Wij gaan niet opzij

NAC stelt recht te hebben op geldbedrag voor Vloet en Van Hooijdonk

Italo

De dossiers Vloet en Van Hooijdonk liggen bij NAC niet op tafel. De club stelt zeker te zijn van het feit dat het voor beide spelers geld gaat ontvangen. Bij Vloet gaat het om een transfersom. In het geval van Van Hooijdonk betreft het een opleidingsvergoeding.

In de zaak van Rai Vloet heeft NAC gelijk gekregen van het CAS. Chiasso moet dus een transfersom betalen aan NAC. Maar wat als dat niet gebeurt? "Dat zijn allemaal als-dan-vragen. Laten we er gewoon vanuit gaan dat Chiasso doet wat er in het vonnis van het CAS staat." Anders heeft NAC altijd nog de FIFA achter zich, weet Manders.

Over de opleidinsvergoeding van Sydney van Hooijdonk is Manders duidelijk. "Bologna betaalt de opleidinsvergoeding voor Van Hooijdonk." Volgens de directeur is de Italiaanse club het daar ook mee eens. "Er is tussen Bologna en NAC nooit een discussie over geweest."

Tot slot kwam ook het vertrek van Robin Schouten bij NAC ter sprake. De verdediger maakte gebruik van een clausule waardoor hij transfervrij kon vertrekken. Althans, zo verscheen het in de media. Volgens Manders ligt het genuanceerder en kan NAC in de toekomst mogelijk nog inkomsten verwachten: "Er was eigenlijk niks, want hij zou gratis NAC verlaten (als zijn contract zou aflopen red.) Niet de hoofdprijs, maar we hebben in ieder geval een mooie doorverkoop weten te bedwingen."

Bron:
B-Side Rats, NAC
43 Reacties
76   24  
Ouwe Spionkop

Bologna had al lang betaald als er niks aan de hand was.
Dat zijn ploegen met enorme begrotingen die bulken van het geld.
Die doen niet moeilijk over een paar ton.
Maar ze hebben niet betaald en dus staat Manders gewoon een lulverhaal te verkopen.

35   11  
Kinderkaartje

En gij gleuft da?

76   24  
Ouwe Spionkop

Bologna had al lang betaald als er niks aan de hand was.
Dat zijn ploegen met enorme begrotingen die bulken van het geld.
Die doen niet moeilijk over een paar ton.
Maar ze hebben niet betaald en dus staat Manders gewoon een lulverhaal te verkopen.

41   9  
BATI

Een doorverkooppercentage op Schouten.......

Wat een onderhandelaar!

55   9  
Breda_076

"Laten we er gewoon vanuit gaan dat Chiasso doet wat er in het vonnis van het CAS staat."

Sorry hoor Manders, dan kun je echt beter bij de Efteling gaan werken. Kennelijk geloof je in sprookjes. Chiasso is bankroet! Finito! Klaar! Die hebben geen rooie rot cent. Deze man is volledig de weg kwijt. Wegwezen Manders!

18   10  
scheppioni

Wanneer wordt dat van Sydney betaald dan ? De rest geloof ik allang niet meer in ...... Het zou me niets verbazen dat het bedrag van Sydney ook in een doofpotje gaat waar wij niets meer van vernemen, duurt allemaal veel te lang !

50   32  
ome cor

De betweters ontwaken weer hoor....

Rot op Mommers ! Eh.....Smulders !
Eh....Manders.....of wie er ook mag zitten.
Wei weeten ut tog allemaal veel beterder dan gij !

25   6  
Bas

Bologna dient binnen 30 dagen na overschrijving te betalen. We zitten inmiddels op ca. 90 dagen. Lijkt er niet op dat Bologna dit dan werkelijk van plan is. Dat er nooit een discussie over is geweest klinkt dan wel weer aannemelijk.

42   35  
Karel

Nou komt er een positief bericht en ja hoor die "supporters" met de 2 hersencellen beginnen weer!!!! Die komen er door die 2 cellen nooit achter hoeveel schade ze al hebben aangericht!!!!!!! Wie kan hen helpen???

31   8  
Kinderkaartje

@Ome Cor

Ik ben meestal wel gecharmeerd van je vaak nuancerende mening (Niet cynisch bedoeld, mocht dit soms zo overkomen).

