Wij gaan niet opzij

NAC O19 versterkt zich met Sem Custers

Eddy W

De 18-jarige doelman Sem Custers maakt komende zomer de overstap naar NAC. Custers' contract bij VVV loopt medio 2018 af waardoor de keeper transfervrij kan vertrekken bij de Venlonaren.

De talentvolle doelman Sem Custers verdedigt komend seizoen een ander Geel-Zwart, namelijk dat van NAC. Custers sloot zich op jonge leeftijd al aan bij VVV Venlo. Daar tekende hij op 16-jarige leeftijd al zijn eerste profcontract. De club sprak vertrouwen uit in het grote keeperstalent. Dit seizoen mocht de jonge Custers al meermaals mee met de ploeg van Maurice Steijn. Tot een officieel debuut in de hoofdmacht van VVV kwam het niet. Met de komst van Custers versterkt NAC O19 zich al vroeg met oog op komend seizoen. De ploeg van trainer Willem Weijs promoveerde zaterdag naar de Eredivisie, waardoor de ploeg weer op het hoogste niveau van Nederland uit komt. Karol Niemczycki, die dit jaar het doel van O19 verdedigde, maakt vanaf komend seizoen geen deel meer uit van de junioren. De Poolse goalie zal daarom naar alle waarschijnlijkheid zijn wedstrijden gaan spelen in het beloftenelftal, mits hij niet verhuurd wordt. Niemczycki tekende in 2017 een contract van vijf jaar, waardoor hij nog vast ligt tot medio 2022.

 

Bron:
 B-Side Rats, VVV-Venlo
Terug naar overzicht
31 Reacties
1   0  
Geelzwart

Sem Custers was op jonge leeftijd een keeperstalent..Kreeg daarom al op 16 jarige leeftijd een contract. Heeft zich echter totaal niet door ontwikkeld zowel op keeper gebied als lichamelijk. Kan gebeuren natuurlijk. Vandaar dat VVV zijn contract niet heeft verlengt. Is daarom transfervrij dus kost NAC niets en kan men een gokje nemen

0   0  
Schrikbarend

Klasse hoor Tim!maar zit meer te wachte op aankopen van nac 1 maar smullie ligt met ze vette dikke pens cocktails te drinke op ibiza in plaats van paal van psv als eerste linksback te hale we hebbe er namelijk geen 1!

0   0  
Zak Hooi

Jouw reactie is schrikbarend inderdaad en verre van een NAC-supporter! Schaam je diep!

0   0  
Breda-mike

Ach zak hooi ik kijk er niet eens meer van op. Dit is tegenwoordig het niveau op deze site.

0   0  
Jf

Goed dat er ook gekeken wordt naar O-19, zeker nu dat ze eredivisie spelen.

0   0  
Scheids

In deze transfer zie je louter dat er effectief wordt doorgeselecteerd , waaruit je ook af kunt leiden dat Karol Niemczyski komend seizoen doorschuift naar de A-selectie. Ook hierin mag je Tim Gillisen alle credits geven.

0   0  
Scheids

Iets heel anders, op dit forum mag je reageren op artikelen die vaak inhoud hebben. Helaas is de trend dat je er enkele tussen hebt zitten die maar ál te graag willen scoren met duimpjes naar ????????
Mijn advies: niet op reageren en vooral geen duimpjes geven.
Het gaat uiteindelijk om een gedegen reactie op een artikel, waar je het wel of niet eens mag zijn en niets anders!

0   0  
tripomatic

@Schrikbarend:

Waarvan akte! (Y)

On-topic:

Tim is goed bezig, nice catch. Welkom in Breda Sem!

0   0  
Tegel

Wie kan er meer over deze jongen vertellen?

0   0  
Nac bredaa

Ik hoop dat niemczyki verhuurd gaat worden. De beloften spelen niet veel en een jaar op de bank is niet goed voor je ontwikkeling. Potentie en talent heeft die jongen zeker

0   0  
BREDA1965

ik ga er vanuit dat karol in NAC 1 komt te staan

0   0  
van Flieger

Valencia Airport, 19 gr.

Het interesseert toch geen hond wie er bij de O19 komt of gaat, het gaat om het eerste. Daar waar de concurrentie niet stilzit is het bij ons NAC weer het bekende drama van wachten en omhoogkijken.

0   0  
Nac bredaa

@van flieger jou reactie interesseert geen hond

0   0  
RaraNAC

Al dat gezeur elk jaar op het bestuur wat met vakantie is...
Sinds Smulders er is blijft het altijd verdacht stil rondom transfers. En daar ben ik erg blij mee!

0   0  
Ki Utsuri

Flieger, heeft groot gelijk, het is inmiddels al 28 mei en de selectie is nog steeds niet rond. De competitie begint al op 10 augustus dus de tijd begint te dringen. Daarnaast moeten die Brazilianen of Argentijnen nu vastgelegd worden, na het WK betaal je 'penning 16'.

Bijzonder (sneu) dat iemand zo kan blijven volharden in zijn standpunten.

