Wij gaan niet opzij

Man of the match: VVV - NAC (2-2)

Italo

We mogen weer! Of beter gezegd: jullie mogen weer. Net zoals in de afgelopen seizoenen kunnen jullie ook dit seizoen de prestaties van de spelers beoordelen. Alle cijfers gaan onze database in en aan het eind van het seizoen komt daar een mooi overzicht uitrollen. Tegen VVV-Venlo wist NAC in de slotminuut nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Wat vond jij van de seizoensopener? Laat het hieronder weten.

B-Side Stats: VVV-Venlo - NAC (710 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Rutten
-
C. Rösler
-
D. Bakker
-
J. Mashart
-
Y. Azzagari
-
T. Haye
-
O. Velanas
-
P. Kestens
-
R. Seuntjens
-
D. Buffonge
-
M. Adilehou
-
A. Kosiah
-
V. Kotzebue
-
B. van Schuppen
-
E. de Graaf
-
D. Buffonge
5,1
R. Seuntjens
8,0
P. Kestens
6,2
O. Velanas
5,7
T. Haye
6,6
Y. Azzagari
5,3
J. Mashart
5,9
D. Bakker
6,0
C. Rösler
4,6
M. Rutten
4,9
N. Olij
6,5
E. de Graaf
6,8
B. van Schuppen
7,6
V. Kotzebue
6,2
A. Kosiah
5,9
M. Adilehou
6,2
Bron:
B-Side Rats
58 Reacties
122   7  
J0667

Vind t eigenlijk wel zielig voor rosler

63   3  
Altijdnacsupporter

Kan er deze pot maar 1 zijn! Seuntjens!
Aanvulling in de coaching, durft te zeggen waar het op staat, goede goal en assist ( bij assist merk je weer dat hij al ziet waar die bal moet komen) .

65   7  
Wie?

Ik was na het zien van wat oefenwedstrijden redelijk sceptisch over Kestens. Maar eerlijk is eerlijk, hij liet deze wedstrijd zijn potentie zien. Ik ben benieuwd, wat hij nog meer gaat brengen

47   6  
Ko

Snapte al niet waarom Adilehou geen basisplaats had!

Is zijn contract al verlengd?

25   71  
Johnny1912

Man of the Match : Seuntjens
Flop of the Match : Azzagari

122   7  
J0667

Vind t eigenlijk wel zielig voor rosler

13   51  
Baosje

@JOHNNY1912

flop of the match Azzagari ?

volgens mij mét superstip Rösler....

dat sloeg 2e helft echt nergens meer op ...

43   4  
Mika

Retorische vraag natuurlijk. Seun motm! Vind t zielig voor Rosler maar hij komt er echt wel bovenop. Speelde een goede 1e helft centraal achterin. Vrijdag hebben we schouten terug dus hoop dat Rosler centraal achterin blijft. Vond Adilehou ook prima maar geef Rosler ajb nog t vertrouwen. Dat zal m goed doen en hij betaat het sowieso uit!

20   10  
TpT

De achterhoede was echt zwaar ondermaats. Onze backs zijn geen sterkhouders, dat wisten we al, maar ik had toch het idee dat het vorig jaar beter stond. Rosler kan echt beter maar zijn zelfvertrouwen is compleet gesloopt na vorig seizoen lijkt het wel. Misschien moeten we toch weer naar Malone gaan kijken centraal achterin. Daarnaast ben ik benieuwd of Bakker echt beter is dan Luc Marijnissen op de linker centrale.

Middenveld stond best aardig, 2e helft verzaakte Velanas wel een beetje vond ik. Azzagari moet nog gestuurd worden door Haye wat opzich geen schande is, maar als de 3e middenvelder ook niet thuis geeft wordt het een moeilijk verhaal.

