Overal waar we komen

'NAC geïnteresseerd in Feyenoorder Azarkan'

Raskolnikov

NAC heeft volgens Feyenoord Youth Watch interesse in Marouan Azarkan. De Parel van het Zuiden zou de buitenspeler willen huren. Ook FC Dordrecht is geïnteresseerd.

Azarkan is een 19-jarige linksbuiten, die ook op de rechterflank uit de voeten kan. Hij speelt zijn wedstrijden voor Feyenoord onder 21 en kwam de afgelopen jaren voor diverse vertegenwoordigende elftallen uit. In Nederland onder 19 staat de teller na vier wedstrijden op drie goals.

Omdat Feyenoord onder 21 dit jaar geen wedstrijden meer lijkt te spelen, zoeken de Rotterdammers tijdelijk onderdak voor verschillende jeugdspelers. NAC huurde Ramon Hendriks al en lijkt dus ook oren te hebben naar Azarkan.

Door het vertrek van Javi Noblejas is er weer wat geld beschikbaar. Een deel daarvan wordt nu dus wellicht gebruikt voor de jeugdige buitenspeler van Feyenoord. Aangezien Azarkan afgelopen jaar zijn contract verlengde en nog tot de zomer van 2023 vastligt, is alleen huur een optie. Een optie tot koop lijkt niet waarschijnlijk.

Bron:
B-Side Rats, Feyenoord Youth Watch
Terug naar overzicht
102 Reacties
125    
BREDA 1965

Ik ga er dan vanuit dat pannekoek steijn,hem op een andere plek neerzet,linksback of zo...

16    
JNAC06

Lijkt me sterk dat ie voor dord kiest

125    
BREDA 1965

Ik ga er dan vanuit dat pannekoek steijn,hem op een andere plek neerzet,linksback of zo...

8    
Sjef de gevulde koek

Riera is weg. Zoals ik al aangaf par weken geleden was gemeld dat ze allemaal weg moesten dit was ook in de spelersgroep kenbaar gemaakt. Benieuwd of er nog wat terug komt.

64    
Ivo

Een buitenspeler? We gingen toch met 2 spitsen spelen?

48    
Ernie

Als hij net zo goed is als Hendriks, vind ik het prima.

65    
Marti

Dus we gaan gewoon de splers van feyenoord in conditie en wedstrijdfit houden zolang ze niet kunnen spelen met fijenoord , en moeten hiervoor nog betalen ook , wat smijten we toch met geld in het afvoerputje te gooien sory maar ben blij dat ik geen gouden scc heb genomen . Ik snap niet dat er zo door de hogerhand met het geld mag worden omgegaan , het stadion is al leeg ,en straks de kas ook ,

27    
Chris W.M.

Je zou zeggen dat vandaag, nu Noblejas weg is, eerst Maria gepresenteerd gaat worden. Dan zou Azarkan komen zodra Riera weg is? Of zou er ook iets spelen rond Dogan?

82    
Judge M.

Voor linksbuiten hebben we Kaj de Rooij al. Als Steijn hem nu daar ook eens een keer zou opstellen dan zou hij niet naar andere spelers hoeven te kijken.

36    
Wanny

Ik zou maar voorzichtig zijn met de centen, aangezien de inkomsten nog even minimaal zullen zijn. En er van de zomer een paar duizend gratis seizoenkaarten moeten worden verstrekt.

56    
Dun Diëe

Wordt waarschijnlijk gehaald als vierde keeper.

-19    
Sjef de gevulde [email protected] Chris W.M

Rierra is al weg.

17    
TpT

Pfff laat lekker gaan. Hendriks kon ik nog een beetje volgen, zeker nu ik hem heb zien spelen, maar een linksbuiten is gewoon echt onzin. We hebben Venema, De Rooij, El Allouchi speelt veel op de flank, Kestens valt steeds in, Dogan kan er gebruikt worden. Ook gaat het de laatste weken pas een beetje lopen als we met zowel Sydney als Bilate spelen, wat ook weer ten koste gaat van een vleugelspeler.

Steijn doet het maar lekker met wat hij heeft. Ik steun Steijn zeker nog, maar ik vind wel dat hij meer moet investeren in de spelers die we momenteel hebben en niet naar buiten moet kijken. Kwalitatief hebben we echt wel mogelijkheden maar het vereist gewoon vertrouwen, tijd en vastigheden om met name de jonge gasten tot wasdom te laten komen. Dit seizoen mag hij daarvoor gebruiken. Komend seizoen moeten we de vruchten daarvan gaan plukken aangezien dit seizoen verloren is op een play-off wonder na. Die huurlingen zijn volgend seizoen allang weer weg.

16    
Tombola Breda

Ik lees her en der dat dit een erg getalenteerde speler is met enorm veel felheid in zijn spel. Dus in dat opzicht denk ik een welkome toevoeging in een, sorry dat ik het zo moet zeggen, uitgeblust elftal. En ik verwacht ook dat de huurprijs beduidend laag zal zijn gezien zijn leeftijd en het feit dat de O21 competitie compleet stil ligt.

Ofwel, op het eerste oog een prima deal met weinig risico. Met een TD die in februari aan boord komt kunnen ze ook niet veel anders dan dit. Nu nog een grotere aankoop doen zou onverstandig zijn.

15    
Chris W.M.

@Sjef

Ik bedoel officieel. Zolang er geen handtekeningen op papier staan is het salaris nog niet weg. Dus ik wacht daar nog even op.

