Wij gaan niet opzij

El Allouchi weet als geen ander hoe te winnen van Feyenoord

DeWeesJr

Mounir El Allouchi heeft haast alles al meegemaakt bij NAC maar een halve finale ontbrak nog in zijn lijstje. Daarentegen is een wedstrijd in de Kuip voor hem geen onbekend terrein.

De middenvelder wist er zelfs in het seizoen 2017-2018 er te winnen. Dankzij doelpunten van Korte en Envoldsen ging NAC er met de drie punten vandoor. Het is volgens de 'ervaringsdeskundige' zaak om de eerste storm van de Rotterdammers te overleven. NAC moet vooral niet mee gaan in de hectiek.

Ondanks dat NAC in het 2017 wist te winnen liegen de cijfers er verder niet om. Na de gewonnen beker in 1973 verloor NAC in 1974 de bekerfinale. Daarna werd vijf keer de halve finale gehaald maar wist NAC de finale niet meer te halen. Ook in de vijf eerdere bekerontmoetingen met Feyenoord wist NAC geen succes te behalen. ''Aan ons om dat te veranderen. Ik geloof er heilig in.''

Toch zullen wat jonge jongens onder de indruk zijn van de Kuip. Volgens El Allouchi een logisch gevolg maar na de warming-up moet dat klaar zijn. Hij zal dan ook deze week nog met een aantal spelers zijn ervaringen delen. 

De as van NAC zal volgens de 25-jarige voetballer in ieder geval niet onder de indruk zijn van de Kuip. ''Wij hebben een sterke as met spelers die niet onder de indruk zijn van De Kuip”, zegt El Allouchi. ,,Feyenoord heeft onder Advocaat de stijgende lijn te pakken, maar bekeravonden zijn magisch. Je hebt altijd een kans. Als wij met knikkende knieën naar Feyenoord gaan, dan moet je thuis blijven.''

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
17 Reacties
41   3  
Moppernac

Arie@

Al zou je er met 9-0( wat niet gaat gebeuren) afgedroogd worden, nou en.
NAC heeft dit beker seizoen een Fantastische jaar gehad en NAC weer op de kaart gezet als reuzen doder.
Als je als kKD club 3ere divisie clubs uitschakelde waarvan zelfs nog een kampioens kandidaat(AZ) en een oud kampioen(psv) dan mag en kan je met opgeheven hoofd van het veld af lopen, van wat de uitslag ook gaat worden.
Maar ook Feijenoord kan met dicht geknepen billen van het veld afdruipen.

HUP NAC HET KAN

29   41  
Arie

Ik heb er helemaal geen vertrouwen in, wordt niks, kunnen het beter schriftelijk af doen etc. waren betere uitspraken geweest om Feyenoord nog meer te misleiden na 2 matige competitiepotten van onze kant.
Laat ze ons daar maar maximaal onderschatten en zichzelf alvast rijk rekenen. Des te zoeter zal ie smaken.

8   17  
sjef de gevulde koek

En ik weet als supporter hoe het is om in de halve finale te verliezen. Dusja allemaal leuke praat maar gas er op aub. HUP NAC op na Historie

44   6  
Coco

Ik ben nu al zenuwachtig, hoe moet dat niet zijn voor die gasten?
Zit in het uitvak, we gaan ervoor om Feyenoord onder de indruk te laten zijn van het sfeertje dat we meebrengen. Zij kunnen alleen maar verliezen, NAC kan alleen maar winnen die avond.

17   4  
Sjak

Prima reactie,
De Kuip is al jaren niet zo bijzonder meer, zeker niet als ze potjes spelen zoals tegen NAC.
Onze spaanse slopers, JP en Arno moeten hun gelijk laten voelen dat er niet met sollen is met NAC. Of het gaat lukken, dat weet je nooit maar als ik het niveau van de eredivisie potjes zie dan ontloopt het allemaal niet zoveel en dan kan je met strijd een hoop goed maken.

41   3  
Moppernac

Arie@

Al zou je er met 9-0( wat niet gaat gebeuren) afgedroogd worden, nou en.
NAC heeft dit beker seizoen een Fantastische jaar gehad en NAC weer op de kaart gezet als reuzen doder.
Als je als kKD club 3ere divisie clubs uitschakelde waarvan zelfs nog een kampioens kandidaat(AZ) en een oud kampioen(psv) dan mag en kan je met opgeheven hoofd van het veld af lopen, van wat de uitslag ook gaat worden.
Maar ook Feijenoord kan met dicht geknepen billen van het veld afdruipen.

HUP NAC HET KAN

6   23  
Arie

Moppernac

Wat wil je nou precies zeggen?

12   29  
Arie

Haha, die minners ook. Begrijpend lezen is weer lastig voor de kleuterklas.

4   36  
Arie

Of het zijn de gevreesde geregisseerde minnetjes van BSR weer.

20   10  
Ouwe Spionkop

Ban voor Arie? Zit hier alleen om te fucken.

3   16  
Kipiani

Blanco en zijn vrienden gaan de zaak nu hypen. Verstand van voetbal 0,0.
Open deuren en Mounir maar weer.
Vrijdagmorgen weer totaal ander geluid en woord.
Is Eisinga op wintersport ?

4   14  
Beest

Ban voor Arie +1

11   2  
NAC4Ever

Hoe maakt niet uit, maar schiet die wilde zwijnen uit de beker en geef ons een dag die niet kan we ons hele leven zullen onthouden.

@Arie
Ik denk dat een aantal je bericht van 14:25 verkeerd hebben begrepen. Maar je gedrag daarna is nogal stuitend.

9   1  
Geel/Zwart

Mensen zuurpruimen, lees de eerste reactie van @Arie nog eens. Hij bedoelde hem juist positief.

@kipiani
‘Blanco en zijn vrienden gaan de zaak nu hypen’. Oké. En jij? Jij zit de boel weer af te zeiken? En wat heeft Eisinga hier mee te maken? Godskolere, soms snap ik echt niet dat mensen zelf niet doorhebben dat ze vrijwillig voor NAC zijn. Waarom is het nodig om nu negatief te zijn? Geniet van een historisch bekerseizoen.

Nee oké, het is inderdaad niet zo dat we echte clubs van formaat hebben uitgeschakeld, zoals top eredivisie. Oh wacht...

4   1  
Michel

Eigenlijk biest wel gek dat je de 25e jarige Mounir als een ervaren man moet bestempelen ?

Los daarvan moet je Ozyakup, Kokcu en Boznik/ Jorgensen stevig aanpakken, als je deze jongens aan de leiband legt scheelt dat al een pak. Finn laten buffelen en Sydney brengen in de tweede helft, al is het alleen al om zijn vrije trappen rond de zestien.

Voor de rest is alles mogelijk. Finale zou episch zijn!

4   1  
Gebruikersnaam

Ik snap die gasten niet. In t NAC stadion gaat t er harder tegen aan dan bij feynooit. Ze hebben 3 liedjes in t repertoire die ze nog niet eens fatsoenlijk kunnen uitspreken..... Hehe huh huh huh huh huhuh1 pffff enige waar je last van kan krijgen in Rotterdam is diarree

3   0  
Scheppioni

Laat je benen spreken Mounir !!!

5   0  
Marti

Mounir betekent , schitterend , briljant , nou Mounir Laat het maar zien donderdag

Laad alle berichten na dit bericht in