Wij gaan niet opzij

Morgen nieuw gesprek tussen FC Eindhoven en NAC

Thiestemberg

FC Eindhoven speelde vanavond met 3-3 gelijk tegen Roda JC. Na de wedstrijd liet Ernie Brandts zich uit over de nieuwe maatregelen en de financiële gevolgen die er aan verbonden zijn voor de club. Natuurlijk kwam in dat gesprek ook Kaj de Rooij naar voren.

Ernie Brandts beaamde dat er morgen een nieuw gesprek gaat plaats vinden omtrent een transfer van de talentvolle linksbuiten. Brandts voegde er aan toe dat hij vond dat er heel veel clubs 'zitten te slapen', wat er dus op zou kunnen duiden dat NAC nog steeds de enige gegadigde is om de Rooij over te nemen van de Eindhovenaren.

Eerder deze week ontkrachte FC Eindhoven nog een stuk van BN de Stem waarin werd gemeld dat ze de vraagprijs voor de Rooij hadden verlaagd naar vijf ton. Misschien dat de hernieuwde coronamaatregelen de financiële situatie van FC Eindhoven dusdanig heeft verslechterd dat ze van gedachte zijn veranderd. Morgen ongetwijfeld meer nieuws.

Bron:
B-Side Rats, Fox Sports
71 Reacties
151   3  
Altijdnacsupporter

Zeer goed nieuws! Enige ontbrekende factor in onze selectie. Buitenspelers die een man passeren en een bal voor kunnen trekken.

Biedt ook direct meer perspectiefvoor Bilate n V Hooijdonk.

Riera behouden en we doen serieus mee dit jaar!

151   3  
Altijdnacsupporter

Zeer goed nieuws! Enige ontbrekende factor in onze selectie. Buitenspelers die een man passeren en een bal voor kunnen trekken.

Biedt ook direct meer perspectiefvoor Bilate n V Hooijdonk.

Riera behouden en we doen serieus mee dit jaar!

42   2  
NAC

Oh NAC, the Yellow Army, we’re gonna win tomorrow!!!!
Hup Kaj
Hup NAC

161   14  
Fan uit Zevenbergen

SIDNEY Moet Blijven 👊👊👊👊

81   41  
RaraNAC

Moeten we, met het oog op de huidige maatregelingen, wel 5ton investeren in een speler? Ik denk hoogste bedrag wat NAC in 20jr financiële ellende zal betalen? (Of in de historie)
En ja, we hebben transfer inkomsten, maar 4-5ton in een tijd waar we misschien een heel seizoen zonder publiek gaan spelen?

Misschien gewoon maar even voorbij laten gaan... NAC is nooit goed geweest in financiële gokjes.

84   33  
Talentje

Als hij komt hebben we echt een ijzersterk team!

—————-— Olij—————-
Schouten-Riera-Rosler-Rutten
——Haye———-Malone
———Immers—————-
Venema-van Hooijdonk-De rooij

Bank: kortsmit, Mashart, Adilehou, Azzagari, Fiorini, El Allouchi, Dogan, DJ en Bohui

22   1  
Moppernac

Mss toch iets positiefs dat er geen supporters mogen komen ivm Corona virus en dat Eindhoven wel moet verkopen en voor een lagere prijs.

23   5  
Hont

Klinkt goed, hopelijk komen ze eruit. Zou goed voor het team zijn.

Hoop ook dat ze morgen met Sydney om de tafel gaan en hem gerust kunnen stellen dat hij met zijn huidige spel gewoon de nr 1 is. Gooi dan gelijk 20.000 per jaar extra er bovenop en leg hem voor een jaar extra dan in het originele aanbod vast.

39   10  
LarsW

Op basis van wat beoordelen jullie dat het gesprek van De Rooij tussen NAC en FC Eindhoven is?

