Wij gaan niet opzij

Mario Bilate: "Dit is wat je een blamage kunt noemen"

Das Phantom

Mario Bilate verscheen gisteren na de thuisnederlaag tegen FC Dordrecht (0-1) voor de camera van BN DeStem. De spits zocht naar de juiste woorden voor de wanprestatie van zijn ploeg. ",Dit is wat je een blamage kunt noemen."

NAC gaf alleen de eerste vijf tot tien minuten thuis in de wedstrijd. Daarna was het vooral FC Dordrecht dat beter voetbalde en de kansen kreeg. Uiteindelijk weet Dordrecht de wedstrijd in de laatste minuut te winnen. "Je voelt dat FC Dordrecht erin gelooft en bij ons voel je de frustratie van de laatste weken waarin je niet brengt wat je wil brengen. Typerend dat dan ook nog die 0-1 valt", aldus Bilate. 

De aanvaller vindt dat iedereen naar zichzelf moet kijken op dit moment. Zelf vindt hij ook dat hij zijn niveau niet haalt. "Het begint bij jezelf. Je moet kijken naar wat er beter moet en daarop trainen. Het laatste dat we kunnen gebruiken is dat de frustratie alleen maar toeneemt." 

NAC had gehoopt op twaalf punten uit vier wedstrijden, maar heeft er nu zeven en dat met zeer matig spel. Toch denkt Bilate dat NAC de kwaliteiten heeft om bij de eerste twee op de ranglijst te eindigen. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
42 Reacties
110   30  
Ouwe Spionkop

Prima om deze gast als reserve spits te hebben maar Sidney moet ten alle tijde spelen.
Helaas gaat dat niet meer gebeuren.
Sidney is klaar met NAC en loopt gratis de deur uit waarna hij weer verder gaat met scoren.
Steijn bedankt.

25   51  
Europa league

Jij bent een blamage , met afstand de meest waardeloze spits van de laatste jaren !! Snap best dat een Sydney dit ziet en denk als die de voorkeur krijgt wil ik weg . Toch opvallend dat een jongen als Kestens in ieder geval nog probeert om een actie te maken

51   17  
Fred1

De grootste blamage is helaas jij in de spits en de topscorer en kind van de club er naast.
Ik heb gisteren gezien dat je zelfs de basis vaardigheden mist om überhaupt op dit niveau op een veld te staan.
Je zult een aardige vent zijn maar daar halen wij geen punten mee.

110   30  
Ouwe Spionkop

Prima om deze gast als reserve spits te hebben maar Sidney moet ten alle tijde spelen.
Helaas gaat dat niet meer gebeuren.
Sidney is klaar met NAC en loopt gratis de deur uit waarna hij weer verder gaat met scoren.
Steijn bedankt.

10   0  
Breetjeda

Als de hele week is getraind op aanval simulaties dan denk ik dat de training momenteel gewoon niet werkt.
Er staat geen team, maar alleen wat losse spelers die totaal geen harmonie hebben.

Als je dan toch geen goed voetbal kan spelen zet dan de spits er in die toevallig maar een keer de bal goed voor zijn voeten moet krijgen.

25   3  
Tombola Breda

Net een reactie over Bilate gegeven op het topic hiervoor, dus dan maar even copy-paste; Bilate deed precies het tegenovergesteld van wat hij zou moeten doen. Maar hij stond ook te hoog gepositioneerd voor het verdedigende spel wat Dordrecht speelde. Hij laat zich constant aanspelen met 3 tegenstanders die om hem heen hangen. Hij had iets lager moeten staan, zodat het zwaar verdedigende blok van Dordrecht iets uit elkaar gespeeld zou worden. Nu ging hij iedere keer midden in dat blok staan. Dan moet je Messi of Lewandowski heten wil je daar geen balverlies lijden. Ik denk ook dat hij teveel bezig was met die "balvaste" taak. Ik sommige gevallen had hij de bal gewoon sneller moeten terugkaatsen. Maar ook daarvoor geldt weer dat hij medespelers miste die niet snel genoeg konden aansluiten. Het gaat te traag.

Overigens vind ik zijn grootste fout van de avond dat hij op enig moment zelf probeerde te scoren terwijl hij met buitenkantje links de bal aan Kaj de Rooij had moeten geven die in scoringspositie stond. Maar ook dat heeft weer te maken met spelen onder druk. Als hij vorige week zijn penalty had ingeschoten en als NAC gisteren op dat moment voor had gestaan dan weet ik zeker dat hij die bal wel had afgespeeld op de Rooij.

