Overal waar we komen

NAC bindt Van Hecke tot medio 2022

LarsW

NAC heeft een overeenstemming bereikt met de 18-jarige verdediger Jan Paul van Hecke tot medio 2022. Afgelopen zomer kwam Van Hecke over van VV Goes, waar hij speelde in de Hoofdklasse en wist te promoveren naar de Derde Divisie. In korte tijd heeft hij zich dusdanig ontwikkeld dat hij nu al een contract in de wacht heeft gesleept.

Van Hecke voegde zich begin dit seizoen bij zijn leeftijdsgenoten in NAC Onder 19. Al snel viel hij op bij de technische staf, waardoor Van Hecke regelmatig mocht opdraven bij Jong NAC. Sinds kort traint hij met de eerste selectie mee in Zundert en vorige week mocht de Zeeuw zijn debuut maken in de oefenwedstrijd tegen Royal Antwerp. Voor Van Hecke is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden, zo vertelt hij op de website van NAC. "Ik ben er heel erg blij mee en ik ben blij dat de club mij deze kans geeft. Een paar jaar geleden had ik niet verwacht om nog profvoetballer te worden. Ik hoopte het wel altijd en heb er de afgelopen jaren hard voor gewerkt, natuurlijk. Dan is het alleen maar mooi dat ik nu deze kans krijg. Hopelijk mag ik dit seizoen nog minuten maken en kan ik mij volgend seizoen verder ontwikkelen."

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
36 Reacties
0    
Hont

Ben benieuwd, hoop dat hij van toegevoegde waarde kan zijn.

0    
Joepel

Prima, zullen we het toch van moeten hebben de komende tijd. Nu maar hopen dat er weer eens echt een speler doorbreekt en na paar jaar voor paar centen verkocht kan worden.

0    
BVS

HUP JP, HUP Edelenbos! Goed nieuws.
Er mogen er nog aantal volgen, Skender heeft er bijvoorbeeld gisteren weer een aantal ingelegd.

0    
Breda-Loyal

Goede zaak , zeer groot talent.

Is een soort gelijk type Zwaanswijk

0    
Henri

Schijnt in ieder geval, zoals ik heb gelezen her en der, een veredediger te zijn die zijn poten niet terugtrekt en weet wat uitdelen is. Gewoon laten zien dat je er bent, koten hebt en niet met je laat sollen. Maar wel met verstand, op zijn Italiaans.

0    
Babosje

Die heeft er een goeie kop op staan!
Nog niet zien voetballen maar dit is hoopvol!

0    
Breda-Loyal

@Henri klopt oa en is voetballend sterk

0    
Nestor

Goede zaak. Prima verdediger. Old school. Gaat duels volle bak aan. Dat willen we zien!

0    
Chris W.M.

@Henri

Voordeel voor hem is dat hij al in het eerste van Goes gespeeld heeft in de zondag-hoofdklasse. Heeft dus op jonge leeftijd (17) al een seizoen tegen oudere, ervarener en vooral sterke spitsen gestaan. Heeft dus qua intensiteit al meer meegemaakt dan normaal een jeugdspeler die op die leeftijd nog tegen leeftijdsgenoten speelt.

Als je leest hoe snel het allemaal gaat voor deze jongen dan ben ik zeer positief gestemd. En past precies in het plaatje van het huidige beleid.

0    
Ouwe Spionkop

Goede zet van NAC en een beloning voor die jongen. In Zeeland zijn ze hier apetrots op.
Goede reclame voor NAC in Zeeland..
Zet hem er maar in zondag naast Dervite. Dan kan mevrouw Koch lekker uitslapen.

0    
nacman

mooi nu nog mo ammissi een contract die kan echt wel wat

0    
Cool Hand

"Past precies in het plaatje van het huidige beleid." Is dat een goede of een slechte zaak?

0    
van Flieger

Sinds wanneer is de zondag hoofdklasse opeens vergelijkbaar met de eredivisie en het nu verlangde degradatievoetbal ?
Die lompe actie van Meijers in Nijmegen kostte ons overigens godver bijna de promotie. Geen enkel idee waar die push-hype rond Meijers vandaan komt, speelt onopvallend in de kelder van de KKD.

Als ze echt goed zijn staan ze er ook vanaf de eerste minuut, dat zie je meteen. Tot nu toe hebben we alleen twijfelgevallen uit de eigen jeugd gezien, te klein, te langzaam, te weinig inzicht.

0    
Baosje

@ Flieger

azijn weer in de reclame bij de aldi ?