Voorin vond ik Kestens in de eerste helft echt een goede indruk maken. Lijkt toch volwassener te zijn. Af en toe nog wel een verkeerde kaats etc. maar aanvallende dreiging komt er wel vanaf. Buffonge had ook wat geldingsdrang die ik niet eerder heb gezien, maar de uitvoering liet nog wel wat over. Seuntjens gewoon wat je ervan hoopt en intussen ook verwacht.

Olij vond ik trouwens geen sterke indruk maken. Paar slechte uittrappen en bleef soms ook wat teveel op zijn lijn hangen waardoor VVV met lange ballen gevaarlijk kon worden. Beetje verder van de lijn af dan kan je ook meedoen om de lange bal eruit te halen want Bakker won de sprintduels meestal niet.

24   5  
Johnny1912

Baosje,

Azzagari was slechter vind ik en mij lijkt iedereen die de wedstrijd met verstand en een neutrale bril heeft bekeken.

Rosler speelde een prima eerste helft op zijn natuurlijke positie. Ook de start als back was prima. Na de eigen goal zakte hij inderdaad volledig door het ijs. De eigen goal was een grote fout, maar wel een fout die bij het zoveelste balverlies bij Azzagari wat aan de goal vooraf ging nooit gebeurt zou zijn. Maar ik ben het zeker met je eens dat Rosler de tweede helft ook zwaar ondermaats was.

Maar over de gehele wedstrijd was Azzagari nog een heel stuk slechter.

39   0  
koen1209

Rösler had geen idee wat hij moest doen als rechtsback.
Begint wel zorgwekkend te worden de fysieke gesteldheid van Rutten, wellicht eens als NAC zijnde met de beste man om de tafel of zijn fysieke gesteldheid nog wel goed genoeg is voor profvoetbal en of hij zelf nog wel verder wil op dit niveau.

57   1  
Mikesneu

Ik hoop gewoon dat jongens als Rösler het vertrouwen krijgen
1 slecht momentje kan iemand breken
Ik hoop ook dat wij steun kunnen zijn voor alle spelers van ons team
Het is heel makkelijk om bij slechte resultaten in de komende tijd een zondebok te zoeken
Het toont veel meer klasse van ons uit als we iedereen blijven steunen
Daarom zou ik graag een oude traditie nieuw leven in willen blazen
Ik weet niet waarom dat gestopt is maar er was een tijd dat elke speler bezongen werd tijdens de warming-up
En dat verdient ook elke speler
Ze spelen in ons geel zwart

16   1  
Bart

Na deze wedstrijd zeker een strijdend nac gezien met een heel sterk begin! Het is allemaal nog jong en onervaren maar als je deze jongens kansen gaat geven gaan ze met stappen vooruit! Toch gaat er nog wel wat versterkingen bij moeten komen maar, zeker niet op huur basis! Cijntje proberen los te weken bij Heracles? Duarte proberen binnen te halen (al lijkt dat behoorlijk lastig) en evt dos Santos transfervrij op te halen lijken me goede versterkingen! Syla Sow is ook nog altijd transfervrij

25   3  
Baosje

@ johnny1912

ik kan je niets anders dan hier gelijk ingeven.
eerste helft was op zich best .

maar laten we met zijn allen met de kin omhoog lopen , want wat ik gisteren gezien heb .. is 10.000x beter dan dat ik in een heel seizoen vorig jaar gezien heb.

met de juiste instelling het veld op gaan is me al heel wat meer waard dan dat schijtbakkenvoetbal onder Steijn

als Seuntjens op Bredanello de jonge gasten bij de hand neemt , ze de juiste uitleg geeft .. en ze niet afbrandt in een interview nét na de wedstrijd , zie ik het zonnig in

een paar gerichte aankopen erbij is wel bittere noodzaak

zeker een spits á la type Schalk zou zéér welkom zijn

25   0  
Rat zonder naam

Seuntjens stak er deze wedstrijd met kop en schouders bovenuit. Daar gaan we veel plezier aan beleven!!

Naast Boris uit Breda vond ik ook Adilehou goed invallen. En Rösler liever niet meer op rechtsback a.u.b.

