Wij gaan niet opzij

Manders: "Wij willen verlengen met Mashart"

Das Phantom

De komst van Michaël Maria betekent niet gelijk het einde voor Jethro Mashart bij NAC. Dat zei algemeen directeur Mattijs Manders afgelopen week bij NACpraat van BredaNu.

"Wij gaan proberen Jethro (zijn contract red.) zelfs te verlengen", aldus Manders op de vraag of de jonge linksback nu naar de uitgang beweegt door de komst van Maria. "Daar zijn wij nu mee bezig. 

Volgens Manders zou Mashart als hij een goede ontwikkeling doormaakt een van de spelers kunnen zijn die voor herkenbaarheid gaat zorgen bij de supporters, legt hij in dit fragment uit

Bron:
B-Side Rats, BredaNU
21 Reacties
73   4  
Boom

Eerlijkgezegd had ik voor dit seizoen niet zon hoge pet op van Mashart, maar ik moet zeggen dat hij het aantal keer meer dan prima heeft gedaan. Ik hoop dat hij de stijgende lijn kan volhouden en op termijn een vaste basisspeler kan worden.

73   4  
Boom

Eerlijkgezegd had ik voor dit seizoen niet zon hoge pet op van Mashart, maar ik moet zeggen dat hij het aantal keer meer dan prima heeft gedaan. Ik hoop dat hij de stijgende lijn kan volhouden en op termijn een vaste basisspeler kan worden.

35   2  
Bart

Mashart is zo’n jongen waar je van denkt dat hij zo’n 25 is aangezien hij al lang speelt bij Nac maar, hij is gewoon nog een hele jonge jongen met veel potentie! Als je hem laat gaan ga je er later spijt van krijgen. Elk jaar zie je hem stappen maken!

20   2  
Ad B uit Roosendaal

Jethro is een jonge en talentvolle speler die zich kan ontwikkelen tot een vaste basisspeler.

Hij heeft nog verbeterpunten, vooral verdedigend en soms qua felheid. Maar met een goede begeleiding gaan we later zeker van hem genieten! Hij heeft het in zich!!

Inderdaad contract verlengen

19   12  
Henri

Ik vind deze geldingsdrang als een soort pseudo TD van Manders onbegrijpelijk. Dit is een beslissing die door de nieuwe TM/TD dient genomen te worden en daar moet MM vooraf geen enkele stelling in nemen. Enorm slecht voor toekomstige werkverhoudingen. De TM bepaalt de selectie waar hij vertrouwen in heeft voor de toekomst. Persoonlijk vind ik dat Mashart zich dit seizoen redelijk ontwikkelt net zoals Schouten dat vorig jaar deed onder Hyballa. Echter of beide spelers sterkhouders op erdedivisie niveau kunnen worden vind ik zeer twijfelachtig. Laat Manders maar verantwoording afleggen waarom de fanshop gaat verhuizen en welke plannen hij inmiddels met de Joris Gieske heeft ontwikkeld om de commerciële inkomsten flink te verhogen en de organisatie flink te professionaliseren. Daar is hij voor aangenomen. Niet voor een rol als pseudo TD. Gepaste bescheidenheid siert mensen.

17   3  
Ome cor

Jethro is gewoon een jongen die prima past bij NAC.
Natuurlijk moet hij zich nog een beetje doorontwikkelen, maar verder moeten we niet ineens doen alsof NAC nou zo geweldig is dat Mashart daar te licht voor zou zijn.

13   18  
Wolfmanjack

Onbegrijpelijk

18   5  
N1912

Hartstikke goede zaak dit. Of Mashart momenteel basisplaatswaardig is valt over te discusseren, of hij met NAC kan meegroeien naar eredivisieniveau ook, maar het staat vast dat bij dit seizoen een zeer degelijke selectiespeler is. Dan is dit de juiste manier om met je eigen jeugdspelers om te gaan. Hij is nu 20 jaar en kan zich de komende jaren in eerste instantie in de schaduw van Maria (ervan uitgaande dat ie kan voetballen) doorontwikkelen. Beleidsmatig kan ik me hier prima in vinden.

