Wij gaan niet opzij

Mounir El Allouchi genomineerd voor Beste Speler van derde periode

Das Phantom

Mounir El Allouchi is genomineerd voor de titel Beste Speler van de derde periode. De aanvallende middenvelder is samen met Sam Beukema (Go Ahead), Jordy Bruijn (NEC) en Patrick Pflücke (Roda JC) kanshebber.

In de afgelopen negen wedstrijden verloor NAC niet. El Allouchi had een groot aantal in de wedstrijden met zeven assists en twee doelpunten. In het klassement van assists staat de NAC-speler inmiddels bovenaan met dertien assists. 

De stembussen zijn vanaf nu geopend. Als jij vindt dat El Allouchi het Schild verdient, kan je stemmen op de website van de Keuken Kampioen Divisie. 

Eerder deze week spraken wij uitgebreid met Mounir El Allouchi in een speciale editie van de B-Side Rats Podcast. Die uitzending is vanaf nu te beluisteren via de bekende podcastkanalen!

Bron:
B-Side Rats, Keuken Kampioen Divisie
35 Reacties
70   19  
Bart

Terecht. T staat boven elke twijfel dat El Al de beste NACCER is en van onbesproken gedrag tussen de supporters.

38   16  
Ome Cor

Kom er maar in Belgische NACcer en andere El Allouchi afzeikerds.

70   19  
Bart

Terecht. T staat boven elke twijfel dat El Al de beste NACCER is en van onbesproken gedrag tussen de supporters.

25   7  
Baron

Deze gaat hij zeker winnen. Cruciale factor in de serie die NAC heeft neergezet. Buiten zijn rendement begint hij de laatste weken ook minder het spel te vertragen. Ga zo door Mounir!

24   12  
Tip

Uiteraard terechte nominatie. Maar dat dit item nauwelijks reacties oplevert zegt veel.

20   8  
JN

Hup Mounir!

19   30  
Scheppioni

Qua statistieken betreft assist zal het wel, toch vind ik en dat is mijn mening hem te vaak net nie brengen of hij te save met de handrem erop voetbalt !?! Maar ik ben NaCCer en gun het Mounir van harte, al zie ik liever Anco voor hem !

26   64  
Mick j

@ Ome Cor
Dan wil ik wel eens de slechtste zien
Speelt voor 90 % in slow motion
90 % balletje op save .
Kom maar met die 👎

21   12  
Nr.20

Probeer er maar niet meer op te letten. Niet mijn type speler. Goede gast en zeker iemand die gaat voor NAC. Alleen daarom al hulde. Echter afgelopen wedstrijden weer totaal onzichtbaar en meehobbelen. Maar meestal als ik dat roep scoort ie weer een weergaloze goal of geeft weer een goede pass en stromen de appies van m’n vrienden weer binnen haha. Maar mounir is je gegund.

25   10  
Hoge Vucht

Terechte nominatie! Mijn stem heeft hij!

25   11  
JoepV

Ik ben blij voor Mounir dat hij genomineerd is en mijn stem heeft ie! Ik gun het hem zeker als jongen van de club!

Toch vind ik de nominatie een beetje onverwacht, zelfs binnen NAC zou ik zo al een paar andere namen kunnen nomineren die beter gespeeld hebben dan Mounir.

Aan de bal heeft hij vaak onnodig balbezit of vertraagd hij het spel vaak. De laatste tijd is hij ook erg bezig met het opkrikken van zijn assisten totaal waardoor hij veel onnodig lastige ballen geeft.

Maar als NAC de bal niet heeft is hij enorm zwak! Staat veel te wijzen, is altijd 2 meter te laat en snapt mandekking nog niet helemaal. Ik zie dan ook (ondanks natuurlijk goede statistieken) liever Anco starten tegen volendam dan Mounir.

Ahfijn, allemaal stemmen natuurlijk want wie gunt hem deze prijs niet?

16   10  
Youssef

Mooi en terecht dat hij genomineerd is. Is dit jaar een van de betere spelers in het team.

11   26  
Arie

Ik vind het razend knap dat hij zich met al die vrije trappen en corners op heeft gewerkt naar de top van de assistlijst, want die trap, daar schorte het echt verschrikkelijk aan de afgelopen jaren.
Het is niet mijn speler. Altijd netjes, altijd voorzichtig, altijd rustig, maar straalt echt niks uit en ik heb er verder niks mee. Beetje zo'n Jonas Kolka verhaal.

10   7  
Nacdictive

1 woord: Terecht!

13   4  
Badeend

Oprechte vraag aan iedereen die "niet echt fan" is van El Allouchi: stemmen jullie wel op hem in deze verkiezing (omdat hij bij NAC speelt)?

5   9  
Scheppioni

@ Badeend
Als mede NaCCer hoor je natuurlijk te stemmen ........ al geef ik wel mijn oprechte mening !

13   4  
Willem 4,5

Goed gedaan Mounir, je verdiend het om bij de beste 4 te zitten. Na het seizoen een mooi club uitzoeken, die komen vast langs. En wat betreft het altijd eeuwige gezeik van een aantal supporters naar jou toe, steek daar maar een lekkere dikke vinger naar op en als jij het niet doet doe ik het wel.

10   3  
DunErwt

Altijd mooi dat er een speler van onze club genomineerd word. Dikke👍 voor Mounir.