0    
Fanneke

Waarom wordt Loshi geen contract aanbieding gedaan? En waarom heeft hij nooit een kans gekregen? Hij verdient die kans onderhand wel met het oog op de toekomst, KK divisie.
Overigens succes Jean Paul.

0    
Hupnac!

Eens met flieger over de zondag hoofdklasse, als de A1 van een BVO 10 keer tegen een zondag hoofdklasser speelt zal zo'n jeugdteam denk ik minimaal 8 keer winnen.

Oneens met Flieger over het punt dat Meijers bijna de promotie heeft gekost. Hij heeft zelfs een groot aandeel gehad in de promotie naar de eredivisie dat seizoen.

0    
Chris W.M.

@van Flieger

Beetje domme reactie niet? Je legt een jeugdspeler vast, en gaat klagen dat hij niet al op Eredivisie niveau gespeeld heeft? Om dan vervolgens ineens Meijers erbij te betrekken?

"Als ze echt goed zijn staan ze er ook vanaf de eerste minuut, dat zie je meteen"

Van Hecke speelde vorig jaar rond deze tijd nog gewoon in het eerste van Goes. Is in 1 jaar van een plek bij de onder 19 naar Jong NAC plus een plaats bij de selectie gegaan.Wat voor indicaties van zijn talent wil je meer hebben?

0    
signase

@Baosje:

Onze bromvlieg staat iedere dag om 5.00 uur op, drinkt zijn eigen pis en gaat dan drie uur lang op een alp mediteren. Ik doe het hem niet na.

0    
Breda-Loyal

@Chris W.M.

Ik zou graag aan jou comment willen toevoegen dat de zeeuw op zijn 17e al speelden in het 1e van Goes , wat aanduid dat je niet in de kelder van het amateurvoetbal loopt te ballen , maar gewoon met oudere hardere medespelers en tegenstanders om je heen

Overigens zie ik hem vaak ballen in toen de onder 19 en tegenwoordig Jong NAC en als je er dan erbij optelt dat het voor de beste jongen allemaal zo erg snel is gegaan ( doorschuiving van onder 19 naar Jong werd bovenal aangekaart door Weijs , een man met verstand van zaken ) is het bevestigend dat hij echt talent heeft

0    
Marti

Hopelijk staat hij als een dicht he(c)k voor het doel

0    
Geraldo

Prima. Morgen volgt er nog 1.

0    
Jurgen

Alleen maar Goed nieuws dat er talenten uit eigen jeugd doorbreken.

Maar geef Loshi ook een contract die verdient ook.

Als te Vrede niet mee gaat naar de KKD heb je voorin teminste Van Hooijdonk en Loshi.

Van Hecke achterin en zo een elftal opbouwe. Karol en Zwarthoed in de goal.

Die jongens kunnen makkelijk meegroeien in de KLD

0    
PatjeR

Mooie stap en een heel sterk signaal na het opzeggen van de huidige aflopende contractspelers (los ervan of er nog spelers later verlengd gaan worden). In ieder geval bruikbaar in KKD en wellicht ook in de ere, helemaal mooi en een positief signaal.

Er wordt doorgepakt!

0    
nac fan

geef loshi maar een contract hij is iemand die gek is op scoren voor nac

0    
van Flieger

Hou nou eens op over Loshi. Die viel in La Manga nauwelijks op. Was op de training zeker niet beter dan een SvH, eerder omgekeerd.

Als je dan echt in de categorie kleine (behendige) spitsjes wilt gaan zoeken naast een reus, kijk dan naar Alex Schalk. Die is goed genoeg voor de KKD, want daar speelt dit verliezersensemble volgend seizoen, Smulders nogmaals bedankt.

0    
nacman

volgens breda vandaag aan einde van de week presentatie nieuw td en ad ben benieuwd
de td weten we al zou de ad dan toch van flieger worden.
wel een promotie voor hem als hoofd azijnzeiker naar ad dan kunnen we op hem gaan zeiken

0    
Dutchbird

@van Flieger
Je vergeet de MAVO en Woensel.

0    
scheppioni

Goed bezig NAC !!
Hopelijk blijft de doorstroming goed de komende jaren bij ons NAC !

