Wij gaan niet opzij

NAC start seizoenkaartcampagne: Samen volle bak achter NAC

Benn076

Na het 'Samen vechten voor meer' bericht van vorige week, waarin NAC de seizoenkaart campagne aankondigde, is vandaag de verkoop voor het seizoen 2024-2025 écht van start gegaan. Niet met een groots en meeslepende video, maar met dit keer een bescheiden filmpje en wat tekst op de inmiddels vertrouwde website nacseizoenkaart.nl. Een paar uur na de start van de verkoop staat de teller al op 579 verlengingen.

Seizoenkaarthouders hebben tot 28 mei 12:00 uur om hun plaats te verlengen tegen het KKD-tarief. Dit tarief is wel een stukje gestegen ten opzichte van vorig jaar. Op de B-Side en Vak G betaal je nu € 227,50 voor een seizoenkaart, supporters op de Eretribune betalen € 300,00 of net iets minder op de hoeken. 

Wanneer de mogelijkheid komt voor nieuwe seizoenkaarthouders om een kaart te bestellen is nog niet bekend. Evenals de verplaatsingsdagen, die worden nog gepland. 

Verlengen doe je hier. Of door de reservering in de NAC ticketshop te bevestigen. Leden van de Club van 1912, die dit jaar tevens hun laatste jaar in gaan, dienen enkel nog een betalingswijze te kiezen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Geen Liveblog: NAC - Roda JC 127 reacties
Volgend bericht
Karelse komt weg met officiële waarschuwing 201 reacties
40 Reacties
18   1  
Maarten

Vechten voor meer? Wat hebben wij afgelopen jaar bijna om gesmeekt?? Geen team, geen trainer, geen beleid , geen zin en vooral geen uitzicht op eredivisie. Wel uitzicht op incapabele oud NAC. Um zu kotsen.

7   2  
BP

Dacht dat de prijs1912 card 10 jaar vast stond, gaat ook naar 215 euro

18   1  
Maarten

Vechten voor meer? Wat hebben wij afgelopen jaar bijna om gesmeekt?? Geen team, geen trainer, geen beleid , geen zin en vooral geen uitzicht op eredivisie. Wel uitzicht op incapabele oud NAC. Um zu kotsen.

12   3  
EL Nino

Wat een schaamteloze organisatie is het ook geworden. Ook de manier van communiceren vooral.

Vanochtend denken ze shit, we moeten nog iets over de tokkie communiceren anders kunnen we natuurlijk niet de seizoenskaart actie laten starten. Krijg je zo een klein kut bericht voor de bühne om maar de seizoenskaart actie te kunnen starten.

Beginnen ze het bericht met de eerste doelstelling is gehaald. We zeiden toch dat we erbij zouden zijn. Schaamteloos gewoon, met de hakken over de sloot bij de nummer 19. En welke doelstelling is gehaald? We hebben het slechtste seizoen in 40 jaar !!! gedraaid? Hoe durf je dan zo schaamteloos te communiceren alsof er een doelstelling is gehaald.

Ten slotte de prijs is echt belachelijk voor wat ons het afgelopen jaar is voorgeschoteld. Juist nu zo een stevige prijscorrectie door durven voeren. Wat maken ze er een gigantische bende van.

Zoals in het vorige bericht aangegeven, ik identificeer me niet meer met wat hier allemaal gebeurd. Ik verleng na tientallen jaren dus voorlopig niet. Laat er eerst maar eens stevig ingegrepen worden komende weken. Dan kijken we weer verder.

9   1  
IBIO

Reply de email

met het verhaal dat je ontevreden bent over de huidige PvH kliek( TL,JK,JpvG,JG en CvN) en dat je pas verlengt als zij weg zijn.

Dat heb ik gedaan.

7   2  
Ric

De ellende is dat je bijna wel snel moet reageren omdat je anders je plekje kwijt bent. Maar wat zou ik het toch graag zien dat er een unanieme beweging komt om even op pauze te drukken. We worden genaaid over onze eigen rug.

5   5  
Thierry14

Bij een 2e divisie club betaal je ook minimaal €10 per wedstrijd voor aan t veld te staan.... dus piepen maar weer voor paar knaken meer bij een profclub,en dan ook nog verwachten dat ze iedereen kunnen halen.....wat zeiken we om t zeiken tegenwoordig, herken mijn club onderhand niet meer

8   0  
Vreven4President & Hyballafurfuhrer & Snuifbuisvandealp

NAC is als een giftige liefdesrelatie; je weet dat het niet goed zit, maar toch blijf je tientallen jaren doormodderen voordat je de knoop doorhakt.

9   1  
Tram

De prijsverhoging van de SCC zal me een zorg zijn. Ergerlijker zijn de prijzen in de horeca. 5,85 voor een flesje Sinas. Absurd. Alsof je op het Leidscheplein zit..
Ik verleng trouwens voorlopig toch niet. Ze snappen er echt helemaal niks van bij NAC.

9   0  
Babos!

