Overal waar we komen

NAC - De Graafschap nog steeds op maandagavond 21 oktober

DeWeesJr

In de afgelopen 24 uur is er wat ophef ontstaan rondom de wedstrijd NAC - De Graafschap. Oplettende supporters zagen op de site van de KNVB dat de desbetreffende wedstrijd er niet meer tussen stond en dus werd er flink gespeculeerd over een mogelijke andere dag waarop de wedstrijd gespeeld zou worden.

Met speculeren kan worden gestopt want NAC laat ons desgevraagd weten dat er geen sprake is van een andere speeldatum. Er was een technisch probleem op de site van de KNVB waardoor de wedstrijd even was verdwenen. De wedstrijd zal nog steeds gespeeld worden op maandag 21 oktober. 

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Ex-NAC: Kenny tekent bij Aalesunds FK 10 reacties
Terug naar overzicht
32 Reacties
46    
Ratjeduneerste

Ongelooflijk dit. Een van de 'toppers' van het KKD seizoen wordt op een maandagavond gespeeld. Nee, voetbal draait tegenwoordig niet meer om de sport, ontspanning en het vermaak.
Heel de voetbalwereld wordt als een poppetje aan een touwtje bestuurd door de mensen met zeggenschap.

Het is supporteroneerend om zo'n wedstrijd op de maandagavond plaats te laten vinden...

9    
Arie

Ow nu zijn we gerustgesteld, maandagavond. Zowel Fox als de KNVB mogen hele nare dingen overkomen.

46    
Ratjeduneerste

Ongelooflijk dit. Een van de 'toppers' van het KKD seizoen wordt op een maandagavond gespeeld. Nee, voetbal draait tegenwoordig niet meer om de sport, ontspanning en het vermaak.
Heel de voetbalwereld wordt als een poppetje aan een touwtje bestuurd door de mensen met zeggenschap.

Het is supporteroneerend om zo'n wedstrijd op de maandagavond plaats te laten vinden...

19    
Buurman

Echt een avond voor een topwedstrijd tussen ploegen die willen en horen te promoveren en beide een grote achterban hebben. Wat zal ik blij zijn als we uit die kutkeukendivisie ( KKKD) weg zijn. Het is driekeer niks.

6    
bou

Tsja, het is allemaal kut en zo die maandagavond, maar feit is en blijft dat (bijna) alle clubs in het betaald voetbal hier zelf mee hebben ingestemd voor keiharde €€€. Blaim it on them.

11    
Spudje

Dat het op maandagavond gespeeld wordt is toch op eigen verzoek omdat NAC niet wil spelen tijdens interlandweekenden? Wordt dan de week erop op maandag ingehaald. Alleen wel heel jammer dat het competitieschema net zo uitpakt dat beide potten tegen de graafschap op maandag gespeeld worden.

-61    
van Flieger

Als je niet tegen die maandagavonden kunt ben dan eerlijk en wijs de veroorzakers van dit drama aan in plaats van als een calimero naar de boze buitenwereld te piepen.

Maandagavonden zijn inderdaad een schande, maar de mensen die dit veroorzaakt hebben maken nog altijd de dienst uit bij ons NAC. En zolang zij er zitten zullen er nog vele maandagavonden volgen.

-61    
van Flieger

Hun tweede degradatie in 4 jaar tijd heeft nogal wat gevolgen. Ten eerste minder toeschouwers in het stadion en ten tweede andere speelavonden. Mensen die daar nu over zeuren of klagen zijn aan het verkeerde adres. Waar waren deze mensen toen Justin Goetzee op de middencirkel afscheid mocht nemen en een ererondje liep ?