6   6  
Tom

Rutten is ook dit seizoen een vaste waarde voor de ziekenboeg. Aardige ervaren jongen, maar daar kunnen we niet op bouwen. Was hij wel fit toen hij tekende bij NAC? Buffonge excelleert op het trainingsveld maar maakt in wedstrijden steeds de verkeerde keuzes en zijn acties hadden gisteren nul rendement. Hij is hier al een jaar, maar buiten dat doelpunt tegen MVV hebben we slechts fletse invalbeurten van hem gezien. Ook Azzagari maakte geen beste indruk. Zal zijn belofte snel in moeten gaan lossen. Kan hij de druk niet aan? Dit is betaald voetbal. Zoveel kansen krijg je niet.

20   5  
Wolfmanjack

Ik vond Buffonge heel erg tegenvallen

62   0  
DJ buffonge

Kort na de wedstrijd gooide colin rosler z’n socials eruit. Het heeft dus erg veel indruk op dat mannetje gemaakt. Chris wm zette daarna een kleine actie in door met wat supporters colin een hart onder de riem te steken.
Ik ben ook erg teleurgesteld dat we de punten niet hebben door knullige fouten, maar laten we onze jonge mannen steunen, want zo zie je maar weer hoeveel het speelt bij zoon jong ventje. Met zijn alle achter NAC!
Hup NAC!

(Ps colin een berichtje sturen kan nog steeds! Hij heeft hier geen/amper vrienden/familie waar die nu op terug kan vallen)

11   47  
Bertus

Een ding heeft Steijn goed gezien en dat is dat Rösler, Bufonge, Mashart en Azagari niet KKD waardig zijn, daar moeten we niet omheen draaien.
Ik vond Rösler en Azagari gewoon ontluisterend.
Heb het idee dat Azagari het ook gewoon niet serieus neemt en niet als prof in het leven staat, niet alles is met een lach en een geintje af te doen.
Ik vind ook Olij de Olij van vroeger niet meer , gaat steeds meer op een handbal keeper lijken.
Keepen is niet iemand toevallig tegen je aan laten schieten.
Én bij NAC begrijpen ze nog steeds niet dat een keeper felle kleding moet dragen 9 van de 10 x staat Olij in een vaal groen shirt in de goal, als je het een tegenstander makkelijk wilt maken en geen target in de goal wilt hebben moet je dat doen.
Het blijven amateurs op organisatorisch en intelligentie niveau.

19   3  
Mrchin

Ik ben deze wedstrijd echt verrast door kerstens, de voorassist van de 1 -0 echt prima gespeeld en ondanks zijn foutjes zie je dat hij speelt met plezier.

9   12  
Henri

We hebben het hier allemaal over dat ze bij NAC moeten door selecteren en als je daar dan over post krijg je duimen omlaag. Colin Rösler is een speler die het niet gaat halen. Als je het op je 21e na een fantastische opleiding bij MC en vele jeugdinterlands niet red tot basisspeler bij een KKD ploeg dan is er weinig perspectief meer. Heeft de afgelopen seizoenen regelmatig geblunderd met halfslachtig handelen tegen spitsen. Hij komt op mij altijd erg afwezig over,een speler die zichzelf geen pijn kan doen om tot het gaatje te gaan. Loopt eind van het seizoen gewoon transfervrij de deur uit. Bij NAC moeten ze nu energie steken in een jongen uit de regio Luc Marijnissen 18 jaar en zorgen dat deze jongen binnen 1à2 jaar basisspeler is. Spelers met potentie moeten in het Nederlands voetbal op hun 20e in het eerste staan. En zeker in de KKD.

