Wij gaan niet opzij

NAC - Heerenveen eerste wedstrijd met publiek in Rat Verlegh

Praatpapegaai

NAC gaat de oefenwedstrijd tegen Heerenveen op 1 augustus gebruiken als pilot met een gevuld stadion. Het stadion zal gevuld worden met club van 1912 leden, uitkaart+ houders en sponsoren.

Dat meldt NAC vandaag in het artikel over de voorbereiding. Voor deze groepen zal er een kaartverkoop zijn. Zo kan NAC testen hoe een wedstrijd met publiek in Coronatijden gespeeld kan worden. De wedstrijd tegen Heerenveen gaat ook volledig uitgezonden worden op Fox Sports. De wedstrijd begint om 15:00.

Bron:
B-Side Rats, NAC.nl
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #27 10 reacties
Volgend bericht
Volledige oefencampagne NAC bekend 13 reacties
47 Reacties
181   32  
HenkTank4823

Tuig modus aan:

Waarom janken al die gouden seizoenkaarthouders zo.
Een gouden seizoenkaart heb je genomen om onvoorwaardelijk achter je club te staan, en afstand te doen van eventuele vergoedingen.
DUS NIET OM ONVOORWAARDELIJK TE ZEUREN!

24   12  
Moppernac

Top.
De beste supporters van Nederland mogen het spits afbijten om met supporters te spelen.
En dat is uiteraard NAC BREDA

11   78  
NAC76

Sinds wanneer zijn oefen wedstrijden gebaseerd op seizoenkaarthouders, is toch altijd vrije verkoop...?

Jammer dat dan niet alle seizoenkaarthouders erin kunnen helaas.

30   139  
D'n opletter

Je zult een gouden seizoenskaart gekocht hebben, word je weer genaaid door je eigen club...

149   11  
Frietjemet

Ja zo kunnen we met zn alle blijven zeiken. Ik heb ook een gouden seizoenskaart, maar heb liever dat ze bij dit soort wedstrijden testen hoe ze het gaan dan, zodat ik tijdens de competitie zonder al te veel gedoe lekker naar NAC kan.

13   7  
Geel/Zwart

Ik lees onder de laatste artikelen vaak vraag wanneer de nieuwe spelers komen. Logischerwijs kan dat nog wel even duren.

Steijn gaat natuurlijk eerst met trainen en in oefenwedstrijden kijken wat hij allemaal in zijn huidige selectie heeft, en waar nog hiaten zijn. Hij zal niet binnen een paar dagen aan kunnen geven waar meer kwaliteit nodig is. Daarnaast loopt het verhaal van een nieuwe TM, maar dat hoeft geen problemen op te leveren, aangezien het technisch hart weer leven in is geblazen en de honneurs waarneemt.

Ik zou op zijn vroegst rekenen tegen het einde van de tweede transferwindow deze zomer. Jammer is dan dat eventuele nieuwe spelers geen voorbereiding mee draaien. Daarom verwacht ik sowieso niet veel grootse aankopen voor de seizoenstart. We zitten ook nog in de Corona crisis. Feit blijft dat we door de RvC en aandeelhouders wederom met een valse start beginnen aan het seizoen

88   18  
Da Pope

Op zich maakt het me geen zak uit of ik wel of niet bij deze oefenwedstrijd aanwezig mag zijn. Maar het stoort me wel dat NAC volledig willekeurige keuzes lijkt te maken. Waarom adverteer je bij de verkoop van gouden seizoenkaarten met 'voorrang als er weer publiek aanwezig mag zijn', maar tover je bij de eerste mogelijkheid opeens Uitkaart+ houders tevoorschijn?

Ik vind het wat te ver gaan om me 'genept' te voelen, maar dit soort dingen zijn wel doorlopende, kleine irritaties. Of het nou de bekerwedstrijd Feyenoord-NAC of deze wedstrijd is, NAC legt nooit goed uit waarom het bepaalde keuzes maakt. In veel gevallen zal het allemaal best logisch zijn en zal ik er echt begrip voor hebben, maar neem dan even de moeite om me mee te nemen in je gedachtegang. Door dit zonder toelichting op een website te knallen, creëer je als NAC zijnde zelf ruis. Als communicatieafdeling bij NAC hoor je dat te voorkomen. Dat de club daar telkens zo laks in is, stoort me nog wel het meest.