30    
Kinderkaartje

Als dit betekent dat we nooit meer naar Venema in het geel zwart hoeven kijken, dan zou ik meteen zeggen; doen!
Al had ie maar 1 been, dan denk ik nog steeds dat het een verbetering zou zijn.

44    
Remazu

Venema is een pure spits en geen buitenspeler!!!!!!!

-1    
Sjef de gevulde [email protected] Chris W.M

Oké zal vandaag of morgen wel officieel op de site komen. Maar die is weg idd geval. Ben alleen benieuwd of er nog iets beters voor terug komt. Ik betwijfel het. Hoe wel je met Hendriks dus wel wat kan halen wat beter is. Verder is het vrij droevig allemaal met Almere voor de deur.

4    
Wolfmanjack

We zijn al kansloos en gaan gewoon door met nutteloze spelers huren. Wanbeleid.

16    
Gjoewie

Azarkan vind ik eigenlijk een mooie naam voor een slechterik in Lord of the Rings of in een van de films van Harry Potter...
Maar goed, als ik een beetje kan voetballen en hij heeft net zo veel NOAD als Hendriks, dan mag ie wel komen.

14    
Supporte

Het moet toch eindelijk wel duidelijk zijn dat dit spel niet beter wordt door andere spelers op te stellen.
Gewoon een solide groep maken van de huidige selectie is toch niet te veel gevraagd aan de trainer. Al dat gewissel haalt niets uit, zie de grootste begroting in de kkd.

25    
NAC!!!

Klasse Steijn, wat een visie man.
Te gek voor woorden, half jaar huren totaal onnodig verloren geld en win je niks mee. Promoveren gaat toch niet.
En daarbij 2 spitsen is dus niet wat hij wilt. Liever een speler niet zetten op zijn beste positie he.

Het houd gewoon niet op, man echt waar zijn ze mee bezig!!!

Weer wat geld weggegooid

35    
Kipiani

Hier zit totaal geen idee voor de langere termijn achter.
Vriendendienst richting Rotterdam en zaakwaarnemers.
De prijs die NAC Breda hiervoor op de langere termijn op tafel legt is veel te fors.
Beleid is met Azzagari voetballen en die jongen vertrouwen geven. Daar hoef je echt geen training in Zundert voor te zien.
Beleid is Venema terugsturen, die rendeert niet bij ons, wat jammer is, maar ook tot veel irritaties leidt.
Beleid is zo weinig mogelijk huren en als het dan toch moet: spelers met echte meerwaarde en geen doorzichtige vriendendienstjes.
Beleid in het belang van NAC is de Rooij vetrouwen geven en ingrijpen als bepaalde spelers hem veel te weinig in het spel betrekken.
Beleid is een onrusttype, miskwal als Ralph Seuntjens contracteren omdat je met dat soort spelers wel promoveert.
Beleid is nu al met volgend seizoen bezig te zijn en daar heb je inderdaad een voetbaltechnische man naast Steijn en Manders voor nodig.
Beleid is nu al die oorlogmaker in het team, die gast die boel op sleeptouw neemt, de voorman in de NAC vechtmachine, nu al te gecontracteerd te hebbn zonder dat veel mensen dat weten.


28    
Turbo

Toch wel bijzonder hoe dat geld van Van Hecke besteed is.

Alles aan 1 buitenspeler met potentie.
Waarvan je wist dat hij nog een paar jaar moest groeien voordat het een topper wordt.
Nu is het geld op en kunnen we alleen nog spelers huren.

Je promoveert niet meer rechtstreeks... Bouw dan een team op dat er volgend jaar echt staat!
I.p.v Jong Feyenoord voorbereiden op volgend seizoen.

19    
Rubenac

Harry Potter en de gevangene van azarkan.

31    
Sietze

Wat een beleid hè. Een groot deel van de selectie op een zijspoor zetten of afvoeren en dan een paar jonkies t.b.v. Feijenoord aantrekken, die over een paar maanden weer weg zijn. Met dit beleid wordt KKD volgend seizoen een kopie van dit seizoen.

9    
Geelzwartwit

Dus nu moeten 19 jarige spelers de energie in het elftal gaan brengen...
Het begint bijna op een typisch KKD selectie te lijken zo.
Gasten die voor hun kans willen gaan en onbevangen het veld opstappen en er zin in hebben en kunnen leunen op talent. Maar dan snap ik niet waarom we die nog niet hadden of hebben we ze wel en zijn ze binnen de club al afgestompt alvorens de in het eerste mogen optreden?

Is natuurlijk wel een heel ander verhaal als je als 19 jarige vanuit feijnoord een half jaar bij NAC kan laten zien wat je waard bent. Of dat je moeizaam met alle hordes binnen de club en selectie vanuit eigen jeugd eindelijk doorgroeit naar een waardevol fris talent in de basis.

Bij het doorgroeien van jeugd naar waardevol in de basis bij NAC is er gewoon echt een gat. Bij veel kkd clubs hebben ze geen alternatief. Jeugdspelers krijgen de kans want er is geen geld om zogenaamd betere spelers te halen. Bij NAC halen ze altijd "betere" spelers voor de eerste elf en moet de jeugd maar op de training ofzo of met invalbeurten laten zien dat ze beter zijn. Dat gebeurd natuurlijk nagenoeg nooit want de trainer heeft de betere spelers zelf gehaald en die verdienen teveel om zich door een jeugd talent te laten passeren. Plus een trainer stelt bij voorbaat vanuit een schijnzekerheid altijd eerder een gehaalde speler op dan een talent. Want ja.. Die gehaalde speler heeft ervaring enz daar zal het namelijk niet aan liggen als het niet goed gaat..

