Wij gaan niet opzij

'NAC doet verdediger Malone contractvoorstel'

Italo

Dion Malone, een transfervrije verdediger annex middenvelder met een verleden bij ADO, heeft volgens BN DeStem een contractvoorstel van NAC in beraad. De routinier heeft echter meerdere opties.

Dat NAC bij Malone uitkomt is een A-B-C-tje. De verdediger, die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan, heeft bij ADO samengewerkt met zowel Steijn als Manders. Vorige maand besloten club en speler het na een samenwerking van acht seizoenen voor gezien te houden.

In het afgelopen seizoen kwam Malone twintig keer in actie voor ADO. De 31-jarige speler met Surinaamse roots pakte in die twintig duels opvallend veel gele kaarten: liefst zeven stuks.

Eerder deze week kondigde Manders via twitter een versterking aan met de nodige Eredivisie ervaring. Of het hierbij om Malone gaat, of dat NAC met een andere speler tot een akkoord is gekomen, is niet duidelijk.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Liveblog: NAC - SC Heerenveen 83 reacties
Volgend bericht
Pelé van Anholt vertrekt bij NAC 58 reacties
61 Reacties
79   20  
H.V.M.

Deze clubloze speler heeft helaas de laatste jaren weinig laten zien.
Dat geldt trouwens voor héél ADO Den Haag.
Sowieso een schande dat deze club alsnog komend seizoen op het hoogste niveau mag blijven acteren.
Malone is helaas geen hoogvlieger, wél een kaartenpakker.
Heeft in twaalf seizoenen in de reguliere competitie slechts negen goals gemaakt.
Het zij hem vergeven!
Het is tenslotte ook geen spits, maar eventueel spelend vanaf het middenveld hoef je van Malone ook geen doelpunten te verwachten!
Gelukkig beschikt hij dan weer wel over de nodige ervaring.
Als armlastige KKD club kan en mag je niet verwachten dat er 'toppers' naar Breda komen.
Toch blijven we, zoals altijd, hopen dat er aankomend seizoen alsnog een zeer verassende speler met toegevoegde waarde wordt aangetrokken.
Daar valt Malone, mocht het al zover komen, helaas niet onder!

29   37  
NAC76

Laat maar komen, kunnen we goed gebruiken !

72   35  
Harrie

Hier word ik niet warm van

35   17  
Ric

Ik kan deze gast niet beoordelen omdat ik nooit echt op hem heb gelet. Maar is een rechtsback nou echt nodig? Schouten is prima en we hebben echt wel alternatieven als noodoplossingen. Als verdedigende middenvelders hebben we Haye en eventueel Kali. Is deze transfer dan echt zo benodigd? In een 4-3-3 systeem zal er toch echt minimaal 1 van de middenvelders voor veel doelpunten moeten zorgen. Als je daar met Haye en Malone zou spelen dan kan je daar nou niet echt veel doelpunten aan toerekenen. Dan zal de nieuwe nummer 10 ook nog eens veel doelpunten voor hun voor z’n rekening moeten nemen.

29   14  
Ivo

We zitten best ruim in onze verdedigers en controlerende middenvelders (Haye, Kali, Monsalve kan daar ook spelen), dus dit begrijp ik niet, of NAC moet nu zeker weten dat bijv. Van Hecke en Monsalve allebei weggaan of dat Kali vertrekt.

Zo te zien is hij rechtsbenig dus dat maakt hem ook niet anders dan de rest.

Ik had als eerste versterkingen een vleugelspeler of een aanvallende middenvelder verwacht.

50   20  
Scheppioni

Ik mag ook hopen dat dit niet de speler is die Manders bedoeld !
Scorend vermogen Manders !!!!!

28   19  
Vrouwke

Deze naam noemde ik vrijdag al. Was te verwachten Steijn weet wat hij aan hem heeft. Ik verwacht dat dit de breker op het middenveld is die hij graag erbij wilt. Voordeel is ook dat hij rechtsback kan spelen mocht er iets met Schouten zijn.

11   68  
NAC76

Offtopic...