Ik zie dat mensen hier roepen dat van Hooijdonk gisteren had moeten spelen. Maar ik ben bang dat die gisteren ook geen potten had kunnen breken met het spel wat NAC gisteren speelde. Hooguit in het laatste kwartier waarin Dogan wat goede ballen voor gaf. Maar daarvoor had van Hooijdonk waarschijnlijk ook eenzaam voorin gestaan.

10   1  
7hills_rules

Nu de emoties van gisterenavond alweer wat gezakt zijn ga je toch weer eens denken wat er ontbreekt.

Als ik het van de zijlijn bekijk staat er geen team. Ik zou als Stein zijnde in gaan zetten op teambuilding. Met elkaar er 110% voor willen gaan. Als het niet lukt met goed voetbal dan maar met vechtlust en NOAD. We hebben iemand nodig, een echte etterbak als Jan Wouters, die spelers op hun flinker geeft en de mouwen opstroopt. 1 overwinning, Hoe dan ook, kan de sleutel zijn tot vertrouwen.

Komend weekeinde Eagles een team dat altijd wilt voetballen. Misschien dat ons dat beter ligt. Ik blijf hopen, misschien tegen beter weten in maar zal mijn cluppie nooit laten zitten.

10   1  
The fly

Het was echt heel slecht. Ik heb nooit geklaagd over een trainer of andere werknemers binnen nac, maar ik zie een heel duidelijk verschil tussen vorige seizoenen en nu.
Bijna alle spelers spelen inspiratieloos en zonder strijd. Als je slecht speel moet je de punten pakken op karakter. Bloed aan de palen en bal in het net. Je kan zeggen wat je wilt, maar bij Vreven was er strijd.
Dit gaat voorlopig niets worden met NAC. Promotie moeten we dan ook niet willen. Als we met dit team tegen ajax of psv moeten gaat het 20-0 worden.

Maar ik geef niet op. Ik blijf ze steunen en hopen (tegen beter weten in) in een ommekeer.

11   3  
kopspion

Bilate is ook geen spits om tegen een 3-mans verdediging te moeten staan, hooguit in 1 tegen 1 situatie's kan hij nuttig zijn door een bal vast te houden of te kaatsen
ben bang dat SvH nu definitief de deur uitloopt door het gehannes van M.S.

verder is het toch van de gekken dat gisteren weer Olij de enige moet zijn die iets goeds doet; tegen de nr. laatst !!!?? die is komend seizoen ook weg !

Steijn weet het ook niet meer, maar hij is toch degene die moet zorgen dat de spelers gaan presteren ??
maar elke week andere spelers en andere speelwijze werkt echt niet hoor !
wat mij betreft die hele Haagse handel de deur uit (behalve Haye) !

19   5  
Marti

Bilate doet bij NAC hetzelfde als bij rkc, ook niets , en daarom presteerd rkc sinds zijn vertrek stukken beter !!

34   8  
Brecht

Iedereen die nu laaiend enthousiast is over Sydney van Hooijdonk; ook die heeft maar genoeg baggerwedstrijden gespeeld waarin hij als een kip zonder kop in de spits stond en geen duel won

8   8  
YLLWBLCK

En alle reacties onder alle artikelen dragen bij aan alles wat fout gaat. Natuurlijk wil iedereen zijn inzichten en voetbalkennis laten horen op BSR maar het is allemaal los zand. De club is inderdaad niet veel meer waard, het team laat zeer te wensen over, het beleid, bestuur en visie schuurt aan alle kanten.... maar de aanhang is in geen enkel opzicht afwijkend in alles wat fout gaat. Supporters zijn mede verantwoordelijk want niemand is constructief of onderneemt iets. Alleen maar drama en bagger op veilige afstand en achter de pc....

20   1  
Braze

De droomspits van Steyn!
Als je zelfs bij een leeg doel niet weet te scoren ben je een echte tobber. Hij is groot en sterk . maar kan niet voetballen.

14   3  
Bladran Yanco

Als je eerst een strafschop zo verkeerd raakt en daarna zo'n draak van een wedstrijd speelt vraag ik mijzelf af wat je in het betaald voetbal te zoeken hebt.

Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat de eerste scheuren naar buiten komen, de werkvoorbereider kan namelijk niet alles binnenkamers houden.

13   3  
Jan

En het voetbalniveau dondert nog verder omlaag en omlaag en omlaag.

