Wij gaan niet opzij

NAC ontvangt boete van €5.000,- na ongeregeldheden ADO Den Haag - NAC

Thiestemberg

NAC heeft een boete ontvangen van €5.000 voor de wanordelijkheden in het uitvak voor en tijdens ADO Den Haag - NAC. Daarbij wordt NAC ook geacht om de gedane schade aan het Cars Jeans Stadion te vergoeden. NAC onderzoekt de mogelijkheid om deze schulden op de daders te verhalen.

De boete is gegeven voor meerdere ongeregeldheden. Zo gooide NAC-supporters voor de wedstrijd vuurwerk op het veld waardoor de aftrap uitgesteld werd. Tijdens het duel werd en speler van ADO bekogeld met ‘vloeistof’ daarnaast werden er vernielingen aan het stadion toegericht.

NAC heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB al geaccepteerd. Verder roept het de supporters op om in het vervolg de club op een positieve manier te blijven steunen. Bij meer ongeregeldheden blijven de boetes immers exponentieel oplopen.

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
46 Reacties
139   13  
Ouwe Spionkop

Wat is de boete die ado heeft gehad nav de wedstrijd in Breda? En dat schandalige gedrag in de finale tegen Excelsior?

95   20  
Dutchbird

Geef Malone een gereedschapskist mee en stuur hem naar dat stadion voor de reparatie. Dan krijgen we tenminste nog een beetje waarde voor ons geld.

34   64  
Judge M.

"Ja MaAR sEm sTeIjn DeEd StOm nAaR oNs! MaNdErS mOeT bEtALuH!?!?!l


Zo, dat scheelt alvast weer een stuk of 20 voorspelbare reacties....

23   37  
Marco van bavel

Met boetes uitdelen zijn ze snel zat. Ze kunnen beter is wat sneller zijn met echt werk. Die controle over die overname , echt belachelijk dat, dat meer als een maand moet duren 😡😡😡

34   1  
Nr. 12

Was dit het leuke nieuwtje dat vanmiddag zou komen?

62   44  
Het spook

Titel moet zijn:

NAC ontvangt boete na wanordelijkheden Front!

139   13  
Ouwe Spionkop

Wat is de boete die ado heeft gehad nav de wedstrijd in Breda? En dat schandalige gedrag in de finale tegen Excelsior?

41   55  
D’n directeur

@het spook

Haha met de sfeeractie van hen tijdens excelsior thuis afgelopen seizoen stond je zeker keihard te schreeuwen en het aan te moedigen?

Die gasten van fr0nt doen alles voor de club en steken er iedere minuut vrije tijd in die ze hebben. Dat niet iedereen dit doet/kan/wil is ook geen schande en absoluut niet nodig, maar schuif de schuld aub niet alleen maar in hun schoenen nu en straks weer juichen als ze een prachtige sfeeractie hebben.

74   12  
Het spook

Directeur

Dus als ik nu een oude dame help met oversteken heb ik een vrij brief om vervolgens een bushokje te slopen????

Het gaat hier om ernstige misdragingen die bij Ado uit enkel van Front kwamen. Alle opsommingen op NAC.nl kwamen van Front. Bsiderats haalt tactisch de ergste redenen van de boete eruit en plaatst deze niet in hen bericht. Zoals de teksten van de ziekte die ze zongen en zijn aangebracht op meerdere plekken met verf. Ook zij zijn de enige die de stoeltjes sloopten en gooiden. Staat allemaal op beeld.

Zou hen sieren deze boete terug te betalen aan NAC!

22   5  
Yup

Hoeveel boete zou ADO krijgen voor de misdragingen van hun "supporters" in ons stadion?

Verder ben ik het ook wel eens met Het Spook hierboven.

17   1  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

De misdragingen van de ‘supporters’ van ASO Den Haag worden nog verder onderzocht, die zullen verder door het stof gaan verwacht ik.

23   7  
Tip

Niet naar andere wijzen. 5000 Euro lijkt mij een schappelijke afhandeling.
Ben benieuwd met welke schadeclaim vanwege de vernielingen ADO komt. Kan heel wat meer worden vrees ik.

25   41  
Brammetje

Wat een gezever over die jongens van front allemaal zeg. Volgens mij hebben die jongens hun excuses al gemaakt. Prima, en door. We zijn allemaal wel eens jong en een tikkie stom geweest. Ik denk niet dat die ziekte ooit nog gebruikt zal worden, fouten zijn er om van te leren toch. Of zijn we allemaal roomser dan de paus hier?

11   0  
Tante Annie

Het spook

Ik ben het met het grootste gedeelte eens wat je zegt, maar graag wil ik een kleine toevoeging doen.