24   5  
YLLWBLCK

Zin in!
Tegen Heerenveen wel jammer dat we blauwe stoeltjes hebben. Zo snel mogelijk de YellowBlack uitvoeringen!

0   16  
Tante Annie

Hoppa, toenstraks een mailtje dat ik een uitkaart+ heb gekregen. Maakte toch niet uit, want heb ook een gouden seizoenskaart. Wel jammer dat ik in polen zit tijdens deze pot

19   9  
YLLWBLCK

@tante annie
Doe eens gek en geef je kaartje eens aan iemand uit je omgeving die het niet kan betalen. Dan zit jij ook lekkerder in Polen.

4   4  
Da Huge

@ Da Pope. ik kijk nu al uit naar vanavond. hopelijk gaat het niet van de interviewtijd van Verschueren af :D

52   14  
Sanseveria

Ik heb zelf een gouden 1912 kaart en begrijp dat NAC nu op een beperkte groep wil testen. Maar ik begin me inmiddels wel een beetje te schamen voor de manier waarop NAC ons groepje voor meent te moeten trekken op anderen.

We hadden al korting op seizoenkaarten, korting in de shop, voorrang op kaartverkoop bij uit-en thuiswedstrijden, eigen ingangen en gratis feesten. Zonder enig risico, want onze kaarten zijn gewoon overdraagbaar en daar is (uit eigen ervaring) heel veel animo voor. Daar kwam onlangs nog bij dat we komend seizoen (zelfs zonder Goud!) voorrang krijgen op toegang tov anderen. En nu ook nog een oefenwedstrijd waar je de overige supporters voor uitsluit?

Ik vind het volledig terecht dat Uitkaart+ houders beloond worden voor hun trouwe bezoek aan uitwedstrijden. Sponsors ook. Maar dit was nou juist een wedstrijd waarbij je beter de reguliere seizoenkaarthouders de kans had kunnen geven nog iets te kunnen zien. De kans is namelijk groot dat ze dat de rest van het seizoen niet kunnen. Terwijl we dat voorrecht als 1912 leden juist wel hebben...

Wij hebben als vriendengroep (met allemaal 1912) dan ook besloten om onze kaarten voor deze wedstrijd aan NAC vrienden te geven die een reguliere seizoenkaart hebben.

29   20  
Grote kerk

De Gouden seizoenkaart: Een garantie dat jij als eerste naar binnen kan als er weer eens een wedstrijd met publiek wordt gespeeld.

Eerste beste wedstrijd. Alleen 1912 en uitkaart + houders.

Je kan hier van vinden wat je wilt. Niet erg, begrijpelijk etc. maar feit is gewoon dat de gouden seizoenkaarthouders hier door NAC zijn voorgelogen en genaaid. Daar valt geen speld tussen te krijgen.

23   7  
Barry

Als ik die reacties zo lees moet NAC volgend jaar maar weer meer 1912 seizoenkaarten gaan verkopen. Blijkbaar stelt het niks voor dat je je voor 10 jaar commit aan de club en wil iedereen dat wel doen. Mooi toch, dan zijn we straks voor de komende 10 jaar uitverkocht!

8   19  
Schrikbarend

wat een gelul allemaal hier zeg zullen we niet eerst een promotie waardige selectie samenstellen voor die oefenwedstrijden om te oefenen noemen ze dat nee hoor we gaan verder met wat we vorig jaar al hadden en nu nog steeds nog geen 1 aankoop elke voorbereiding hetzelfde bij NAC

8   7  
Arie

Niet dat ik deze wedstrijd uberhaupt tegen betaling zou bezoeken, maar de onduidelijkheid over wie nou waar, wanneer en met wie voorrang heeft groeit met de dag. Valt me nog mee dat de vrijwilligers, samen met de sponsoren, hier geen voorrang krijgen net als bij de halve finale Beker.