Maar als jij daadwerkelijk gelooft dat we ooit nog 1 cent gaan zien van Chiasso of Bologna dan ben je toch een tikje naïef.

Chiasso is failliet. Dan kun je wel het gelijk van het CAS aan je zijde hebben, maar van een kale kip kun je niet plukken.

Als Bologna inderdaad bereid was om te betalen, dan hadden ze dat al lang gedaan. Manders c.s. hebben gewoon liggen snurken inzake Van Hooijdonk en dat geld komt dus echt niet.

Als een van beide bedragen gestort wordt, krijg jij van mij 6 halve liters en een zak chips bij de eerste thuiswedstrijd. Erewoord.

12   4  
Beter de Laat dan nooit

Als er nooit discussie is geweest, waarom heeft NAC dan juridisch advies ingewonnen.
Ook nog even een zwarte Piet hierover neer proberen te leggen door 2x te noemen dat hij niet weet waar het vandaan komt.

25   8  
Yup

Ik geloof die man nog niet al zou hij zeggen dat één plus één twee is.

22   2  
Jowiro

Sorry maar ik kan deze man niet meer serieus nemen.

17   3  
Wanny

Dat verhaal van Schouten vind ik zo vreemd nog niet. Daar had je als club niet zo heel veel anders aan kunnen doen denk ik.

Ja, contract niet verlengen en gelijk een alternatief zoeken.

8   5  
Sjakkie

Nou een Italiaan betaald niet graag hoor

11   7  
Spongebob

@bas

Hoe weet jij dat van die factuur met 30 dagen ?
Italianen werken altijd met minimaal 90 dagen of meer

24   9  
Los Pollos Hermanos

"Stelt recht te hebben op"

Nou, dan weet je het al, er is niets op een goede wijze gedocumenteerd of beschreven in een contract, of iets in de vorm van een overeenkomst ten tijden van de transfer, of op voorhand.

Je kan fluiten naar je centen Manders, lul. En dat weet je best, maar beter nog even de schijn ophouden voordat je met pek en veren, plain public, de singel in wordt geflikkerd. Eikel!

14   1  
henk

@Sponge Bob

Dat is FIFA regelgeving. Die wijkt voor Italianen niet af.
Zie artikel 3 lid 1 Annex 4 RSTP 2009 van de FIFA Transfer Regulations.

10   19  
Maarten

13:52

Vind t nu wel mooi geweest om Manders telkens de hoek in te schoppen. Ja, ook ik ben het er niet eens maar het schijnt dat er een wedstrijd is. Vol stadion met schaapjes( flauw grapje) maar wel zo lekker voor mensen die er al meer dan jaar op zitten te wachten om in een kolkend stadion te mogen voetballen.

14   11  
N. Aukesss

Manders klinkt als een kind in een weeshuis dat zeker weet dat z'n ouders hem op een dag komen ophalen.

16   9  
Tip

Schouten. Mocht einde contract voor nul euro betrekken. Ook niet een speler waar clubs op dit moment veel voor willen betalen. Dan vind ik een doorverkoop percentage niet zo gek. En je bespaart een jaarsalaris. Wat moet je anders ? Vloet. Is NAC in het gelijkgesteld. Punt. Dat Chiasso waarschijnlijk niks heeft te makken zou kunnen , dat is echter een ander punt. Maar dat wil niet zeggen dat je niets meer ontvangt. Je kunt in deze bv. bestuurders -eigenaren persoonlijk aansprakelijk stellen etc. Werk voor jurist , gaat wel heel lang duren. SvH. Die mail met een contractvoorstel van NAC zal er echt wel zijn , maar was de ontvangstbevestiging er ? Dat is onduidelijk. En wat is Sidney bereid te getuigen eventueel ? Ik begrijp dat NAC Bologna de factuur heeft gestuurd en dat Bologna binnen de factuurtermijn geen bezwaar heeft aangetekend. Dan mag je inderdaad veronderstellen dat er betaald gaat worden. Herinnering sturen en nog even afwachten denk ik. Laten we eerst maar Excelsior 3 punten afpakken.

10   4  
Enkhuizer

Na de ‘openheid van zaken’ weer ik net zoveel als gisteren. Niets.

