Wij gaan niet opzij

NAC toont interesse in Telstar-spits Eddahchouri

VamosNAC

In de zoektocht naar aanvallende versterking zou NAC volgens Voetbalalert zijn uitgekomen bij Telstar-spits Zakaria Eddahchouri. De 24-jarige aanvaller, die sinds afgelopen zomer in het shirt van de witte leeuwen speelt, zou met interesse worden gevolgd door TD Peter Maas. Naast NAC zou ook PEC Zwolle interesse hebben en in een eerder stadium werd ook FC Groningen in verband gebracht met de Marokkaanse Nederlander.

Eddahchouri kwam dit jaar tot 27 wedstrijden in de KKD en was daarin goed voor veertien doelpunten en één assist. De spits heeft nog een contract dat hem tot het einde van volgend seizoen aan Telstar verbindt. Op X (voorheen twitter) meldt Joost Blaauwhof dat de interesse van NAC in Eddahchouri reeds enkele maanden speelt, maar dat het nog niet duidelijk is of de spits ook op de wensenlijst van Peter Maas staat die NAC voor de eredivisie hanteert.

Vooralsnog zijn er nog geen versterkingen voor komend seizoen gepresenteerd op spelersvlak, al worden de geluiden dat Mats Seuntjens NAC gaat versterken sterker. Daarnaast wisten we al eerder te melden dat NAC interesse zou hebben in de gebroeders Ould-Chikh van FC Volendam en Vicente Besuijen (FC Emmen, onder contract bij Aberdeen).

Bron:
B-Side Rats, Voetbalalert, Joost Blaauwhof
40 Reacties
22   1  
Ric

Het is echt super belangrijk dat er een hele goede en betrouwbare keeper komt die punten gaat pakken.

12   1  
NAC Vooruit!

Ben benieuwd naar de lijst van Eredivisie waardige versterkingen die Peter Maas klaar heeft liggen! Met alleen versterking uit de KKD ga je het niet redden.

6   0  
Krenk

Ken deze speler niet goed, al was hij tegen NAC wel aardig volgens mij. Lijkt me dat deze op het KKD scoutingslijstje stond. Ik hoop en verwacht dat we nu toch in een andere vijver gaan vissen.

Dit worden leuke weken!

0   0  
Eljé

Ik weet bijna zeker dat ik eerder de week op De Socials een aankondiging van Mars zag dat die na 8 jaar terug was. Incl foto van hem in NAC shirt van toen.
Daarna verdwenen…

1   1  
Ric

@Eljé gisteren stond er op Twitter ook al een aankondiging via NAC dat er een presentatie van een speler zou zijn in de avond. Die was daarna weggehaald idd

5   2  
Ad B uit Roosendaal

NAC heeft minimaal 3 versterkingen nodig die NAC duidelijk sterker maakt, uitgaande van het scenario dat de beste spelers van dit seizoen blijven.

Alleen versterkingen in de breedte schieten we niets mee op.

22   1  
Ric

Het is echt super belangrijk dat er een hele goede en betrouwbare keeper komt die punten gaat pakken.

12   3  
Yellow-army vak g

@ Ad b uit Roosendaal
Met 3 gaan we het echt niet redden we zijn niet voor niks 8e geworden in de kkd en de 2e wedstrijd volledig weg gespeeld door de degradant uit de eredivisie
Ik denk dat je met minimaal 8 versterkingen moet aankomen ook met het oog op de eventuele blessures

3   2  
NAC4Ever

@YELLOW-ARMY VAK G
09 juni 2024, 09:27

Wat versterkingen ben ik het met je eens.
Maar vind dat het thuis tegen Excelsior redelijk gelijk op ging (met elf tegen elf).
Afwisselt vond ik de een beter dan de ander.

3   17  
jeroentjeboerrr

als je haugen en hem kan halen kun je omarsson prima katen gaan, want die vrije duur en oud. kan je daarna focussen op andere posities.

22   2  
JKX05

Haugen in de Eredivisie zie ik niet gebeuren. Die paar leuke play-off wedstrijden hebben mij niet overtuigd dat hij de spits kan zijn om ons te laten handhaven komend jaar. Dan heb ik nog meer vertrouwen in Omarsson, die is in mijn ogen veel completer en dreigender. Maar het liefst zie ik een nieuwe spits komen met Omarsson achter de hand, of naast Omarsson in een twee-spitsen systeem.

5   10  
Geel Zwart Hart

Hangen als stormram houden. Echt een man die dit kan, heeft ons als publiek mee.