8   14  
Brecht

Waarom mochthij gisteren weer de hele wedstrijd blijven staan? Zat totaal niet in de wedstrijd; verdedigde niet mee; geen een voorzet. Inderdaad hij kan zijn momenten hebben, maar in het algemeen verstoort hij de balans in het team. Zet anco Jansen op zijn plek en het hele elftal gaat beter spelen.

9   2  
Arie

Badeend

Ik stem bij die verkiezingen uberhaupt vrijwel nooit.
Deze keer wel, omdat Mounir een stap wil maken, nodig heeft, verdient en als de kans zich een keer voordoet is het nu. Zijn cijfers van dit seizoen zie ik hem niet snel nog eens halen, dus ijzer smeden als het heet is voor hem.

9   0  
Willem 4,5

Als we het er over gaan hebben wie er niet in de wedstrijd zat, zeker de eerste helft, dan waren dat er elf, alle elf ook nog kleurenblind want de ballen werden naar rood gespeeld ipv naar geel. Weer veel geluk gehad gisteren, Helmond voetbalde gewoon beter als NAC, ik ben nog lang niet zo euforisch dan een aantal met een geel/zwarte bril, het was weer heel matig!

11   5  
Messiaans

Mounir, grote speler!!👑👑

11   1  
Vrouwke

Ik ergerde me eerder dit seizoen mateloos aan zijn corners en vrije trappen op knie hoogte. Moet zeggen dat hij dit erg verbeterd heeft. Is nu echt een wapen van de ploeg geworden.
Je kan zeggen wat je wilt van hem maar hij is gewoon heel belangrijk

5   1  
Dutchbird

De afgelopen maanden aardig constant, in ieder geval de meeste constante speler van het huidige NAC. Hopelijk kan hij dat nog ruim twee maanden volhouden en krijgt hij bovendien concurrentie van Haye, Fiorini, de Rooij, Immers, Billate, Maria, Schouten, Jansen, Malone en van Hooijdonk.

4   1  
Ariec

Geen fan van ElAl, wel gestemd. Technisch prima speler, maar vaak te afwezig in het veld...

6   1  
f4ratje

een speler van NAC die zich al jaren uitstekend inzet voor de club, een naccer, noad hij heeft het allemaal! soms wat afwezig soms een genie.

Noem eens een andere speler die zich nooit negatief uit over de club en altijd 100% gaat?
Tegenwoordig worden spelers die zich 100% inzetten voor de club niet meer gewaardeerd.

Mounir, Je bent een held! Mr. Nac van de laatste jaren!

3   0  
Nacdictive

Grappig dat ik eerder 2 duimpjes omlaag kreeg op mijn reactie.
Conclusie is heel simpel:
1. Die 2 vinden het niet terecht dat Mounir is genomineerd
2. Die 2 vinden het niet mooi dat Mounir is genomineerd
3. Die 2 vinden mijn reactie niet leuk..
Of een combinatie van..
Eigenlijk wel grappig en triest tegelijk dat je überhaupt een positieve reactie op een heuglijk feit als negatief kunt beoordelen 😁😁

7   0  
Wim

“Aan de bal heeft hij teveel balbezit en hij geeft teveel assists” lees ik hierboven.

Zelden zo gelachen....

3   1  
Hont

Hoop dat we binnenkort bericht krijgen dat hij heeft bijgetekend!

Gefeliciteerd met je nominatie Mounir!

3   3  
Nachoreca1

Ik zie het er niet aan af, nooit gedaan ook. Tis erg genoeg dat anco Jansen, verre van afgetraind, nu al boven hem uit gaat stijgen...
Maar gun hem de nominering van harte hoor. Wel inmiddels een trouw lid van de NAC Breda familie tenslotte.👍

2   9  
Kisku

Wat moet de rest van de selectie wel niet denken als ze dit lezen,wat ben je als club gezonken als een jongen die al jaren een 5 gemiddeld verdiend als bestte word gezien...oja komt uit eigen jeugd ppppfffff

6   1  
Nacdictive

@kisku: jij hebt geen verstand van voetbal, wat niet erg is, maar doe dan ook niet alsof..

1   4  
Kisku

Nacdictive de clubs staan in de rij voor hem ,nou hij trasfervrij is dus moet jou toch gelijk geven dat jou vriend de bestte is

5   4  
Badeend

El Allouchi heeft nu al 100x meer betekend voor NAC dan Ralf Seuntjens, maar voor die onruststoker (met gezeik weg bij De Graafschap, VVV én Telstar) is het "logisch" dat 'we' een spandoek en vuurwerk hebben voor zijn komst.

De NAC-supporter is als een telecomprovider: bestaande goede klanten negeren en schofferen en nieuwe onbewezen klanten met hoorngeschal binnenhalen. Ik vind er wat van. Maar goed, wat ik vind, moet ik naar het politiebureau brengen.

2   0  
Da Huge

In plaats van trots zijn op een EIGEN speler die zo'n nominatie krijgt toch nog commentaar leveren en klagen dat hij niet goed is. HEEEEL BIJZONDER!


COME ON MOUNIR!!!

Er komt een mooi spandoekje aan!!

0   0  
Pizzabakker

Uiteraard gestemd op Mounir. Is al jaren een vaste waarde en doet het prima de laatste tijd. De trainers en aanvoerders schijnen minder verstand van voetbal te hebben dan menigeen hier op de site! Zij hebben toch niet voor niets El Allouchi genomineerd?

Het kiezen van de beste keeper was een stuk lastiger moet ik zeggen!

Laad alle berichten na dit bericht in