17   7  
RaraNAC

Vanavond ipv de “Manders rot op” spandoeken, die toch worden weggehaald een ander geluid laten horen?
Lekker tegendraads als;
“Manders 4 president”
“Zonder Manders geen NAC”
“Manders mag ik je pak?”
“Ik spring voor Manders”
“Manders yellow army”
“The only thing we fear is Manders zonder verweer”

8   7  
The Cosmic Gate

En z'n neus groeit lekker verder door

Of zal hij weer buikgriep hebben gekregen ..

14   12  
D'n Klaagmuur

@Kinderkaartje: Naïviteit is Cor zijn middle name. Want we moesten gewoon allemaal achter de club blijven staan, vertrouwen hebben in de eigenaren en dan zouden we binnen no-time weer meedoen in het linkerrijtje van de Eredivisie. De mensen die kritisch zijn, zijn altijd maar een stel achterlijke negatievelingen volgens Cor en hebben nergens verstand van.

Cor heeft echter wel echt overal verstand van. Gewoon heel veel en vaak Hup NAC roepen, dan komt alles vanzelf goed. Of je draait gewoon de stand in de KKD op z'n kop, want dan sta je gewoon bijna bovenaan. Dus ook nu gewoon 100% achter Manders gaan staan, dan komt alles vanzelf goed en is onze bankrekening heel snel gevuld met heel veel centjes en spelen we over 3 jaar Europa League!!

Cor is zo iemand die nog ontkent dat zijn vrouw vreemdgaat als hij thuiskomt en ze voor zijn neus voorover op de keukentafel ligt met de buurman ernaast met zijn broek op z'n enkels en ze zegt "het is niet wat je denkt Cor, we zijn doktertje aan het spelen en hij was mijn temperatuur aan het opmeten".

31   16  
the fly

Ik zal wel veel minnetjes krijgen, maar toch.

De afgelopen 10 jaar zat ik op de tribune en keek ook geregeld op dit platform. Het is al 10 jaar lang zo dat alles en iedereen moet oprotten. Als een speler niet brengt wat het publiek verwacht is het een waardeloze speler en moet hij zo snel mogelijk weg. Alle trainers worden met pek en veren weggestuurd om vervolgens weer toegeroepen te worden dat hij terug moet komen omdat zijn opvolgers er niets van bakken. Eerst dacht ik: het hoort bij NAC. Nu denk ik: het begint zielig te worden.

Het is vrij simpel uit te leggen.
- De organisatie is niet echt professioneel tot soms slecht te noemen. Dat is het grootste probleem. De eigenaren van NAC hebben er een puinhoop van gemaakt en iedereen die probeert die ellende op te lossen komt nog een hoop oude lijken tegen.
- Er is geen geld. Al jaren niet.
- Vele spelers die de top van kkd aankunnen willen naar de ere. Om ze toch te kunnen behouden probeert men iets te verzinnen om ze toch te laten blijven. Het eerste wat dan wordt gedaan is de speler vrij te laten gaan als ze niet promoveren of bij degradatie. Een heel normaal proces als je geen geld hebt.
- alle spelers die dus overblijven hebben niet het niveau (op enkele na) om ere te spelen of gaan weg zodra ze kunnen
- door de slechte organisatie is er ook geen goed scoutingsapparaat.

Zo kan ik nog wel doorgaan, maar alles begint dus met de organisatie.
Ik vind deze directeur zo slecht nog niet. Geef hem eens een paar jaar de kans. Net zoals de trainers en de spelers. Misschien moeten we maar accepteren dat we de aankomende jaren in de middenmoot eindigen (sorry boys, maar nac heeft grootheidswaanzin) De spelers die de kans krijgen vanuit de jeugd worden langzaam een paar centen waard om zo echt waarde te krijgen in je selectie. Meer waarde is meer inkomsten is meer budget is grotere kans op promotie.

dus stop aub met steeds te roepen dat iedereen behalve olij en haye weg moeten

13   4  
nac.be

Volgens het nieuwsbericht op deze site in juni 2019 had Robin Schouten een contract getekend voor 2 jaar + optie voor nog 1 jaar. Dus het was erg vreemd dat hij in januari 2021 een vernieuwd contract tekent tot 2024 waarbij hij blijkbaar in de zomer van 2021 ineens transfervrij mocht vertrekken. En dat terwijl Schouten normaal gesproken gewoon nog een contract tot de zomer 2022 had (als NAC de optie gelicht had).