Best raar dat ik voor een play offs wedstrijd totaal niet zenuwachtig ben. Voor het eerst in mijn NAC carrière.

9   0  
1 van de 2

aparte woordkeuze....vechten.......met Karelse voorop zeker......

4   1  
Die ne gast

@RIC
No worries. Er gaan genoeg mensen niet verlengen, dus er blijft altijd wel een leuke plek voor je beschikbaar.
En als je daar niet op wil vertrouwen: Verleng dan pas op 27 mei. Laat ze eerst maar eens twee weken naar een niet oplopende SCC-stand kijken.

2   5  
BotakBreda

@Die ne gast,
Ik moet allemaal nog maar zien, let maar op morgen staat die teller gewoon weer op 3000 en is de hosanna sfeer weer helemaal terug!

9   0  
Wanny

@ THIERRY14

De prijs maakt me niet zo veel uit. Als ze er 100 euro bovenop gooien en dan spectaculair voetbal gaan spelen, dan verleng ik direct.

Van afgelopen seizoen kan ik me maar 1 echt avondje herinneren. Groningen thuis. Dat is het probleem.

6   8  
NAC

Ik ga zo maar is verlengen, want in goede en slechte tijden ben ik tenminste supporter.

4   2  
Ric

@dienegast

Ik ga sowieso heel lang wachten inderdaad. Daar hoef je je geen zorgen over tde maken.

6   0  
Judge M.

Het zal het huidige NAC-bestuur aan hun ballen jeuken of ik mijn seizoenkaart wel of niet verleng. De B-Side verkoopt toch altijd wel uit, zeker nu de groepjes Tiktokkende en k-woord roepende tieners de weg al lang erheen gevonden.

Het is dit seizoen echt voor het eerst geweest dat zoveel vaste groepen om ons heen, inclusief 60-plussers, hun plekken door dat jong spul bezet zagen bij aankomst. En nog eerder er zijn met al anderhalf uur enkele reistijd heb ik er echt niet meer voor over...

4   1  
Fritske d'n Olifant

NAC komt ieder jaar met een ronkende campagne om iedereen maar weer te laten verlengen, maar ieder seizoen word je weer teleurgesteld. Twee jaar geleden werd de boel gered uit de klauwen van sjeik Mansour en zijn wereldwijde voetbalimperium. Ik ben daar nog steeds blij om. Ons werd voorgeschoteld dat alles anders zou worden. We zouden eindelijk een professioneel geleide club worden. De beste adviseurs werden ingevlogen. Het zou wel enkele transferwindows duren maar ons werd een voetbalmachine beloofd. Binnen 3 jaar terug naar de eredivisie. Maar waar staan we nu? Er is serieus geïnvesteerd, maar door een reeks aan foute beslissingen maken het slechtste seizoen door sinds de donkere jaren '80. De technische staf faalt op alle fronten maar wordt de hand boven het hoofd gehouden. Spelers die ooit goud waard waren functioneren niet. Andere lopen straks de tent uit bij gebrek aan perspectief. We staan landelijk voor lul nadat de teammanager de persvoorlichter tegen de vloer van het damestoilet van het Ossche kuipke gewerkt heeft.

En nu weer bedelen... Ik betaal een verhoging van 100 euro nog blind maar alleen als alle rotte appels uit de organisatie weg gewerkt zijn.

4   0  
Tram

100% eens met Wanny!

5   1  
D'n Klaagmuur

Het is €315 op de Ere, geen €300. Heb verlengd, want wil mijn plekje niet kwijt. Enige reden. Ze hebben me mooi in de tang zo.

1   0  
RiEn1971

Klik ik de gratis betaalmethode aan, echter heb ik die app niet. Kan niet terug naar vorige pagina, dus dan maar uitloggen. Opnieuw inloggen om IDeal te kiezen, staat mijn reservering, club1912, er niet meer bij. Kan dus niet meer verlengen en niet betalen. Iemand meer dit probleem? Is de laatste 10 jaar bij de club1912 nog nooit gelukt om (automatisch) te verlengen, zonder naar NAC te moeten bellen…

5   1  
Tram

Over drie weken liggen we 4000 SCC's achter op vorig seizoen. Toch knap gedaan van de heren beleidsmakers.

Kennelijk is het heel moeilijk om een normale trainer met normale assistenten aan te stellen die een op papier best aardige selectie (sterker dan vorig jaar hoor) een beetje vertrouwen geeft en een beetje gedurfd laat voetballen. W

3   1  
raraNAC

Ik ben erg NAC moe en snak naar de zomerstop.
Daar waar ik ineens toch weer ga denken dat alles mogelijk is om er vervolgens in augustus weer met vol enthousiasme te staan.

Vanavond waarschijnlijk laatste horde tegen wil en dank.

Gaan doe ik toch wel, en ook in augustus staat de teller op 12k+ SCC.