8   9  
Ivo

Off-topic:

Verwacht NAC op deze transfer deadline day nog nieuwe transfers? Ik ben benieuwd.

13   12  
Dirk

heb een 1912/gouden seizoenskaart, maar met al die maatregelen zien ze me niet in het stadion. Er wordt bepaald hoelaat je mag komen, wanneer je weg mag gaan, waar je moet gaan zitten en bij wie, wanneer je wa te drinken mag gaan halen. Niet juichen, enz enz. Gauw opbokken met die onzin.

Hou het liever zelf in de hand !!

4   24  
Mmm

Wel.kut heb een seizoenskaart.van meer.dan 300.euro!!

13   7  
Matc

Wat er ook geregeld wordt, wat er ook gebeurt, wat er ook niet gebeurt....het is volgens een hoop mensen nooit goed. Er is altijd wel wat te klagen, iedereen weet het beter, maar zelf wat organiseren of met goede oplossingen komen, ho maar!
Wordt er een beetje moe van.
Mensen, we leven even in een andere wereld en daar zullen we hoe je het ook wendt of keert mee moeten doen, of je nou wilt of niet, dus hou op met zoeken en iedereen de schouders eronder! Er komt een tijd dat we weer een klasse hoger spelen met een uitverkocht huis, maar nu even niet!

11   11  
Ouwe Spionkop

Gewoon Gouden Seizoenkaart en 1912 en uit kaarthouders toelaten. Dan heb je in vakantietijd max 5000 man. Dat moet makkelijk kunnen.
Als je ziet dat in de stad zaterdagavond kroegen vol zitten en er groepen van 15 man bij elkaar zitten aan tafels dan moet het voetbal uitgerekend het heilige boontje zijn. Geen mens die zich buiten nog aan afstand houdt.

12   7  
Der wawa

Nou prima gedachtengang van Nac, we testen een klein groepje (want teveel gouden SCC om dit te testen) en kiezen bewust een groep die het hele seizoen niks gaat krijgen. Prima keuze, niet zeiken.

Ik heb bewust voor een gewone seizoenskaart gekozen omdat er voor mij maar 1 manier is om naar nac te gaan. Dat is lekker naast elkaar, slap ouwehoeren, bier drinken en kut roepen. Ja dat zal vast een heel seizoen niet kunnen, so be it.

5   9  
Sanseveria

@ Der Wawa

Uhm, nee. NAC kiest juist de groep die dit seizoen alles gaat krijgen: 1912. Ik maak daar zelf ook deel van uit, maar vind dat NAC juist daarom nu de groep de kans moet geven die dit seizoen waarschijnlijk niks gaat krijgen: de reguliere seizoenkaarthouders.

4   0  
Ouwe spionkop

Zoals hierboven ook werd vermeld vanavond sluit de transfermarkt (voorlopig) in Nederland. Weet iemand wanneer de transfermarkt in Nederland weer opengaat?

5   13  
NAC76

Ik begrijp al die negatieve duimpjes op mijn maar ook andere reacties niet, sorry...

Als we het over 11.000 trouwe seizoenkaarthouders kunnen pronken is het wel “ONS” en als we een semi kritisch geluid laten horen is wij tegen de club van 1912 / gouden seizoenkaarthouder / uit supporter etc...

Wat een onzin zeg, geef een duim omlaag aan de communicatie afdeling van NAC en niet aan een “normale” seizoenkaarthouder en mede NAC supporter.

We worden als supporters tegen elkaar opgezet met dit warrig beleid.


181   32  
HenkTank4823

Tuig modus aan:

Waarom janken al die gouden seizoenkaarthouders zo.
Een gouden seizoenkaart heb je genomen om onvoorwaardelijk achter je club te staan, en afstand te doen van eventuele vergoedingen.
DUS NIET OM ONVOORWAARDELIJK TE ZEUREN!

21   4  
HenkTank4823

Tuig modus uit:
Fijne avond mannen.

