Wij gaan niet opzij

NAC voorlopig zonder Dogan

Eddy W

NAC moet Huseyin Dogan een aantal weken missen. Dat bevestigd de club tegenover BN deStem. De aanvallend ingestelde speler heeft volgens het dagblad tegen SC Cambuur een spierblessure opgelopen.

Ondanks dat de club zelf niks mag zeggen over de blessure zelf, heeft het dagblad via verschillende bronnen gehoord dat het om een spierblessure gaat. De vraag is nu vooral of hij voor het komende interlandweekend ingezet kan worden. De wedstrijden tegen Jong FC Utrecht, Jong AZ en Excelsior mist Dogan volgens de krant sowieso. Ook voor de wedstrijden tegen FC Oss en NEC zal Dogan waarschijnlijk niet fit genoeg zijn. Gezien de vermoedelijke ernst van de blessure zal de club ook geen onnodige risico’s willen nemen met de fitheid van de van FC Oss overgekomen speler.

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Terug naar overzicht
64 Reacties
78   14  
steven73

Het grootste probleem van NAC is die negatieve achterban die lijkt inmiddels op de selectie van vorig seizoen.

41   4  
Tombola Breda

Erg matig. Maar gelukkig zijn het weken en geen maanden. Beterschap!

23   61  
sjef de gevulde koek

Niet geheel verrassend natuurlijk. Belachelijk hoe deze jongen gebracht is. Kan alleen bij NAC. Totale voorbereiding gemist, geen ritme etc dan nog die kaak blessure. Gevalletje die is na de winterstop pas fit helaas.

18   14  
Cool Hand

Hoezo mag de club niets zeggen? Met Dogans toestemming toch wel? Of gaat de privacy wetgeving zo ver dat je zelf niet meer mag bepalen wat je wel of niet naar buiten mag brengen? Beetje eng allemaal.

19   15  
Cool Hand

En, niet lullig bedoeld, de club bevestigt (kofschip).

24   14  
willem 4,5

Daar hebben we sjefke weer. Die weet het weer beter dan alle doktoren en trainers. Gewoon een gevalletje van pech, jammer maar kan gebeuren.

15   44  
Kipiani

Dan wordt het vrijdagavond en de komende wedstrijden nog lastiger om een fatsoenlijke aanval op te bouwen, laat staan kansen te scheppen.
In de machtsstrijd tussen Tom en Ruud zal Boris wel spelen of invallen, wat alles duidelijk maakt, inderdaad: tijdbom Boris.
Gelukkig hebben we een inmiddels een goede RvC die dit soort binnenbrandjes aan kan pakken en elimineren.
In het voordeel van de club en de supporters uiteraard.
Welterusten allemaal.

25   52  
jvt

Inderdaad veel te vroeg gebracht. Had hem de laatste twintig minuten laten spelen. Waar zijn anders oefenwedstrijden voor, o.a. om ritme op te doen toch? Geeft maar aan dat Brood de huidige selectie feitelijk te zwak vindt door hem zonder voorbereiding meteen hele wedstrijden te laten meedoen.

We hebben een veel te smalle selectie. Immers; de te lieve Pele van Anholt, te zwakke jongens als Mashart, Reuvers, Carolina, Van Hooijdonk, vd Gaag, Kudimbana die je absoluut geen kampioen maken, die niet in het veld staan met "tot zover en niet verder" of "wij hebben het initiatief en de punten komen wij bij jullie ophalen."

Voeg daar onze sjokkende spits, een ongeziene buitenspeler die ook nog geblesseerd is, Azagari die feitelijk elders elke week moet spelen, een junior van Utrecht en een slechte dag van Verschueren, die dan ook volledig onzichtbaar is, aan toe en je telt al snel minimaal zo'n 10 spelers in je selectie die én je trainingen niet beter maken én je team niet versterken op het nivo dat bij een kampioensploeg hoort. Het ambitieniveau voor de KKD met een ploeg als NAC en vooral haar grote achterban en sposorpotentieel.