NAC heeft gewoon teveel geld. Geld voor zes spelers om te halen en vijf uit eigen kweek. En dat daar een trainer mee moet gaan bouwen. Dan creëer je waarde en een dymanisch elftal.

Ze zeggen wel eens.. Een kampioenschap kun je niet kopen
En als een talent tot aan het eerste altijd speelt en opvalt en dan in het eerste altijd een gehaalde speler voor zich heeft. Maakt het talent de laatste belangrijkste stap niet.

10    
The Cosmic Gate

Azdakan ?

3    
Turbo

@Sietze
Inderdaad, precies zoals je het zegt.

Albert Einstein zei ooit:"Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten”

Maar dat volgens Manders en Steijn niet opgaan voor de voetbalwereld.

5    
Bside

Jullie zaten ook te zeiken om Hendriks. Maar nu het een meerwaarde blijkt zijn zijn sommige van jullie wel ineens tevreden.

Dus zullen we dat ( als die Azarkan uberhaubt komt ) ook eerst ff afwachten.

Nac supporters altijd zo goed in spelers afschrijven voordat ze er uberhaubt zijn.


3    
Dun Diëe

Ben benieuwd wat de aankomend TD van al deze kapitaalvernietiging vindt. Wordt een lekkere start voor de beste man.

10    
Ivo

Kijk voor de grap eens naar hoeveel spelers we al hebben met een doorlopend contract voor volgend seizoen.

Keepers: Olij, Kortsmit, van de Merbel (Kramer aflopend)
Dit is wel rond, zo.

Verdedigers: Rosler, Adilehou, Siereveld, Neelen, Schouten, Rutten (Mashart, Riera aflopend, Hendriks einde huur)
Hier mis je nog een linksback en een CV.

Middenveld: Vanacker, Malone, Haye, Immers, Azzagari, Agougil (El Allouchi, Kali, Reuvers aflopend, Fiorini einde huur))
Voor Kali en El Allouchi kan je hier wel 1 of 2 goede vervangers terughalen.

Aanval: Buffonge, de Rooij, Kestens, Bilate (Dogan, van Hooijdonk aflopend, Venema einde huur)
Sydney verlengen, goede buitenspeler erbij ipv Dogan.

11    
den hulk

ik snap niet dat nac als opleidingsclub wil fungeren je schiet er niets mee op er valt toch niets meer te behalen met dit beleid

16    
RNAC

Ondertussen versterkt Cambuur zich met Nick Doodeman voor volgend seizoen. Wat een verschil van beleid.. Hoe kan het nou dat NAC met alle respect bezig is broekies van jong Feyenoord en een club als Cambuur zich versterkt met jongens die transfervrij over komt van Volendam en heeft laten zien het niveau aan te kunnen?

24    
Da Pope

Directe promotie is uit zicht en promotie via de play-offs is allesbehalve zeker. In alle communicatie sorteert NAC dan ook voor op het feit dat promotie dit jaar waarschijnlijk wat te hoog gegrepen is. Waarom kiest de club er dan niet voor om aan succes op de langere termijn te gaan bouwen? Nu nóg meer geld aan huurlingen uitgeven is waanzin. Promotie koop je er zeer waarschijnlijk niet mee en volgend seizoen moet je opnieuw beginnen. Je gooit geld over de balk. En waarvoor? Om misschien vierde in plaats van vijfde te worden. Het heeft nul effect.

Waarom zegt niemand tegen Steijn dat hij niet alleen naar de korte termijn moet kijken, maar op dit moment óók verantwoordelijk is voor het leggen van een basis voor komend seizoen? Zeker als je weet dat het geld komende zomer ver op zal zijn. Investeer dan nu in je eigen jeugd of breng eigen jongens langzaam naar een hoger niveau.

Azarkan zal echt een leuke voetballer zijn, maar daar je hebt er nu waarschijnlijk echt helemaal niks aan.

Steijn en Manders doen maar wat op dit moment. Ik geloof niets van de ambities op lange termijn, zolang je daar op korte termijn niet de juiste stappen voor zet.

-6    
ome cor

Vanuit het oogpunt dat er in februari een nieuwe TD komt is het logisch dat de weg vrijgemaakt wordt.
Dus alles wat te duur is en akkoord gaat met een afkoopsom buiten zetten en nu maar ff wat huren tot de zomer.

Het is dat Kali en Dogan zich niet laten afkopen, anders waren die ook al uitgefaseerd.
Door Dogan in Den Bosch minuten te geven hoopte NAC op een laatste kans hem te kunnen verkopen.

5    
naxioma

Misschien komt er met Azarkan ook wat meer DENK bij Manders en Steijn. Iets meer nadenken kunnen ze wel gebruiken. En dan zouden ze tot de conclusie komen dat ze nu geen spelers hadden moeten huren, en al helemaal geen buitenspelers.

17    
Vak G 1912

Als ze venema terug naar Utrecht sturen zou ik het een prima idee vinden.

2    
Kisku

Daar schiet je wat mee op,ja kan niet meer halen dit seizoen eigen jongeens erin en zorgen dat je 1 nummer 10 haalt

3    
Rick

Nouja aangezien Hendriks niet verkeerd is en er echt voor wil gaan zou dit wel ook wel een leuke speler zijn denk ik dan

4    
Harrie

Dit lijkt me een goede aanwinst. Is al enkele keren ingevallen in Feyenoord 1 en maakt een gedreven indruk.