0    
Kipiani

Bertus Quaars en Anton Joore zijn een paar NAC voorbeelden dat je er met geduld, discipline en hard werken / trainen met wat geluk ook kunt komen.
Ik zie Sidney er op die manier absoluut komen. Waarom Meijers niet ?
Hier op de site is iemand aanwezig die niet weet wat een echt DD onderzoek is en ook van voetballen totaal geen kaas gegeten heeft.
Beetje PCP of PTT niveau van de jaren 70 en 80. Goedwillend maar bedroevend qua talent.
Over voetballen mondje houden als je er niets van weet, snapt of zelf kent.

0    
RichardPraha

Ik ben het niet vaak eens met Flieger maar dat hele gezeur om Loshi een kans te geven is redelijk lachwekkend. Die speelt en heeft totaal het niveau niet voor Eredivisie. JA hij scoort veel...op een zeer bedenkelijk niveau.

Van Hooijdonk is veel beter en heeft wel het niveau en potentie om NAC 1 te halen...net als van Hecke.

0    
jvt

En dat is nummer 34?? We zochten toch directe versterkingen zoals onze 7 backs en nog meer middenvelders.
We gaan nu toch niet weer bij elk contractje het paard van Troje binnenhalen. Niet weer he.

Het budget kunnen we beter besteden aan 15 erewaardige voetballers en incl. de MC versterkingen met een nieuwe hechte band met MC a la Twente meteen met afstand promoveren. Kunnen we maar geen keuzes maken uit al onze talenten? Gaan we verder op het beleid van Smulders?

0    
Ratjeduneerste

@ Van Flieger

Het is tegenwoordig enkel maar posten om te kunnen zeiken ouwe Flieg.

Die jongen speelde op zijn 17e bij de senioren Hoofdklasse, een elftal dat zelfs promoveerde naar 3e divisie en daar momenteel de 6e positie bezetten.

Dit is niet te vergelijken met het niveau van NAC onder 19, dat in een jeugdcompetitie uitkomt. Fysiek is dit voor een jonge jongen veel zwaarder en krijgt hij te maken met fysieke spitsen in een andere leeftijdscategorie.

Het feit dat je ook Bart Meijers aanhaalt is lachwekkend. Gudelj was een jeugdspeler, maar dat was in diezelfde periode Peter Gommeren (om maar een voorbeeld te noemen) ook. De een vertrok voor een paar miljoen, de ander kwam slechts tot 3 wedstrijden in het 1e elftal.

Om nu Van Hecke al voordat hij ook maar minuten heeft gemaakt al af te schrijven omdat Bart Meijers in de play-offs finale een fout te maken is wel heel ver gezocht lijkt me?

Daarnaast is een spits die scoort toch precies wat je nodig hebt. Pak een Olivier Giroud, die kan voor geen meter voetballen maar heeft toch een basisplaats in een van de beste elftallen van het moment. Waarom? Omdat hij scoort. Daar word je als spits op afgerekend.

Je bent constant bezig de club af te branden, maar met welk doel eigenlijk? Ga je druk maken om het feit dat je die vakantie naar La Manga nog boekt om naar deze vreselijke club te gaan kijken.

Ik zal je gelijk geven op het moment dat ik het redelijk vind, en dat was in het verleden zeker wel eens het geval. Nu ben je enkel nog een zuurpruim die teveel tijd heeft om dit soort dingen te doen en daar buiten om lekker met zijn interessante vriendjes uiteten gaat.

Ik zou zeggen, voeg daadwerkelijk iets toe aan de club of ga een hobby zoeken.

0    
Ivo

Ik verwacht dat NAC komend seizoen 4 centrale verdedigers onder contract wil: Klomp en van Hecke als jonge talenten, en 2 meer ervaren CV's. Voor Koch zal waarschijnlijk een andere club gezocht worden, voor Meijers is geen plaats meer.

0    
ome cor

@Flieger
Hou nou eens op over La Manga.
Als of die paar dagen daar bepalend zijn voor de geschiedenis, het heden en de toekomst.
Fijn dat jij daar ook was op dat moment, maar dat weten we nu onderhand wel.

En als jij ergens in Europa jeugdspelers weet met eredivisie-ervaring en gratis zijn vast te leggen, dan houdt NAC zich ongetwijfeld aanbevolen.

0    
Ad B uit Roosendaal

Klinkt goed en is toekomstgericht.

Jan Paul: veel succes bij ons mooie NAC. Goede verdedigers kunnen we goed gebruiken.

0    
Breda-mike

Waarom blijven jullie uberhaupt reageren op jvt en van flieger? Het is toch al lang duidelijk dat deze gasten van tilbo.com komen? Hun enigste doel hier is is provoceren.snap niet dat deze gasten nog lang geen ban hebben gekregen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja