten uit de transfers van Van Hecke en Verbruggen veel meer mogelijkheden. De vorige trainer mocht ook zijn eigen staf samenstellen en had alle vrijheid om naar eigen inzicht spelers te halen dan wel om eigen spelers te laten vertrekken zodat er weer meer ruimte voor nieuwe spelers ontstond. Ohja er was ook nog Corona en de stadions waren leeg, maar daar had elke club mee te dealen. Cambuur en Go Ahead hebben ook een fanatieke aanhang die de club normaal gesproken een thuisvoordeel geeft. Overigens, als je het competitieverloop bekijkt dan zie je dat NAC juist in de laatste periode (dus toen de grote coronagolf van oktober allang voorbij was) het compleet liet lopen en negende eindigde. Ternauwernood werden de play offs gehaald terwijl er in de winterstop nog 5 spelers bij kwamen.

Als je objectief het vorige seizoen beoordeelt is er met de hoogste begroting van de kkd, de flinke transferinkomsten en de selectie die er al stond veel te weinig gedaan. NAC heeft een aantal keer via de stand op de ranglijst en de nacompetitie promotie in eigen hand gehad maar geen enkel moment maakte het ook daadwerkelijk aanspraak daarop dus spelen we nu verdiend nog een jaartje kkd.

Als je daarnaast ook nog eens naar houding en gedrag kijkt van de vorige trainer, zijn houding in interviews, naar eigen supporters toe, collega-clubs, spelers die hem niet aanstonden, jeugdspelers en de technisch manager met wie hij moest samenwerken dan ziet een kind nog wel dat zo iemand niet te handhaven was. Hyballa is voor minder weggestuurd.

Ik had gehoopt dat we deze man zouden kunnen vergeten en onze focus zouden kunnen leggen op dit seizoen en de toekomst van NAC maar blijkbaar vinden sommige lieden het nodig om steeds weer naar het verleden te kijken en daar allerlei gekleurde opvattingen over de wereld in te sturen. Jammer.

18   7  
Scheppioni

Zeker een nat plekkie in je broek ernie, dat het met ons NAC afgelopen vrijdag niet best was en je maatje tippie heeft h'm ook strak !! Jullie hebben jullie goed recht om het vorig seizoen maar blijven te verdedigen, gelukkig vond 95% het hier walgelijke wedstrijden ..... prima voorbeeld nu dat je nu tegen telstar gelijk speelt terwijl je gewoon met 4-0 had moeten winnen terwijl je vorig seizoen door telstar met angst en lafheid zoek werd gespeeld en met het onmogelijke geluk nog won ..... dat bleek dus want die lafheid werd niet beloond !! Elke post die jullie nu over pro steijn blijven plaatsen maken jullie je eigen volkomen belachelijk, zelfs andere supporters van andere clubs die hier wel lezen maar niks plaatsen valt het ook al op ..... HUP NAC ! Morgen weer voetballen NAC zoals het nu in de ploeg zit, pakken dat pupillen ajax !!! NAC WE FOLLOW !

17   5  
Ivo

Ach ja, daar hebben we Tip weer. Tip, die al weken roept op te houden over Steijn, steekt zijn riedeltje weer eens af.

Ik ben het helemaal eens met Fritske d'n Olifant, en die heeft het nog niets eens over de Ibiza-reisjes en het lullig behandelen van Lokhoff, Sydney en andere jongere spelers.

Wat mij betreft houden we echt op over die lambal, maar ja, Tip kan het toch niet laten.

1   8  
F1

NAC morgen live op espn?

18   1  
NAC4Ever

@Tip
-Jeugd spelers te weinig kansen geven.
-Voetbal spelen wat niet bij de club past (terwijl dat wel mogelijk was met die selectie, met spelers die hij zelf heeft gehaald).
-In ieder geval naar buiten toe te weinig zelfkritisch zijn, terwijl er dingen niet goed gingen.
-De doelstelling (promotie) niet halen.
-Ibiza
-Vervelende behandeling richting Lokhoff.
-Mede verantwoordelijk zijn voor supporters onterecht in een kwaad daglicht zetten.

Mogen supporters dan kritiek hebben?

De kritiek van van Hooijdonk begrijp ik. Daarvoor raad ik je aan de laatste aflevering van Gegenpressing podcast te luisteren.

Alle clubs hadden met lege tribunes te maken. Dat vind ik geen excuus.

De Coronabesmettingen hebben ons punten gekost. Maar ik vind het te makkelijk daar naar te blijven wijzen. Ook toen iedereen weer fit was hebben we te veel onnodige punten verspeeld.