Om nu te verkondigen dat zijn contract destijds anders afliep is dus niet waar....hij had op dat moment nog een contract voor anderhalf jaar.

20   8  
Kinderkaartje

@The Fly

Jij vindt deze directeur "zo slecht nog niet".

Noem me 3 goede dingen dij hij gedaan heeft en daadwerkelijk op zijn conto te schrijven zijn. Dus niet 13.000 seizoenskaarten ofzo. Dat is gewoon legacy.
OK, 2 dan.
Of 1.

Alles, maar dan ook alles wat hij doet gaat mis.
Iedereen die hij heeft benoemd is al weer weg (Lokhoff, Gieske, Steijn to name a few) of blinken uit in niks bijdragen of kunnen (Onze top scout bijvoorbeeld) en zijn aller grootste fout; de supporters de schuld geven van de chaos waar we nu in zitten en zijn bedrog in de pers. En daar nooit verantwoordelijkheid voor nemen of excuses voor aanbieden.

Tot zijn narcistische leugen in de pers hadden hij en Steijn bij mij het voordeel van de twijfel. Toen is er bij mij wel even een knop omgegaan en ik kan niet wachten tot deze luchtfietser met pek en veren de stad uit gebonjourd worden.
Manders kan niks, doet niks en is de dood in de pot voor NAC.

NB; we zouden volgens Manders toch een mega sponsordeal krijgen met een van de gokkantoren? Hoe staat het daarmee eigenlijk?
Bleken zeker belchinezen te zijn of zo.




17   7  
D'n Klaagmuur

@The Fly: paar kleine punten heb je gelijk, aantal ook totaal niet, want laten we het even bij de feiten houden. NAC heeft/had, zeker als je het vergelijkt met andere KKD clubs, zéker wel geld, anders kan je ook geen half miljoen voor de Rooij neerleggen.

Je dient gewoon, net als een Cambuur heeft gedaan, te bouwen aan een efltal dat standaard bovenin mee kan draaien en uiteindelijk promoveer je dan wel. Neerleggen bij een middenmoter HA-HA. Dat heeft niets met grootheidswaanzin te maken, maar je gaat toch niet zeggen dat clubs als Telstar (wanneer je goed beleid zou voeren) ook maar op e-nig vlak zou kunnen concurreren met NAC?

Dat kleine clubs je soms voorbijstreven heeft niets met hun potentie te maken, maar met het maken van beter beleid en nee, als je alleen al naar de manier van communiceren kijkt van Manders dan past deze man to-taal niet bij NAC.

En besef je even dat deze man in 2011 bij ADO na 5 maanden al vertrok, in 2016 terugkwam tot 2019 en wat voor puinhoop hij daar heeft achtergelaten? ADO is ook zo goed als failliet, maar dat was zeker ook op geen enkel vlak hem aan te rekenen? Niet bepaald een opbouwer hé die Mattijs?

Hou toch eens op man, deze man is compleet incapabel voor zijn vak. Dit soort types zijn fantasten met een hele grote bek waar blijkbaar heel veel mensen bij voetbalclubs en mensen zoals jij intrappen.

Hoop dat er snel nieuwe eigenaren komen en deze mafketel als eerste eruit gooien.

12   9  
Semsi

Als ik die kop van Manders zie moet ik keihard kotsen!
Als de club verkocht is gelijk de straat op schoppen en de "grote 3" zijn afkoopsom laten betalen. Die hebben deze dwaas aangesteld (net als die tig andere pipo's)!!!

8   15  
Tip

@NAC.be. Schouten zou einde contract, 2024 dus , voor nul euro mogen vertrekken. Daarom tekende hij ook bij tot 2024. In 2021 blijkt de technische staf niet perse met hem verder te willen. Gezien zijn spel begrijp ik dat wel. Wie wil voor deze speler dan iets betalen ? Dus doorverkoop percentage en besparing jaarsalarissen kan ik wel plaatsen.

17   6  
Noad1976

Het komt allemaal goed en hij geeft zichzelf een schouderklopje inzake Schouten.

Nou Chiasso is failliet
Bologna betaalt meteen of niet
Schouten is voor een appel en een ei vertokken en er is geen waardige opvolger gehaald.