Dogan zal een goede aankoop blijken, maar er staan teveel minderen en een zwakke trainer tegenover, en dat beste mensen, is jammer maar wel realistisch.

21   5  
Joop Klepzeiker

In lijn met sommige reacties hier:

Zin 1 uit het artikel van Yadran: "Een tegenvaller van formaat die los staat van de eerdere blessure van de speler."

Zin 2 uit het artikel van Yadran: "Helemaal als in ogenschouw wordt genomen dat hem te snel brengen niet zonder risico is zoals nu is gebleken."

Wat een hopeloze amateur is die man toch.

32   73  
van Flieger

Tallinn, licht bewolkt, wordt 24 graden,

Dat hele Dogan-verhaal begint 1 grote grap te worden. Wel een hele slechte grap. Ons NAC grossiert weer eens in langdurige blessures en opnieuw is niemand verantwoordelijk. De belg van GT Sports niet, de technische staf niet en de medische staf al helemaal niet. Is er nou nog steeds niets veranderd ? Hebben die mensen een spreekverbod binnen de organisatie of zijn ze volledig incompetent ? Vorig jaar zagen we nog hoe Smulders half fitte spelers erdoorheen duwde, maar is dat geintje nog steeds aan de gang ?

Waarom stond Ivan Ilic gisteren niet gewoon op het trainingsveld ? Heeft VDA dat niet voor elkaar gekregen ?
Zo kom je natuurlijk nergens met je 3 dagenbaard en directeurstitel.

Hier in Tallinn kreeg van Flieg gisteren rond een uur of half vijf lokale tijd de vraag van een KNVB functionaris "wat vind jij nou van die voorzitster van de RvC van jullie ?". Tja mensen, en dat komt dan van mensen die ietsje verder van ons NAC staan dan deze belezen achterban. Voor de KNVB is de situatie bij ons NAC overigens ook schizofreen, ze hebben zelf ingestemd met deze constructie, kijken nu naar wie de RvC wordt en moeten straks wellicht weer een mening hebben over de volgende eigenaren cq structuur. Aan de ene kant zien ze de achterban lijden met die eerste divisie, aan de andere kant krijgen ze uit de officiele kanalen alleen maar juichverhalen. "Zolang jullie maar niet de kant van Twente opgaan" krijg je dan te horen. Maar qua zeggenschap is het bij ons NAC net zo erg als bij FCT toen. Je mag er alleen op hopen dat de contracten bij ons NAC niet zo dramatisch en frauduleus zijn als bij FCT.

Enfin, het is nog altijd een chaos. Het spelersbudget is de sluitpost op de begroting, breed gedragen plannen en visie op de toekomsr zijn er niet, het is wachten op de overname. Komt die er niet, dan zal het ieder jaar een stapje minder gaan.

Op naar de airport.

9   6  
Sp1

Onverantwoord gebracht!

10   27  
Rubenac

Pffff moedeloos word je hiervan.
Dit gaat ons punten kosten, deze man is de enige echte goalgetter uit onze selectie!
Maar we hebben stokkers nog pffffff??

12   11  
Belgische Naccer

Het zal met heel hard werken en veel geluk moeten gebeuren.

Gelukkig is het "maar" de KKD, en kun je hiermee een heel eind komen.

Maar kampioen ga je natuurlijk nooit worden met deze selectie.
Daarvoor mis je balvastheid op het middenveld en voorin. Maar dat is al maanden bekend, en helaas niets mee gedaan.

22   6  
Overal

Dit is niemands schuld en gewoon pure pech.

Ik word er alleen wel doodziek van dat het lijkt alsof elk seizoen na een paar leuke wedstrijden de spelers die erbovenuit steken geblesseerd raken.

44   8  
Sia

Gezellig, al die optimisten en narcisten (Van Flieger die zichzelf in 3de persoon aanspreekt: doet Zlatan ook). Komende 2 potten moeten we gewoon winnen ook met invallers: we spelen tegen Jong Utrecht en Jong AZ. Daarna ziet de wereld er weer heel anders uit.