10   1  
Fritske d'n Olifant

Als je met NAC een fatsoenlijk eredivisieseizoen wil draaien (dus niet handhaven op de laatste speeldag oid) dan moeten echt 5 á 6 nieuwe basisspelers bij. Troost en Kortsmit hebben me beiden niet kunnen overtuigen dit seizoen. Het feit dat de 2e reservekeep één van de helden van de play-offs is, is veelzeggend. Achterin ben je kwetsbaar

11   2  
ZNDRT-FanaticZ

Haugen in de eredivisie kan natuurlijk echt niet. Heeft het prima gedaan in de playoffs maar heeft (op W2 uit) geen enkele wedstrijd zijn stempel kunnen drukken in de kkd. De verdedigers in de ere zijn echt wel een stukje beter en ik zie niet in welke bijzondere eigenschappen Haugen heeft om het in de ere te laten zien. Bovendien moet je voor hem een transfersom betalen en hij heeft ook niet het gif om als pinchhitter te functioneren.
Omarsson kun je er bij houden, die heeft wat meer basiskwaliteiten en kan in verschillende functies spelen.

Eddahchouri is een gok, voor de kkd behendig genoeg maar dat is niet genoeg vrees ik. Zou ik in elk geval niet als De Nieuwe Nummer 9 zien.

12   0  
Dunsloopkogel

Chriswm,

Leg een leuke link met een speler die al onder die nieuwe trainer heeft gewerkt en ook nog eens hier wat goals heeft gemaakt.
Niemand minder dan Stipe Perica.
Een echte NAC-spits.
Maar of deze haalbaar is of wel goed genoeg is voor de eredivisie...

10   1  
Fritske d'n Olifant

Achterin ben je kwetsbaar op de vleugels. Alleen Koscelnik voldoet echt. Verder ben ik benieuwd of Martina een stapje hoger nog trekt en hoe een fitte Kemper zich nog kan ontwikkelen. Maar er moet wel wat bij in de achterste linie. Op het middenveld loopt genoeg talent en voetballend vermogen rond met een Leemans die straks weer fit is en Garbett die onder de nieuwe trainer weer helemaal op kan bloeien. Wellicht voor de breedte of als zich een buitenkansje voordoet, anders zou ik het redelijk intact laten. Voorin zou het top zijn als we Omarsson kunne behouden. Maar de vleugels zijn nauwelijks bezet. Sorry, maar met Kuijpers kan je echt niet in de Ere aan komen zetten. Daar moeten twee nieuwe basisspelers voor komen

6   2  
Fritske d'n Olifant

Eens met Zndrt Fanaticz. Haugen zou je evt als pinchhitter kunnen gebruiken. Hij was vooral in de eerste play off wedstrijden sterk, maar in de laatste wedstrijd tegen Excelsior was hij dan weer compleet onzichtbaar. Ik hoorde in een van de podcasts (weet even niet meer welke) iemand hem vergelijken met Graham Arnold. Dan heb je duidelijk Arnold nooit zien voetballen of totaal geen verstand van het spelletje. Arnold was heel sterk aan de bal, continu aan het sleuren en trekken, was niet alleen kopsterk maar had ook een fantastisch schot. Haugen is zeker een sterke spits en weet goed waar hij moet staan. Maar echte kwaliteiten aan de bal heb ik nog niet gezien bij hem.

11   1  
Bou

Contract Lokhof niet verlengt

8   0  
NAC

@ FRITSKE D'N OLIFANT

Hoe kunnen we nu het middenveld intact laten terwijl ons middenveld bijna alle wedstrijden werd overlopen?

Door moeten minimaal 2 basisspelers bij. Een nummer 10 en 8.

8   0  
Wanny

Die Telstar spits heeft in de competitie net zoveel gescoord als onze 3 spitsen bij elkaar.

5   2  
Breda vooruit

Lijkt me een spits voor de breedte ofwel de bank.
Matig spitsje geen eredivisie niveau je kan beter NAC

6   1  
Kaieschetter

Wat voor spits er ook bij komt/blijft, ik zou wel graag een breekijzer zien komen zoals Perica, Dost(mocht tie ooit nog spelen) of zo'n Lucca van ajakkes, niet echt haalbaar maar zo'n gast waar je elke bal op kunt gooien als je iets moet forceren lijkt me geen overbodige luxe en hadden we dit jaar zeker niet.

2   1  
Tegel

Als ik NAC zou zijn , zou ik met dn Carl , Nordin Jackers (keeper) en Talbi (aanvaller) in Brugge gaan ophalen. Desnoods op huurbasis.

4   1  
HUPNAC

Deze speler kan een eredivisie spits gaan worden.
Ik hoop toch echt dat we ook een heel ander lijstje hebben waarmee er voor het komende seizoen een selectie staat die mee doet bovenin het rechter rijtje, maar zeker handhaving

7   0  
Sankah

Als je de 11 beste spelers uit de KKD opstelt, heb je natuurlijk gerust een eredivisie-waardig team. Al hopen we nu natuurlijk allemaal ook op wat 'grote' namen of talenten. Jonge net-niet basisspelers van de grote 3 bijvoorbeeld, die wel iedere week op eredivisieniveau moeten voetballen.

6   4  
scheppioni

Ligt ook veel aan Omgba maar er zijn wel zes eredivisie versterkingen nodig, twee in elke linie.....een type Manu Garcia is gewenst als nummer 10 !

5   0  
M.H. te R.

