Wij gaan niet opzij

‘NAC presenteert Cagro deze week als nieuwste aanwinst’

Italo

Na ruim anderhalvemaand meegetraind te hebben, zal Welat Cagro deze week dan eindelijk officieel speler zijn van NAC. Volgens BN DeStem wordt de middenvelder vandaag of morgen officieel gepresenteerd.

Sinds eind september loopt Cagro al rond in Zundert. De middenvelder kwam destijds als testspeler bij de selectie van trainer Edwin de Graaf. Die zag op zijn beurt al vrij snel dat Cagro een aanwinst is voor zijn ploeg. Toch duurt het weken voordat de kogel door de kerk is.

Volgens BN DeStem is Welat Cagro, die afgelopen seizoen uitkwam voor SC Telstar, inmiddels medisch gekeurd. Als ook het papierwerk optijd in orde is, kan Cagro direct opgenomen worden in de wedstrijdselectie voor het duel met Jong FC Utrecht. Die wedstrijd staat voor aanstaande vrijdag op het programma.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
23 Reacties
122   2  
Ouwe Spionkop

Zullen voor deze ene keer eens gewoon wachten met een oordeel te hebben tot hij paar wedstrijden heeft gespeeld?

11   54  
Wanny

Nou, we zijn gered!

122   2  
Ouwe Spionkop

Zullen voor deze ene keer eens gewoon wachten met een oordeel te hebben tot hij paar wedstrijden heeft gespeeld?

71   3  
TpT

Als het een aanwinst is, is het uiteraard goed om hem erbij te hebben. Ik heb verder wel enkele vragen:

Yadran Blanco spreekt over een investeringsstop waardoor Banzuzi, Makkaoui geen contractaanbieding hebben gekregen en Thom Haye geen aanbieding voor een verlenging. In de tussentijd geven we wel deze gast een contract? Ik snap dit niet. Mijn prioriteit zou liggen bij Banzuzi, Mekkaoui en Haye met de spaarzame centen die we hebben.

50   3  
Breetjeda

Zouden we niet een prioriteit moeten hebben bij banzuzi en mekkaoui ipv een 10e middenvelder halen die de ontwikkeling van jongens als azzagari, v schuppen, agougil in de weg gaat zitten.

24   1  
Kopspion

Ben benieuwd of dit een versterking is, en het is idd vreemd dat er gezegd wordt Haye geen verbeterde aanbieding te kunnen doen en de jonge gasten geen contract kunnen geven
Hoe kun je dan wel een nieuwe speler contracteren?

17   3  
Nonkel Frans

Wie belt Ton Lokhoff?

32   1  
The Cosmic Gate

Allemaal leuk en aardig, maar is een spits niet belangrijker ?

12   1  
Wanny

@ Ouwe Spionkop

We kunnen inderdaad nog helemaal geen oordeel vellen over die jongen. Hij krijgt een eerlijke kans.

Ik vraag me alleen af of we met deze middenvelder ineens het lek boven hebben. Het is allemaal gerommel in de marge en zo gaan we geen promotie afdwingen. Wellicht kun je dan het geld beter steken in contracten voor wat jongere spelers. En dan wachten tot er meer middelen vrij komen na de overname.

13   2  
gjoewie

Een beetje rare gang van zaken met deze jongen. Normaal gesproken krijgt een jongen na 2 dagen te horen of ie in aanmerking voor een contract komt of dat ie afgetest is (Klaas Jan Huntelaar bijvoorbeeld). Nu mag ie maanden mee blijven trainen (kreeg hij daar geen vergoeding voor?) en dan wordt ie medisch gekeurd. Waarom werd dat in september niet gedaan? Zo'n gast zou maar een hartafwijking hebben... En tenslotte wordt hem een contract voorgelegd. Curieus.
Een jongen waar we geen van allen ooit van gehoord hebben. Okee, vorig seizoen zat hij bij Telstar, maar dan nog bleef hij onder de radar van de scouts van NAC, want anders hadden ze hem wel eerder opgepikt. En nu blijkt het ineens een versterking van de selectie. Tja, wie weet, is hij wel de nieuwe Cristiano Ronaldo.
Wat dan wel curieus is, is dat de huidige spelers hun contract niet kunnen verlengen en dat talentvolle jeugdspelers ook geen contract aangeboden krijgen. Geef de laatsten in elk geval een basiscontract en beloof ze dat het opgebroken wordt, zodra de overname in kannen en kr... (oh sorry) is.