M.b.t. Reguliere seizoenkaart verlengers is onderstaande gecommuniceerd door NAC:

"Aan het einde van het seizoen bekijken we hoeveel wedstrijden we zonder publiek hebben afgewerkt. De waarde van de gemiste wedstrijden wordt als korting verrekend op de de aanschafprijs van je seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022".

Stel, dat we vanaf de 1e wedstrijd met 4000 man erin kunnen, dan speelt NAC dus niet zonder publiek. Wat betekent dat er geen recht is op het verrekenen van een korting.

Dan wordt je dus dubbel genaaid, en geen korting en niet de mogelijkheid om nu losse kaartjes te kopen voor (oefen) wedstrijden.

Dat zou dubieus zijn...

5   15  
Dirk

Malone kan na ADO-vertrek kiezen uit drie tot vier Eredivisie-clubs en NAC'

Volgens voetbalprimeur, dus mijn insziens zal voor hem de keuze niet zo moeilijk zijn, liever Eredivisie dan KKD

12   7  
Buurman

Als breker geen verkeerde. Nu goals.

26   42  
van Flieger

Van Baal en co gooiden een nieuwe algemeen directeur over het hek en gingen zelf vervolgens weer in de schuilkelders. Nu blijkt Manders een werkloze vriend aangesteld te hebben als trainer die op zijn beurt ook weer allerlei werkloze vriendjes binnenhaalt. Dit kan toch allemaal niet de bedoeling zijn van de hele NAC voetbalvisie ?

20   10  
Peerke

Prioriteiten liggen niet op die positie!

10   9  
Rubenac

Homalone

79   20  
H.V.M.

Deze clubloze speler heeft helaas de laatste jaren weinig laten zien.
Dat geldt trouwens voor héél ADO Den Haag.
Sowieso een schande dat deze club alsnog komend seizoen op het hoogste niveau mag blijven acteren.
Malone is helaas geen hoogvlieger, wél een kaartenpakker.
Heeft in twaalf seizoenen in de reguliere competitie slechts negen goals gemaakt.
Het zij hem vergeven!
Het is tenslotte ook geen spits, maar eventueel spelend vanaf het middenveld hoef je van Malone ook geen doelpunten te verwachten!
Gelukkig beschikt hij dan weer wel over de nodige ervaring.
Als armlastige KKD club kan en mag je niet verwachten dat er 'toppers' naar Breda komen.
Toch blijven we, zoals altijd, hopen dat er aankomend seizoen alsnog een zeer verassende speler met toegevoegde waarde wordt aangetrokken.
Daar valt Malone, mocht het al zover komen, helaas niet onder!

22   24  
Hartstikke Betrouwbaar

Kunnen we erbij hebben! Ervaren back, meer duelkracht dan van Anholt en niet te beroerd wat te schoffelen.
Snappen mensen met een negatieve reactie hierop dan echt niet dat dit NIET de doelpuntenmaker is waar Steijn en Manders op doelen? Rûûstûgghhh, dat komt nog wel.

8   6  
Semsi

Zou dit de speler zijn die zijn jawoord aan NAC heeft gegeven tijdens de uitzending met Steijn en Manders?

15   5  
Dirk

Haags kwartiertje in Breda ??

11   9  
Dun Diëe

Ik ging hier dus al een beetje vanuit. Niet zo specifiek als de speler Malone, wel dat er geroepen wordt om scorend vermogen en er vervolgens spelers worden gehaald die we niet helemaal nodig hebben maar die in het plaatje van de trainer passen. Het gaat elk jaar zo.

Nogmaals, degenen die roepen dat er eindelijk eens wat scorend vermogen gehaald moet worden: dat is vorig jaar gebeurd met Dogan en Stokkers. Maar die kwamen niet uit de verf. Ik verwacht niet dat het ze dit jaar gaat lukken een doelpuntenmachine aan te trekken. Zeker als je kijkt naar de salaris mogelijkheden waar Manders over sprak.