27   5  
Pik

Lekker makkelijk weer om iedereen af te kraken ….. zelf nooit iets gepresteerd man man

10   5  
scheppioni

Voor mij ook the Seun en eerste helft Kestens, plus het invallen van Boris !!
Heerlijk die onbevangenheid !!
Betreft Rossler, die jongen moet niet lekker in zijn vel zitten ......
Was vorig seizoen namelijk vrij contstant en bij de 2-1 voor vvv, dat doen nou net spelers die onzeker zijn om met hun goeie been de bal corner te verwerken, althans was dat de bedoeling.
Ook dat al tot corner verwerken is een teken van totaal geen zelfvertrouwen, een speler die lekker in zijn vel zit rost deze met zijn 'minder' been juist deze bal van de goal af !!
Taak van de staf om nu de speler in bescherming te nemen, totdat er weer meer zelfvertrouwen is, want Rossler heeft vorig seizoen redelijk bewezen standvastig te zijn !
Op naar vrijdag tegen de witte leeuwen, aandachtspunt TEMPO in het spel !!!

40   1  
Martinus

Sommigen gaan hier gewoon verder met het neersabelen van jeugdige spelers, zelfs als we er al een jaar om riepen. Treurige constatering na een toch heel aardig resultaat.

11   3  
Tinus076!

Wat had ik op meer verwacht gister en dat had ook makkelijk gekunnen.

Ik ga niet zeiken op rosler hij weet zelf ook wel dat dat niet zn beste bal was!

Ik wil der wel achter gaan staan want deze ploeg met veel dezelfde namen laten wel degelijk strijd en drang naar voren zien!

Het is de eerste wedstrijd en menig ander had hier al 0 punten ingecalculeerd, ik niet had er 3 verwacht zelfs.

Mashart verdedigend echt veel te ver van zn man af daar lag voor vvv veel ruimte dit moet veel beter!

Vrijdag met schouten op rechts en die ook maar het seizoen laten staan op rutten kan je gewoon niet aan om de haverklap geblesseerd een goeie back up dus!

Hopelijk snel bilate fit en de rooij en dan gaat het zeker goed komen heb nu al zoveel meer passie gezien dan vorig seizoen!

Come on op naar vrijdag!

11   10  
Beter de laat dan nooit

Voor al degene die Adilehou ophemelen, hebben jullie niet gemerkt dat NAC na zijn inbrengen het goede begin niet kon doorzetten. VVV liet hem vrij in de opbouw en hij deed er niets mee. Vertraagde enorm het spel.
Olij trapte daarna ook 2x bal over de zijlijn omdat hij zelf de oplossing ging zoeken.

11   2  
bart

Mooi gesproken mike Sneu! laten we het gewoon proberen! We mogen tenslotte weer naar het stadion!!! Laten we onze jongens steunen en zien hoever we komen met een enthousiaste, opbouwende sfeer. T zijn allemaal jonge kerels en kunnen onze steun goed gebruiken!!!!

11   14  
Moppernac

Seuntjens gewoon aanvoerder maken , want dat is ook een echte leider in het veld.
Die laat tenminste over heel het veld van zich horen.
Olij moet zich gewoon richten op ballen tegen houden en niks meer en niks minder.
Olij mag op allebei de doelpunten het zich ook wel aanrekenen.
Doelpunt 1 was al de 2de x een nonchalante uittrap die over 15 meter helemaal niet aankwam en daarna kwam de 1-1.
Doelpunt 2 had hij uit kunnen komen en de bal zo voor het oprapen in zijn eigen 5meter gebied waar helemaal niemand stond van Vvv. 2-1

19   5  
Dutchbird

We vinden het raar dat Rössler loopt te balen. Daar heeft hij echter alle reden toe. Hij werd door Steijn als voetveeg behandeld en hoopte dat de nieuwe trainer anders met hem zou omgaan. Maar de Graaf blijkt geen haar beter dan die andere Hagenees.

Bovendien moet de technische staf zich meer bekommeren om jongens als Rössler en Buffonge. Vooral de dagen dat ze niet in Zundert zijn, waren tijdens Corona in Breda dramatisch eenzaam voor deze jonge jongens en dat is nog niet veel verbeterd. Help die jongens om lekkerder in hun vel te komen zitten.