Ernie heeft alleen gezegd dat De Rooij morgen een gesprek heeft? Kan toch net zo goed, wat waarschijnlijker is, met de clubleiding van Eindhoven zelf? Anders zegt hij dat niet lijkt me

17   6  
GeelZwarHart

Absoluut geen doorverkooppercentage hoger dan 5% en 400k moet genoeg zijn.

22   5  
HansieHansie

Even (deels) off topic. Idrissi staat in belangstelling van Sevilla en een Engelse club. Hij heeft in de jeugd bij NAC gezeten. Neem aan dat dat nog een leuke financiële meevaller betekent of zie ik iets over t hoofd?

Daar kan NAC een deel van de transfersom mee bekostigen van De Rooij.

10   12  
Bart

Morgen komt het rond en donderdag word hij gepresenteerd gok ik! Eindhoven heeft geld nodig en nac is de enige geïnteresseerde.. 10% doorverkoop percentage 350 k en 50k extra bij rechtstreekse promotie.

60   3  
Uit je Naaht

Eindhoven heeft duidelijk gegokt en verloren. Minder interesse van andere clubs en meer financiele zorgen in eigen huis dan gedacht. En dan zaagt De Rooij zelf nog aan de stoelpoten van de onderhandelingspositie van Eindhoven ook en komt de transferdeadline erg dichtbij.

Laten we hier niet kinderachtig vrolijk gaan doen over de positie bij Eindhoven. Wij zeggen over onze eigen TD's altijd dat er met het mes tussen de tanden onderhandeld moet worden in het belang van de club - en zo is het ook. Eindhoven heeft datzelfde gedaan. Waarschijnlijk deze keer zonder succes.

Dan is er nog De Rooij die vond dat Eindhoven zich onredelijk opstelde. Wat "onredelijk" is hangt natuurlijk af van de kant waar vandaan je hier naar kijkt (en het hangt af van waar je de grens van redelijkheid precies legt). Feit is wel dat we hier Riera allemaal de hemel in prijzen als hij zegt: "Ik wil graag naar Barcelona, maar het moet ook een goede deal zijn voor NAC". Dat vinden we fantastisch en daarom vond ik het vrij hypocriet dat er hier erg vaak werd gesuggereerd dat De Rooij zijn kont tegen de krib moest gooien bij Eindhoven.

Hoe dan ook: zal wel rond komen, tegen voor NAC gunstige voorwaarden. En dan is het hopen dat inderdaad blijkt dat andere clubs hebben zitten te slapen.

Hup NAC! Hup De Rooij!

15   17  
Nr. 20

In deze tijd zeker geen 400 ton. 300K Max en bij 1e jaar promotie 5% bij een doorverkoop en dat is eigenlijk al teveel. Eindhoven is zelf gaan geloven in een onrealistisch bedrag te vragen in deze tijd. Kortom NAC laat je niet gek maken.

9   4  
Nr.20

Bedoel 4ton

15   6  
Ouwe spionkop

Zolang we niet naar het stadion mogen is alles kut.

14   3  
Thiestemberg (BSR)

@LarsW

Daar zaten wij ook over te peinzen. In mijn ogen betreft het een gesprek met NAC omdat Brandts nog steeds het riedeltje ‘alle clubs
Liggen te slapen’ afsteekt, wat hij al doet sinds NAC de enige gegadigde is.

11   80  
Willem 4,5

We kunnen onze trainer wel naar huis sturen hoor, de opstelling wordt al gemaakt, met notabene met een speler die er nog niet is en misschien niet eens komt, wat een zielige vertoning!

22   10  
ECG

Wat maakt nou die paar ton nog uit.Zo’n speler verkoop je over 2,3 jaar voor een paar miljoen.Zie wat er nu met Joey Veerman bij H’veen gebeurt!

1   3  
Geenvoetbalkenner

Weet iemand waar ik het interview met Ernie Brandts terug kan zien? Ben wel benieuwd maar kan hem niet terug vinden.

