Wij gaan niet opzij

NAC boekt oefenzege op FC Eindhoven

Gisteren speelde NAC haar vijfde oefenwedstrijd van het seizoen. De ploeg van Robert Molenaar wist het treffen met de nummer drie van vorig seizoen om te zetten in winst. Hierdoor blijft het een (qua resultaten gezien) succesvolle voorbereiding. NAC blijft ongeslagen en speelde alleen tegen promuvendus FC Volendam met 0-0 gelijk.

NAC kwam tegen FC Eindhoven voor de dat met een flink versterkt team. De ploeg van Molenaar verwelkomde met Mac Nulty en Di Michele twee verdedigers in de basisopstelling. Na afloop liet de oefenmeester weten in zijn nopjes te zijn met beide aanwinsten, die een goede indruk achterlieten. Ook Velthuis maakte zijn basisdebuut.

Voorin ook wat andere gezichten, op de eerste plaats keerde de Rooij terug in de basis. Hij deed dit zelfs als aanvoerder en maakte een scherpe indruk. In de spits speelde Hermann voor het eerst sinds zijn officieuze debuut tegen de Zundertse Selectie weer een wedstrijd. Hermann liet al meer goede dingen zien dan in de oefenpot in Zundert. Na een goede actie was hij dicht bij een doelpunt. Uiteindelijk zou het echter Ody Velanas zijn die de beslissende 1-0 voor zijn rekening zou nemen.

 

 

Bron:
B-Side Rats
23 Reacties
148   4  
Ric

Ik blijf van menig dat ze Kaj zijn contract moeten verlengen. Er is veel in geïnvesteerd en dat laat je straks voor 0 euro de deur uit lopen.
Ik ben er van overtuigd dat de potentie er nog uitkomt.

Overigens gaat Ody gewoon weer verder waar hij vorig jaar eindigde: belangrijk zijn en goals maken!

31   3  
Voorwaarts

De rooij - hermann - velanas lijkt me in potentie echt wel een KKD waardige aanval.
Nu vooral zorgen voor diepte ivm ten eerste uitval van een van de drie of wanneer een plan B nodig is.
Daarnaast ook nog zorgen voor een middenveld dat de bal er kan brengen.

15   14  
Jukela

Ben echt benieuwd naar die jongens van Wolfsburg! Nieuwe Pablo Mari en Angelino?

29   2  
Ouwe Spionkop

Blijkbaar viel vooral MacNulty op. Daar gaan we nog plezier aan beleven denk ik.
Fijn ook dat Antonia vandaag eindelijk de groepstraining heeft hervat, want in feite hebben niemand verder rechtsbuiten.

33   1  
Dun Diëe

Hoor goede verhalen over de nieuwelingen. De wedstrijd tegen Feyenoord wordt een interessante, die hebben een wel heel belabberde voorbereiding. In tegenstelling tot die van ons. Nu was de weerstand niet heel groot maar de resultaten zijn alleraardigst, als je het afzet tegen de situatie waar de club zich in bevindt.

Het belangrijkste voor komend seizoen is dat we dit keer ons hoofd eens niet verliezen als het tegenzit. De staf en spelers niet, de nieuwe eigenaren niet en de supporters ook niet.

31   1  
FCSP

Ook gelijk tegen Excelsior (1-1). Verder verdedigend alle vertrouwen maar mag er op het middenveld en voorin nog wel wat bij. En dat die KNVB eens opschiet met het akkoord.

148   4  
Ric

Ik blijf van menig dat ze Kaj zijn contract moeten verlengen. Er is veel in geïnvesteerd en dat laat je straks voor 0 euro de deur uit lopen.
Ik ben er van overtuigd dat de potentie er nog uitkomt.

Overigens gaat Ody gewoon weer verder waar hij vorig jaar eindigde: belangrijk zijn en goals maken!

26   7  
Bavel0161

Tevreden over de huurlingen, een beetje geschrokken van Hermann. Maar dat mag je blijkbaar niet zeggen want harde werker en dus NOAD. Maar hebben goals nodig, een killer. Deze jongen heeft nog nooit gescoord op betaald voetbal niveau. En ja ik weet het, dit is nog te vroeg om te oordelen maar ik
ben niet blind. Hopelijk verbaast hij mij positief. Tot 5 Augustus! Hup NAC

9   4  
Maarten

Ja, het dilemma van deze voorbereiding. Hermann nu een goede of niet.

19   6  
Mo

De rooy gaat draaien en voor 3 keer noppes loopt hij de deur uit let op.....