7   0  
Pirke12

Mannen

Een oefen wedstrijd loopt normaal ook niet storm. Of het moet midden in de polder zijn

Laat ze hier mee experimenteren . Een kleinere groep, en klaar voor de competitie

Succes heren die t in goede banen moeten leiden

6   1  
geelzwartwit

@dapope
Zoals eerder geopperd.
Hoe makkelijk wil NAC het hebben?
Knal iedere week een update kwartiertje op YouTube en waar nodig een tussentijds een extra nieuwsbericht en je hebt je achterban zo voorzien van info.

Smartphone op eens tarief. Dasspeld microfoon. Communicatie medewerker die info geeft en klaar. NAC zou zelfs de samenwerking met bsiderats kunnen zoeken om via deze site een oproep te doen welke items behandeld moeten worden.
Het is allemaal simpel te realiseren tegenwoordig en bovenal wel zo handig en netjes naar je achterban.

Hoe moeilijk kan het zijn je supporters goed te informeren?

Welkom bij NAC update. Op de vraag wanneer er versterkingen komen kunnen wij u melden dat Steijn en het technisch hart profielen aan het opstellen zijn. In de tweede transferwindow medio augustus zullrn eventuele nieuwe spelers aangetrokken worden. Mocht daar iets in veranderen dan hoort u dat in onze wekelijkse update.

16   15  
Thomas

Onbegrijpelijk dat gejank van die gouden seizoenkaart houders. Denken met hun geste van een Paar tientjes ineens overal
Voorrang op te krijgen. Prima keus 1912 eerst.

9   2  
Semsi

Vorige week postte ik een bericht over de schimmige Vloet en Verschueren constructies afgesloten door Smulders. Het dikke contract dat Vermeer toen had werd tegengesproken door enkele mensen. Een prestatiecontract is toch geen 60.000,- bruto?
Luister de podcast op De Stem eens. Smulders deelde ook dikke contracten uit aan o.a. Rosheuvel.

Smulders was/is een ramp voor NAC!!

4   4  
Sjaak

Wat leve we toch een kklaagwereld.Ik weet niet hoe het bij andere clubs is maar vind het juist mooi dat Nac iig de moeite neemt om supporters toelaat

3   3  
Schrikbarend

geelzwartwit wanneer start 2de transferwindow precies?28 augustus begint competitie al zo gaan wij geen partij zijn voor cambuur en de graafschap zonder aankopen en ook nog eens niet mee kunnen doen in voorbereiding lijkt me wel belangrijk met je nieuwe elftal oefenen tegen Heerenveen rkc sparta dordrecht

3   1  
Nacman

Geen podcast vandaag

4   0  
geelzwartwit

@schrikbarend



Bron voetbalprimeur


Als het aan de UEFA ligt, blijft de zomerse transfermarkt open tot 5 oktober. Die aanbeveling is donderdag gedaan aan alle nationale bonden in Europa. Het betekent dat er waarschijnlijk nog Nederlandse spelers getransfereerd kunnen worden na de start van de Eredivisie.

De transferperiode in Nederland wordt deze zomer opgedeeld in twee delen, zo werd vorige week bepaald. De eerste periode dat spelers vast kunnen worden gelegd door een nieuwe club loopt van 1 juli tot 21 juli. Als het transferloket inderdaad op 5 oktober sluit, begint de tweede periode van negen weken op 3 augustus.

Normaal sluit de markt op 31 augustus, maar omdat de competities in landen als Duitsland, Engeland, Spanje en Italië nog doorlopen, is die datum opgeschoven. De regels van de FIFA schrijven voor dat de transfermarkt maximaal twaalf weken open mag blijven.

Pas op 6 oktober moeten de clubs hun spelers inschrijven voor het nieuwe Europese seizoen. De UEFA wil daarom de transfermarkt sluiten op 5 oktober. Het uitvoerend comité van de UEFA gaat aan de landelijke bonden vragen die deadline aan te houden. Bonden blijven vrij om zich daar niet aan te houden

7   1  
Breda F2

Ik vind het jammer dat ik niet kan ivm de regelgeving maar ben blij dat er nog supporters mogen komen. Zet m op boys en laat zien zien waarom wij zo van die club houden!