11   11  
Cor

Malone zou de breker zijn die Steijn wil op het middenveld. Wellicht zou hij Elbers over kunnen halen waar Manders het over had?! Ze hebben samen gespeeld bij ADO.
Beide zeer welkom!

13   6  
Naccer076

Is die voetbalpoule er nog?

:p

17   4  
Arie

Verdedigers hebben we genoeg.
Goals hebben we nodig.
Goals maak je door spitsen ballen te geven.
Die spelers hebben we te weinig.

Zoek die spelers.
Het is geen hogere wiskunde.

2   3  
Adriaan

Graag andere namen Evt. jong talent wat zich snel doorontwikkelt en een nieuwe voorhoede + nr 10
Laatste 4 direct inzetbaar zodat er een team staat dat kan/moet promoveren

18   6  
Ernie

En dan gaan mensen zeuren dat hij gele kaarten pakt.
Zelf nooit gevoetbald zeker?
Een breker/sloper die het vuile werk opknapt pakt nu eenmaal vaker een gele kaart, logisch toch?

17   4  
Martinus

Dit is wel een héél andere boeg dan vorig seizoen. Een speler van die leeftijd moet een dragende kracht zijn. Hoewel hij ervaring heeft, is het geen speler die het elftal op sleeptouw neemt. Ook geen speler die anderen over de streep trekt, trouwens. Wel een hoop inzet, past waarschijnlijk wel bij NAC, maar dit is gewoon niet wat we nodig hebben in de eerste plaats.

We moeten gerichte aankopen doen. Begin bij de posities die versterkt moéten worden, kijken we daarna wel naar de breedte.

18   7  
The Cosmic Gate

Post Malone ?


Nee sorry maar hier krijg ik niet eens een glimlach bij, gaan we straks heel Adow hierheen halen ... astemblieft niet zeg

17   4  
BBart

Gingen eerst de NAC spelers naar den haag waar menigeen om moest lachen om de klapper van J.v.As.... Nu komen ze uit den Haag deze kant op en dan lacht er opeens niemand meer. ?

19   4  
Belgische Naccer

Waarschijnlijk de opvolger voor Anholt. Maar of deze Malone beter of goedkoper is...geen idee

Het voelt als lood om oud ijzer. Hier stijgen we niet mee op de ranglijst. We staan nog steeds virtueel 7e tot 10e dit seizoen in de KKD.

We hebben voorhoede spelers nodig met duelkracht en scorend vermogen.

We wachten maar weer verder af. Er moet nog veel gebeuren.

3   5  
stoep

Ken de repeler niet goed genoeg. duelkracht zal hij wel hebben. lijkt me qua salaris haalbaar. hopelijk kan Nac nog 2 buitenspelers halen, die van Eindhoven zou al mooi zijn. Spits worst lastiger.

5   4  
Panini

Kunnen wij als supporters wel geld aan verdienen!
Toto invullen “Malone pakt gele kaart” 10 euro inzetten en bijna elke week 50 euro terug ? op jaarbasis toch een leuk centje.

10   9  
Nacbreda1989

Ik moet zeggen dat Steijn en Manders achter de schermen echt gericht bezig zijn met aankopen. Echter is het moeilijk om zulke spelers te halen als kkd club. Is een prima bruikbare sterke middenvelder met veel ervaring. En kan op meerdere posities en transfervrij. Mensen namen als Eiting enz gaan echt niet komen.. Heb vertrouwen in deze nieuwe staf.

11   3  
Tombola Breda

Als ik op wat oude berichten over Malone zoek, dan kom ik toch louter positieve reacties over hem tegen. Ook onder het bericht wat ADO heeft geplaatst over het niet verlengen van zijn contract zijn voornamelijk ADO supporters te vinden die het enorm jammer vinden dat hij daar vertrekt. Voor wat het waard is natuurlijk. Maar ik verwacht echt wel dat Steijn en de rest van het Technisch Hart weten waar ze mee bezig zijn.

31   8  
Plastieke annemieke

Ik snap sommige mensen echt totaal niet.

Nac in de kkd -

1ste jaar 3de
2de jaar 5de
3de jaar 5de.