34   14  
Coen

Als je voor van Hecke 2m hebt gevangen kan je best 500k aan deze man uitgeven. Gewoon de centen betalen. De man scoort vanaf een linksbuiten positie zowat elke wedstrijd. Daarnaast prima assist wat spitsen als bilate en Hooijdonk nodig hebben. Na anderhalf jaar kan je hem doorverkopen voor minimaal het dubbele

13   23  
Scheppioni

Verheug jullie nog maar niet zoveel, e'hoven gaat niet veel zakken, zeker niet onder de 5 ton heb ik vandaag vernomen vanuit het fc ein kamp ....

22   2  
H.V.M.

Hopelijk gaat het definitief goed
komen.
KDR kan de Missing Link zijn!
Garantie op promotie met KDR heb je niet, maar deze jongen kan het verschil zijn tussen wel of niet promoveren.
We praten over een flinke investering, zeker voor NAC begrippen, maar hij is het waard.
Er zijn plenty voorbeelden van Eredivisie clubs die 'pareltjes' uit de Eerstedivisie hebben laten lopen.
Althans toch zeker in eerste instantie!
Doe je nu niets en promoveer je dit seizoen niet, dan moet je volgend seizoen met het uitgespaarde geld, gegarandeerd gaten gaan vullen.
Dan ben je de poen dus ook kwijt en zak je steeds verder weg in het wangedrocht wat ze de KKD noemen.
Kaj is een jonge zeer talentvolle speler waar nog volop rek in zit.
Deze investering gaat zich binnen een of twee jaar terugbetalen.
Daar heb ik het volste vertrouwen in.
Nu uiteraard nog even afwachten of het daadwerkelijk rond gaat komen!

2   1  
LarsW

Thanks voor het antwoord. Hopelijk natuurlijk met NAC en dat alles rond komt

8   14  
Charles

Dit pareltje oppikken voor 400k direct, 100k bij promotie en 10% doorverkoop

Ginne cent meer

Wanneer nieuws v hooijdonk? Deze week?

9   6  
ABC

Inderdaad heeft Brandts gelijk. Veel clubs zitten te slapen want de Rooy is zeer talentvol. En in de keuken kan hij al met twee vingers in zijn neus mee. In feite is dit van Brandts een compliment naar NAC, want NAC ziet de mogelijkheden van de Rooy wel en gaat er ook voor om hem binnen te harken. Prima. Als beide clubs fatsoenlijk zaken doen zal de prijs om en nabij de vijf ton liggen en dan is NAC spekkoper. Als NAC minder hoeft te betalen is de nood in Eindhoven wel erg groot. Ik persoonlijk gun Eindhoven een realistische en redelijke prijs voor deze speler, zeker in de huidige situatie en Eindhoven heeft ons nimmer iets in de weg gelegd.

16   1  
Barbapapa

Kaj laat wekelijks zien zeker voor de kkd net dat beetje extra te hebben. Die zou ik inderdaad graag bij NAC zien.

Daarnaast moet ik zeggen dat hij ook de juiste mentaliteit heeft. Want ondanks hij weg wil bij zijn huidige club blijft hij keurig netjes richting zijn werkgever. Dit is iets wat tegenwoordig ook al bijna zeldzaam genoemd mag worden!

Heb heel de tijd het idee en de hoop dat NAC het uit tenue door Kaj en Sydney gaat laten presenteren.

9   3  
SjorsNAC

Alleen als het volledig verantwoord is zoveel geld uit te geven. Deze shit gaat nog lang duren dus in dat kader liever hand op de knip zodat we klappen kunnen opvangen!!

2   11  
Scheids!

Als Nederland het onderhand eens gaat snappen dat we er over een week of 5 weer in kunnen, mits we “ons bek houden” en daarna on clubje op een “ on NAC ,se “manier steunen, dan kunnen we nog een glorieus seizoen gaan draaien! Helaas voor ons, maar voor alle clubs, zal het heel even heel stil zijn!