3    
Wanny

Overigens gaan we er hier nu met zijn allen vanuit dat Feyenoord Youth Watch het hier bij het rechte eind heeft. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn.

6    
JanVG

Waarom een jeugdspeler? We hebben toch Fenomenema, Kerstens en Kaj de Rooij? Haal liever een paar goede middenvelder en ontbindt de contracten van Immers en Malone. Aan die twee irriteer ik mij het meest , bah zeg

12    
geelzwartwit

"we zoeken nog een linksbenige centrale verdediger, hendriks kwam, "we zoeken nog een diepgaande scorende nummer 10" en het gerucht gaat over een linker/rechter spits.

Tel daarbij op dat in de laatste wedstrijd 4-4-2 leek te werken en de logica ontreekt aan alle kanten. En natuurlijk kan Azarkan bij NAC succesvol zijn. Een beetje diepgang en energie meer dan de rest is niet zo moeilijk.. Maar gaat hij dan op rechts vanaf het middenveld opkomen in een 4-4-2? En daarmee anders ingezet worden dan wat hij gewend is of toch maar 4-3-3 zonder die nieuwe nummer 10?

Hoe de wind waait waait mijn speelwijze en opstelling

14    
vakg5keerperwedstrijdnaardeplee

Off topic: Clint Leemans op leenbasis naar de Graafschap. Zitten we op te letten of niet?

2    
Becherovka

@Da Pope

Dit kan ook bouwen aan de toekomst zijn. Deze jongens zullen het hoogstwaarschijnlijk bij Feyenoord niet gaan redden, eerst een halfjaar om te zien of het iets is. Volgend seizoen krijgen ze te horen dat ze weer weg kunnen en dan probeert NAC het opnieuw. Nu kunnen ze al een keertje kennismaken bij NAC en dan de overstap maken. Zo heef de Graafschap dat ook vaak gedaan met jongens van Ajax, PEC Zwolle ook. Zo gek is het nog niet.

Wat ik me afvraag; waar is ons trainingsbeest DJ Buffonge? Is die nog steeds geblesseerd of is die niet goed genoeg als linksbuiten?

6    
Nonkel Frans

@dapope precies. Waarom wachten ze niet ff op de TD. Dan komt er hopelijk een doordacht plan en zijn dit soort ad hoc grillige acties niet nodig.

25    
Chapuisat

heeeeeeeeeel erg logisch dat je voor een linksbuiten gaat, terwijl je pas 4 a 5 ton uitgegeven hebt aan een linksbuiten, die je vervolgens rechtsbuiten zet.

Ik begin mijn geloof in Steijn nu toch ook wel te verliezen...

1    
sjef de gevulde koek

Overigens iets fris voorin kan geen kwaad en stuur aub Venema terug naar Utrecht. Als je een auto koopt met 6 maanden garantie en hij doet niet zoals is afgesproken mag je hem toch ook terug brengen. Maar zonder gekheid hopelijk komt er nog wat uit de hoge hoed zoals Hendriks want met dit zooitje red je het nooit.

-6    
Willem 4,5

De broer van die randdebiel van DENK?

10    
1 van de 2

Geen berichten over Nac supporters grote markt gisteren?
Ben in ieder geval trost op de mannen die er waren.
Trots op Breda

11    
Da Pope

@Becherovka

Die vlieger gaat niet op. Feyenoord zet vol in op promotie met Feyenoord-21, zodat ze (net als Ajax, PSV, Utrecht en AZ) op enig moment een Jong-elftal in de KKD hebben. Feyenoord heeft afgelopen zomer fors in de Feyenoord-21 geïnvesteerd en wilde Hendriks niet voor niets afgelopen zomer niet verhuren.

Het is daarom ijdele hoop om te verwachten dat je zo'n jongen langer kunt binden. Hij keert onder normale omstandigheden gewoon terug naar Rotterdam. Doet hij het goed, dan is verhuur aan een Eredivisie-club vele malen aantrekkelijker. Doet hij het geweldig, dan mag hij in de zomer aansluiten bij Feyenoord 1.

Deze jongens zijn daarom echt oplossingen voor de korte termijn. Idioot beleid wat mij betreft.

6    
Cees

Het theater van de lach gaat onverminderd door. Dat al jaren. Men weet van gekkigheid niet meer wat te doen? Van enige lange termijn visie, was, is en blijft geen sprake. Men doet maar een dotje. E.e.a valt niet te rijmen, daar hoef je echt geen deskundige voor te zijn. Puur Russisch-roulette-beleid. De feiten spreken voor zich. Een club als NAC-Breda moet zich feitelijk diep schamen, dat men staat waar men de laatste decennia met regelmaat staat. Terwijl andere BVO’s de club uit Breda, die vele malen minder te besteden hebben, amper een achterban bezitten, ons lachend voorbij schieten. En het ergste, het gaat oeverloos door!

8    
BlablaBlanco

@dapope

Jij bent tegen huren voor een half jaar en vindt dat we naar de toekomst moeten kijken.

Zeg je daarmee dat NAC er niet alles aan moet doen om via play offs te promoveren?

Als half jaar huren niet goed is voor de toekomst, wat doen we dan Met Sydney v Hooijdonk? Of denk je dat die van zaakwaarnemer is gewisseld om bij te tekenen?