Supporters die bij front horen waren niet de enige die stoelen sloopten. Ik stond achter een paar gasten (waarvan 1 al zo dronken dat hij letterlijk de trap opgeholpen moest worden). Deze gasten (dit was niet beneden-links in het uitvak zoals front dat wel was) waren stoelen aan het slopen en gooiden deze naar de rechter zijden waar zelfs op een haar na het hoofd van een stewart werd gemist, enkel omdat een andere Stewart hem redde. Ik heb ze er zelf op aangesproken, anderen hebben dit gedaan, maar het drong niet tot ze door. Ik heb dit niet gefilmd gezien ik een (karige kut) voetbalwedstrijd aan het kijken was.

6   28  
Pirke12

Meteen verhalen op de daders. Ik neem aan dat ze er al mee bezig zijn, adhv video beelden.
Helaas wordt er weinig van mede gedeeld (zal ook met avg te maken hebben)

Doe ook mee met de nacpraat poule, nu 1 dag onderweg en hebben zich al meer dan 20 mensen aangemeld. 7.50 inleg met 2.50 naar Nac gaat de singel in.

https://links.voetbalpoules.nl/XZGUqmW8aDuW8hu18

30   16  
fxnb

Het vernielen van de toiletruimte en graffiti spuiten met het K-woord mag nooit gebeuren

maar pyro's zo nu en dan horen erbij! Prachtige beelden levert dat wereldwijd op! Als je dat al niet vind kunnen moet je niet op een Bside of G gaan staan en snappen dat bepaalde uitwedstrijden bepaalde sfeer met zich meebrengen.

Dus mocht je komend seizoen naar willemII-NAC willen gaan om rustig in het uitvak een muntthee te drinken en de wedstrijd te kijken, dan zou ik dat afraden.

14   19  
jvt

En dat kan er ook nog wel bij. We hebben al geen cent te makken voor de selectie want alles gaat op aan directie, mt en een fonds voor de faciliteiten jeugddoorstroming voor over een paar goede spelers over een paar jaar. Waar blijven de echte versterkingen?

Mensen gaan hier jaar na jaar in de polonaise bij iedere "aanwinst" die de selectie "versterkt". En kijk eens waar we nu staan? Ambitie nacompetitie KKD, is t/m plaats 9 of zo.

Met MC werd er gelachen om 5k en zou de selectie wel meteen opgepompd worden voor de broodnodige promotie. Niet on target in de winterstop, dan komen er een paar echte versterkingen bij uit de premier leage. Een heerlijk voetbalseizoen stond op ons te wachten. De kleur shirtjes bleef hetzelfde en Nederlandse spelers wilden dan wel graag komen om gezien te worden en kansen ook elders binnen het consortium te krijgen.

17   39  
MickJ

Boete doorsturen naar Dhr. Steijn J R.
De aanjager van het geheel .
Of .
Heer Manders die uitdagend in het uitvak
zat met Senior Steijn
Wordt misselijk van die lui .

5   0  
Mo

En bij ons is het iedere wedstrijd prijs,dan haag moet dan nog een tonnetje betalen denk ppppfffffff

14   5  
Theoden King

Ik denk dat we een boetepotje moeten meebegroten. De aso's uit den haag komen we ook dit seizoen weer twee keer tegen.

12   1  
Die ne gast

5000 euro vind ik nog schappelijk. Willem II mag geen publiek meenemen naar de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven vanwege vergelijkbare wanordelijkheden tijdens een uitwedstrijd.

11   15  
Bredaaaaa

Een aantal jongens hebben zich verontschuldigd en er is intern goed over gepraat. De wedstrijden tegen ado waren afgelopen seizoen zeer beladen.

7   3  
Livingthedream

@ jvt

Nac = Breda 💛🖤💛🖤

12   0  
Ouwe Spionkop

Maar even, Marijnissen kan alleen vandaag nog gratis gehaald worden. Morgen is zijn clausule vervallen dat hij transfervrij naar NAC kan overstappen.

11   4  
Jf

@Bredaaaa

Leuk hoor die verontschuldiging gewoon betalen voor de schade en een stadionverbod en door.

5   1  
NAC4Ever

Ik hoop dat ADO ook gestraft word voor hun gedrag in Breda en tijdens de finale in Den Haag.
Maar dat wij gestraft worden vind ik in deze ook niet meer dan normaal.

4   0  
Den Hoge

Accepteren doorgaan.

4   1  
NAC4EVER

@JVT
30 June 2022, 15:47
'dan komen er een paar echte versterkingen bij uit de premier leage'.

Geloof je het zelf?

2   1  
Mika

Niet iedereen hier heeft goede bronnen blijkt maar weer.. dacht dat iemand zie vanmiddag goed nieuws en een nieuw shirt? Is toch logisch dat dat vandaag niet is maar morgen…

6   2  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

@jvt Jaa klopt, hoorde dat ene Erling Braut Haaland een half jaartje ervaring kwam opdoen, oh en KDB zou heel het seizoen komen om te zorgen dat het suuuuuuperbelangrijke City consortium ofwel NAC weer naar de eredivisie en uiteindelijk Champions League zou gaan spelen. NAC zou dan in de finale tegen Man City komen en dan zou NAC hem expres verliezen. Win/win!