Tot vrijdag!

16   2  
Cool Hand

Jong Utrecht en Jong AZ...ai ai ai. Niets te winnen, maar alles te verliezen. Lastig voetballen, zulke wedstrijden. Er zal ook een rare sfeer hangen, want eigenlijk heeft niemand zin in zulke wedstrijden. Wat een Klote Kut Divisie.

7   20  
JohanB

Topaankoop!

Belachelijk dat dit zo op deze manier gaat, een niet fitte speler kopen en dan ook nog te snel brengen.

Goede TD hebben wij joh!

22   1  
DunErwt

Sterkte en beterschap Huseyin!

11   16  
sjef de gevulde koek

Mensen die hier nu roepen pure pech snappen er weinig van. Dit is geen pech en de medische staf beaamd dit. Veel te vroeg laten beginnen om aan het publiek deze jongen te laten zien en de boel rustig te houden. dat is er gebeurt. Iedereen kon zien dat deze jongen niet 100% fit was. En dan krijg je dit.

9   2  
7Hills

@JohanB

Wat heeft de TD ermee te maken dat de medische staf groen licht geeft en de trainer hem opstelt?

Hoe dan ook klote dat we Dogan nog niet 1 wedstrijd fit gezien hebben. Waarschijnlijk 1 van de belangrijkste schakels in het aanvalsspel van NAC op het moment, die gaan we echt wel missen.

Hoe zit het eigenlijk met die extra middenvelder waar ze naar op zoek zijn, gaan daar nog geruchten over?

15   15  
10diego

Sjef heeft natuurlijk gelijk en deze situatie was al bij zijn komst aangekondigd en daar kreeg ik als beloning bak stront voor van de polonaise lopers op deze site.

Een speler die de hele voorbereiding mist direct brengen is van de zotte en zorgt er voor dat je achter de feiten aan blijft lopen. Met die Spanjaard die op het derde nivo niet eens speelde gaan we dit ook meemaken vrees ik.

13   7  
Buurman

Ik baal hiervan als een stekker. Is onze enige aanvaller die echt kan ballen. Dogan neem je mee naar de ere als je promoveert. De anderen aanvallers moet je dan met bijbetaling kwijt zien te raken. Nou vooruit met Stokkers kun je quitte spelen. Ben het eens met Sjef. Als je niet ziet dat deze gast te vroeg is gebracht heb je echt 10 kubieke meter stront in je ogen.

78   14  
steven73

Het grootste probleem van NAC is die negatieve achterban die lijkt inmiddels op de selectie van vorig seizoen.

8   2  
7Hills

@10diego

Hier heb je wel een punt, al verwacht ik niet dat Noblejas hetzelfde overkomt. Die hebben ze namelijk wél een normaal traject laten volgen. Eerst een half uurtje tegen Jong Roda, een helft tegen Cambuur, hele wedstrijd tegen Volendam plus een helft tegen ADO vriendschappelijk tot nu toe. Daar lijkt enige opbouw in te zitten. Waarom wel bij Noblejas en niet bij Dogan? Is hij dan in de ogen van Brood zo onmisbaar dat hij perse moet spelen? Of wezen tests uit dat hij fitter was dan Noblejas?

10   26  
van Flieger

Als zelfs de koning aller onzinverkopers Hans K. Jr bij Fix 23 keer gaat roepen dat Dogan er zo lekker afgetraind uitziet kun je natuurlijk niet van de technische staf bij ons NAC verwachten dat ze een eigen analyse en plan met hem hebben of hebben gehad. Dat hebben ze nooit. Alles overkomt ze, in positieve of in negatieve zin. In een organisatie waarin iedereen die met de grootaandeelhouder wil spreken eerst 3 weken moet wachten voordat meneer een keer tijd heeft wekt dat natuurlijk geen verbazing.