3    
Rubenac

Leemans meldt zich twaalf uur na laatste optreden voor PEC bij nieuwe club de graafschap

4    
Nacbreda1989

Heb deze speler wel is live zien spelen tijdens een oefenwedstrijd. Maakte toen een aardige indruk. Fel mannetje met snelheid, lef en een technische aktie in huis.

Zou gewoon prima zijn nog een goede buitenspeler (die wel zijn back voorbij komt). En een voorzet heeft, dat missen we echt. Met Venema op de flank gaan we ook de oorlog niet winnen. EL Allouchi doet het aardig op de flank, maar is alles behalve een diepgaande buitenspeler.

-15    
The fly

Dit komt doordat svh naar Emmen gaat. Dit zal deze week bekent worden.

2    
Gjoewie

RNAC > Dat is toch niet zo moeilijk om te bedenken? Doodeman speelt voor 90% zeker in de eredivisie volgend jaar. Cambuur steekt met kop en schouders boven de rest uit en is andermaal bezig om de selectie eredivisiewaardig te maken. Ze kijken wel uit voor het Emmen-scenario.

Als je als TM of TD een speler voor NAC wil aantrekken, dan zal ie zich minstens twee keer achter de oren krabben. Volgend jaar voor 90% zeker in de KKD en dan is het nog niet gegarandeerd dat je in 2022-2023 in de eredivisie speelt.

4    
Signase

Compleet logisch dat NAC interesse heeft. Vanuit optiek van Steijn dan.
1) Kennelijk willen SVH en Bilate naar een 4-4-2. Misschien zijn er wel meer spelers uit de selectie die dit liever willen dan vasthouden aan 4-3-3. Zou ook logisch zijn, gezien hoeveelheid middenvelders. Mocht SVH of Bilate niet kunnen spelen, kun je altijd Venema nog in spits zetten. Hij is immers spits. Echter, als Steijn inderdaad 4-4-2 gaat spelen, zou hij zich laten leiden door de selectie. En dus aan gezag verliezen. Dus wat doe je dan? Je huurt gewoon een buitenspeler en hoppa, je hebt een extra argument om aan 4-3-3 vast te houden.
2) Kaj de Rooij. Voor half miljoen gekocht. Kan hij wel spelen in 4-4-2? Wellicht zoals Remie ooit deed, maar wellicht ook niet. De Rooij is gekomen omdat Steijn dat wilde. Dus gaat hij geen 4-4-2 spelen, omdat hij daarin De Rooij waarschijnlijk niet kan gebruiken. Welke KKD-trainer durft zijn aankoop van een half miljoen (een half miljoen...) op de bank te zetten? Om De Rooij wel te laten renderen, MOET er dus 4-3-3 gespeeld worden. Het huren van buitenspeler is dus indirect bedoeld om de investering in De Rooij 'veilig te stellen'. En voor Steijn om gezichtsverlies te voorkomen. Al zie ik hem ervoor aan om De Rooij weer als rechtsbuiten op te stellen. Precies op de plek waar hij bij EHV uitblonk... Of nee, wacht...
Bovenstaande is overigens zuivere speculatie, een poging om de opvallende interesse in een buitenspeler van Feyenoord O21 te verklaren. Een redenering waarbij ik er vanuit ga dat Steijn zijn ego belangrijker vind dan NAC. Je mag me op beide afrekenen.

Ps: Het wordt echt hoog tijd voor een TD! Sterker nog, die had er allang moeten zitten.

9    
Da Pope

@Blablablanco

Er doen zeven clubs mee aan de play-offs. Daarvan promoveert of handhaaft zich er één. Alle duels worden ook nog eens over één duel beslist. Het is daarom, nog meer dan in andere jaren, een echte loterij. Het is niet voor niets dat NAC telkens aangeeft dat volgend jaar promoveren ook prima is. Je kunt simpelweg niet beloven dat het dit jaar lukt via de play-offs.

Natuurlijk moet je er alles aan doen om het toch voor elkaar te krijgen, maar het getuigt van een groot gebrek aan realiteitszin als je geen rekening houdt met het feit dat het mogelijk niet lukt.

Je weet dat je komende zomer minder te besteden hebt als je niet promoveert: het is niet zeker dat sponsoren verlengen, het wordt lastiger supporters binnenboord te houden, je deelt 6000 gratis seizoenkaarten uit. Waarom zou je het beperkte beetje geld dat je nu te besteden hebt dan niet in een jongen steken, die je volgend jaar ook nog kan helpen? Waarom kies je niet voor de iets langere termijn, zodat de gemaakte kosten niet voor niets waren als het niet lukt?

Nu spelers huren is wat mij betreft het ultieme kortetermijndenken. Zeker omdat deze spelers, zoals aangegeven, komend jaar gegarandeerd niet terugkeren. Feyenoord kan ze zelf gebruiken en je kan ze dankzij hun doorlopend contract ook niet overnemen. Als je dan toch per se wil huren, haal dan een jongen als Clint Leemans: iemand met een aflopend contract, die én een gegarandeerde directe versterking is én zeer waarschijnlijk wel oren heeft naar een langer verblijf.

De vergelijking met Van Hooijdonk gaat natuurlijk niet op. Die staat al onder contract én is je topscorer. Dat is echt een ander verhaal dan je laatste centen uitgeven aan jeugdspelers van een andere club, die hun debuut nog moeten maken en na een paar maanden weer weg zijn.

-1    
Rubenac

@ da pope

Zie mijn post hierboven helaas mbt Clint Leemans.

8    
Breda-Loyal

Is een versterking voor het huidige NAC.