Maar Manders is geen luchtfietser😂😂😂

En ik ben heb een lollie van 25 cm hahaha wat een onzin kan die man vertellen joh pathologische leugenaar.

17   8  
NAC Vooruit!

Spandoek voor vanavond ligt al klaar:
Manders for Pinocchio!

3   1  
Falco

Hahahahahahahaha

6   14  
signase

Ben ik dan de enige die het een goed interview vind? Manders doet namelijk duidelijke uitspraken waar hij later keihard op afgerekend kan worden. En met later bedoel ik z.s.m.

8   15  
the fly

Manders maakt zeker fouten, maar dat doen ze allemaal. Er zijn genoeg spelers en trainers die veel genoemd werden door de supporters als opvolgers. Diezelfde supporters roepen 4 maanden later het hardst dat hij er uit moet.

Deze directeur is duidelijk en lult er niet steeds omheen (uiteraard doet hij dat soms wel, maar dat hoort er bij). Geld is er helemaal niet. Tenzij je 500.000 veel geld vindt. Ze zitten nog steeds met de ellende van de voorgangers. uiteraard denk ik soms, rot op, maar er zijn geen goede mensen te vinden die in die bak stront willen werken.

Iedereen roept nu om Lokhof. Als hij komt en koopt 2 spelers die waardeloos presteren hakken jullie zijn kop er af. Het is nooit goed.
Accepteer dat NAC voorlopig niet mee doet met de top van de kkd en voorlopig niet promoveert. We kunnen uiteraard geluk hebben en als 6de eindigen en dat de waardeloze spits er plots in de nacompetitie er 2 in knalt waardoor we promoveren. Spits wordt daarna bejubelt en vertrekt naar heracles of zo.


7   2  
Fan uit Zevenbergen

Er is nog 1 partij over om eigenaar te worden zegd Harry DB op de rat .

En Chris woerts zeg het op Twitter

8   3  
CycloKobus

Wie is die niet kritische ondervrager met die microfoon in de hand? Wat is er moeilijk aan de vraag "welk bedrag betaalt Bologna aan NAC aan opleidingskosten voor SvH" en of "waarom is dat nog niet betaald dan?" ?

10   2  
NVT

@The Fly,

Zelfs als je alle emoties uitschakelt en Manders puur rationeel beoordeeld op zijn functioneren, dan is het een wonder dat deze man ooit is aangenomen op deze positie en een nog groter wonder dat hij er nog zit.

Persoonlijk verwacht ik dat iemand met een salaris van 200k, minimaal de capaciteiten heeft om te managen. Letterlijk iedere minimale crisis situatie is juist door toedoen van Manders een totale ramp geworden. Deze man heeft NAC zoveel schade berokkend, dat ik me eigenlijk niet kan voorstellen dat er nog mensen zijn die enige sympathie voor hem hebben.

3   0  
GeelZwarHart

Luchtfietsen daar is Manders goed in. Maar dat is ook meteen zijn enige kwaliteit.

0   2  
NiXNACNIX

@ouwespionkop,

Het rancuneuze management van de speler lijkt een vies spel gespeeld te hebben. Natuurlijk uit pure clubliefde.

1   0  
Dutchbird

Die incompetente Manders kan lullen tot hij een ons weegt. Als het geld van Vloet en Sidney niet heel snel op de NAC rekening staat zal de nieuwe aandeelhouder zijn bod verlagen, zodat het risico bij de huidige aandeelhouders blijft. En dat is terecht.

0   0  
Bommetje

3 Responsibility to pay training compensation
1.
On registering as a professional for the first time, the club with which the player is registered is responsible for paying training compensation within
30 days of registration to every club with which the player has previously been registered (in accordance with the players’ career history as provided in the player passport) and that has contributed to his training starting from the season of his 12th birthday. The amount payable is calculated on a pro rata basis according to the period of training that the player spent with each club. In the case of subsequent transfers of the professional, training compensation will only be owed to his former club for the time he was effectively trained by that club.

0   0  
Belgische Naccer

Allemaal weer loze woorden en blaatverhalen...

En nog geen ene cent binnen!

Deze man heeft alleen maar geld gekost voor NAC, hetzelfde als Steijn.

Kom maar eens in het nieuws als de tonnen binnen zijn! in plaats van deze "alles komt goed tot in de kist" verhalen.

Laad alle berichten na dit bericht in