Wij gaan niet opzij

NAC rondt komst Filipovic af

DeWeesJr

Andrija Filipovic draagt, zoals al eerder gemeld, komend seizoen het Geel en Zwart om de schouders. De komst van de aanvaller werd vanavond bekendgemaakt. Filipovic komt over van ND Gorica, waarmee hij afgelopen seizoen degradeerde.

De 22-jarige Filipovic werd afgelopen maandag medisch gekeurd. Die keuring leverde geen problemen op en dus maakten club en speler de afgelopen dagen de laatste formaliteiten in orde. Filipovic had in Slovenië nog een contract tot de zomer van 2020, maar het lijkt waarschijnlijk dat hij door de degradatie van Gorica nauwelijks iets kost. Filipovic tekent een contract voor twee seizoenen.

 

Bron:
B-Side Rats
22 Reacties
0   0  
DnArno

Weet niet wat ik van hem moet verwachten, maar laat me graag verrassen. Succes, Andrija bij ons NAC!

0   0  
TheBeek

Welkom! Veel succes!

0   0  
Nacfem

Welkom pipo??

0   0  
Marco van bavel

Welkom en veel succes

0   0  
Hedden 'um

Nieuw seizoen, nieuwe jongens, nieuwe kansen. Tijd om nogmaals als één man achter ons cluppie te scharen en te laten zien hoe het is om voor het echte NAC te spelen in plaats van die puinhoop van afgelopen jaar.
OT: welkom Filip!

0   0  
scheppioni

Degradeerde ?!? nou hopen dan maar, aub geen tweede rosheuvel ! Succes Filipovic !

0   0  
Henri

Benieuwd wat Brood met deze twee spitsen gaat doen. Wordt Filipovic een naar binnen trekkende linksbuiten in een 4-3-3 of wordt het een 4-4-2 systeem met Filipovic naast Stokkers in de spits?

0   0  
Ouwe Spionkop

Ik denk dat NAC met Stokkers en Filipovic gaat spelen. Trouwens wel een baasje deze kerel.10 gele kaarten vorig seizoen in Kroatië.

0   0  
Da Pope

Welkom, Pipo! Op papier ziet het er helemaal niet verkeerd uit met Stokkers en Filipovic voorin. Hopen dat het ook goed uitpakt.

0   0  
Dirk

Kroaat Filipovic en Serviër Ilic, gaat dat samen in een team ??

0   0  
Ed

Top

0   0  
Tony chocolonely

@bsr!

Prima. Eindelijk! Bravo mijn zegen en net als 80% van dit forum heb je!

Maar ga geen reacties verwijderen waarin openlijk aan een “desbetreffend” persoon word gevraagd dat de bijbel die hij presenteert als de waarheid en door NAC is afgeschoten te laten zien. Alleen dan recht van spreken! (Lees megascoop voor jullie)

Nogmaals ik waardeer dit geheel (bsr). Meer dan dat. Maar laten we t wel transparant houden. Ik scheld niet. Geen misleidend taalgebruik. Bedreig niemand. Maar wil wel eens zien van iemand waar zijn dagelijkse gebral vandaan komt

On topic: samen bouwen aan een mooi NAC!

0   0  
Sjef de gevulde koek

Zouden ze het dan toch gaan leren bij NAC om eerst een fatsoenlijke as neer te zetten en dan de selectie gaan aanvullen. Het lijkt er wel op. Hup NAC

0   0  
Dino Zoff

Kijk, geweldig nieuws, of althans, weer een jonge hond in de selectie die flink de beuk er in wilt gooien (althans, als ik het zo lees). Nog niets gezien qua spel, maar voordeel van de twijfel.

Wel 1 sidenote, ookal degradeerde ND Gorica, het blijft wel NAC, dus ga er van uit dat er of een verkoop% is afgedwongen of toch een hogere transfersom is betaald dan menigeen dacht (immers, wij zijn de club die spelers weg laat gaan naar de concurrent en dan alsnog een deel van het salaris blijft doorbetalen...).

0   0  
Scheids!

Verrassende namen allemaal , maar daarnaast geen enkele dragende naam gecontracteerd. Dit worden seizoenen van de lange adem of van de verrassing!
Ik hou wel van een verrassinkje, maar gokken zal ook tegelijk een dure misser kunnen zijn!

0   0  
NAC4Ever

Welkom! Was leuk om er een keer bij te mogen zijn.

0   0  
Diep Holland

Eindelijk voorbij de slangenkuil. Eindelijk een volle jonge honden bak leeggeschud in de ratten Arena. Das Fest kann anfangen Das Fest kann statt finden . Breda heeft weer zijn gefundenes fressen. Brood en spelen , Weiber und gesang. Succes Breda.

2021 gaat de eredivisie jullie uiteindelijk waanzinnig welkom heten door 19.000 dol dwaze chaotische golfslagen en vleugelslagen en veldslagen , zowel opzwepend verslagen door BsRats als door de BredaCrowd krankzinnig gedragen , NAC hun toekomst binnenloodsend.

0   0  
Spitfire

Diep Holland, ik weet niet wat jij rookt, maar mag ik ook een beetje?

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Eerste indruk beslist niet verkeerd,

Andrija, veel succes bij ons NAC!!

0   0  
7brats

Door deze aanwinsten nog meer zin in het nieuwe seizoen gekregen. Ook Olij maakt een goede eerste indruk dankzij jullie interview!

0   0  
Diep Holland

Spitfire !
Het is echt simpelweg NAC alleen . Maar ik ben poëet en fictieschrijver. Genetisch zo toegerust. Dus. Ja , it' s really so easy for me to be beyond any box.

0   0  
Rat uit Rijen

Ik hoop dat we dit seizoen 4 4 2 gaan spelen. Met Stokkers en Filipovic zou dat goed moeten lukken. Bovendien heb ik hier gelezen dat Filipovic bij zijn vorige club niet zo goed rendeerde als buitenspeler. We gaan t zien! Er gebeurt wel van alles bij onze mooie club nu. Krijg er gewoon kriebels van in mijn buik!

Laad alle berichten na dit bericht in