33   2  
Molenschot Loco

Ik zie de uitspraak van Ernie als een laatste stuiptrekking om meerdere clubs te betrekken in de transfer van Kai de Rooij om de transfersom te verhogen.......

7   5  
since1912

NAC staat nu in mijn opinie op een soort kantelpunt.

Weet je Kai De Rooij binnen te slepen voor 4 ton is dat voor NAC-begrippen een hele smak geld. Maar dit zijn wel de investeringen waarmee je op lange termijn stappen gaat zetten. Speelt die gozer de pannen van het dak gaat ie volgende zomer gemakkelijk voor 1-2 mln naar een club uit het rechterrijtje Eredivisie en maken we echt een leuke winst. Come on NAC!

19   4  
Ernie

Nee Ernie, clubs zitten niet te slapen,
maar het is een rare tijd. Clubs houden de hand op de knip omdat het verdere verloop van dit seizoen zeer onzeker is. Het is niet ondenkbaar dat de competitie helemaal stil komt te liggen. Met alle financiële gevolgen van dien.

14   4  
Jemo

Een Kaj de Rooij in deze vorm, schiet je naar promotie. NAC moet ook zien dat dit 500k waard is. Als hij dit niveau vasthoudt, dan verkoop je die jongen voor het 3 voudige over 1.5 jaar als een eredivisie speler. We zeggen altijd dat we in potentieel een eredivisie club zijn, dan moeten we ook langzaam zo gaan denken. In deze Corona tijd is alles lastiger, maar ik zou zeggen 450k +50 bij promotie, elkaar een elleboog geven en iedereen blij.

16   13  
Spitske

Kaj de Rooij naar NAC. Kali, Reuvers + €400.000 naar FC Eindhoven

28   8  
Nr. 20

Echt begrijpen velen hier nog wel waar NAC financieel staat. Wat een bedragen genoemd Man man. Max 3 ton en dat is voor een club als NAC en deze tijd een meer dan prima bod en anders laten gaan en niet doen!! Ik wil volgend jaar ook gewoon nog naar NAC

26   6  
Sjef de gevulde koek

Zoals mijn vorige post vind ik het echt kansloos wat brands allemaal roept en kaj niet naar ons wil laten gaan. Puur uit rancune dat proef je aan alles. Hopelijk tekent hij vandaag. Zoals aangeven Sydney blijft zeker en staan we er goed voor.

29   2  
Chris W.M.

Bevestigd in het Eindhoven Dagblad vanochtend dat er vandaag een gesprek plaats gaat vinden tussen NAC en FC Eindhoven.

Persoonlijk denk ik dat het een alles of niets gesprek gaat worden. Komen ze er niet uit, dan moet NAC echt door gaan schakelen. Eindhoven gaat dan gokken dat er nog wel een Eredivisieclub komt, in het ED werd Groningen genoemd, Sparta gaat hun linksbuiten kwijt raken, wellicht nog een buitenlandse club? NAC moet dan in mijn ogen niet gaan zitten wachten tot Eindhoven terugbelt om 5 voor 12 dat ze hun prijs laten zakken. Het risico dat je zonder diepgaande buitenspeler komt te zitten is simpelweg te groot.

Dagje F5'en, heerlijk!

5   5  
Nac 4 ever

En ons eigen Sydney dan

24   1  
Ivo

Buiten de Rooij speelt er natuurlijk wel meer.
Gaan van Hooijdonk en Riera blijven, en als ze gaan, wie komen er dan voor terug.
Wat gaat er met Leigh en Kali gebeuren?
Het worden nog spannende dagen.

24   8  
sjef de gevulde koek

Kaij was zelf al lang rond met NAC dus het kan een kort gesprek zijn. Beide wat water bij de wijn en gas er op. Als we iets nodig hebben is diepgang en snelheid voorin. Want naar Dogan en El Allchouchi kan ik niet meer kijken. Constant met hun rug naar het doel en een speler heb ik ze nog nooit voorbij zien komen.