Van het voetbalbolwerk NAC is niet veel meer over................. Dat doet zeer! Vooral voor de generatie die de tijd met Addie Brouwers, Peter vd Merwe, Jantje van Gorp, Atie Graumans, Daan Schrijvers, Ton Lokhof, Bertus Quaars, Budisic en Progzeba, etc., etc. hebben meegemaakt! Als je nu terugkijkt waren dat TOP-jaren.

En we blijven de teloorgang maar pikken? We laten het lijdzaam toe dat die zakkenvullers van aandeelhouders de boel naar de kloten helpen?
Het is om te janken! Mijn NAC is er niet meer....

16   0  
BATI

Na bijna tegen elke tegenstander te hebben gespeeld nu vraag ik me echt af hoe mensen erbij komen dat NAC nog bij de 1e 2 gaat eindigen.

Je hebt nog geen 3 wedstrijden kunnen overtuigen en alles is gebaseerd op toeval.

Ik vind dat NAC nog erg hoog staat voor wat ze hebben laten zien maar dat zegt meer over de rest van de competitie. Het is een belabberd niveau.

5   10  
nb.vos

Nou nou nou.. om hem meteen de slechtste spits te noemen..
We zijn Stokkers toch niet vergeten??

Desalniettemin moet Sydney er gewoon in!

17   3  
Maarten

En de bovenbenen in Waalwijk zijn nu onderhand paars geslagen van t lachen.

15   0  
Bladran Yanco

Voordat mensen zich af gaan vragen wat ik bedoel; het heeft een reden dat Olij en Van Hooijdonk nog geen contract verlenging hebben terwijl dit in september en oktober bij beide zo goed als rond was. Dit gaat een leegloop worden waarbij wij met de rotzooi blijven zitten.

Zou de TD boos zijn op de trainer omdat hij de gesprekken saboteert, of is de trainer boos op de TD omdat hij teveel aan de lange termijn denkt?

12   1  
nakorakel

Wat een armoe ...

De trainert heeft er een mooi zooitje van gemaakt met zn kapstok van ervaring. Riera was onverzettelijk en heeft nu z'n ziel onder z'n arm. Olij schreeuwt niet eens meer. Alle kleine pijntjes leiden tot een wissel ...

Bilate is gehaald om een bal vast te houden om bij te kunnen sluiten. We hebben gisteren tegen een handbalverdediging gezien waar dat tot leidt ... Geen bal vastgehouden, geen kaats gezien, geen buitenspeler in stelling gebracht, een klein en een wat grotere scoringskans, beide slecht ingeschoten. En 1 heel doelpunt, een strafschop (en een gemiste).

Geen druk, geen lef, geen bezieling. Het is zelden zo erg geweest.

6   2  
Cool hand

Je wilt naar de Eredivisie, maar het is inmiddels duidelijk dat je maar 2 eredivisiewaardige spelers hebt (Olij en Haye voor de buitenstaanders). De rest is allemaal inwisselbaar. Van mij mogen ze allemaal gratis de deur uit lopen. Wat is het doel? Promoveren en dan 16 nieuwe topspelers aantrekken? Met wiens geld? Wie bepaalt wie er gekocht moet worden? Het enige wat ons nu lukt, is om de kleinere clubs een leuk avondje te bezorgen.

14   2  
Noad1976

Nac genoeg kwaliteiten voor te eindigen bij eerste twee??

Go ahead en volendam nec voetballen wel om te winnen.

Almere Cambuur de Graafschap 3 klassen beter

Vergeet het maar

Manders en Steijn is nu al mislukt!!

10   0  
Maarten

Statistieken zeggen niet alles maar wel veel. Wat heeft deze mispeer ooit bewezen als spits? Is he netwerk dan zo beperkt dat je in Bilate een versterking ziet? Tijd voor een TD, tijd voor Lokhoff. En Steijn?? Die verzuipt in zijn eigen geloof terwijl na een half jaar alles nog op drijfzand is gebouwd.

5   0  
Mick j

Blamage ? ONKUNDE dat is het
je kunt er zelf niks aan doen.
Er is niets meer te geven .