0   0  
Zagge

Hij kreeg een contract want vvv had vertrouwen in het taltent. Contract werd niet verlengd en keeper is nu transfervrij.. vraag me wel af waarom vvv of hijzelf niet vetlengde

0   0  
Nac bredaa

@ki utsuri vorig jaar waren we vandaag klaar met het seizoen. De competitie begon 2 dagen later. Dus het is een kwestie van tijd voor we de eerste aanwinsten hebben

0   0  
Baron

"De doelman uit Swolgen was een van de weinige spelers die al op 16-jarige leeftijd een profcontract (twee seizoenen plus een optie voor nog één seizoen) tekende bij de Venlonaren. Hij werd bestempeld als een van de grootste talenten van de jeugdopleiding van de Venlonaren. Twee jaar geleden stond de doelman in belangstelling van veel clubs waaronder PSV. Daarnaast was hij een vaste waarde bij Oranje onder 16. Zijn contract loopt af en uit de tweet van de jeugd van VVV kunnen we opmerken dat zijn contract niet wordt verlengd en ook wordt zijn optie niet gelicht. Hij zal vertrekken naar NAC Breda. Zoals gezegd dit is door beide clubs niet gecommuniceerd en ook niet bevestigd maar op te maken uit de tweet van de VVV jeugdopleiding."
http://www.venlonaren.net/jeugdspelers-vertrekken-vvv-venlo/

Laten we hopen dat hij de weg naar boven in een frisse omgeving weer in kan zetten. Succes Sem!

0   0  
Ki Utsuri

@Nac bredaa : mijn reactie was cynisch richting Flieger ;)

0   0  
De Parel

Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die gaan zeiken dat er een artikel wordt geplaatst over onder 19. Het staat verdomme in de titel, klik er dan niet op als het je geen bal interesseert! Is beter voor mijn bloeddruk als je dan gewoon weg blijft.

0   0  
Judge M.

Dit is dan dus de opvolger van Tijn Troost neem ik aan die dan zelfs als een paar stapjes verder is. Uitstekende keuze als ik het zo lees.

Hup Sem! Hup NAC!

0   0  
Jamack

De reactie van Flieger (08:15) toont precies aan waarom hij en zijn consorten het bij NAC in het verleden terecht niet voor het zeggen hebben gekregen en in de toekomst niet voor het zeggen zouden moeten krijgen. Buiten het eerste elftal interesseert het hen niet. Waar ons dat in het verleden heeft gebracht, weten wij maar al te goed. Laat ons ook in de toekomst verschoont blijven van deze lieden in het algemeen en van Flieger in het bijzonder.

0   0  
NAC4Ever

@Strontvlieg
Waarom lees je dit dan?

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Ik ken Sem Custers niet, maar ik neem aan dat het een goede versterking is.

NAC wordt steeds professioneler, op alle niveaus.

Sem: veel succes bij deze fantastische club

0   0  
Mike Zonneveld

Sem Custers, prima doelman! Verdiend een kans

0   0  
Chris W.M.

@Schrikbarend

Wat ben ik blij dat die Paal niet komt. Is gewoon een aanvallende middenvelder die vorig seizoen bij gebrek aan beter noodgedwongen 5 wedstrijden linksback heeft gespeeld. Die gaat nu dus naar Zwolle om te leren als linksback te spelen, daar heb je dus he-le-maal niets aan.

On topic;

Ben toch benieuwd wat de reden is geweest dat zijn contract niet verlengt wordt. Wellicht op zijn initiatief, wellicht omdat men hem niet goed genoeg vond. We zullen het zien!

0   0  
Braze

Waarom heeft VVV niet geprobeerd dit toptalent vast te houden? Was er ook belangstelling van topclubs voor deze topper, die halen toch ook ventjes van 14,15 jaar weg bij kleinere clubs.
Ik hoop dat er geen "vlekje "aan dit talent zit.

0   0  
Breda-Loyal

Denk dat onze Willem Weijs ook een gesprek met deze jonge man heeft gevoerd

Waarschijnlijk dat dat de doorslaggevende rol is want ik kijk soms FC Afkicken als Willem komt analyseren en die man heeft echt een kijk op het spelletje. Mogen wij blij mee zijn dat die overgekomen is uit amsterdam , want deze man is in zijn woorden en tactisch enorm sterk.

Succes Sem ! Welkom bij de parel van het zuiden en succes met je ontwikkeling

0   0  
Kinderkaartje

Hans Deelen:

Noem eens 10 aanwinsten die onze concurrenten inmiddels hebben binnen gehengeld, dan?

Ik weet dat jij als uber narcist toch niet reageert, maar de vraag is louter om jouw fact-free statement maar weer eens onderuit te halen.

0   0  
Dun Dieee

Het lokale weerbericht wordt nu wel vermeld. Dat dan weer wel.

0   0  
BredaParel

Karol als eerste doelman en deze jongen voor stand in over een paar jaar of als Karol verkocht wordt

1   0  
Geelzwart

Sem Custers was op jonge leeftijd een keeperstalent..Kreeg daarom al op 16 jarige leeftijd een contract. Heeft zich echter totaal niet door ontwikkeld zowel op keeper gebied als lichamelijk. Kan gebeuren natuurlijk. Vandaar dat VVV zijn contract niet heeft verlengt. Is daarom transfervrij dus kost NAC niets en kan men een gokje nemen

Laad alle berichten na dit bericht in