Wij gaan niet opzij

Mekkaoui op trainingsstage met Oranje O18

Masthow

Omar Mekkaoui is opgeroepen voor een trainingsstage met Oranje O18. Op maandag 30 en dinsdag 31 mag hij zich samen met 23 anderen melden in Zeist. Mooi nieuws voor de verdediger die vandaag zijn 18de verjaardag viert.

Het is al weer even geleden dat Mekkaoui bij de definitieve selectie zat van een nationaal jeugdelftal. In het najaar van 2021 maakte hij zijn debuut voor Oranje O17. Sindsdien zat hij vrijwel altijd bij de voorselectie, maar een definitieve oproep bleef uit. Nu mag hij aan de bondscoach laten zien waarom hij een plek in het elftal verdient. Mekkaoui speelde dit seizoen alle wedstrijden voor NAC O21, waar hij wekelijks veel indruk maakt en afgelopen wedstrijd zelfs met een doelpunt belangrijk was.

Ezechiel Banzuzi zit deze keer niet bij de selectie, waar hij normaal gesproken altijd wel werd opgeroepen. Daarbij moet gezegd worden dat ten opzichte van de laatste selectie geen enkele middenvelder er deze keer opnieuw bij zit. Deze stage is waarschijnlijk vooral bedoeld voor spelers die geen vaste plek in de selectie van Oranje O18 hebben.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
5 Reacties
20   1  
Nick-air

Dat is niet raar want Besselink is geboren in 2004 en Mekkaoui in 2005. Besselink is gewoon te oud voor dit betreffende team.

10   16  
J0667

Toch raar dat besselink daar dan niet word opgeroepen. Want die is toch beter? Even zonder grappen mooi voor hem. Raar dat ie nog nooit de kans heeft gehad in nac 1

20   1  
Nick-air

Dat is niet raar want Besselink is geboren in 2004 en Mekkaoui in 2005. Besselink is gewoon te oud voor dit betreffende team.

3   0  
Sjaak

Debuutje bij Heerenveen of is ie dan nog weg?

6   2  
scheppioni

Net als drie andere, een groot talent..... hopelijk gaan we er nu wel goed mee om met dit nieuw beleid ! Succes Omar !

4   0  
Mc Guyver

Op transfermarkt staat dat zijn contract over paar maanden afloopt dus hoogtijd om keuze te maken voor verlenging

Laad alle berichten na dit bericht in