9   0  
geelzwartwit

We weten ook niet hoe het kan
We gingen door de ondergrens
Dit hoort niet bij een club als NAC
De supporters verdienen dit niet
We moeten allemaal eens goed in de spiegel kijken
We hebben stevig met elkaar gesproken en gezegd waar het op staat
Met dit team moeten we veel beter kunnen
Het seizoen is nog lang maar we moeten wel snel beter gaan spelen
De eerste plaats is ver uitzicht met wat geluk kunnen we nog voor directe promotie via plaats twee gaan
We kunnen altijd nog via een periodetitel en nacompetitie promoveren
We zitten in een proces
We hebben nog wat tijd nodig een nieuw team bouw niet zomaar op
We hebben ook wat pech met blessures en schorsingen
Het ontbreekt aan de juiste instelling
We brachten vandaag te weinig

De bingokaart van..
Dijkhuizen Vd Gaag Vreven Brood en ik vergeet er vast nog een paar. Oftewel dit is NAC, en waar NAC al jaren mee te maken heeft en voor staat.
Dit is niet het NAC wat supporters in hun hoofd en hart hebben.

Het zijn ook allemaal zaken waar heracles Groningen Twente peczwolle enz geen last van hadden. Allemaal inzet visie plan duidelijk. Overigens gek genoeg ook allemaal met de intentie aan te willen vallen en te willen winnen.

Het kan toch geen toeval meer zijn dat al die trainers dezelfde bingokaart hebben?

Ow wacht niet allemaal..
Ten Cate was duidelijk in hoe en wat (met budget maar heeft Steijn nu ook gehad)
Spelbos ook. (eerste periode)
Weijs ook (helaas mismanagement)
Hyballa ook (helaas mismatch met TD)

Vreven hing er tussenin. Die kreeg het incidenteel aan de praat en had er wel een Garcia en Angelino etc bijlopen.

Ik zou de TD of TM maar vervroegd kiezen. Die zet je met Steijn een paar dagen in een hut met gluwein. En die maken het plan maar voor de tweede helft en toekomst. De TM sluit dan in juni aan en kan de boel doortrekken.

Het begint een stuurloos schip te worden als Steijn in de winterstop op eigen houtje spelers haalt. Op aflopende contracten etc moet de toekomstig td/tm in de winterstop ook al iets kunnen vinden.
Teveel onzekerheden nu. Je kan het toch niet hebben dat de TM volgend jaar komt en zegt.. Tsja ik begin nu pas.. Als het aan mij had gelegen had ik vanuit ene plan Olij en schouten en Sydney in de winterstop in een nieuwe constructie vastgelegd. Maar ja ze zijn de gesprekken met de TMs pas na de winterstop gestart..3   0  
Cees

Geelzwartwit, verdienen we niet, en nog wat meer? Je krijgt wat je “tezamen” over je afroept. Ik hoop dat je snapt wat ik precies bedoel? Geklooi wordt genadeloos afgestraft, iedereen krijgt dan wat hij verdient. Sentimenten bestaan niet in het voetbalwereldje. De een zijn dood, de ander zijn brood, punt!

8   2  
Lamington

Bij NAC moeten ze eens een nieuwe functie in het leven roepen: de clichémanager

Alle huidige clichés zijn ondertussen grijzer dan grijs. We kunnen wel wat nieuwe dooddoeners gebruiken.

3   0  
Kisku

Dit ligt niet aan noad er zit geen voetbal in ,alles,te traag als dikke stront,niks creatief iedere wedstrijd de keeoer de bestte dan kan je nagaan wat een rotzooi ieder jaar weer...en lach me maar weeeer uit als ik zeg eigen mensen in het veld en in het bestuur..haal nog duizend trainers en spelers dit word het niet.eerst eigen mensen die met der hart spelen en een club runnen

5   6  
M

Rot op lul

6   3  
scheppioni

In wolluk lachen ze d'r eigen helemaal een wollukbreuk !!
Geen td was niet nodig, wat voor een rijtje spelers die meteen versterkingen zouden moeten zijn ?? Beginnend met deze bilate, kan zo in het illuster slecht rijtje, dan die gast uit benin, nog een dj, wat ado clan die wegzakt en een renpaard uut utreg .......
Help Ton Lokhoff, verlos ons .........

3   0  
Krenk

Heb er eigenlijk de energie niet voor om te reageren op wat ik gisteren, en eigenlijk al jaren heb gezien. Eigenlijk is het simpel, ik maak me elke week weer druk vooraf, tijdens en na de wedstrijd, maar waarom? Wat levert het mij, behalve onvermijdelijke hartklachten over een jaar of twee op?!

Hieronder toch een poging om de vinger op de zere plek te leggen.