21   3  
Viking

Wa een cijfers mensen..... Er is een redelijke wedstrijd op de mat gelegd... Met een veel betere spelopvatting...waar de jeugd de kans krijgt om te groeien..

Vorig jaar heb ik Steijn vanaf minuut 1 afgebrand... Wat mij niet in dank werd afgenomen.... Ondanks dat afbraakvoetbal.. Maar nu zal ik deze lijn met hand en tand verdedigen vooralsnog..
Deze groep kan doorgroeien.. Jonge jongens maken fouten... Heel makkelijk om deze nu af te kraken ...Maar waarom kan dat elders wel en niet bij nac??

Geduld is nu even het devies... Nacompetitie halen doen we toch... Hopelijk 2- max 3 echte versterkingen... En doorgroeien met mss dan wel kans op meer...

12   18  
Cool hand

Ik stem voor de man met de mondkap op in het uitvak. Zelden zo gelachen.

2   41  
Rob no neck aka Lee towers

Broek omlaag , piemel derin

6   4  
Harry

Waarom word de vraag niet gesteld ofdat er nog een speler of spelers van city komen?

17   1  
Bier1912

Ik hoor de commentator nog zeggen met de wissen wat moeten die jongen gastjes nog doen in die paar minuten dan kent tie Boris nog niet!!

14   1  
Badr84

Jonge jongens na 1 wedstrijd beoordelen/veroordelen heeft echt geen zin en is zeker niet eerlijk. Ze hebben allemaal verdienstelijk gespeeld en ja, gelukkig is er nog veel te verbeteren voor ze! Juist jonge jongens hebben eerst vertrouwen nodig en wedstrijd hardheid om voetballend mee te kunnen! Bij Garcia heeft het ook een half jaar geduurd in zijn eerste seizoen bij NAC en wat hebben we daar uiteindelijk enorm van genoten!

Ik kijk liever in deze wedstrijden naar de ervaren jongens en daarin viel wel op dat Adilehou en Olij in de opbouw erg slordig waren en VVV in de wedstrijd hebben geholpen, Bakker heel hoopgevend met amper wedstrijdritme, Haye degelijk en Seuntjes echt een leider is in het veld. Met een paar gerichte aankopen moeten we in staat zijn om tot de laatste wedstrijd van het seizoen mee te doen om de bovenste plekken. Zeker als we thuis het gehele seizoen met 12 man spelen!

6   24  
Schrikbarend

Weer een dag voorbij...vrijdag weer met een half elftal zo laat je wel punten liggen goed begin is het halve werk!de graafschap ado roda daarna zijn daarna op dit moment veel te sterk voor ons

20   2  
N1912

Kunnen we inderdaad het massaal toezingen van iedere speler tijdens de warming-up weer herintroduceren? Alleen al om die gasten een enorme boost mee te geven. Reken maar dat er spelers tussenzitten die daar gevoelig voor zijn.

31   2  
Chris W.M.

Duimpje omhoog voor Schrikbarend die zijn capslock heeft weten uit te krijgen.

7   17  
Schrikbarend

Interesseert me geen fuck geen capslock....versterkingen heel hard nodig in deze fase weet het niet hoor wil je promoveren...duidelijkheid over city is er

3   12  
Schrikbarend

NIET amateuristisch!

2   2  
D’n directeur

Off topic;

@chris wm

Ik dacht gisteren iets te lezen over Dante Rigo die transfervrij naar NAC zou komen op je twitter, alleen kan ik niks meer vinden nu. Wat was er precies gaande?

Bedankt!

7   8  
Beest

Zijn er nog nieuwe aankopen nodig schrikbarend?

8   7  
Rob no neck aka Lee towers

ik zeg maar Zoo ... das korter dan dierentuin

1   8  
Mike snoei

Beest lijkt me wel of wil je de graafschap ado roda jong ajax te weinig punten halen om te promoveren!

5   1  
Mika

@d’n directeur kan niks vinden over Dante Rigo… vind t n goede speler maar De Graaf heeft gezegd dat (bijna) alle transfervrije spelers die op het lijstje stonden, niet door zijn gegaan….