10   7  
geelzwartwit

@schrikbarend

NAC zit nu al op een selectie van 26 spelers. De meeste spelers speelden onder Ruud Brood en behaalden met slecht voetbal een periodetitel.
Dezelfde selectie begon herkenbaarder onder Weijs te spelen maar zonder veel punten.
Onder Hyballa werd er nog herkenbaarder gespeeld en pakte een positiewisseling van Verschueren goed uit en was het voetbal nog steeds niet altijd top maar er werden weer punten gepakt.

We hebben nu dezelfde selectie. Een nieuwe technische staf die wellicht raad weet met Van Hooydonk, Dogan, Stokkers en Kali. En de opwaartse lijn in voetballen vermogen na Weijs, Hyballa door kan trekken.

Ik zou erop rekenen dat het grootste gedeelte van de selectie in takt blijft en we enkel basisspelers Verschueren, Vd Hecke, Olij en Allouchi kwijtraken.

Voor Verschueren zochten ze onder Hyballa al naar een vervanger dus zijn ze al even mee bezig.

Vd Hecke is ook al langer bekend en zullen ze intern al voorbereid zij op een vertrek. Dat wordt binnen de selectie opgelost of men heeft er even de tijd voor om vervangers te benoemen.

Olij is een prima keeper maar met 1 van onze overige drie keepers meot het ook kunnen. Karol is nu onderhand ook al wel wat jaartjes talent af en zou er moeten kunnen staan.

Allouchi is in zijn type spel wel te vervangen door spelers die straks clubloos zijn. Ik verwacht juist op die positie een nieuwe speler naar wens van Steijn. Haye zal belangrijk zijn voor Steijn en vanaf links op het middenveld zal Steijn wellicht het gevaar naar voren willen laten komen. Mooie positie voor een nieuwe speler.

Leigh heeft een woning in Rotterdam gekocht en ik heb al lange tijd niets meer vernomen dat hij nog heimwee heeft en ook weg wil. Het is wat ongewis mbt Leigh.

Ik verwacht dat Steijn wel raad weet met Van Hooijdonk omdat hij Kramer bij Ado Den Haag ook aan de praat kreeg. Stokkers zou het kind van de rekening kunnen worden en door een buitenkansje als extra aanwinst vervangen kunnen worden.

Voor zover mijn inschatting.
Volgens mij allemaal niet al teveel om over te panieken.

10   3  
Belgische Naccer

Ik panikeer wel. Na het vertrek van Verschueren hebben we namelijk nog 1 fatsoenlijke middenvelder en dat is Haye. De rest is brandhout.

Verder mis je voorin spelers die er 30 maken per seizoen. Dogan en Hooijdonck zouden het in potentie moeten kunnen, maar hebben er weinig van gebakken vorig seizoen, maar dat kwam ook omdat je geen buitenspelers had, die voorzetten gaven.

Je zult 2 middenvelders moeten halen of Monsalve naar het middenveld moeten brengen, zoals dat de laatste wedstrijden onder Hyballa goed uitpakte, alleen had je toen Verschueren nog, die heel veel vuile meters maakte. Dat ben je kwijt nu. Kali gaat dat gat ook niet opvullen ben ik bang.

Verder zul je 2 buitenspelers moeten halen die in tegenstelling tot een Allouchi, WEL een keer de achterlijn halen en een voorzet geven. LEIGH is zo'n buitenspeler dus als je die erbij krijgt, zou perfect zijn. Maar dan mis je nog een rechtsbuiten en eigenlijk ook een sterke spits, voor als Dogan en Hooijdonck het weer niet waarmaken dit seizoen.

Maar het blijft angstvallig stil met de aanwinsten. Misschien/Wellicht heeft dit met het gebrek aan geld te maken en het dichten van de afkoopsom-gaten in de begroting en is het wachten op de 2 miljoen van Van Hecke voordat er weer wat kan. Maar het is zoals ieder jaar weer niet mogelijk om goed ingespeeld aan een seizoen te beginnen. Erg jammer, maar blijkbaar zullen we het hiermee moeten doen.