23    
Nacman

De enige die al jaren calimero gedrag vertoont ben jij met je eeuwig herhaal van de zelfde dingen.
Ik heb medelijden met je collega's en je vrouw als je die al hebt je blijft een eng narig mannetje
Op naar de zeer belangrijke 3 punten voor nac tegen de graafschap

16    
Nacman

Mijn reactie hierboven gaat over van flieger waar ik me voor de zoveelste keer weer mateloos aan ergert

6    
DunErwt

Dit is een echte zaterdagavond wedstrijd!
Jammer hoor KNVBobos

32    
7Hills

Zoals al hierboven aangegeven; dit is een inhaalwedstrijd. NAC speelt de vrijdag ervoor al een uitwedstrijd in Eindhoven, dus is de maandag de enige optie. Dus ja; de maandagavond is k*t. Maar speel liever tegen de Graafschap op maandagavond mét de gebroeders Ilic dan op een vrijdag of zaterdagavond zónder de gebroeders Ilic.

12    
Tante Annie

@7 Hills, daar maak je een goed punt over de gebroeders ilic.

0    
Breda-Loyal

Geweldig die vernieuwing en commercialisering

1    
The fly

@ Flieger

Waarom koop jij die aandelen niet? ben je gelijk van je gehate vrienden af. Gezien je bij banken/kredietverstrekkers werkt is dat volgens mij geen probleem. Of wil je geen verantwoordelijkheden hebben?

1    
Nacfan

De Graafschap-NAC is voor mij veel erger, maar het is toch eigenlijk niet normaal dat een van de 'grote' wedstrijden van de Keukenkampioendivisie wordt gespeeld op een maandagavond waar iedereen moet werken. Tuurlijk dan is het een zekerheid dat het wordt uitgezonden, maar voor zowel de supporters van de Graafschap als voor de supporters van ons is het gewoon niet normaal dat zo'n wedstrijd op een maandagavond wordt gespeeld

1    
Rubenac

Zou Tom Haye iets kunnen zijn voor ons.?
Tevens zijn Anita en Holla ook nog beschikbaar.

-1    
nacorakel

Kan me niet voorstellen dat het bontje accurater is dan Google; NAC - DEG uitgesteld, tijd NTB. Of VI UITG. ... Of het KNVB-algoritme is gewoon traag ...

Hebben trouwens een leuk programma , dat De Graafschap (Ajax 2, NEC, Eindhoven en Roda) in de komende vier wedstrijden.-1    
076

Speciaal voor Flieger en de zijlijn die denken dat het zo makkelijk is om een club te leiden.

https://twitter.com/swissramble/status/1171310993445666816?s=21

5    
Grote Smurf Zonder Baard

@allemaal: als we nu eens afspreken om geen @fliegertjes meer te plaatsen, maar ons gewoon bezig te houden met het topic waar het over gaat. Is de vervuiling van deze site ook weer tot een minimum beperkt.
En sorry dit is inderdaad ff off-topic

-2    
Scheids!

Beste BSR ,
Ik begrijp nog altijd niet waarom Flieger destijds een ban heeft gekregen en nu mag blijven kotsen op onze meningen!
Kom op, neem ons als reaguurders eens wat serieuzer en schop dat stuk stront eens van dit forum af!
Dit forum is om meningen te geven , discussies aan te wakkeren en eventueel graag complimenten te geven. Wat Flieg probeert, is om ons tegen elkaar uit te spelen en alles wat NAC lief heeft en levend houd kapot te maken!
Ik doe hierbij een dringend beroep op jullie!

6    
HenkTank

Ik kan me niet druk maken om flieg. Wie neemt zijn NAC mening nou nog serieus? Hij had een goede bijdrage kunnen leveren door minder in herhaling te vallen meer nuance te plaatsen en oplossingen aan te dragen. Maar op deze manier maak hij zichzelf ongeloofwaardig.

1    
Dos

Scheids

Vragen om een ban is not done vind ik. Alles wat je teveel aandacht geeft groeit, dus gewoon negeren en/of niet serieus nemen als het je stoort.

1    
Zwampie

Is het niet zo dat NAC zelf ook mee ingestemd heeft om deze wedstrijden op deze dag te spelen. Men had ook tegen het concept in kunnen gaan en dat deze wedstrijden niet op maandag gespeeld kunnen worden.
Dus nu niet gaan klagen, dat had voor aanvang competitie gemoeten.
Maar NAC maakt zijn eigen niet druk,aangezien ze weten dat de supporters toch wel komen, en waarom dan extra moeite gaan doen.