5   17  
Pmds

Volgens mij was @Spook er weer eens niet bij, bij ADO uit ;).

Als je thuis blijft kan je beter je mond houden over wie wat wel of niet gedaan zou hebben.

18   12  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Die reacties hierboven… echt om te huilen. Ga je club steunen en zeur niet dat niet een ieder zo braaf is als jij! We moeten het als NAC-supporters toch met elkaar doen. Braaf en stout loopt door elkaar heen en dat is al decennialang zo. Stop met dat gezeik op elkaar, of ga anders lekker fietstas steunen. Daar passen nog wel wat extra deugers in het stadion.

Hup NAC!

22   32  
Didier

Voor alle jankerds die Fr0nt of gasten van vak G veroordelen. Ga lekker naar Baronie volgend jaar! NAC is een volksclub en dat gepaard met een rauw randje en mooie sfeeracties.

5   1  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Tijs Velthuis naar NAC, 1 jaar huur met optie tot koop.

8   34  
jvt

Er zijn er nog steeds die er niks van (willen) begrijpen. NAC = Breda is niet interessant , supporters en spelers komen van all places. NAC = Voetbal veel interessanter.

Met MC had je voetbal, netwerk, ervaring én geld binnengeharkt. Nu krijgen we slechts iemand met bouwplannen en beperkt geld die dan ook met de pet laat rondgaan. Een zoveelste 2 of 3 jarenplan. Elk jaar een speler verkopen en meer van dat soort oneliners.

Als je alleen voor het bier en een beetje inzet komt ben je natuurlijk snel tevreden.

8   1  
Ouwe Spionkop

Volgens Telegraaf centrale verdediger (1.90 meter) Tijs Velthuis van Jong AZ naar NAC op huurbasis met optie tot koop.
NAC troeft hiermee andere KKD clubs af. Velthuis maakte zijn debut voor AZ1 in het Europa League duel tegen Real Sociedad. Ook behoorde hij meermaals tot de wedstrijdselectie van de hoofdmacht.

10   2  
Livingthedream

Jvt

NAC = Breda🖤💛🖤💛

10   3  
Breda-mike

@jvt

Houdt er aub over op joh.
Het word nac=breda of je het nou leuk vind of niet.
Klagen heeft geen nut meer en zorgt alleen maar voor onrust.

13   6  
ome cor

Bedankt hè, klojo's

6   6  
Betweter

En dat hoerige kut ADO ? Komen die overal mee weg ? Middelvingers, vuurwerk, wanordelijkheden thuis tegen Excelsior. Wat een hoerige kutclub. Maar goed …… alles in Den Haag is kut tegenwoordig.

8   1  
Sanseveria

Aangezien de daders de naam van hun groepering prima leesbaar op de wand gespoten hebben naast het imbeciele 'kk dh' zal het niet lastig zijn de schade te verhalen. Een echte supporter laat z'n cluppie niet opdraaien voor schade waarvan je weet wie het aangericht hebben.

4   7  
Arie

De gegoede burgerij struikelt alweer over elkaar heen om hun afschuw uit te spreken. Benieuwd hoe jullie het voetbal 30 jaar geleden hebben over/beleefd.

8   4  
ELH

Jezus lijkt wel een oude vandagen club hier met van die huilerds als spook. Vroeger....
😅

8   1  
fvf6

Als je een paar dagen eerder TERECHT geschrokken bent van het bericht van de ziekte van Seuntjes en met hem en zijn familie meeleeft en hem een hart onder de riem steekt om de strijd tegen deze nare ziekte te overwinnen . Wat ben je dan een leeghoofd om deze ziekte een paar dagen later te gebruiken om je frustratie te uiten . Of kan het je niks schelen dat mensen moeten strijden tegen deze ziekte ? Probeer eens na te denken voordat je iets roept of op muren kalkt , misschien zitten of staan er mensen naast je op de tribune die onder deze ziekte lijden of familieleden hebben met deze ziekte of erger die naaste hebben verloren aan deze ziekte .

3   1  
Ivo

Zet 19.000 mensen bij elkaar en er zitten altijd wel een paar rotte appels tussen die over de grens gaan. Al dan niet met te veel drank of drugs in hun mik.

Ik hoop dat we komend seizoen een charme offensief gaan zien waarbij we ons als NAC supporters weer op een positieve manier op de kaart zetten. Anti-Steijn, Anti-Manders, Anti-van Aalst, Anti-City, het signaal was nodig maar ik zie liever weer Pro-NAC, met gave spandoeken en mooie acties waar we trots op mogen zijn.

Wat van mij wel weg mag blijven is het woord Kanker. We zitten hier niet in Rotterdam. Schelden met ziektes is sowieso een zwaktebod en een gebrek aan creativiteit.

1   0  
Adfc

Ado heeft een boete van 7500 euro gekregen
Klaar en weer door hopen dat we er van geleerd hebben

1   0  
ssje

@adfc
Dat hoop ik ook. Hop naar een mooi en spannend seizoen

Laad alle berichten na dit bericht in