Wij gaan niet opzij

Meld je aan voor de BSR Pubquiz '21

Italo

Op zondag 10 januari organiseert B-Side Rats de BSR Pubquiz '21. Een quiz zoals je deze wellicht kent van de vorige edities van de B-Side Rats Pubquiz, maar dan helaas niet bij onze vrienden van Dok 19 maar 'online' vanuit huis. Je kunt je direct aanmelden!

Tussen 14:00 uur en 19:00 zorgen wij voor een mooie geel-zwarte middag vanuit het home van de Supportersvereniging met een programma zoals je dat van de BSR Pubquiz gewend bent. De teams bestaan uit maximaal vier supporters. Gezellig met elkaar aan de keukentafel of indien nodig kun je ook op afstand via Skype of FaceTime met elkaar deelnemen. Wil je meedoen aan de pubquiz? Je kunt je direct aanmelden via de link onderaan dit bericht. 

Tip: Maak er écht een mooie middag van en bestel er een mooi Dok 19 pakketje bij! Zo ondersteun je onze vrienden van Dok 19 en hoef je de deur niet uit.

Bij dit pakket krijg je op 10 januari een heerlijke grote borrelplank thuisbezorgd van onze vrienden van Dok 19 met daarbij acht koude flesjes Witte Anker. Een prima basis voor deze BSR Thuisquiz!

 

Aanmelden voor de pubquiz kan via deze link

 

Uiteraard ontvangen je als deelnemer na inschrijving vooraf nog uitgebreide informatie over de Quiz.

Vanuit ons een welgemeend Hup NAC en graag tot 10 januari!

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 7 reacties
3 Reacties
7   1  
Harrie

Natuurlijk doen we mee met de quiz. Top initiatief en zeker DOK steunen.

11   17  
Harrie

Off topic, maar het vermelden waard.

Verplicht voor de technische staf, Manders maar vooral RVC en aandeelhouders om vanavond of morgenochtend de podcast Gegenpressing van BN de Stem te luisteren en conclusies trekken.

Alle problemen worden duidelijk bloot gelegd en is er maar 1 conclusie; Manders en Steijn hebben alles gedaan om de NAC identiteit (nog verder) te vervreemden. De aandeelhouders en RVC moeten zien dat de huidige leiders tot nog toe compleet falen. Het is aan hun om te bepalen of ze denken dat Manders / Steijn het tij kunnen keren of anders wederom het falen van aandeelhouders en RVC afkopen en voor de zoveelste keer opnieuw starten.

NAC is (al lang) geen NAC meer.

7   1  
Harrie

Natuurlijk doen we mee met de quiz. Top initiatief en zeker DOK steunen.

0   2  
Pirke12

Uiteraard ingeschreven. Eens kijken of we een beetje verstand hebben van het clupke dat ons al weken in de steek laat.

Wellicht goed idee voor Manders en Steijn om ook mee te doen, leren ze nog wat over de normen en waarden (historie) van deze mooie club.

Laad alle berichten na dit bericht in