0    
Chris W.M.

@RUBENAC

Haye is 1 van de 2 namen op mijn lijstje van spelers die passen binnen het profiel van TvdA én die snel inzetbaar zijn ( ervaring in NL, voorbereiding meegedaan met vorige club ). De ander is Julian von Haacke. Overige namen lijken me niet realistisch.

-1    
The Cosmic Gate

Dat is natuurlijk zodat Fox live kan uitzenden ;) ?

0    
Jaap

Mensen die in de derde persoon over zichzelf praten zijn narcisten en niet serieus te nemen. Let maar eens op wie hier zo over zichzelf praten.

13    
Los Pollos Hermanos

Flieg, je verliest ook bij mij langzamerhand je geloofwaardigheid. Het eeuwige afspelen van "de grote 3 langspeelplaat" wordt inmiddels een treurige bedoeling. De kracht zit in herhaling, maar je kan er ook in doorslaan. Dat is wat er nu gaande is met jou. Jammer, want ik denk dat er best wat mensen het met jou eens zijn, maar het eeuwige gehak op identieke wijze wordt hier jouw ondergang.

Iedereen heeft een eigen mening, gelukkig maar. Maar wanneer je deze gaat opdringen, want dat is wat jou, naar mijn idee meer en meer terecht, verweten wordt, dan komt er een moment dat je niet meer gezien wordt als een criticaster met een mening, maar als een troll die de boel komt verzieken. Dat is wat er nu gaande is. Dat kan toch niet hé bedoeling zijn? Dan zijn er alleen maar verliezers.

Je kunt er lang en kort over lullen, maar uiteindelijk zijn we allemaal NAC supporters in hart en nieren. Soms kunnen we elkaars bloed wel drinken, maar we moeten toch gezamenlijk onze doelen bewerkstelligen, want zonder ons, de supporters, is NAC niks meer dan Telstar of fc Emmen. En die pier hebben wij, als supporters. Want wij ZIJN NAC. Niet de grote 3, niet die ingehuurde tuthola uit de Rotterdamse kliek, niks van al dat. Wij! En als we het hier al op persoonlijke gevechten en aanvallen gaan gooien (en ja, daar heb ik mijzelf ook schuldig aan gemaakt) hoe gaan we dan ooit gezamenlijk bereiken wat o.a. jouw grote doel lijkt?

Zonder eenheid zijn we niks. Verschillen van mening mag en moet, maar wanneer je consequent een vorm van irritatie opwekt bij een zeer groot deel van de reageerders hier (daar zit ik overigens niet bij) dan moet je toch eens nadenken je mening anders te onderbouwen. Je zult zien dat je dan meer draagvlak en begrip krijgt vanuit de supportersgelederen.

Verdeel en heers. Dat is wat de grote 3 nu doen en voor elkaar krijgen. En jij helpt ze daarbij. Zij winnen deze slag van jou, Flieg. Van ons, de supporters. We worden totaal niet serieus genomen en we staan erbij en kijken erna.

Misschien is dat iets om eens over na te denken voordat je overgaat op de volgende copy-paste onder ieder artikel.

Goedenavond.

-10    
van Flieger

LPH - misschien kun jij anders nog even uiteenzetten hoe jij over Edelenbos denkt, dat had van Flieg nog gemist.

Nee mensen, gaan lopen klagen over de maandagavonden is gewoon hypocriet. Kwestie van gevolg, en niet iets waarover de handen ten hemel moeten worden geheven met een misericordia van wat is ons allemaal toch overkomen. Daar krijgt van Flieg gewoon een hele vieze smaak van in de mond.

-2    
sjef de gevulde koek

Fox zend maandag maar 1 wedstrijd uit. Op kanaal 2 en 3 komen niet eens wedstrijden maar herhalingen van het weekeind of fox vandaag. Dus maandag geen NAC

0    
henk

@Chris WM
Haye lijkt me ook niet realistisch. Die kan wel hogerop terecht.

-1    
Chris W.M.

@Henk

Dat blijkt, heeft zojuist getekend bij ADO....

1    
naccer076

Dit is de schuld van Davy Schollen, kan niet anders!

Laad alle berichten na dit bericht in