3   1  
Molenschot loco

NAC had naar mijn bescheiden mening allang een of meerdere spelers van City moeten begroeten...die gasten hebben een periode nodig om te wennen in Nederland.....de competitie is begonnen en geen speler is de plas over gestoken....

7   1  
Chris W.M.

@ D’N DIRECTEUR

Nee hoor, was een discussie of de huidige selectie top 5 zou kunnen halen. Ik vind van niet, moeten nog minimaal 4 spelers bij in mijn ogen. Gaf als voorbeeld Bannis als reserve spits, Cijntje als rechtsbuiten, Rigo back-up van Haye en dan nog een extra buitenspeler van City. Dan zie ik een top 5 nog wel gebeuren.

Rigo mag weg bij PSV, heeft daar nog contract maar zal je vast wel dmv een Vloet deal ( gratis maar met doorverkooppercentage) over kunnen nemen. Zelfde geld voor Cijntje, die mag ook weg bij Heracles.

6   1  
N1912

Ik zou die Dante Rigo een erg goede optie vinden. Is nog jong, heeft de potentie, maar heeft net niet de definitieve stap kunnen zetten bij PSV. Zulke spelers zijn erg interessant voor ons.

Voor de vacature van centrumspits wellicht een balletje opgooien bij Sparta om Reda Kharchouch te huren. Moet bij Sparta Thy en nog een andere spits voor zich dulden. Heeft in de KKD al bewezen ze makkelijk in het netje te kunnen leggen.

4   3  
Dj buffonge

Wat hoop ik dat het technisch hart mee leest. In mijn ogen worden hier prima namen genoemd!

6   6  
Ernie

Iedere goede voetballer heeft op dit moment al een contract. Dan kom je uit bij 2e en 3e keus. En zelfs die kiezen niet voor de slangenkuil Nac.

5   0  
vakG1912

Toch wordt er nog vaak makkelijk gedacht dat spelers zich hier maar even snel aan kunnen passen. Die jongens verlaten hun vertrouwde omgeving en komen, zeker door covid, ook niet echt een warm bad terecht. Denk dat als een buffonge en Rösler het vertrouwen krijgen vanaf de tribunes, wat Leigh op een gegeven moment ook kreeg, het echt wel beter gaat worden als wat er nu uit komt.

6   10  
Scheppioni

Dat komt grotendeels ernie steijn door je holmaatje manders ..... zag hem gisteren rond bonjouren die manders, bah wat een kwal is dat !

3   0  
Henri

Dante Rigo werd enkele jaren geleden door Aad de Mos nog gezien als het grootste talent van PSV.

7   5  
Ernie

Scheppie
Ik denk dat het meer komt door figuren zoals jij. Heb je nog nooit iets positiefs horen zeggen en dat zegt veel over jou. En is bovendien zeer schadelijk voor mijn club.

11   24  
Tip

Een feit is dat we zonder Seuntjens ,een door verschillende supporters betwisten aankoop van Steijn , gisteren hadden verloren. Zonder Seuntjens is dit team de helft minder. Een feit is ook dat enkele spelers die Steijn niet opstelde gisteren duidelijk lieten zien het niveau nog niet aan te kunnen. Als Steijn was gebleven had nu Leemans op het middenveld gestaan en had mijnheer van Aalst een tonnetje of vijf gegeven om het elftal te versterken. Ik geef niemand de schuld hoe het is gelopen. In mijn ogen ontstond vanuit veel teveel emotie massa hysterie en escaleerde de zaak. Ik pleit ook Manders en de aandeelhouders niet vrij die hadden boven dit gebeuren moeten staan en rustig moeten blijven tot de storm was geluwd. Nu is het wachten op een nieuwe eigenaar en tot die tijd is het zaak de verwachtingen niet te hoog te stellen denk ik. Overigens maken verschillende supporters zich hier wel belachelijk door heel puberaal de grote dikke boze directeur Manders constant als de kwade genius voor te stellen. Dat Manders Steijn niet wilde ontslaan was terecht. Steijn heeft inderdaad een aantal wedstrijden te verdedigend gespeeld. Maar dat is geen reden iemand voor einde contract buiten te gooien. Dat Manders Steijn niet terecht wees omdat deze een evaluatiegesprek met de technisch manager plande achter zijn vakantie was fout. Maar verder heeft Manders niet veel bewijsbaar fout gedaan tot heden. Hij had het conflict tussen de technisch manager en de hoofdtrainer wel beter moeten managen. Omdat ik nu heel veul duimen omlaag krijg geef ik mezelf er een stel omhoog : 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 .

