Wij gaan niet opzij

NAC grijpt naast testevenement

F8Hipster

In april 2021 zijn er in heel Nederland pilots met testbewijzen voor evenementen en activiteiten. Daar vallen zoals eerder gemeld ook wedstrijden in het betaald voetbal onder. NAC had goede hoop een wedstrijd met publiek in één van de laatste speelrondes maar grijpt vooralsnog mis.

Mattijs Manders liet zich gisteren nog op twitter ontvallen zich te richten op de laatste 4 speelronden: "We richten ons op de laatste vier wedstrijden, maar zijn afhankelijk van Ministerie en vervolgens veiligheidsregio’s. Alle partijen werken hier hard aan." 

De huidige gepubliceerde lijst van evenementen loopt tot eind april maar daar staat NAC vooralsnog niet tussen. De wedstrijden in de KKD zijn gepland op 30 april. NAC speelt dan geen wedstrijd en valt dus buiten de boot.

De laatste thuiswedstrijd van NAC is op 7 mei als de ontmoeting met MVV op het programma staat. Mattijs Manders laat op twitter weten dat de wedstrijden na 30 april niet meer in de pilot fase zitten maar dan onder de tijdelijk wet testbewijzen Covid-19 vallen. 

Bron:
B-Side Rats, Rijksoverheid
Vorig bericht
Loshi houdt conditie op peil bij NAC O-21 11 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #64 28 reacties
Terug naar overzicht
29 Reacties
70    
Moppernac

Dit is gewoon competitie vervalsing KNVB!!!

Of je laat alle clubs 1 wedstrijd thuis spelen met publiek of je laat niemand 1 thuis wedstrijd spelen met publiek .

50    
Youssef

De club met het grootste stadion geen wedstrijd toedelen?!
Klinkt heel logisch

-42    
Kipiani

Kom er maar in John, Pierrie, Olifant, oud spelers en andere kliekjes Ratten met hun belangen, complexen, frustraties en vriendjes. Het liefst via via.
Dit wordt ooit meer iets. Bergen schuld, geen fatsoenlijke mensen met niveau die nog bij en voor ons willen werken en voetballen.
Steijn is straks gewoon trainer bij Groningen of Heracles.
Lang leve het BREDASE NAC DNA.
Misselijkmakend, dom en onbeschoft. Kansloos perspectief als we weer opnieuw moeten beginnen.
Dit is Breda 2021 !!!!!!

9    
NAC4Ever

Ik denk dat onze spelers al blij zijn als ze niet meer in een leeg stadion spelen. Ook wanneer er alleen supporters van de tegenstander zijn.

7    
The Cosmic Gate

Komen de "spelers" weer goed weg !

-63    
f4ratje

je snapt natuurlijk wel dat ALS wij in het stadion zitten, mevrouw de rooij helemaal van zn apprepo is als tie ons hoort, dan kan tie al helemaal niks meer

1    
Arie

Steek dat testbewijs lekker waar de zon niet schijnt KNVB.

-8    
Scheppioni

Het is natuurlijk totaal scheef mochten er dadelijk wel clubs met publiek spelen ook al zijn het tests en andere clubs niet, dit is niet te verkopen ! Nu denk ik wel dat het dit apatisch NAC zelfs niks zal doen onder steijn want het is werkelijk de grootste delen van de wedstrijd een armtierig zooitje !! En voetballen we een keer een prima helft dan hebben we zo'n trainer voor de groep die het belangrijker vindt dat de onomstreden vriendjes moeten voetballen !! Dit is mijn nac ook niet !

5    
Eekhoorn

Is dat een soort periodetitel waar je naast grijpt?

-17    
YLLWBLCK

Maar als we wél met publiek hadden gemogen in een test, was het terecht en logisch.
KNVB kiest logischerwijs voor wedstrijden met een entertainmentfactor. Eerlijk is eerlijk... wij doen daar al ff niet aan mee. Ook niet onder Vreven en andere recente trainers dus daar ligt het ook niet aan.