Niet bedoeld als een bash naar de kwaliteit van onze selectie, want de keren dat ik Azarkan heb zien spelen liet hij veelbelovende dingen zien.

6    
Jandorstig

Weet iemand wat de huurprijs is dan? Misschien komt hij wel gratis omdat hij dan mag spelen, bij zijn huidige speel hij zoizo niet.

7    
Jo

Die Steijn en Manders hebben echt een klap van de molen gehad!

WAT EEN KUTBELEID!

7    
Frits

Wie o wie redt ons NAC van dit waardeloze beleid????

1    
BREDA 1965

Mocht je door het allergrootste wonder ooit gebeurd,alsnog promoveren,heb je aan deze huurlingen geen fuckDie zijn weer weg,wie zetten we dan op hun plaats...dan degraderen we weer binnen een jaar,schiet lekker op

7    
Hont

Wat is dan de rede geweest dat we DJ hebben gecontracteerd?
Gaat dit ons helpen promoveren dit jaar? Anders geld graag op zak houden en investeren in toekomst en volgend seizoen.

2    
Scheids!

Schrok me rot! Dacht ff dat die rat van Denk in het bestuur kwam !

1    
Becherovka

Het valt of staat wat mij betreft onder welke voorwaarden die jongens gehaald worden. Ik sluit niet uit dat een scenario zoals dat van Koch kan ontstaan. Uiteindelijk het net niet redden en dan later de overstap naar NAC maken.

Het geval van Leemans vind ik moeilijk te vergelijken. Mij zou het niet verbazen als NAC ook contact met hem gehad heeft, maar de Graafschap betere voorwaarden met PEC heeft kortgesloten (meer overnemen van salaris, etc).

Dat NAC bij dit soort jongens uitkomt, geeft mij het beeld dat ze rekening houden met de lange termijn, maar dan niet die van de selectie. Wie weet is het geld nu al weer op en heeft Manders aangegeven dat hij verkeerd gerekend heeft en het geld nu op is. D

8    
NAC!!!

HELPPPPP

Iemand een zak geld teveel???
KOOP NAC aub voor we dood zijn.
Men maakt echt de club kapot. Ben het echt beu man. Beleid van men kl....ten ja.
Zakkenvullers zijn het. Als dit met beleid te maken heeft dan spelen we in 15 jaar nog KKD (als we dan nog bestaan)

De top en de rest moet eruit!! Het is NAC ONWAARDIG!!!!

STOP HET SLOPEN VAN ONS NAC!!

15    
Ivo

Leemans, dat was voor NAC ook een topversterking geweest, wij krijgen straks weer een 19-jarig manneke van 1 meter 70.

Kerels hebben we nodig!

12    
Brecht

Wat een visie-armoede. De duurst aangetrokken speler is een linksbuiten en guess what.. in de winterstop huren we voor 3 maanden een linksbuiten.
Het is een beetje probeer en zie maar -beleid. Echt nodig nu om TD aan te trekken om NAC weer op koers te krijgen en Steijn direkt terug in zijn hok te zetten (of erbuiten)

3    
NAC4Ever

Liever een '10'.

4    
Zwampie

Laat Steijn nou eerst is deze spelers aan de gang krijgen.
Hij haalt allemaal spelers maar kan geen elftal smeden.

Het ligt overal aan dat het niet lukt,de pech, geen inzet etc etc etc, maar kijk nu eens naar je eigen prestatie wat daar allemaal verkeerd gaat.
Spelers verkeerd opstellen, geen tactiek, slechte wissels. Zo kan je maar door gaan

-20    
ome cor

Wat een gemekker weer.
Toen de naam van Hendriks viel was er ook geen overheersend enthousiasme, maar hij doet het best aardig.

Hunte moest zeer zeker niet komen. Te slecht voor NAC.
VVV die hoe je het wendt of keert toch eredivisie spelen en wij niet, raapte hem wel op en zie afgelopen weekend....

En als er een nieuwe TD komt (bijv. Lokhoff waar zoveel om geroepen wordt hier) en hij kan niks omdat Steijn ipv huurlingen allemaal spelers op contractbasis heeft gehaald is het ook weer niet goed.

Nee, wij supporters van NAC hebben er wel kijk op.
Als we maar iets negatiefs over Steijn kunnen zeggen, hè. Dan is het al snel goed.

5    
a

Als de aangekondigde technisch directeur in de loop van februari zal komen moet er tot die tijd geen beslissingen op voetbalgebied worden genomen. Zeker door Stein niet!!!

8    
Lamington

Concurreren met Dordrecht om een 19jarige huurling met weinig vlieguren om een andere club te helpen een speler een half jaartje o.i.d. ergens te stallen.

Goed plan.

2    
Noad1976

Wij huren tijdelijk van Feyenoord. Cambuur haalt Nick Doodeman. Voor vast en speler die er direct staat en bovendien kapitaal op het veld. Nee wij hebben Lex Immers en consorte. Het kan zo simpel zijn. Maar bij NAC...

11    
a

Goed nieuws: Ome Cor wordt technisch directeur!!!!

4    
Badeend

Ik ken deze jongen niet maar als je dit soort spelers voor een half jaar gaat huren in een seizoen waarin de nacompetitie (die je nog moet halen) een totale loterij is, mag ik hopen dat je er geen cent voor betaalt. Uiteindelijk doe je alleen Feyenoord een plezier - en dit is dan al het tweede plezier op rij. Wat staat daar tegenover?