Ik hoop dat bovenstaande aanwinsten er komen. Zo niet dan ga je niet promoveren, dat is ook duidelijk.

HUP NAC!

1   1  
Lamington

Haha

Stond erbij dat het competitie én oefenwedstrijden betrof?

3   0  
Hugo

Hugodver. Stel he. Je hebt de hoofdprijs, een afbeultraining van Hyballa, gewonnen met de gouden scc-loterij. Gaat niet hè. Alles binnen deze club gaat nooit goed overdacht. Men doet maar wat. Communicatief is het werkelijk bedroevend. Is ook niet gek, er is namelijk niemand voor.

Ik hoop dat dit oefenpotje, live op Fox ook, in de communicatie naar de achterban wel goed wordt aangepakt. Ik ben het met Pope eens.

4   3  
geelzwartwit

@belgische naccer

Je hoeft niet te pannieken want als je jezelf terugleest dan schrijf je vooral tegenstrijdigheden. Hooijdonk en Dogan moeten het kunnen dertig goals maar er moeten spitsen bij voor als het ze weer niet lukt enz.

Ik denk dat er vooral wat vertrouwen bij je bij moet. En dan vooral op dat punt van stilte. Dat het stil is vanuit NAC zie ik als dat ze druk bezig zijn en niet halsoverkop zomaar spelers halen. Steijn brengt de boel goed in kaart. Geeft zijn wensen aan en dat zal hij ook op basis van de oefenwedstrijden doen en de best mogelijke (sportief en financieel haalbaar) selectie zal aan de aftrap van de competitie beginnen.

En als het allemaal niet goed komt dan kunnen we als supporters het beste supporteren en geen onrust zaaien omdat we zo weinig vernemen.

9   4  
ome cor

Wel kut, ik heb niks met Heerenveen.
Mag je een keertje naar binnen, spelen ze niet eens tegen Jong Utrecht of Helmond Sport.

Man man wat een gezeik allemaal.
De regeltjes zijn nu eenmaal eventjes anders dan anders.
Niet om jou te pesten, niet om mij te pesten.
Het is kut, ja maar daar hebben meer mensen last van over de hele wereld. Niet alleen de NAC-supporters.

Ik las dat de ontwikkeling van het Corona vaccin de goede kant uit gaat, dus laten we hopen dat het er snel is....kunnen we weer het stadion tot de nok toe vullen.

3   0  
SjorsNAC

Fijn dat er eindelijk een potje met publiek gespeeld kan gaan worden. Anyway ik zou het risico niet willen nemen met de hudige spitsen, er moet iemand bij met een bewezen trackrecord in de kkd, ze nemen de tijd en dat is niet meer dan terecht, vind het zelf ook vervelend zit elke dag te f5’en hier in de hoop op nieuwe aanwinsten.

4   2  
Sanseveria

Zo te zien heeft Henktank of iemand anders de onbeperkte duimpjes knop gevonden. Van nul naar 142 duimpjes omhoog in een paar minuten is best knap ?

4   1  
Bommel

@sjorsnac, bewezen trackrecords in de KKD? Muhren en Seuntjens bedoel je? Er zijn een aantal teams die meedoen bovenin de KKD. Jong Ajax, (maar die doen alleen mee voor de schaal en medailles), De Graafschap, GAE, Volendam, Cambuur, NEC. Roda (let maar op) en wellicht outsider Almere City. Een spits die er minimaal 25 innaait kan dan het verschil maken, zie de Graafschap en Cambuur. Die hebben wij niet in huis. We hebben spitsen die eens in de 3/4 wedstrijden scoren. Stokkers' beste seizoen was in de KKD met Fortuna. 13 goals in 38 duels. Karig! Er zijn ook spitsen waarbij één seizoen alles klopt. Het systeem, de aangevers, de vorm. Dat is het geval bij Dogan. Scoorde 21 keer in 36 duels. Geen monsterscore, maar prima bij Top Oss. In zijn overige 96 wedstrijden in het betaalde voetbal bij Sparta, Oss en Nac scoorde hij 'maar liefst' 8 keer!! Dat is één uit 12! Wat overblijft is Sidney. Zijn pa scoorde op ongeveer dezelfde leeftijd net als Sydney na 34 wedstrijden in de KKD (zijn pa bij RBC) ook 6 keer. Pierre kwam zijn 2e seizoen bij RBC pas echt op gang met 27 goals in 37 wedstrijden. Ik gun Sydney en ons eenzelfde ontwikkeling, echter zie ik bij Sydney niet het talent dat bij zijn pa destijds overduidelijk zichtbaar was.