7    
Bou

Alles gaat mis dit seizoen dus dit kan er ook nog wel bij

-5    
Ed

Schande: NAC betaald voor espn, gun ze dit dan ook. Rijtje wedstrijden gezien wat wel toeschouwers mag toelaten. Willekeur. KNVB schaam je kapot !

7    
Corleone

Maar goed dat dat niet is toegewezen aan nac
Je wil toch niet als supporter zulke wedstrijden zien als afgelopen keren
Wat een bagger voetbal zeg baba

-2    
Lamington

"Alle partijen werken hier hard aan".

Nou, bedankt voor jullie toooomeloze inzet allemaal.

23    
Pirke12

Wat een heerlijke reacties weer. Leg je nu eens neer bij besluitvorming. Dit seizoen is wsl weggegooid. Uithuilen en opnieuw beginnen.

Ben blij dat weer eens wat meer kan. Volgend jaar kunnen we weer.

10    
Avro

Gelukkig

-7    
Chingblauw

Ach weer 'n storm in een glas water. Ben in de eerste beperkte toegang bij verschillende wedstrijden aanwezig kunnen zijn en er vielen me toen 2 dingen op; ten eerste is dat ondanks 'n hoop bombarie hier de wedstrijden zelden uitverkocht waren en ten tweede viel dat geroep/gezang en reageren vanuit het publiek ook wel mee. Meeste commentaar ging nog over het rookverbod.

1    
Tjet

Laten we maar stoppen met welke reactie dan ook!! Ik ben murf na al die jaren van gezeik, beste bedoelingen, zwak gelul, machtsspelletjes etcetera. We moeten maar onder ogen zien dat we steeds verder afzakken en dat wij echt de club niet meer zijn die wij allemaal willen of denken te zijn. Ook de andere clubs, spelers van andere clubs, trainers zien ons alleen nog maar als die mooie club van weleer!!! Jammer maar het is niet anders.

5    
Rade

Almere en NEC hebben recent thuis gespeeld met publiek en verloren..

Maar wel balen, moet ik nog langer wachten om Maria te zien spelen...

2    
Wolfmanjack

Met Manders mislukt alles dus dit ook.

5    
Tuffie

Een week geleden stonden we er nog goed voor nu helaas niet meer maar laten we aub geen boeman zoeken.Spelers trainer en bestuur willen ook het allerbeste voor Nac,luk het dit seizoen niet dan volgend seizoen maar met publiek Ik hang vrijdag gewoon weer het vlaggetje buiten

7    
Ons NAC

De overheid zag natuurlijk de wedstrijd gister en wilde NAC supporters dit niet aandoen.

9    
Dozer

@CHINGBLAUW: Geen idee bij welke wedstrijden jij dan geweest bent want elke NAC wedstrijd met beperkte toegang was uitverkocht en de sfeer was voor het aantal mensen die er waren ook niet heel erg verkeerd.

-2    
Roda

@Youssef

Hoezo? Roda-jong AZ is dan toch wel gewoon met publiek?

0    
fvf6

Waar maken jullie jezelf nu druk om , zo'n storm zal het met niet lopen om naar het stadion te gaan zolang het spel van ons NAC zo matig (slecht) is .Het is dat de mensen die een seizoenkaart hebben aangeschaft geen geld terug krijgen anders zouden er veel geen nieuwe aanschaffen voor het komend seizoen als er niet iets drastisch veranderd bij ons NAC . Het is al jaren pappen en nat houden en nog steeds geloven dat het beter wordt , maar dat houdt een keer op .

0    
Tinus Plotseling

Komen de spelers goed mee weg 😇

0    
ctk

Gelukkig, moet er niet aan denken dat ik die miskleunen nog daadwerkelijk moet aanmoedigen ook!

3    
Ouwe Spionkop

Als ik eerst zo'n wattenstaaf ik mn neus krijg en na 5 dagen nog een keer moet testen kijk ik wel gewoon met een bier vanaf de bank thuis.

Laad alle berichten na dit bericht in