Wij gaan niet opzij

NAC jeugd doet het goed in de beker

Eddy W

Waar het vlaggenschip van NAC er al een viertal wedstrijden op heeft zitten, mochten verschillende jeugdelftallen dit weekend voor het eerst echt aan de bak. Onder 13, onder 15, onder 17 en onder 19 lieten afgelopen zaterdag hun kunsten zien op verschillende sportparken. De competities zijn nog niet begonnen, maar net zoals amateurverenigingen speelt de NAC jeugd eerst een aantal bekerwedstrijden.

Op sportpark Heksenwiel mocht NAC onder 13 voor de beker aantreden tegen de leeftijdsgenootjes van SC Cambuur. De friezen kwamen nog fris uit de bus, want na 18 minuten stond het 0-1. Echter was de lange rit toch iets te veel van het goede. Door doelpunten van onder andere Kazak, Sarfo en Van Mierlo won NAC onder 13 met 5-1 van SC Cambuur.

Voor NAC onder 15 stond deze week een wedstrijd tegen AFC op het programma. De Amsterdammers keken door een doelpunt van Jaydino Jacobus in de 32e minuut tegen een achterstand aan en omdat beide ploegen niet meer wisten te scoren won NAC onder 15 met 0-1.

Ook NAC onder 17 mocht naar Amsterdam. Uit tegen Ajax onder 16 had de ploeg van drie gele kaarten en een doelpunt van Dion Jochems nodig om te winnen.

NAC onder 19 speelde thuis op sportpark Heksenwiel tegen de leeftijdsgenootjes van VVV. Waar de Limburgers in eerste instantie beter waren won NAC overtuigend met 6-2, het complete verslag van de wedstrijd is hier te lezen.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Fotoalbum: Volendam-NAC 5 reacties
2 Reacties
11   0  
Atleet

Goed bezig onze jeugd!!

Chappeau voor onze staf bij de jeugd,
Ga zo door

11   0  
Atleet

Goed bezig onze jeugd!!

Chappeau voor onze staf bij de jeugd,
Ga zo door

5   0  
Ollie bier halen

Complimenten, tijd voor een nieuwe generatie cupfighters. Hopelijk trekt NAC1 deze lijn door en winnen we van Emmen en daarna nog een paar pottjes!

Laad alle berichten na dit bericht in