11   22  
Ere

Echt totaal onbegrijpelijk, heeft echt geen meer waarde. Is inderdaad jong maar heeft totaal geen talent!
Is een wonder dat hij zichzelf prof mag noemen, geen een andere kkd club zou deze jongen transfervrij overnemen.

1   6  
Ivo

Jethro moet spelen, met Maria en Rutten voor hem in de pikorde gaat dat lastig worden. Misschien is verhuur nog niet zo'n gek idee voor volgend seizoen. Veel spelen, hardheid op doen, dat is belangrijk.

8   13  
Arie

Net zoals je wil verlengen met Van Hooijdonk zeker. En net zoals je in Azzagari een groot talent ziet, die dat alleen nauwelijks mag laten zien.
Engnekken zijn het met zn 2. Zeggen niet wat ze doen.

9   16  
Fliegervanger

Zeker niet verlengen. Maakt totaal geen indruk. Kan echt niet verdedigen. Geeft zn tegenstander veel te veel ruimte, ze lopen uit zn rug weg en grijpt ook vrijwel nooit eens in. Niet hard genoeg voor een verdediger. Zn voorzetten worden ook niet beter. Helaas. Maar lekker doorselecteren!

10   2  
Tico

En kijk hier in de reacties.....
Eerst een hoop commentaar als er bij andere clubs spelers worden gehuurd en NAC de eigen jeugd geen kansen geeft. Nu krijgt Mashart een contract verlenging en dan vinden ze dat onbegrijpelijk!??!?!?
Dit is precies wat ik bedoel.....
Mashart zie je elke week groeien in zn spel, tuurlijk is het nog niet helemaal zoals we het liefste zien maar die jongen komt er wel. Geef hem vertrouwen en speeltijd!

0   0  
Nacman

Al de hand van de aankomende td hier in

4   3  
FCSP

Eerst geen verlenging en mag ie weg. Nu krijgt ie weer een contract. En zo vliegt ons beleid van links naar rechts. De Snollebollekes zijn er niks bij.

1   1  
Sia

Goede voetballer maar niet echt een verdediger.

4   5  
nb

Aardig ventje, niet geschikt voor NAC.

5   0  
hotseknots

dus als ze spelers huren is het niet goed en zitten ze jeugd in de weg en als de jeugd wordt verlengd (Jetta is 20) is het ook niet goed...zie de reacties hier allemaal

dit is het probleem in een notendop, wat je ook doet het is niet goed en dat doet de druk alleen maar toenemen. iedereen is er elke week klaar mee en niemand kan er wat van...


0   1  
Maarten

Zeker ontwikkeling laten zien maar mondjesmaat. 2 jaar verlenging lijkt me meest waarschijnlijk. Kan 2e jaar alsnog verhuurd worden

1   0  
Snotje

@fliegevanger

Je doet je naam eer aan, ga dat lekker doen dan hier een beetje en beetje popiejopie te doen

4   0  
ome cor

Een kans geven betekent bij een aantal mensen dat een jeugdspeler opgesteld moet worden en dat hij dan ook vanaf minuut 1 speelt op een manier waar Messi nog jaloers van zou worden. En dat dan wekelijks 90~94 minuten lang.

Wijzen op wat iemand nog niet goed beheerst is makkelijk, maar sinds wanneer groeit onze jeugd wanneer ze na het eerste foutje of verkeerde balcontact hier online al afgebroken worden ?

Toen Azzagari een tijdje terug speeltijd kreeg werd hij ook afgerekend op die wedstrijd, maar als ie niet speelt roept men dat het belachelijk is dat hij niet speelt.

Hypocriet of niet soms ?

0   4  
Toontje

Onbegrijpelijk deze jongen kan er echt geen hout van.
Te weinig techniek, te weinig inzicht, te weinig body, aanvallend veel te zwak, verde3digend ook zwak

Laad alle berichten na dit bericht in