Wij gaan niet opzij

NAC verliest oefenduel met 6-1 op bezoek bij Feyenoord

Das Phantom

NAC heeft vanmiddag met ruime cijfers verloren van Feyenoord. Het oefenduel werd gespeeld in Rotterdam en bij de wedstrijd waren alleen supporters van de thuisclub welkom. Het werd uiteindelijk 6-1.

NAC begon de wedstrijd met een jeugdige opstelling. De Rotterdammers stuurden daarentegen een elftal binnen met een aantal vaste krachten. Bij rust was de stand dan ook niet heel verrassend 3-0. 

Bij NAC waren Banzuzi, De Wijs, Velthuis en De Rooij in de kleedkamer blijven zitten. Velanas, Van Schuppen, Mekkaoui en Mashart mochten invallen. In de tweede helft liep de ploeg van Arne Slot verder uit naar een 6-0 voorsprong. Agougil deed nog wat terug namens NAC en scoorde de 6-1. 

Begin opstelling NAC: Van Lare, Lucassen, Besselink, Velthuis en De Wijs, Agougil, Brandt,  Banzuzi, Kotzebue, De Rooij en Kosiah

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
8 Reacties
66   7  
ECG

Voor de wedstrijd vroeg Arne Slot ons B-C elftal op te stellen.Zijn selectie moest zelfvertrouwen kweken.Zo’n verzoek weiger je niet aan een oud clubgenoot😜

15   10  
Ibio

Agougil als captain. Dat vind ik opvallend

66   7  
ECG

Voor de wedstrijd vroeg Arne Slot ons B-C elftal op te stellen.Zijn selectie moest zelfvertrouwen kweken.Zo’n verzoek weiger je niet aan een oud clubgenoot😜

9   6  
Ivo

Het lijkt er op alsof de technische staf ook met deze pot in haar maag zat.

We willen aanvallend dominant voetbal spelen, maar dat kan tegen Feyenoord natuurlijk niet. Dan de jonkies maar de kans geven, lijkt het verhaal geweest te zijn.

En zaterdag de echte generale repetitie. Ik ben benieuwd wie er dan allemaal wel en niet op het veld staan.

Volgend seizoen maar niet meer doen, zo'n oefenpot tegen een topclub. Supporters en selectie hebben er op deze manier niks aan.

6   3  
yllwblackarmy

Deze wedstrijd vergeten...Op naar volgende week vrijdag. Eerst Zaterdag nog laten zien voor hopelijk een paar duizend man.

25   3  
Toon

in ieder geval de aftrap kunnen oefenen, ook mooi.

3   3  
Gjoewie

Ik vind dat toch een beetje raar, dat gemuts over drie wedstrijden per week. Je wil alle spelers wedstrijdritme laten opdoen, zodat ze er in het begin van de competitie staan. Toch?
Als je dan ziet wie er niet mee deden en wie er op de bank gehouden worden, dan hebben ze toch een rare insteek gehad bij deze wedstrijd.
Was ie thuis gespeeld en met publiek, dan had het stadion vol gezeten. Als je het dan ook koppelt aan een open dag (dan natuurlijk wel in het weekend), dan kweek je weer wat goodwill bij het hondstrouwe publiek.
Iedereen zit hier te fiepen over wedstrijden tegen samengestelde (!) amateurelftallen, als we dan met minder dan 6-0 winnen, heb je er niets aan gehad en schandalig slecht gespeeld, maar dan is Feyedinges ineens een veel te moeilijke wedstrijd? Wat wil je dan? Oefenwedstrijden tegen De Graafschap, FC Den Bosch en Helmond Sport? Komen we die niet al in de reguliere competitie tegen?
Kijk eens naar AZ, die spelen nu al voor het echie in de voorronden van de Conferensliek. Die staan straks afgetraind aan de start van de competitie. En met voldoende wedstrijdritme.
Het enige argument dat Molenaar mag aanvoeren (en dat doet hij merkwaardig genoeg niet), is dat de selectie nog niet op orde is.
Ik ben benieuwd wie hij zaterdag opstelt.

5   12  
Yee

Wat een losersssssss

░░░░░░░░░░░░░▄███▄▄▄░░░░░░░
░░░░░░░░░▄▄▄██▀▀▀▀███▄░░░░░
░░░░░░░▄▀▀░░░░░░░░░░░▀█░░░░
░░░░▄▄▀░░░░░░░░░░░░░░░▀█░░░
░░░█░░░░░▀▄░░▄▀░░░░░░░░█░░░
░░░▐██▄░░▀▄▀▀▄▀░░▄██▀░▐▌░░░
░░░█▀█░▀░░░▀▀░░░▀░█▀░░▐▌░░░
░░░█░░▀▐░░░░░░░░▌▀░░░░░█░░░
░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░
░░░░█░░▀▄░░░░▄▀░░░░░░░░█░░░
░░░░█░░░░░░░░░░░▄▄░░░░█░░░░
░░░░░█▀██▀▀▀▀██▀░░░░░░█░░░░
░░░░░█░░▀████▀░░░░░░░█░░░░░
░░░░░░█░░░░░░░░░░░░▄█░░░░░░
░░░░░░░██░░░░░█▄▄▀▀░█░░░░░░
░░░░░░░░▀▀█▀▀▀▀░░░░░░█░░░░░
░░░░░░░░░█░░░░░░░░░░░░█░░░░

3   1  
scheppioni

Verder wel zuiver Yee ?

Laad alle berichten na dit bericht in