Maandag 17 Juni begint de zomer transferperiode. We zullen het allemaal op ons af laten moeten komen. Je kunt van ieder afscheid of verwelkoming iets vinden. Maar we zullen het er mee moeten doen.
Heb er in ieder geval enorm veel zin in. Heel die periode en het nieuwe seizoen, sta te springen van plezier als een klein kind.
Als we maar beseffen dat ieder punt belangrijk is. En de kans dat we meer gaan verliezen dan winnen enorm groot is.

12   1  
TheSituation

Ik zou proberen Troy Parrott voor 1 seizoen te huren van Tottenham!

Mats Seuntjens is nog alles behalve zeker dat hij komt. Wat ik hoor is dat hij teveel salaris vraagt. Verder twijfel ik of we hem wel moeten halen, bij AZ, Fc Utrecht en laatste periode van het seizoen bij RKC gewoon op de bank.

Verder heb ik alle vertrouwen in dat PM een mooie selectie samenstelt voor komen seizoen.

11   0  
SjorsNAC

Mocht mats seuntjes echt zoveel geld vragen dan zou ik toch liever verder kijken.
Duidelijk is dat er inderdaad echt 5 a 6 eredivisie waardige spelers bij moeten, begin met het versterken van de keepersposition en rest van de achterhoede en nog een goalgetter erbij

4   0  
Fritske d'n Olifant

@NAC

De blessures van Leemans en Vet en de blessure en vormcrisis van Garbett hebben daar een belangrijk aandeel in gevormd. Van mij hoeft het middenveld ook niet intact te blijven, maar daar ligt in mij beleving niet de hoogste prioriteit tenzij er spelers vertrekken. Waarschijnlijk zul je dus Omgba moeten gaan opvangen

2   2  
NAC

@ THESITUATION

Zeggen dat Mats te duur is en dan wel met Parrot komen terwijl die in belangstelling staat van AZ en rond de 4 miljoen moet kosten.

Elke speler probeert zoveel mogelijk salaris te ontvangen. We gaan zien hoe graag hij voor ons clubje wil voetballen. Ralf was er van overtuigd dat hij naar NAC gaat.

7   1  
Dutchbird

Haugen is weliswaar een stuk beter dan Tom Boere, maar ik betwijfel of hij op eredivisie niveau mee kan. Mats Seuntjens en Etienne Vaessen lijkt me een aardige package deal die Peter Maas wel voor elkaar krijgt. En anders heeft hij wel een paar andere verrassingen van het niveau Janosec en van den Berg.

3   3  
ome cor

Is dat eredivisie materiaal?

2   1  
Mike Zonneveld

@ Ome Cor
Denk zeker geschikt om voor bovenkant rechterrijtje. 14 goals maken in een prut team en sterkte competitie kan je toch wel wat

7   2  
Judge M.

Ik vermoed dat de Mats-deal nog stamt uit de tijd dat promotie nog heel ver weg leek. Waarschijnlijk ging men in beide kampen er vanuit dat we komend seizoen weer KKD spelen en in dat geval zou een afbouwende Mats een uitstekende aanwinst zijn. Maar toen gebeurde het haast onwaarschijnlijke en promoveerden we alsnog en zoals hierboven al aangegeven is, vraag ik me dan ook hardop af of we aan Mats wel een fatsoenlijke versterking hebben.

Een packagedeal met Etienne Vaeassen/Burnett zou ik dan ook niet doen. Ik zou gewoon vol voor Vaessen gaan en Mats een seizoenkaart geven naast Ton Lokhoff...

3   2  
ennaojseejer

Ik neem aan dat het grootste deel bij het gedegradeerde excelsior vertrekt. Daar moeten toch een paar bruikbare spelers voor NAC bij zitten?
Duijvenstein, v Gastel, Zagré, Fernandes etc...

2   0  
Tante Annie

@ENNAOJSEEJER
Ik denk persoonlijk dat de meeste Excelsiorspelers niet graag naar NAC komen. Niet alleen door de laatste wedstrijd, maar ook voor het feit dat excelsior een ploeg met veel jonge spelers had die allemaal wel hoger aan kunnen dan excelsior. NAC is in dat geval een eventuele stap opzij.

Ook denk ik dat spelers als Goudmijn, Zagré, Driouech en Parrot veel te duur zijn geworden voor NAC en simpelweg geen optie voor ons zijn

10 juni 2024, 10:29
Ik neem aan dat het grootste deel bij het gedegradeerde excelsior vertrekt. Daar moeten toch een paar bruikbare spelers voor NAC bij zitten?
Duijvenstein, v Gastel, Zagré, Fernandes etc...

3   3  
scheppioni

niet te veel van rotjeknor, Duijvestein/Goudmijn ja de rest niet doen, dan mag ik hopen dat er beter gescout wordt bij ons NAC !

2   1  
NAC Movies
0   0  
SP1

Marokkaanse spelers bij NAC, zat het me zo af te vragen maar ze brachten allemaal wel spektakel... Wie is volgens jullie de beste Marokkaanse speler ooit in een NAC shirt?

1   0  
scheppioni

Moi man NAC Movies !

Laad alle berichten na dit bericht in