10   2  
Pietjebel

https://www.instagram.com/p/CFvJlGRM6Ql/?igshid=1dvoy1yhqjz4d

Mischien goed idee voor de komende belangrijke westrijden

4   2  
Cool hand

Hoe dan ook, Eindhoven wil in deze transfer window van de Rooij af. Gezien de precaire (financiële) toekomst voor vele clubs, kunnen ze niet het risico lopen dat dit geld niet binnenkomt. Wie biedt het meest, of is NAC de enige bieder?

6   0  
Kolkka Fan

@BSR doen jullie een liveblog/Mixr/Podcast/Interview voor dit gesprek ;)

1   2  
Rubenac

@ geen verstand van voetbal

Fox sports was het interview

8   2  
Sankah

Ik weet het niet hoor.. als KDJ de verwachtingen kan waarmaken, én tegen de enorme druk kan, die op zijn schouders zal komen te liggen, én niet geblesseerd raakt én de competitie wordt dit jaar niet stilgelegd.. dan is het een schot in de roos.

Maar persoonlijk zou ik écht geen 5 ton betalen voor 1 schot.

8   1  
Tombola Breda

Je kon in het interview van Fox duidelijk zien dat Brandts er ook wel een beetje genoeg van heeft en graag verder wil. Hij leek ook wel vrij expliciet te duiden op 2 spelers die hij er voor terug wilde halen. Alsof die al klaar staan om gehaald te worden. Ofwel, vandaag wordt de knoop definitief doorgehakt. Als NAC inderdaad degene is die aan tafel zit, dan is dat de club waar de Rooij naartoe gaat. Of er moet zich echt vandaag nog een club uit Ere melden. Zo niet, wordt het vandaag beklonken. Meer tijd heeft Eindhoven simpelweg niet.

17   3  
den hulk

waarom moet sedny van hooydonk zolang wachten op een beslissing

4   2  
Rolf

@sjef de gevulde koek
Volledig met jou eens,dit roep ik al maanden.

8   7  
RaRa

NAC zal ook financiële steun bij de overheid vragen voor het missen van inkomsten vanwege corona (die normaliter) de kosten van de reguliere bedrijfsvoering (ook de selectie) dekken.

Die overheid vraagt zich misschien ook af waar je 700K vandaan haalt om uit te geven aan een speler die zich alleen nog maar bewezen heeft op het niveau van Eindhoven. Niet overdrijven met uitgaven, dan maar doorschakelen.

9   8  
Bredafun

Gisteren zou v.hooijdonk al antwoord geven....dus????
Wacht ie op n eventuele deal met v.Rooij, als ie komt dat ie dan vertrekt bij NAC?
Allemaal weer eens heel wazig allemaal.

1   1  
Benassi

@THIESTEMBERG (BSR)

Als Ernie Brands zich uit laat over de nieuwe maatregelen en de eventuele financiële gevolgen, dan bedoeld hij niet dat er een gesprek plaats gaat vinden om Kaij zijn salaris omlaag te brengen. Alles duidt er op dat dit om NAC en/of een mogelijke transfer gaat.

Ik heb gisteren de hele wedstrijd gekeken. Maar hij zou echt een aanwinst zijn. Alleen op het eind kwam hij nog wat te kort dacht ik te zien.

14   5  
Chris W.M.

Wordt echt doorpakken nu. NEC heeft gisteren al aangegeven interesse te hebben maar eerst mensen te moeten verkopen. Vandaag wordt de deal tussen de zusjes en NEC rond gemaakt, gaat Ole Romeny die kant op op huurbasis met een vaste transfersom in het vooruitzicht. NEC gokt de laatste tijd wel vaker met spelers aantrekken voordat er centen binnen zijn dus als NAC vandaag niet rondkomt met Eindhoven staat NEC op de stoep vrees ik....