Ik wil absoluut niet weten wat deze drie samen aan salaris opstrijken, maar ik durf het best aan te stellen dat Dogan en Stokkers tot de top 10 betaalde KKD horen. Samen scoorde de 3 'goalgetters' bij elkaar 15 goals in 29 wedstrijden. (stonden niet alle 3 basis, maar dat heeft dus ook een reden)

Is het dan echt zo slecht gesteld met onze aanvallers? Het is nog slechter dan u denkt beste zilver-goud-platinum-1912-uitkaart+ of voor mijn part een omgebouwde panseksuele teletekstsupporter met een gele plasser en zwarte kut! (doe eens niet zo verongelijkt over een toegang tot een oefenpot). Van al onze 19 tegenstanders in de KKD. Voor de goede orde is dat dus inclusief Dordrecht, Roda, Jong Utrecht, MVV en Top, zijn er 18 clubs die een speler (of meer) in huis hebben die meer doelpunten maakte dan onze semi-aanvaller topscorer Arno Verschueren. 30 spelers in de Keuken Kampioen Divisie die meer scoorden dan onze topscorer, ik wrijf het er nog maar even in. Met de hoogste begroting.

NAC heeft financieel niet de luxe om een 4e spits aan het arsenaal toe te voegen. Dan moeten er één of twee vertrekken. Sydney kan nog groeien. Met Stokkers en Dogan gaanwe de oorlog niet winnen. Wanneer we die twee kunnen lozen of verhuren, komt er ruimte vrij. Waar haal je een spits met ervaring en bewezen trackrecord? Vlakbij, in Tilburg. Zij hebben de topscorer van Bayern 2 in huis gehaald die moet concureren met die Griek Pavlidis. Kind van de rekening? Paul Gladon. Nog een jaar onder contract. Die kun je huren met optie tot koop. In de 2 jaar KKD scoorde hij 1 uit 2. Als pinchhitter bij Groningen sterk! Brengt veel ervaring mee. Hij is beter en 3 jaar jonger dan Seuntjens. Zo ééntje die net tekort komt voor basis Ere maar goud waard is in de KKD, net als Muhren. Haal je voor een ton huursom met optie, minimaal 20 doelpunten in huis. Sydney als pinchhitter/ back-up en klaar.



2   1  
nb.vos

volgens mij is het ook zo dat de supporters met van 1912 en uitkaart+bij nac bekend zijn. De seizoenskaarten goud en regulier etc. zijn nog niet verstuurd. Daarom voor nu ook lastig om aan te tonen welke relatienummer je hebt in combinatie met welke seizoenskaart.

Ik heb goud maar ik zit 10x liever straks bij een competitie wedstrijd dan dat ik een oefenwedstrijd mag gaan zien. Ik hoop dat het goed gaat straks. Vrees alleen voor tweede golf / of brandhaarden waardoor het straks nog veel langer gaat duren.

1   0  
Grote kerk

@ ome cor

Jij maakt van 9/11 nog iets positief iets man man, bizar.

Niet te hopen dat jij een functie hebt waarin je beslissingen moet maken voor een ander. Dan condoleer ik dat bedrijf bij deze.

0   0  
Bier en gieten

@henktank4823

Wat hebben de uitkaarthouders hier mee te maken?
Dan is het toch niet gek dat wij klagen

Laad alle berichten na dit bericht in