Aan het begin van de competitie heb ik niemand horen klagen over de spelers en de selectie. Ik denk, ondanks dat we inmiddels echte bagger wedstrijden hebben gezien dat het spelersmateriaal voldoende moet zijn om te promoveren. Dit zijn spelers die 100% zeker elders wel gaan renderen. Waar het m.i. aan ligt zijn twee onderliggende maar ooh zo belangrijke zaken, namelijk spelopvatting en teamspirit. Beide zijn bij dit NAC echt zwaar ondermaats!

Als deze spelers met een spelopvatting spelen die past bij NAC en het budget dan ziet het er echt anders uit. Tegen Oss en gisteren moet je de tegenstander vanaf het begin onder druk zetten. Dit betekend met het hele elftal. Bij balverlies tegenstander zet de dichtstbijzijnde speler direct druk (5 seconden regel). Ik heb gisteren meerdere keren een el Al gezien die na balverlies er bij staat en kijkt hoe de tegenstander rustig aan voetballen toekomt. Dit houd je misschien een 60 minuten vol, maar de kans bestaat dat je dan 2-0 voorstaat. Je ziet bij balbezit tegenstander dat iedereen terugzakt, dit kost energie en de tegenstander heeft zo veel tijd om aan voetballen toe te komen. En als je de bal veroverd moet je deze afstand nog goedmaken. Bilate staat als kapstok, maar wie komt eronder? El Al haalt rustig de balletjes onder zijn voet in de middencirkel maar daar worden wedstrijden niet gewonnen. Je speelt met 1 controleur en 2 jongens op de 10 positie, maar beide hebben niet een kans gecreëerd.

Dan teamspirit. Niemand heeft een idee wat ze aan het doen zijn. Niet bij balbezit tegenstander en in balbezit, dit is de verantwoordelijkheid van M.S. Je ziet de spelers constant wijzen en naar elkaar kijken. Dit moeten automatismes zijn. Maar wat opvalt, en waar ik eigenlijk nog het minst tegenkan is dat er niemand, de aanvoerder niet, ook MS niet, die zich flink laat gelden. We ondergaan het gelaten, zonder elkaar eens flink de waarheid te zeggen of een tegenstander richting F2 te schoppen. Het zijn allemaal lieve jongetjes, en zoals Mourinho zegt, daar win je geen wedstrijden mee.

Zo, ik ben het weer kwijt voor een week.

7   10  
Falco

Hou toch eens op met die Beatrix mentaliteit. Dat bestaat niet. We moeten accepteren dat we gewoon een subtopper in de KKD zijn. Onze jongens kunnen gewoon niet veel beter, anders spelen ze niet bij ons Nac. We zijn niet anders dan een NEC, en Roda en een de Graafschap die allemaal weer terug op het oude niveau willen komen. Ooit zal dit wel weer lukken, maar nu helaas niet. Leg je er bij neer en ga weer genieten van wat er wel goed gaat bij de club en op het veld.

3   0  
Badeend

Krenk zit wat mij betreft een aardig eind in de goede richting. Het enige wat ontbreekt is de onderliggende oorzaak van het totale gebrek aan teamspirit en spelidee. Dat is niet alléén de schuld van Maurice Steijn. Het is hem zeker wel aan te rekenen dat er geen vooruitgang maar eerder achteruitgang in zit, dat geen enkele speler beter lijkt te worden en dat hij - ook als het niet nodig is - blijft husselen met de opstelling. Een terechte vraag van de interviewer van BSR gisteren over 'of het nu ineens tóch weer opstellen van Riera dan niet op zijn minst vreemd is' doet MS af met de dooddoener dat we zoveel wedstrijden mét Riera hebben gespeeld. Dat is helemaal waar, maar totaal besides the point. Hij haalt Riera eraf omdat hij vindt dat Riera niet genoeg brengt. Een week later moet hij er weer staan. Hou er dan maar mee op. Dan snap je er weinig van.

Spelen met buitenspelers en een spits die geen kansen afmaakt en ook de opdracht krijgt om dat niet te doen - dat vind ik ook echt vreemd.

Maar goed, terug naar een groter plaatje. De cultuur binnen NAC is totaal verrot. Er is op geen enkel vlak een langetermijnvisie, een plan of - en dat is het kwalijkste - een teamgevoel. Allemaal eenlingen, passanten. Met Gilissen/Hellemons ging dat in het hart van de voetbalorganisatie de goede kant op, maar we weten wat die minkukels van Edelenbos gebracht hebben - helemaal niks. De oorzaak van het probleem ligt niet bij hen, maar ze waren niet capabel en niet in positie om het probleem om te draaien. En zelf dachten ze misschien van wel, of - en dat is véél erger - ze hadden het idee dat NAC een 'gewone organisatie' was die ze wel even zouden gaan 'leiden'.