5   2  
D’n directeur

Ben benieuwd vandaag.. vrees toch dat NAC niet betaalt wat EHV er voor wil, en hij óf blijft óf naar een andere club gaat. Sparta zou als vervanger van Rayhi, van Duinen op t oog hebben dus die zou je (voorzichtig) af kunnen strepen. Grunn daarentegen wordt ook genoemd maar die willen Harroui van Sparta (én evt KDR?) Toch wel leuk die laatste dagen in de transferperiode, gekste dingen kunnen nog gebeuren en iedereen die zo meeleeft is leuk om te lezen!

Op naar 18 uit 6!

8   1  
P

Sparta, nec of grunn, allemaal clubs die genoemd worden.
Kaj heeft impliciet aangegeven dat ie heel graag naar NAC Breda gaat.

En heeft hij niet het allerlaatste woord ??

11   3  
De Bolle Damen

Alleen gebaseerd op gevoel: ik denk dat NAC haar bod verhoogt en dat EHV zakt.
NAC en EHV doen geen uitspreek over transfersom en clausules en de zaak is rond.
Mander cs krijgt geen gezeik, EHV krijgt geen gezeik, Kai blij, NAC blij, EHV blij.
En zo gaat het lopen.

12   9  
ome cor

Ernie Brandts.... zo'n aardige man, zo niet serieus genomen in de westerse voetbalwereld.

Successen in Iran, Rwanda of waar zat hij ook alweer precies ?
Zaten clubs in Europa toen ook te slapen ?
Nu zitten clubs wel te slapen, want dan had Eindhoven de prijs op kunnen drijven voor Kaj.

Ernie heeft hier een mooie prestatie geleverd, maar dat was het ook wel.

NAC ging er m.i. terecht van uit dat je met voorspelbaar voetbal, zonder hoge amusementswaarde niet elk seizoen zulke hoge ogen gooit.
Alsof andere clubs daar elk jaar in trappen.
De interesse in trainer Brandts na zijn periode bij NAC bevestigt het gelijk van de club.
Mensen die nog denken dat hij had moeten blijven geloven nog in sprookjes.

Maar als dit zijn manier is van NAC bashen is het best aandoenlijk van de bovenste beste brave Ernie.

1   1  
nacorakel

Voor de liefhebbers:

https://www.foxsports.nl/video/3269892/brands-over-stilte-rond-rooij-denk-dat-heel-veel-clubs-zitten-slapen/

Er is een gesprek - meer wordt er niet gezegd.

3   1  
Uit Je Naaht

@P

Nee. De Rooij heeft natuurlijk een belangrijke stem, maar zeker niet het laatste woord. Hij heeft gewoon een contract bij Eindhoven en die mogen zelf bepalen onder welke voorwaarden ze bereid zijn dat te ontbinden. Als NEC meer biedt dan NAC dan kan Eindhoven gewoon zeggen: kijk maar of je er met NEC uitkomt voor een contract en zo niet, dan blijf je lekker bij ons.

Als De Rooij dan zegt "ammhoela, ik wil naar NAC, bij NEC ga ik niet spelen", dan ligt de bal weer bij Eindhoven. Die kunnen dan kiezen wat ze zeggen. Dat kan zijn "oké, eigenwijze snotneus, dan blijf je gewoon bij ons", of "oké, jij je zin, dan accepteren we ook het bod van NAC".

De Rooij zal, als NEC meer biedt dan NAC ook een prima verbeterd salaris kunnen opstrijken in Nijmegen. Aan hem dan de keuze dat af te slaan om een transfer naar NAC te forceren of niet. Als hij een eventuele deal met NEC afslaat loopt hij dus het risico dat er uiteindelijk helemaal geen deal komt en hij de rest van het jaar in Eindhoven speelt.

Zo wordt het spel gespeeld. Eindhoven heeft een zwakke positie, maar wel het laatste woord in welke biedingen geaccepteerd worden of niet.