7   0  
fvf6

succes Welat ik hoop dat je een aanwinst bent voor ons NAC , alhoewel ik vind dat ons middenveld al best aardig bezet was. Ik zou liever zien dat onze groeipareltjes een contract krijgen zodat we zeker weten dat ze niet voor een appel en een ei weggekocht worden door de grote b.v.o.'s

4   2  
DenN

Nu er (weer) spelers vastgelegd worden betekent dat dan ook dat er schot zit in de overname? Mede daardoor stonden dit soort zaken ‘on hold’

9   0  
Ivo

Cagro is een 1m89 lange verdedigende middenvelder. Dus bedoeld als stofzuiger die de verdediging ontlast, waardoor Haye meer aanvallend/opbouwend ingezet kan worden. Als hij speelt zal het denk ik ten koste gaan van Azzagari.

In principe mis je wel zo'n type speler, dus ik snap het wel. Al had ik aan de andere kant een Agougil ook wel meer speeltijd gegund, want die zou in zo'n rol kunnen groeien.

Het zal echt niet om een groot contract gaan.
Maar waarom duurde het zo lang en waarom nu pas? Ik heb echt geen idee.

16   1  
Braze

Het wachten is op het echt grote nieuws.
Wie wordt de nieuwe eigenaar van ons NAC?
Wat zijn zijn investeringsplannen voor de komende jaren?

Er moet snel duidelijkheid komen want nu is er alleen beleid in de marge.

2   1  
SjorsNAC

Kan me niet voorstellen dat ze Haye niet gaan verlengen, dat zou echt een grote faal zijn.
Kan ook zijn dat hij liever andere voorwaarde in zijn contract heeft zodat hij makkelijker kan vertrekken maar zie hem echt graag blijven.

Cagro zal in ieder geval uitgebreid getest zijn, in ieder geval geen DVD / gokje lijkt me met zo een lange testperiode.

3   2  
Kipiani

Niet heel logisch gezien alles wat er binnen en rond de club speelt.
Vreemd zelfs.
Een aangezien de zelf benoemde NAC watchers bij het krantje in Breda e.o. systematisch te lui zijn om zaken bij onze club echt uit te zoeken en de juiste bronnen te raadplegen komt men niet te weten welke zaakwaarnemers van spelers een voet tussen de deur hebben bij NAC en soms NAC ook botweg chanteren.
Loopt Castetelen nog steeds bij Manders de deur plat en bij de Graaf i.p.v. bij Steijn bijvoorbeeld ?

5   7  
Bredaaaa

Hulde voor het technisch hart. Edwin de Graaf heeft weer een topspeler kunnen halen. Cagro welkom bij de parel!!!

13   1  
Breda-mike

Zal ik het dan maar doen? Welkom bij NAC Welat

4   0  
Scheppioni

Helemaal waar kopspion !!! Zeer vreemd dit, ben benieuwd naar deze speler maar het blijft bij ons NAC zeer vreemde gewaarwordingen zo'n gevallen als prima jeugd niks te kunnen aanbieden en dan wel dit ......????🤔🤔

0   0  
supermax

Ze noemen hem in België ook wel "De Verlosser" :-)

1   0  
Moi

@ Sjorsnac,

Ik denk dat ze Haye best een verlenging willen aanbieden. Ik verwacht echter niet dat hij deze zomaar gaat ondertekenen.

0   0  
Spongebob

Waar staat dat over die investeringsstop ?

1   0  
Joop

Ik vindt het oke alleen als de 2a3jeugdpelers ook kunnen blijven anders lopen ze voor niks de deur uit en dat is hopelijk niet de bedoeling want er zal er maar een of twee als van hecke tussen zitten

0   0  
Nero

Mandddeeerssss ooouuuttttttt en dan word de hemel stralend blauw

Laad alle berichten na dit bericht in