15   2  
Ivo

@Tip
Moeten we het nog hebben over het transferbeleid van Manders en Steijn?

Immers (gestopt, kon fysiek niet meer)
Rutten (constant geblesseerd, contract loopt nog 2 jaar door)
Malone (is aan het uitbollen, kan het niet meer belopen)
De Rooij (tonnen voor betaald, nog geen rendement)
Maria (moest en zou komen, pure middelmaat)
De DJ (2e/3e garnituur speler, onzin om uit Engeland te halen)
Venema
Maatsen
Anco Janssen

De list goes on.
De transferinkomsten van van Hecke en Verbruggen zijn door het putje gegaan door dit broddelwerk.

11   4  
PietP

Daar hebben we TIP weer met zijn dogma dat Het Allemaal De Schuld Van De Supporters is.

Steijn underperformde, was een einzelganger, samenwerking met Lokhoff kwam daardoor niet van de grond en Manders managede dit niet en sprak ook nog voor zijn beurt in het krantje, hij had een bondje met Steijn waarvoor nul komma nul draagvlak meer was bij zowat iedereen. Het hele seizoen was een beschamende vertoning met angsthazenvoetbal zoals we dat maar zelden gezien hebben in Breda. In de KKD nog wel.

Was dit allemaal beter gemanaged, dan was er nooit een "ultimatum" nodig geweest. Maar dat Ultimatum kwam wel heel lekker uit want daardoor kon men het gooien op bedreiging (was er niet, geen aangifte gedaan, dus zal wel meegevallen zijn) om Steijn met een afkoopsom van een paar ton alsnog weg te sturen. En daarna kwam nog dat "persbericht" dat teveel vanuit de Emotie was opgesteld.

Manders heeft zichzelf helemaal klemgeluld. Zijn hand overspeeld. En dit vanaf moment 1 verkeerd aangepakt.

Maar volgens TIP was het allemaal de schuld van de supporters. En dit wil hij graag in ieder Topic nog even inwrijven. Wij, de domme supportertjes, snappen er geen kut van. Directie en aandeelhouders, dat zijn halve heiligen. Ga toch fietsen met je onzin.


(Schaamteloos gekopieerd van Ivo)

4   11  
Tip

@PietP. Ik ben zelf ook supportertje. Volgens mij ben ik het met de helft wat je stelt best eens en staat dat ook in mijn reactie. Ik zeg eigenlijk alleen als iedereen een beetje koel was gebleven veel beter was geweest. Ik denk dat meer partijen hun hand hebben overspeeld. @Ivo. Tsja. Het transferbeleid was blijkbaar goed genoeg om tot de laatste wedstrijd mee te doen voor promotie en we haalden de finale van de nacompetitie. Zal het dit seizoen beter gaan ? Ik hoop het.

2   0  
Bas

@Tip
Dankzij de doelpunten van een speler die volgens Steijn en Manders niet genoeg was, maar nu in de Serie A, speelt stonden we in de nacompetitie. Verder hadden we vorig jaar veruit het grootste transferbudget en deden een recordtransfer. Ondanks dat gesmijt met geld werden we met moeite vijfde. Met dat uitgangspunt is dat daarom geen prestatie om mee te pronken. Simplistische uiteenzetting wederom.

Laad alle berichten na dit bericht in