Het halen van Hendriks en eventueel Azarkan in een seizoen dat het van geen kanten loopt bij NAC doet mij heel erg denken aan Evander Sno en Timothy Derijck. Dat was óók al zo'n succes.

3    
Francis Bacon

Volgens mij telt er maar 1 ding. En dat is: hoe bouw je een elftal dat in mei 3 wedstrijdjes op rij winnend afsluit?

Als dat lukt, drinken we bier en vieren we feest. Ongeacht welke 11 er in die 3 potjes op het veld stonden. Alles moet in het teken van die 3 wedstrijden staan. En als azarkan daar een bijdrage aan kan leveren, hoe klein ook, dat

0    
Francis Bacon

...shit.. te dikke duimen. Drukte te vroeg op verzenden.

Als hij die bijdrage kan leveren, dan is dat het uiteindelijk waard.

20    
Signase

@Ome Cor:

"Hunte moest zeer zeker niet komen. Te slecht voor NAC. VVV die hoe je het wendt of keert toch eredivisie spelen en wij niet, raapte hem wel op en zie afgelopen weekend...."

Lekker makkelijk oordelen: Hunte scoort toevallig een keer en meteen zeik je andere supporters af. Maar Hunte speelt vaker niet dan wel in Venlo en heeft geen beste statistieken. Dat Hunte niet bij NAC speelt, ligt niet aan de supporters, maar aan Steijn. Goede beslissing van hem. Een van zijn weinige, tot nu.

"Als we maar iets negatiefs over Steijn kunnen zeggen, hè. Dan is het al snel goed", schrijf je.
Kijk eens in de spiegel: jij doet niets anders dan medesupporters afzeiken en noemt hen zelfs sukkels en weet ik wat nog meer. Ik weet nog een leuke site voor je, waar je met jouw instelling heel popi wordt: www.tilbo.com

Doei, ome Dor!

10    
H.V.M

Langzaam maar zeker worden we Cor(ona) moe!!

0    
Hotseknots

Wie zegt dat deze huurlingen geld kosten? Ze kunnen spelen bij een club die bij eerste 5 staat in KKD! Door de corona spelen ze nu niks bij O-21...

3    
Lamington

Haha H.V.M.

Ome Corona
Iedereen ister klaôr meej

(-8

5    
Nero

Dacht iedere keer dat we niet verder konden zinken.maar ik stop met denken😔

8    
Zwampie

Ome cor,
Je luistert zeker eerst de podcast van de stem en dan ga je ook ma reageren. Toevallig dat daar Hunte ook genoemd werd.

Maar zoals altijd, heb je wel je mening klaar over je mede supporters ,maar als die niet dezelfde mening als jou dragen is het niks. Maar mogen ze niet de mening over Steijn of iemand anders geven.

Want wees is eerlijk ,welke speler is er nu onder Steijn beter geworden en al die spelers die hij gehaald heeft of gehuurd heeft ,laten hun meerwaarde nu op het veld zien laat staan
voor het team.

Dan is het toch ook vrij normaal dat men kritiek heeft.
Respecteer dan ook die mening als die onderbouwd of rechtvaardig is.

-13    
ome cor

@SIGNASE
Vertel me even hoe jij en jouw medestanders NAC op dit moment steunen, aanmoedigen, supporten....

Commentaar op alles en iedereen binnen NAC geven, alles en iedereen afzeiken...nee dan ben je echt het mannetje hoor.

Maar o wee als ome cor iets naars zegt over supporters...dan ga je jengelen als een dreinende kleuter die ligt rollen over de vloer van de supermarkt. Held !

En dan verwijs je bij mijn reactie naar Willem II ? Hahaha
Jij en nog wat andere "kritische kenners van het betaalvoetbalbedrijf en het hoofdtrainerschap" zeiken 24/7 in een kruik, alleen mag dat niet hardop gezegd worden.

En in al je verbale kracht verbaster je mijn naam op dit forum. Man wat ben je toch geweldig. Mooi te zien dat NAC zulke ondersteuning geniet !

3    
Bommetje

Maak je geen zorgen over geld, zo’n huurspeler kost bijna niks.
Feyenoord wil ook gewoon speeltijd voor die jongen

12    
Belgische Naccer

Steijn had een prima selectie...toen hij kwam.

In een half jaar heeft hij het gepresteerd om alle goede spelers eruit te werken, en er alleen maar brandhout voor terug te halen.

Daarom staan we waar we nu staan en kunnen we weer helemaal opnieuw beginnen. Maar je hangt weer vast aan Kali 2.0 spelers. Immers en Malone en Bilate zijn dure spelers die geen flikker toevoegen en stuk voor stuk slechter zijn dan wat we hadden.

Zo'n Malone ook...die mag de veters van Riera nog niet eens strikken als CV.

Ik baal ervan. NAC was gewoon echt goed bezig aan het einde van vorig seizoen onder Hyballa.

En nu is alles naar de klote, en zijn we afhankelijk van gehuurde jeugdspelers van de havenslaven. Terwijl je met een goede aanpak met Riera, Monsalve en Noblejas, voor minimaal 3 miljoen aan transferwaarde had gehad, als je die gewoon gebruikt had, opgesteld en contracten had verlengd.

Het is allemaal bijzonder KUT onder Steijn en Manders. Gelukkig hebben we over 10 jaar een nieuw stadion..rot op man, met dat geblaat. En win godver eens een keer van Dordrecht!

Ik denk dat Hyballa zich doodlacht...of doodergert, aan hoe het nu hier gaat..die kan ook een dikke vinger naar Manders maken en terecht.