NU wilt nac zich gaan versterken met eredivisie spelers die meer dan 100 wedstrijden eredivisie speelden ipv spelers als horsfield en colina.

Gaan ze weer lopen zeiken over kaarten ect.

Man man om treurig van te worden.

Gewoon een hele goede gerichte aankoop. Dat hij Naar andere ed clubs kan zegt genoeg.

5   2  
J nac

Een groot voordeel van geen TD hebben is dat de trainer beter kan beslissen met wie hij wil gaan werken de komende jaren.
Nu komen er geen spelers bij waar de trainer amper van weet.
Maar die in de schoot geworpen zijn van de TD.

14   1  
Toontje

Waar blijven de mensen die voor doelpunten gaan zorgen of in ieder geval ook kunnen zorgen dat er een goed seizoen voor Sidney komt. Als hij goed bediend wordt kan hij boven de 20 komen. Zie ook aan Muhren....en Seuntjes...je moet ze wel goed krijgen.

7   4  
Johan Apeldoorn

Zou echt wel een versterking zijn hoor. Of Malone echt wil komen, laten we het maar afwachten.

12   3  
Nacdictive

Zeer triestig dat het overgrote deel hun mening alweer klaar heeft..
Gelukkig moeten de grootaandeelhouders veranderen maar wij als supporters niet.
Als hij komt, succes kerel!!

13   4  
NAC Vooruit!

De 31-jarige Dion Malone, in plaats van een 29-jarige Van Anholt in je selectie is mij om het even.

Liever snel een spits er bij!

7   10  
Pietjebel

Van as heeft zijn oude klapper weer gevonden hoor
Die wilde na luijckx ook schalk halen ??

13   7  
Marti

Ik hoop toch niet dat we naar ADO den Haag zitten te kijken in het Rath verlegh stadion dit seizoen ,

4   7  
sjef de gevulde koek

Zou voor ons zeker een meerwaarde zijn zeker met wat we hebben.

7   3  
Buurman

O ja. Ik vind een kaarten pakker niet per definitie negatief. Je kunt het ook uitleggen als een speler met veel gif. Aan de trainer om zo'n heethoofd binnen de perken te houden. Aan ideale schoonzonen, die zitten al in 'onze' CR, heb je dikwijls niet veel als het erop aankomt.

1   3  
Marti

Weet iemand te vertellen of NAC op het vrije kanaal van fox uitgezonden word of het betaalde kanaal ?

5   2  
Plastieke annemieke

@Marti

Want hoeveel spelers van ADO hebben we nu in de selectie?


....

6   2  
Nep Han

Prima speler, zeker voor ons NAC. We kunnen in deze tijd ook geen hoogvliegers verwachten. Wat me wel tegen de borst stuit is dat je al een prima middenveld en centrale verdediging hebt. Wanneer komen eeeeindelijk de aanvallers? Weet niet of mensen Stokkers hebben zien aankloten tegen Sparta Nijkerk, maar ik krijg er geeoon plaatsvervangende schaamte van. Wat is onze aanval beroerd zeg...

7   4  
Johnnyboembastik

Opletten!
Malone heeft een aanbieding van NAC en heeft deze ter overweging.
Prima speler voor ons.
Maar.... het appje van Manders was al een akkoord, waarbij de speler in kwestie maandag gekeurd wordt.
Gaat dus om meerdere spelers dan alleen Malone.

7   6  
D'N Klaagmuur

Ja ik weet het, we hebben geen geld blablabla, maar wát een voorspelbaarheid dit soort spelers. Geen TD dus gaan de klappers van Manders en Steijn open en krijgen we een mix van oud ADO en VVV spelers.

Vorig seizoen moesten en zouden we allerlei jonge talenten aan ons binden die ons in de toekomst verder zouden brengen én extra geld in het laadje gingen brengen en vooral géén bruikbare spelers rond de 30 jaar oud.

En in plaats daarvan krijgen we nu weer een stel uitgerangeerde spelers in de categorie Rosheuvel, Kastaneer.