9   1  
Scheppioni

Ik mag aannemen dat we nu wel de voorbereiding gebruiken waar een voorbereiding voor bedoeld is...... uitslag zegt niet heel veel, wijzer worden wel !! Ik geloof daarin in Molenaar wel, hopelijk een meer dan prima staf nu !💛🖤

6   3  
Dutchbird

Hermann moet zijn draai nog zien te vinden in dit team, maar het lijkt mij een speler die net als Sidney even wat tijd en vertrouwen nodig heeft en dan los komt.

12   3  
ome cor

Dat Hermann niet aan de lopende band scoort in de twee wedstrijden van de voorbereiding die hij mee deed zegt nog niks.

Wij hebben hier ook spelers gehad die in de voorbereiding juist aan de lopende band scoorden, maar toch te licht waren.
Hopelijk is hij bij deze jongen omgekeerd en maakt hij de verwachtingen van Lokhoff waar in Breda.

Als Kaj de Rooij niet de hele flank hoeft te belopen en niet meer verdedigend bezig is dan hij kan aanvallen .... bijvoorbeeld door een strakke bal van achteruit zo op de stropdas van Kaj, dan kan hij wellicht weer die De Rooij worden die we bij Eindhoven zagen en naar NAC wilde halen.
Nu tikkie-breed, tikkie-terug Malone weg is en Mac Nulty er staat zou dat zo maar kunnen gaan gebeuren.

9   3  
Bredaaaaa

We kunnen pas echt over 12 ofzo wedstrijden oordelen. Een oefenduel zegt me niks.

14   8  
Vic

We hoeven nog maar 1 speler binnen te halen:

Eentje die makkelijk scoort.....


EN DAN WORDT DE HEMEL STRALEND BLAUW!

4   6  
SanderH

Mij boeit het totaal niet of ee n spits in de voorbereiding wel of niet scoort zolang hij dat maar in de competitie doet. Geldt over de hele linie. Liever promoveren met een waardeloze voorbereiding dat een goede voorbereiding een kut seizoen.
Eind augustus moet de selectie er staan. Er zal nog veel gebeuren qua veranderingen in de selectie dus ben benieuwd waar de selectie in september na een paar wedstrijden zal staan.

6   5  
Tante Annie

@bredaaaa, tenzij het van een ander team is. Dan wel toch?

3   10  
Scsa

Nulty verdedigde 2 x door het midden uit. Bij elke andere tegenstander waren dat doelpunten geweest. Opbouw via hem ook zeer matig. 2 linkspoten naast elkaar gewoon niet handig. Had wel paar goede verdedigende acties.

3   7  
Ivo

Tante Annie heeft goed opgelet en een sticker verdiend.

Scorend vermogen, daar gaat het om. Maar ook meer power en volwassenheid op het middenveld. De KKD is buffelen. Met jonge mannekes als Agougil, van Schuppen en Banzuzi gaan we het niet redden. Prima om te laten invallen of als achtervang bij blessures. Maar niet allemaal in de basis.

Plat is een goede eerste versterking op het middenveld. Maar eigenlijk moeten er nog 2 bij. We missen een nieuwe Haye en Seuntjens. Jongens met tactisch inzicht, die een bal op de stropdas kunnen leggen. Dan kunnen een de Rooij, Velanas en Herrmann ook lekkerder voetballen.

3   0  
joop

achterin plus middenveld staat het goed voorin moetener minimaal 2 buiten spelers komen anders wordt het weer niks en dan wordt er weer geroepen dat de spits slecht is maar er komen geen ballen in de zestiendus ook weinig doelpunten

6   4  
Los Pollos Hermanos

Mc Nulty, wat een machine. Die gaat niet opzij. Zit overal tussen. Echt een goede aanwinst.

Velthuis vond ik veruit de slechtste op het veld. Mijn god, wat is die traag zeg? Die moet echt wat aan zijn explosiviteit doen hoor.

3   1  
Canjels

Eindhoven speelde in de 2de helft met hun 2e keus! Ook ontbraken volgens Penders een 4 tal aanwinsten! Verdiende winst voor NAC maar nog geen hosanna svp!

3   1  
Betweter

Helaas komt woensdag een einde aan de ongeslagen status wanneer we tegen Feyenoord aantreden.

2   0  
Braze

Duidelijk is geworden dat NAC nog niet in staat is echte kansen te creëren. Van het middenveld ontbreken de steekpasses en van de vleugels de voorzetten om de spitsen in staat te stellen te scoren.
Volop werk aan de winkel om Joshua in stelling te brengen

Laad alle berichten na dit bericht in