NAC is een team en kan alleen boven zichzelf uitstijgen als de goede balans is gevonden tussen dat team/familiegevoel én ambitie/professionaliteit. Dat geldt op het veld, maar ook op kantoor. Het een zonder het ander zorgt voor gerommel in de marge. En op dit moment (de laatste jaren, waarvan ik ervan overtuigd ben dat een groot deel van de ellende bij Jeffrey van As ligt)(niet als enige, maar wel als prutser die niets deed om de teloorgang die je toen al zag, ook maar enigszins te stoppen - sterker, hij versterkte die zelfs, net als hij dat bij ADO en Roda deed en doet) hebben we helemaal NIETS. Geen gezellig teamgevoel 'we drinken straks toch wel bier na afloop' en geen 'kille professionele organisatie met ambities'.

We hebben nu, zoals we al jaren hebben, een verzameling passanten die echt wel kwaliteiten hebben, alleen we hebben niet het klimaat om die kwaliteiten eruit te krijgen. Dat is ook de reden dat voetballers als Vloet, Mühren, Korte, Brands, Falkenburg, noem ze maar op, gewoon zwaar onder de maat presteren hier. Iedereen raakt gefrustreerd omdat NIETS in de organisatie een plan ademt én er is geen teamgevoel.

Ik ben ooit naar NAC gegaan en blijven gaan, vooral omdat er iets bijzonders ontstond, in het veld, op de tribune en tussen veld en tribune. Als ik de laatste jaren voor het eerst naar NAC zou zijn gegaan, zou ik geen enkele reden hebben gehad om vaker te gaan. En dat is behoorlijk droevig.

Het zou mooi zijn als iemand die dit leest en erin gelooft, en toevallig een studie doet die hier op aan haakt, een onderzoeksstage bij de KNVB opgooit naar de cultuur en organisatie van de verschillende BVO's in Nederland. Kan een hoop blootleggen als je dat goed doet én het kan goed zijn voor het algemene Nederlandse voetbal (we leren van elkaar). Zouden de BVO's hun deuren ervoor open durven te zetten?

12   0  
Badeend

Overigens zijn de woorden "dit is wat je een blamage kunt noemen" niet van Mario Bilate, maar van een van die aandachtzoekers van BN/De Stem. Bilate zelf is waarschijnlijk nog steeds op zoek naar de woorden. Net als naar het doel.

0   1  
The Cosmic Gate

Het zal vast een keer geopperd zijn, maar kunnen we niet een keer een chat / gesprek met Steijn en de spelers krijgen (net als wat Manders tijdje geleden heeft gedaan)?

Ik heb namelijk steeds meer het gevoel dat de spelers echt geen idee hebben hoe erg, en wat er bij de supporters speelt . En het lijkt sommige ook weinig te boeien

5   0  
Dutchbird

Als je als spits niet in vorm bent en je beseft dat, ga dan net als Sidney jagen op de bal. Dan heb je in ieder geval nog de waarde voor je team dat je zorgt dat de passes van je tegenstander niet zo makkelijk aankomen. Kost wel energie maar op uithoudingsvermogen kun je trainen. Aan deze statische kapstok hebben we echt geen flikker.

4   0  
Dutchbird

Steijn heeft in ieder geval bewezen dat hij geen talent heeft als TD. Als je hem nog meer spelers laat halen gaat het zeker niet beter worden. Dan is het niveau (uitgebluste) Immers, Bilate, Venema, Mallone de norm en daarmee gaan we nooit promoveren.

1   0  
Jan

3 woordjes:
Gebrek aan talent.

6   0  
Zwampie

Falco,
Hoe graag ik ook zou willen, maar wat gaat er goed op het veld dan.

3   0  
Ere

Het is een blamage dat hij een nac shirt mag dragen!

2   1  
Noord Mokumse NAC'er

Ze zoeken op indeed nog een verkoper bij de Mcdonalds. Dat ken dieje kul vast beter. Wat een miskleun zeg.

1   0  
Tram

Bilate haalt gewoon zijn niveau. Meer dan dit zit er gewoon niet in bij hem. Sneu voor hem maar vooral voor ons.

0   0  
ir. Rini Beekman

Ik wil goed bestuur bij NAC!

Wanneer is het nou eens over met de ellende?

Laad alle berichten na dit bericht in