Ik mag hopen op nog wat creatieve aankopen van spelers die ons een stapje hoger kunnen brengen, want anders worden we gewoon een soort MVV.

2   1  
B

Waarschijnlijk komt Elbers maandag en zou hij Malone kunnen overtuigen omdat ze samen hebben gespeeld?

9   5  
Plastieke annemieke

Klaagmuur

Kan je me is uitleggen wat bier voorspelbaar aan is.

Er is niemand die deze transfer aan zag komen. Heb veel namen voorbij zien komen maar malone niet 1 x.

Malone heeft meer dan 100 eredivisie wedstrijden gespeeld . Meerdere ed clubs willen hem hebben . Maar voor nac is het weer niks??


Geef eens 2 spelers die jij zou halen dan . Zeer benieuwd

6   9  
Ad B uit Roosendaal

Weer iemand van ex ADO.......

Wat heb je aan een speler van 31? Ook nog geen topper.

Geen goed gevoel.

6   1  
Kedu

Het is een feit dat we goals nodig hebben (wat hier veelal geroepen wordt), maar Maurice Steijn is geen koekenbakker en heeft aangegeven power / sterke spelers nodig te hebben. Dit lijkt mij daarom dan ook een gerichte versterking die in dat plaatje past. Heb er vertrouwen in dat Steijn / Manders een uitgebalanceerde selectie op poten gaan zetten.
En ja die goals daar is ieder elftal naar op zoek ;)

2   1  
Judge M.

Ik liever die andere Malone bij NAC Basketbal gezien indertijd.. ?

4   9  
Maarten

Wat moet je daar nu mee? Kan Steijn niet gewoon de trainingen doen en vooral niet bemoeien met scouten? Of worden we een ADO/Vvv feestje? Geeft toch aan dat het netwerk van de heren vrij beperkt is.

3   6  
Guuske

En dan maandag Erik Falkenburg.?

3   2  
Marti

@PLASTIEKE ANNEMIEKE , Je moet wel goed lezen er staat ik hoop ,, dat wil niet zeggen dat het zal gebeuren , ik ben er dus geen voorstander van als dit zou gebeuren ,

3   0  
Maarten

Elson Hooi, Gorter, V As. Over ABCtje gesproken. Oude vrinden reünie op komst?

0   0  
Michel

@Judge

Zo hey, dat was die tijd inderdaad met Karl Malone ?

@Guuske

Als hij het logo maar niet kust dan ?

On topic: ben heel benieuwd naar maandag!

3   1  
signase

@Buurman, 13: 16:

Bij Malone twijfel ik of die vele kaarten met gif te maken hebben. Volgens mij was het eerder dat hij als CV in zijn laatste seizoen bij ADO niet meer optimaal presteerde. Maar ja, wat wil je ook als je Beugelsdijk naast je hebt staan :-)

6   3  
D'N Klaagmuur

@Plastieke: Een oud ADO speler gehaald door een oud ADO directeur en een oud ADO trainer.

Moet ik de voorspelbaarheid verder nog voor je uittekenen, of gaat het zo wel lukken denk je?

3   5  
Jante

Dit kan nooit de eredivisiewaardige voetballer zijn toch? Zelfs die-hard-ADO’fans noemen hun spelers van de afgelopen jaren nooit eredivisiewaardig.

4   5  
Dave Gastel

Er zitten er hier bij die altijd wel wat te zeiken hebben. Ongelofelijk. Malone zou een aardige versterking zijn

1   6  
Betweter

Mashart heerlijke voetballer zeg !

7   5  
Grote kerk

Zou dit de speler met eredivisie vlieguren zijn? De verrassing? Laten we het in godsnaam niet hopen. Voegt echt helemaal niets toe. Natuurlijk kunnen wjj geen echt goede eredivisie spelers halen (de afdankertjes van RKC lachen zich tegenwoordig rot als ze door NAC worden uitgenodigd) maar Malone..? Sowieso hebben we op die plek schouten staan en die is net zo goed (net zo slecht, ook goed)

Haal nou eens scorend vermogen op zeg!!

Laad alle berichten na dit bericht in