Wij gaan niet opzij

NAC O-21 boekt knappe overwinning in Friesland

Thiestemberg

Weer een mooi resultaat voor de O-21 op bezoek bij SC Heerenveen. De ploeg van Molenaar won met 0-1 en staat daarmee aan kop van de sterke eerste divisie. Met zes punten uit twee wedstrijden zijn de talenten tot nu toe foutloos.

De enige goal van het duel werd gemaakt door Dion Jochems in de 75ste minuut. Volgende week tegen FC Twente/Heracles academy mag de ploeg proberen de ongeslagen status te behouden, die ploeg staat tot nu toe op de zesde plek met nul punten uit twee wedstrijden. 

NAC O-18 leverde een puike prestatie door uit te winnen van Volendam uit werd het daar 0-4. Na een wedstrijd staat de O-18 nu aan kop in de competitie. De O-16 herpakte zich na een verliespartij in de eerste speelronde, die ploeg won met 3-1 van Alphense Boys, volgende week staat het lastige duel met PSV op het programma.

 

Andere uitslagen:

Vitesse - NAC O-15, 3-1
NAC O-14 - MVV, 3-1
FC Eindhoven - NAC O-13, 7-1

Bron:
B-side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #87 10 reacties
Volgend bericht
Man of the match: Jong Ajax - NAC (6-3) 44 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
40    
scheppioni

Tenminste nog een goed bericht op deze beroerde dag ......
Vrijdag puur revancheren heren NAC spelers !

-12    
jvt

Als je de kwaliteit niet hebt kun je geen revanche nemen. Met 34 potjes erop klappen kom je er niet en dat kun je ook niet opbrengen.

We hebben een amateur trainert, assistent trainer die voor de eerste keer assistent is, TD die geen TD is, jeugdopleiding die niets levert, veel te veel lieve, tengere, beleefde en nette eeuwige talenten die maar geen stappen maken en we hebben voor het aantrekken van nieuwe spelers geen voordelen en dus komen we uit op uitgerangeerde, gebleseerde en net niet voetballers, vaak aangeboden door makelaars want slim scouten, daar hebben we al helemaal niet van gehoord.

Een half leeg stadion, wanbeheer, tig ontslagen en afkoopsommen, geen duidelijke visie. Oja NAC nationaal op de kaart zeten voor genereren van nationale sponsors en een nieuw stadion met meer lege plekken. Dat leidt ineens wel nieuwe sponsors? De 'commercieel' manager met netwerk in beachvolleybal in Den Haag eo wordt uitgekotst en neemt het hazepad. De AD houdt nu zijn mond en is nooit zelf aan de slag geweest met sponsorwerving. We werden gewaarschuwd, begin niet aan die luchtfietser, en ja hoor onze interim reed maar weer eens tegen flinke betaling wat nieuwe wanpresteerders binnen. Lokhoff, de man die ie zelf aangesteld had kreeg geen rugdekking en moest zelfs ten koste van het spelersbudget, voor de evaluatie amper een paar dagen na de laatste wedstrijd met de AD vliegen naar meneer op Ibiza. Pendelende managers, hotelovernachtingen, een buitenspeler kopen, ja kopen voor een KKD club? De misgelopen opleidingsvergoeding, minachting van sponsors. Wat een puinhoop. Ja lekker gemakkelijk roepen dat er 30! overname kandidaten zijn. Hou een ander maar voor de gek, dit is alleen om de prijs op te drijven.

-3    
Pik

Gaat tie jvt ?

Wat heb jij een slecht leven!!!

14    
Sietze

Ik denk dat jvt best een goed leven heeft. Heeft toch een goede, realistische, kijk op de gang van zaken.

1    
RNAC

Waarom worden de uitslagen van onder 12 en onder 11 niet vermeldt?

-15    
Johnny1912

Waarom geen verontschuldiging van Azzagari en co na de wanprestatie? Of wordt er gedaan of gister maar normaal was?

22    
Soulfinger

Wat dachten jullie nu, dat we met twee vingers in de neus kampioen gingen worden? We zijn het er allemaal over eens dat er gebouwd moet worden aan een nieuw elftal (en organisatie). Dachten jullie dan ook dat we dan ondertussen elke wedstrijd gaan winnen? Dat gaat echt wel een aantal jaar duren, geduld is een schone zaak. Het is maar goed dat de meesten van jullie begin jaren 80 niet op de tribunes stonden, als je denk van de huidige wedstrijden een hartverzakking te krijgen, dan had je met de wedstrijden van toen wel tussen de 6 planken gelegen.

2    
Francis Bacon

Deze vraag komt ieder jaar terug: weet iemand hoe dit geregeld is? Heeft NAC zich kandidaat gesteld om in te stromen in de voetbalpiramide?

10    
Wanny

@ Johnny1912

ik heb liever dat ze er vrijdag op klappen. Dat zegt meer dan 1.000 woorden.

-9    
Johnny1912

Wanny

Ik ook! Had dat ook liever gisteren na het zoveelste puntenverlies van afgelopen vrijdag. Maar daar was gisteren ook niks van terug te zien.

Neem aan dat mevrouw Azzagari nergens meer een kans krijgt om erop te klappen. Kansen verspeeld, gewogen en te licht bevonden, maar wel zon schandalig interview in de kant durven geven terwijl je al weken niet presteert.

Nee, doe mij dan maar een speler van de onder 23 erin. NAC zelf noemt dit op hun socials parels, dus dat moet al beter zijn.

19    
Francis Bacon

Treurig hoe hier nu weer het azzagari bashen is begonnen.

Na de wedstrijd tegen ADO kreeg spreço nog heel veel duimpjes omhoog voor zijn opmerkingen dat azzagari heel goed had gespeeld. (Heb de wedstrijd zelf gemist.)

Gisteren was het slecht. Daar hoeven we niet lang over te praten. Echt heel slecht.

Maar om nou meteen te roeptoeteren dat een jonge speler er nooit iets van heeft gekund, dat gaat me een beetje ver. Kunnen we daar ajb mee stoppen? Het maakt ons de azijnzeikers waarvan we altijd roepen zo'n hekel aan te hebben.

-1    
Johnny1912

Bacon

Tegen Ado haalde hij een klein 6je. De rest van de wedstrijden een dikke vette onvoldoende met veelvuldig balverlies, 0 gewonnen duels, constant de man laten lopen, balverlies bij tegengoals.

En die duimpjes van Spreco zeggen me niks. In de euforie na die overwinning had een reactie met Tilburg top stad zelfs 100duimpjes gekregen.

-5    
Arie

So hey, interessant.

4    
Martinus

Ik verwacht zeker niet dat ze alles winnen.

Ik verwacht echter wel een hoger niveau dan gisteren. Een totale afgang.

Maar soms heb je zo'n dreun nodig om het vuur weer aan te wakkeren. Daar hoop ik op.

-6    
Pik

Wat ben ik blij dat de meeste hier geen baan in de voetballerij hebben!!

Zegt genoeg waarom niet, stelletje kozen

1    
Cool hand

Als JVT zo geïnspireerd raakt door een overwinning van o-21, hoe zal hij reageren als het eerste een keer wint?

0    
Nelis

Laat ik nou denken dat NAC <21 maandag tegen Jong Ajax speelde :(:(

Laad alle berichten na dit bericht in