En ja, er zijn ook dingen goed gegaan. Maar wat hebben we daar aan gehad?
Er is te weinig opgebouwd en we zijn niet gepromoveerd.

6   20  
Ernie

@scheppie
Het gaat mij hier helemaal niet over de persoon Steijn. Maar nu je er toch over begint. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij jij was met de aanstelling van Maurice Steijn. "Blij dat deze oud speler terug is op het oude nest". Maar volgens mij ben jij al wat ouder, dus ik kan me voorstellen dat je geheugen je af en toe in de steek laat. Ik zelf ben helemaal geen voorstander om ieder half jaar de trainer te wieberen. De laatste 10 jaar is gebleken dat dit geen verbetering brengt.
Ik ben nu blij met Edwin Graaf en ik zal achter deze trainer blijven staan omdat hij het met beperkte middelen moet doen.
Ik ben benieuwd hoe de sfeer hier zal zijn als we met kerst 7e of 8e staan. Maar eigenlijk weet ik het antwoord al wel Scheppioni!

17   5  
Scheppioni

Klopt Ernie betreft steijn, ik ging te veel van hem als speler uit ...... ik heb me gruwelijk in hem vergist met als toppunt 'onomstreden' ... verder laat ik nu de idool van jou met rust, die credits verdiend hij niet ! Betreft nu Ed, wat 95% hier ook aanhaalt en terecht ..... dit is veel meer NAC, Ed zal geen lafheid tonen, en ja zoals afgelopen vrijdag eerste helft valt wat tegen, maar zijn hand naar een NAC die we willen zien is duidelijk zichtbaar !! Dat gaat lonen, dat dwing je dan af, terwijl Ed met een veel minder selectie op papier moet doen, gelukkig gaat het om de juiste wil en intentie !! Dus betreft Ed zit je mis !

19   1  
Badeend

Tip, met je eens dat er nog weinig over de trainer De Graaf te zeggen is, en dat we rustig af moeten wachten en hen de tijd geven.

Steijn heeft méér dan teveel tijd gekregen en toen uiteindelijk het masterplan om samen met vriend Manders alle verzet rond NAC voor eens en altijd te breken, mislukt was, waren De Grootaandeelhouders er als de kippen bij om hun handen van NAC af te gaan trekken. Eindelijk was het kwartje gevallen dat zij het niet voor elkaar gingen krijgen om de club naar hun hand te zetten. In megalomane egocentrische breinen zou het overigens gaan om "de club professionaliseren". Zij snapten niet hoe de club NAC werkt en dat zouden ze ook nooit gaan snappen.

Hun vazal Steijn had zogenaamd voldoende olifantenhuid om het van zich af te kunnen laten glijden. Dat bleek toen het spannend was, gelukkig voor NAC, niet zo te zijn.

Toegegeven, corona was vervelend en onhandig - en NAC zonder publiek is niet hetzelfde. Maar noem dit toch alsjeblieft geen "feiten" die zouden moeten verklaren waarom Steijn het zo moeilijk had. Hij heeft willens en wetens de boel verkloot en allerlei mensen proberen te breken en kleineren. Het lijstje is te lang en al vaak grotendeels hier opgenoemd.

Goed, ik was dus met je eens dat De Graaf nog niet écht beoordeeld kan worden. Ik ben het ook wel met je eens dat we het niet meer over Steijn zouden moeten hebben. Dit is dan ook echt de laatste keer dat ik het over hem heb.

Net als Schep was ik best te spreken over zijn komst, maar zijn intenties, acties, achterbaksheid en gebrek aan inzet, visie en oprechte betrokkenheid zijn me vies tegengevallen. Het zal best een aardige vent kunnen zijn als je met hem in zijn eigen straatje zit, maar als dat niet zo is, is het iemand die geen middel schuwt en strijdt zonder open vizier. Vreselijk.

Terug naar het heden, op naar een mooie toekomst.

55   7  
Molenschot loco

Kunnen we nu eens EINDELIJK STOPPEN over te praten over maurice Steijn!!!!!! Edwin de graaf is NU ONZE TRAINER!!!!!......EN die doet het nu na 5 wedstrijden beter als steijn in zijn hele periode!!!!

19   5  
Henkie

Je moet straks gewoon met Haye, Seuntjens en Velanas gaan spelen op het middenveld.

Als daar Malone nog bij komt heb je weer 2 controleurs en 3 “veteranen” die niet diep gaan.