We weten het allemaal; we blijven komen omdat we op een één of andere manier toch denken dat het in één zomer weer goed komt. Het gaat weer kriebelen en je bent weer trots op elk NAC shirtje dat je op de camping ziet.

8   3  
Wil

Ik verleng niet! Gezien het feit dat de hersenloze blijven zitten, zal de PUINHOOP alleen nog maar groter worden, vrees ik!

3   1  
Pannelap

De communicatie is equivalent aan wat er op het veld gebeurd..... het is amateuristisch, zielloos en NAC onwaardig.

4   2  
RV

De jaarlijkse blabla begint weer. Dit jaar is er meer nodig. Er zijn er veel (die vroeger ook bloedfanatiek waren) die er mee stoppen. Geloof me, dat zijn echt geen nep supporters, maar gasten die er altijd waren. 41 jaar seizoenkaart, heel eerlijk... ook hier twijfel...

3   2  
DenTinus

Ben er uiteraard gewoon weer bij.
Dit seizoen heel rap vergeten en gaan borduren aan een vechtmachine met een goede kapitein aan het roer.
Maak ons en heel Breda weer trots.

2   1  
DunBas

“Samen vechten voor meer……” Die slogan moet vast Karelse hebben bedacht.

2   2  
Confuus

Het is simpelweg chantage en mensen onder druk zetten.
Het zou heel chique zijn als er eerst eens een plan op tafel komt en als ze eerst en vooral de Lokhoff clan buiten de poorten zetten.
Die Karelse soap en de afwikkeling daarvan maakt bij mij het vertrouwen er niet beter op.
Het is in een woord SCHANDALIG.
Volksverlakkerij pro forma.
En vanavond zit heel het zootje weer schaamteloos op de bank en zien we wéér Lucassen voor Koscelnik en wéér een wandelende Janosek.
We kunnen het gevolg al wel inschatten.

5   0  
Matc

Beste NAC diknekken,
Ik ben emotioneel een beetje in de war, dus als ik vanavond weer zo'n laf voetbal zie, dan heb je kans dat ik iemand (lees staf) een poffert op z'n neus geef. Maar dat vergeven jullie me toch wel?

7   0  
Breda vooruit

Ik ga niet verlengen omdat mijn gezondheid het helaas niet aan kan

2   0  
Tegel

Is er echt niemand binnen NAC, die een bus kan regelen ? John hou de eer aan je zelf en ga terug naar dosko... ow wacht daar zitten ze ook niet (meer) op je te wachten.

4   0  
ausputzer

Ik wacht denk ik nog met verlengen tot 26 of 27 mei. Verlengen doe ik toch wel.
En kijken wat de play-offs ons deze week / misschien wel weken brengen.
"In de Play-Offs tellen de eerdere resultaten niet meer en start iedereen weer op nul."
Maar juist die eerdere resultaten geven mij echter geen geruststellender gevoel. Helemaal niet eigenlijk. Dus hoop ik maar dat NAC ver boven zich uitstijgt deze twee aankomende twee weken..
HUP NAC..

2   1  
Hedden-um

Pas op het allerlaatste moment. Laat ze maar eens voelen hoe het is als wij er niet meer zijn.

De club staat zo ver van de eigen aanhang. Karelse kan onmogelijk blijven. Mocht er niets veranderen dan twijfel ik serieus om uberhaupt te verlengen. Dat uittypen doet al pijn, maar er is een grens en die is gewoon bereikt.

4   4  
Scheids!!

Mij even niet gezien!
Eerst die gore kleffe bende eruit en dan ben ik er weer!

5   0  
Scheids!!

Breda vooruit

Veel beterschap jongen! Ik hoop dat je snel weer op de been bent en dat je eventueel dan weer kunt komen!

1   2  
NAC4Ever

Toch duurder dan 6%, jammer.

4   1  
scheppioni

Benieuwd of we de 10.000 halen, gaat ons om de club ! Wij verlengen al wordt deze avond waarschijnlijk een debacle !?

3   1  
Antoine

Iedereen die moe is van nac en alles slecht vind. Helemaal terecht ... Maar dit is ook nac ... Bij Heracles is het ook zo en ajax enz enz ... Maar in hart blijft je gaan . Je wil niet horen ik heb mijn seizoen kaart opgezegd en we staan binnen twee jaar in de beker finale net als nec . Ik was het in de winter ook moe van . Maar we zitten nu in het stadion . Geel shirt aan net als velen . En je voelt voor eerst spanning ... En zou toch niet ..P 5.... We gaan er vandaag voor , zit toch in je hart ....en degene die willen stoppen . Niet doen , het is toch iets mooies ondanks alles !!!!!

0   0  
ennaojseejer

Hahahahahaha......!!!!!!
Wat een opgeblazen lege praat weer, daar zijn ze wel goed in geworden bij NAC: veel beloven, weinig tot niets leveren.

1   0  
NAC Vooruit!

Gewoon verlengd!

Eens een NAC-er altijd een NAC-er…

Clubliefde kent geen prijs en divisie.

Laad alle berichten na dit bericht in