Wij gaan niet opzij

NAC wil door met verdediger Hendriks: ''Het ligt aan Feyenoord''

Bovenslooter

Trainer Maurice Steijn staat ervoor open om verdediger Ramon Hendriks ook volgend seizoen te huren van Feyenoord. De 19-jarige verdediger maakte de afgelopen periode een goede indruk en doet de nodige ervaring op in de Keuken Kampioen Divisie. Ook Hendriks gaf onlangs, in gesprek met BN DeStem, zelf al aan het naar zijn zin te hebben bij NAC.

''Het ligt aan Feyenoord wat ze met hem willen. Als ze hem nog niet goed genoeg vinden, kunnen wij hem prima gebruiken.'', vertelt Steijn in gesprek met BN DeStem. De wedstrijd tegen Jong AZ, waarin Hendriks tot tweemaal toe ongelukkig de fout in ging, ziet Steijn dan ook als een leermoment waar Hendriks juist sterker van kan worden. 

Steijn kan zich voorstellen dat het voor de verdediger interessanter is om in de top van de Keuken Kampioen Divisie te spelen of zelfs Eredivisie als NAC promoveert, dan bij Feyenoord onder 21. ''Het is sowieso moeilijk een linker centrale verdediger te pakken”, aldus Steijn die ook graag volgend seizoen de beschikking heeft over een Nederlandssprekende verdediger. Hendriks is hierdoor zeker een optie voor het volgende seizoen tenzij we zelf in staat zijn iemand te kunnen halen die aan onze eisen voldoet, vervolgt Steijn. 

Ramon Hendriks heeft tot nu toe 8 wedstrijden voor NAC gespeeld. De verwachting is dat hij ook vanavond weer in de basis staat in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
18 Reacties
59   2  
Seuter

Is een speler die alleen maar beter kan worden,dus nog maar een jaar huren.

30   7  
Naccie

Slimme zet van NAC om na zijn mindere wedstrijd tegen Az, een contract verlenging aan te bieden.

Zie zeer veel potentie in deze jeugd diamant

59   2  
Seuter

Is een speler die alleen maar beter kan worden,dus nog maar een jaar huren.

21   2  
Dun Diëe

Is kopen echt geen optie? Blijkt een waardige vervanger van Riera te zijn.

10   3  
Theoden King

Ik denk het niet, dun dieë

feyenooit ziet zelf ook wel de potentie van dez jongen op termijn. Ze willen alleen verhuren, omdat ze zelf geen Jong-team hebben.

9   1  
Heksenketel

Wie niet veel geld heeft, moet slim zijn. Zou mooi zijn!

11   1  
rade

Wanneer je centrale verdedigers in het rechtse rijtje eredivisie ziet, dan kan Hendriks daar ook mee. Ik denk dat hij alleen te houden is wanneer je promoveert. Anders wordt hij aan bijvoorbeeld Sparta verhuurd..

Maar geldt voor Siereveld ook niet dat hij minuten moet gaan maken in een eerste helft. Bestaat de samenwerking met Helmond eigenlijk nog?

4   11  
Scheppioni

Zou graag als duo voor de toekomst Rossler/Hendriks zien, maar ja ......utopie denk ik met deze gast voor de groep ??

5   3  
Sjef de gevulde koek

Ik denk missie kansloos. Jongen kan mee in de eredivisie. Mochten we dat halen prima optie. Voor KKD zal het een lastig verhaal worden

6   1  
Tegel

Kunnen onze Rotterdamse Havenbaronnen niet een mooie deeltje maken daar in 010? Deze Ramon geeft het elftal een hoop positieve energie!

6   2  
Pep

Moeten we dit niet overlaten aan Ton? Straks heeft ie niets meer te regelen behalve een hoop spelers weg te brengen.

7   0  
RV

Al een aantal jaar vraag ik me af waarom er geen informeel samenwerkingsverband is tussen NAC en Feyenoord of PSV.

Beide clubs hebben op een of andere manier overeenkomsten met NAC (de een wat meer dan de ander) en vissen vanaf de jeugdelftallen al uit dezelfde vijver.