12    
Belgische Naccer

Ome Cor maakt ook weer vrienden zie ik ;-)

Het is simpel Ome Cor. Zolang NAC naar de klote wordt geholpen en er op het veld niets wordt gepresteerd, zullen de supporters zeiken. Dit volslagen normaal en terecht.

Dit doen ze JUIST omdat ze het beste met NAC voor hebben, en omdat het pijn doet als NAC zo slecht speelt als dit hele seizoen al het geval is.

Ze zeiken omdat ze al maanden zien dat het anders moet. En als dat niet gebeurd...sterker nog...als het alleen maar slechter gaat, dan zullen ze alleen maar meer zeiken. Wen er maar aan.

Maar zodra NAC speelt zoals NAC hoort te spelen, namelijk met het mes tussen de tanden en aanvallend voetbal zoals aan het einde van vorig seizoen, dan zijn de supporters trots op hun ploeg, en staan ze er vol achter en zeikt er niemand!

Dus dan hoef jij ook niet meer te zeiken op het gezeik. Maar als ik zie hoe het gaat met NAC de afgelopen 5 wedstrijden, dan vrees ik nog heeeeeellll veeeeelll gezeik...en volkomen terecht. Want wat NAC onder Steijn, week in week uit laat zien...is om te kotsen en NAC-onwaardig.

-4    
Chingblauw

Hebben we niet eerder n klein gehuurd menneke gehad op links en waar we nu nog steeds mee weglopen? Dus wie weet is dit n nw angelino maw eerst zien en dan pas commentaar.

4    
Ivo

Op zich is het niet zo raar om nu te versterken met huurspelers. Goede contractspelers zijn amper beschikbaar, en de grote clubs willen dat hun talenten spelen (de O21 en jonger competities liggen stil), en zullen hun spelers goedkoop of gratis verhuren.

Voor NAC valt dit seizoen niet zo veel meer te halen. De nacompetitie is een loterij waar nu maar één club promoveert, die kans is echt heel klein. En in de top-2 eindigen gaat gewoon niet meer lukken.

Ga nou niet zoeken naar paniekaankopen, doe je huiswerk en focus op volgend seizoen. Ik zou alleen Sydney verlengen, de rest van de jongens met een aflopend contract kan gaan. Zo creëer je ruimte voor echte versterkingen.

2 verdedigers, 2 middenvelders, 2 aanvallers, en daarmee moet je een nieuw team kunnen bouwen dat staat als een huis. Ga voor spelers tussen de 22 en 28 jaar, die ervaring hebben maar nog gretig zijn, en eventueel nog transferwaarde genereren.

Er moet veel meer power op het veld, op de backs en het middenveld en ook op de flanken. Je moet de tegenstander de baas zijn. Er staan nu te veel lieve jongens op het veld (type Mashart, Schouten, El Allouchi, de Rooij, Venema). Dat maakt totaal geen indruk. Een beetje druk zetten en je lichaam gebruiken en het stort in.

-12    
ome cor

@BELGISCHE NACCER
Je hebt een punt gemaakt.
Supporters zeiken omdat de prestaties op het veld zo slecht zijn. Zo NAC onwaardig.
Right ?

Mag ik dan de vergelijking trekken met theaterbezoekers of concertgangers die ontevreden zijn over een voorstelling/optreden ?
Die lopen ook mokkend naar buiten.

En NAC suporters kunnen hun club alleen steunen, aanmoedigen, naar de overwinning schreeuwen wanneer het goed gaat (en die steun eigenlijk in mindere mate nodig is).
Maar als het slecht gaat en de support het hardst nodig is.....dan blinken de NAC supporters uit in klagen over alles wat slecht is.

Nee, dan begrijp ik het.
Daar zal het elftal echt stukken beter van gaan spelen, van deze "aanmoediging" hier online.
Als suporters kunnen we nu even niet echt trots zijn op ons cluppie, maar op welke recente actie van de supporters jegens de club/het elftal kunnen we wel trots zijn ?

10    
Ivo

@Ome Cor

Ja, we weten het nu wel.
Iedereen met kritiek is stom, we moeten in onze handjes knijpen met hoe het nu gaat en braaf aanmoedigen.

0    
Fliegervanger

Waarom niet. Erg goede speler en iemand die eens wat vuurt brengt voorin is broodnodig. Of een keer iemand passeren, ook handig. Venema gaar m niet worden en Dogan ook niet. DJ is uit vorm, of uit zicht, en onze Kaj heeft ook nog wat meer tijd nodig.

2    
Dik

AMATEURCLUB NAC BREDA!!!!

-2    
Pik

Off topic:

Lokhof onderweg naar als nieuwe TD bij NAC.
Heeft vandaag diverse gesprekken binnen NAC

-1    
Kipiani

Als dat maar mag van de NAC deskundigen Pik ?

1    
Gerrit39

Aan ene kant zou dat mooi zijn kan Venema op bank gaan zitten en weer terug naar Utrecht.Kunnen ze hem gaan leren wat het betekent om een bal vast te houden aan de voet en niet over zijn eigen voeten meer struikelen.

2    
Adje Lips

@Ome Cor weggooierrrrrr
Als ze week in week uit slecht spelen dan raakt mijn geduld ook wel op denkte niet?
Gij ken beter naar het Chasse gaan als je niet tegen zeiken kan....

-2    
Doetinchemmer

Hij gaat voor ons spelen, De graafschap.

Laad alle berichten na dit bericht in