6   18  
Dutchbird

Brands beaamde dat er een gesprek komt en stelt dat veel clubs zitten slapen. That's all. En dan komt onze Ome Cor met een lang zwamverhaal over Brands aankakken. Ik zou me laten testen. Je mag zelf invullen waarop.

4   1  
Jurgen

Van inkomsten uit toeschouwers hoeft Eindhoven het niet te hebben komt nooit geen kip.
Paar x daar geweest innie minie station met die zwemschool achter de goal.
Maar ben een keer als VIP geweest toemanige baas DPD sponserde toen Eindhoven maar de sate, koude schotel en bier was lekker.

Geen toeschouwers maakt daar niet uit

1   1  
P

Zie die Dest van Ajax , is gewoon een speelbal tussen twee clubs, die elkaar uitspelen. Maakt bij hem echt nie uit wat zijn gevoel zegt, alleen de knaken !!

5   0  
Toontje1964

Hoe ist, is er al witte rook in breda!!!!!

4   0  
Fliegervanger

Het bericht is van gisteren dus is morgen dan weer vandaag 🤔

2   0  
Toontje1964

@talentje ge vergeet er een paar net zoals de andere 48 duimpjes omhoog

Bilate monsalve

15   1  
nec nijmegen

Er wordt wat geheimzinnig over gedaan maar we schijnen nu ook interesse te hebben. Romeny naar Willem 2 met een goede huursom,Velikonja van de transferlijst.Er is dus wat geld.


Wat ik al eerder hier zei geldt natuurlijk ook voor ons.Krankzinnige bedragen die ook wij niet zouden moeten betalen.

Gelet op de huidige stand is de kans natuurlijk groter dat hij naar jullie gaat, de kans op promotie is gewoon groter.

5   0  
RV

Ieder bedrag boven de 300.000 lijkt mij ook buitensporig.
Maar goed, we lijken het budget te hebben en ga er vanuit dat er in de begroting rekening gehouden wordt met het feit dat er dit jaar (en ook in 2021) weinig inkomsten komen uit de recetten.

2   0  
Judge M.

@BENASSI:

Dat was ook niet raar als je ziet hoeveel aanslagen er wederom op hem gepleegd werden. Tot dusver in alle wedstrijden dit seizoen hebben tegenstanders het op hem voorzien omdat ze wel inzien dat hij met afstand de gevaarlijkste speler van FCE is. Kai heeft ook al 2x geel gepakt omdat het hem ook frustreerde..

1   1  
pirke12

Ik vind het de soap nu toch wel een beetje belachelijk worden.
Betekent dus dat er nooit afscheid van elkaar is genomen.
Ben nog steeds van mening dat Ehoven het geld KEI en KEI hard nodig heeft. Het powerplay spelletje zal (zeker voor de deadline) toch wel tot einde komen niet ?

9   2  
ABC

We hebben recent Hecke verkocht voor 2.250.000. Dat is , met alle respect voor JP, 1.500.000 meer dan hij waard is. Dank je TvdA en Monaco.
En dat zouden we nu geen 500.000 mogen uitgeven voor een aanvallend talent, die al heeft laten zien van toegevoegde waarde te zijn in de keuken en ook mentaal goed in elkaar zit. Hoe kun je daar nu in hemelsnaam op verliezen ? Daarnaast hebben we een buitenspeler met een voorzet keihard nodig. Volgens mij werken de reageerders op deze site allemaal in een drogisterij. Maar we gaan het wel zien.

4   1  
signase

De tijden van Attila Tököli zijn terug; destijds zat iedereen zich ook een RSI te F5'en.

1   9  
Benassi

@ ABC

We hebben die 1.500.000 euro keihard nodig om volgend jaar de korting op te vangen aan de seizoenskaart houders met een reguliere seizoenskaart. Daar hebben ze namelijk recht op.

3   13  
Mo

Stoppen met die De Rooij en doorschakelen, Manders!

Laad alle berichten na dit bericht in