2   8  
Pietje Saaman

Mijn opstelling zou zijn met hetgeen je tot je beschikking hebt de volgende 11

Olij

Ligeon

Rosler
Adilehou

Bakker

Haye
Seuntjens
Velanas

Antonia
Bilate
Kestens

Achter de hand

Mashart
Azzagari
Malone
+ de overige jeugd

7   14  
Sjef de gevulde [email protected] MOLENSCHOT

Is natuurlijk niet helemaal waar. Steijn stond na 5 wedstrijden stijf bovenaan nu staan we op plek 15. Ik snap wat je wil zeggen maar dit zijn wel de feiten!!

20   1  
Rubenac

Ja want dat programma was wel echt identiek pfffff.

Daarbij was de selectie veel sterker en breder, maar voetbal kut.

Kijk maar tegen je concurrenten

2021 is een nieuw seizoen en Steijn is passé en Manders bijna

15   3  
Scheppioni

Na vijf wedstrijden heb je geen ene moer aan Sjef dgk !! Go ahead stond op dat zelfde moment 13de, je ziet nu de werkelijkheid ......

5   23  
Tip

Kan me in de fatsoenlijk genuanceerde tekst van @Badeend best vinden. Ieder zijn mening.

Over Lokhoff denk ik genuanceerd. Geweldige oud voetballer, goeie vent, zeer geschikt voor een advies functie binnen NAC bv. lid RvC , naar mijn inschatting niet de juiste TD, mist daarvoor ervaring en uitstraling, zijn innige contacten met oud NAC kunnen een voordeel maar ook een nadeel zijn.
Met @Ernie eens dat het steeds ontslaan van de hoofd trainer niks heeft gebracht. Heeft wel bergen geld gekost. In een goede organisatie dienen mensen hun contract normaal gesproken uit. En niet dat 9 op 10 buiten vliegt. Bij een nieuwe eigenaar moet dit gaan veranderen.
Over een wedstrijd op 10 kunnen we meer zeggen over het huidig elftal en het voetbal dat ze spelen.

Iedereen een fijne avond. 👍🏼👍🏼

19   2  
Nonkel Frans

Deze woorden van jou zijn genuanceerd Tip?:
" ......Maar als TD moet je niet een vriendelijke dikke opa hebben , die vroeger ontzettend goed kon voetballen, met een beperkt netwerk die nooit TD is geweest. "

Je berichten zwalken van t een naar t ander. De ene keer neem je lekker stelling om bij tegenspraak hierop toch maar weer in ieders kont te kruipen. En dan 3 onderwerpen verder weer terug te komen op je oude sympathie-en en sneren.

Overigens heb ik he nog niet gehoord over de recente interviews met sydney en vader pierre. BST resp BNde Stem. Niet nodig zeker? Je hebt je genuanceerde mening al gevormd uiteraard?


6   8  
sjef de gevulde [email protected]

Dus jij staat liever 15de dan 1ste haha word wakker man. En als je goed leest zeg ik dat ik begrijp wat hij bedoelt er zit zeker muziek in. Maar geef alleen even de feiten door dat sommige die niet willen zien prima.

11   3  
henk

@Sjef

Je vergelijkt feitelijk appels met peren. Dat weet je zelf ook wel. Vergelijk nu eens dezelfde tegenstanders uit en thuis van vorig seizoen met dit seizoen.

7   11  
sjef de gevulde [email protected]

Wat is dit nu voor onzin zo ken ik er nog wel een paar. Als vorig jaar de halve selectie geen corona had gehad waren we 100% gepromoveerd en als NEC in de laatste minuut niet had gescoord ook. We staan gewoon op plek 15 niets meer en niet minder. En nogmaals ik zie zeker positieve punten in verhouding tot vorig jaar.

10   1  
Noadhugodver

Mensen die zeggen dat je zonder corona vorig jaar was gepromoveerd: Toen we de coronagolf bij Nac voorbij was stond Go ahead nog fucking 7e. Die zijn uiteindelijk direct gepromoveerd. We hebben het dus zelf weggegeven. Tis eigenlijk een schande dat je met die selectie niet 2e bent geworden vorig jaar gezien de concurentie. En dat geeft ook gelijk het verschil aan voor de mensen die vorig seizoen met dit seizoen willen vergelijken; buiten dat je toen een betere selectie had met meer budget, had je ook veel mindere concurenten dan dit seizoen.

Tis gewoon heel simpel dat het vorig jaar niet goed genoeg was en het dit jaar heel moeilijkt wordt.

13   0  
Wanny

We staan nu minder punten achter een directe promotieplaats dan aan het einde van vorig seizoen. Dus er is zeker nog niks verloren.

4   3  
Talentje

Waarom wordt nac niet uitgezonden???

Laad alle berichten na dit bericht in