Veel jeugd komt daar niet aan de bak maar is wel een stap verder dan onze jeugd. Ik hoop dat dit het vervolg kan zijn op een iets intensievere samenwerking. Kan ook met PSV waar Lokhoff een verleden heeft.

Je ziet dat ook aan Hendriks, die jongen is uit het juiste hout gesneden en heeft de juiste mentaliteit welke aansluit bij de verwachtingen in zowel Rotterdam als Breda.

Zou Feyenoord zo'n jongen niet laten gaan voor een paar ton met een hoog doorverkoop percentage? Als je voor de Rooij dat geld neer kunt leggen zou ik het voor Hendriks ook aandurven. Of zijn andere Eredivisieclubs nu ook geïnteresseerd? Zou zomaar kunnen.

Net als iedereen sceptisch in het begin maar echt een goeie gozer en een goeie voetballer.

7   2  
JP

Blijkbaar als een van de weinige niet happy met een eventueel langer verblijf van Hendriks.(als huurling)

Deze jongen kan fantastisch voetballen en is nu al een aantal stappen verder dan bijv Malone.

Dat gezegd hebbende krijg je als je straks mogelijkerwijs promoveert een situatie waarbij de gehele as bestaat uit over de top vedettes die niet meer meekunnen of huurlingen die gerijpt worden voor grotere clubs.

Wil je in de ere iets kunnen betekenen dan moeten juist deze posities bezet worden door contractspelers die constant presteren. In de posities daaromheen kun je aanvullen maar centraal achterin moet het staan.

2   1  
RV

Eens JP, goed punt vind ik.
Ik zou Hendriks dan ook alleen nog een jaar huren bij nog een jaar eerste divisie. Anders doorselecteren op tenminste een van de twee posities centraal achterin, daar moet dan echt een sterkhouder komen.

Maar dat geldt dus ook voor Malone, die kan niet mee centraal achterin op eredivisie niveau, dan moet je eigenlijk ook daar doorselecteren maar ik vrees dat hij een goed betaald contract heeft.

3   4  
JP

Zelfs als we nog een jaar kkd spelen zou ik nooit voor Hendriks kiezen als huurspeler zonder optie tot koop. Again, prachtige voetballer maar gaat het verschil niet maken richting een promotie in vergelijking met bijv Rossler. Resultaat is dat je aan het einde van de rit weer aan je centrum moet gaat sleutelen. Daarnaast zitten Je contractverdedigers te verpieteren op de bank.. erkennen dat Malone geen cv is en dat ook nooit gaat worden. Mag van mij vertrekken. Vertrouwen in Rossler met een goede ervaren Nederlandse verdediger ernaast.

1   1  
Brecht

Tijd voor Anco Jansen om de lijnen uit te gaan zetten. Dit is veel te rommelig

2   0  
Ariec

Vond hem vandaag tijdens de tweede helft veruit de minste...

1   0  
ome cor

Onze nieuwe TD, mister NAC, is ook nog eens oud-Feyenoorder. Misschien kan hij er een mooie deal uitslepen.
Belangrijk is niet alleen dat Feyenoord wil, maar de speler zelf moet ook nog willen natuurlijk.

Dat Hendriks tegen Jong AZ en gisteren ff wat minder was zegt me niks. Spelers zijn geen machines, dit kan een keer en dat hoort er ook bij. Maar dat dit een jongen met toekomst is, dat is zeker.

Ik zal het jaartal niet noemen, maar ik zie Hendriks en van Hecke nog wel een keer als centrum in Nederlands elftal staan.

0   0  
Nacdictive

@Ome Cor: geheel met je eens maar die laatste alinea geloof ik totaal niet.
Op die posities heb je: De Ligt, Teze, Botman, Timber, evt Struijk, Knoester, wellicht nog een paar anderen.. dus die kans lijkt me echt nihil.
Voor JP is het ook geen goed teken dat ze hem uit het centrum hebben gehaald bij Heerenveen.

Laad alle berichten na dit bericht in