Van Flieg vanuit de "lounge of the year award 2017" te Tallinn.

PS: wanneer laat de directie de broek zakken over het geval Vloet ?

11   14  
Misterbean

@steven74 Het probleem is juist al die polonaiselopers hier. Dit zag je van mijlenver aankomen, maar als je dat een paar weken gelden zei ( zoals 10diego) dan wordt je meteen afgezeken door de bekende namen die ieders hoofd meteen op het hakblok leggen als je geen eindeloze positivo bent. Struisvogelpolitiek noemen ze dat ook. Kop in het zand, niets aan de hand. Reken maar dat het binnenskamers flink rommelt, al doet uurtje-factuurtje Edelenbos alsof haar neus bloedt.

3   0  
geelzwartwit

Zolang er geen grote overname is kunnen ons keer op keer blijven verbazen en discussiëren over het topsportklimaat en commerciële groei of lijken in de kast of wat dan ook.
Alle kritische supporters op deze site hopen keer op keer (tegen beter weten in) dat NAC wel grote stappen maakt. Het is de blijvende hoop die een aantal supporters hier kritisch houdt. Jarenlang de hoop houden.. Het geeft aan dat je veel om de club geeft. Af het nou een repeterende langspeelplaat is of een botte rechtse directe je kan niet zeggen dat de zogenaamde azijnzeikers niet betrokken zijn. Ze hopen blijvend op iets wat zonder overname niet snel zal gebeuren. En dat is een NAC dat meedoet met Utrecht Az en Vitesse.

4   1  
Hedu

Het lijkt erop dat NAC ieder jaar geblesseerde spelers koopt of huurt

2   1  
geelzwartwit

En zolang er hoop is zal de liefde blijven bestaan

7   28  
jvt

Nu hoor je al die gloryhunters niet. Des te harder lopen ze in de polonaise als we gewonnen hebben van Jong Utrecht of AZ. Als je ze confronteert met de waarheid is het spijkers op laag water zoeken. Dan wordt er weggekeken.

Het vereiste topsportklimaat is nog heel ver weg. Dat begint al met een halve verkeerde selectie en toestaan dat je er een bijberoep op mag nahouden. Brood heeft er vorig seizoen al weinig van gebakken. Brood wilde alleen wat "kleine" veranderingen... Het resultaat kennen we. Nu weer met zijn opstellingen, 0,0 bevlogenheid en op z'n minst ongelukkige wissels...

Vandaar dat jvt TvdA gelijk geeft om een nieuwe trainer voor de groep te willen zetten. Maar deze zwakke persoonlijkheid heeft bakzeil gehaald en dat had hij natuurlijk nooit moeten doen. Uitgaan van je eigen kracht.

Hoe dan ook, een fijne dag.


48   10  
Breda

He-le-maal klaar met het zuur op deze site. Jammer.

Jvt, kipiani, koekje, alp en al die andere kneuzen. Thx lads voor het kapotmaken van een leuke fansite.

3   5  
den hulk

nac zou van het geld dat over is van kali toch nog een speler opdoen m0et van abeelen deze in kongo gaan halen omdat het zo lang duurt

37   6  
7Hills

Toch bijzonder dat je van een jvt niet blij mag zijn als je gewonnen hebt. Ook al is het tegen een jong team. Nee, échte supporters zoals hij dat zegt te zijn juichen niet als NAC wint of scoort. Want daardoor ben je een positivo en loop je de polonaise en keur je het beleid van de grote drie goed.

Neen, een speler raakt geblesseerd ( ligt het aan een gebrekkige voorbereiding, ongelukkig botsing, niemand die het weet ) en het wordt meteen weer aangegrepen om het complete technische beleid van NAC met de grond gelijk te maken, tot aan de eigenaren (wederom) aan toe. Want dan ben je een echte!

Ik weet nu al dat ik weer tot een gloryhunter en vriendje van het bestuur bestempeld ga worden door jvt, flieger, jan bril, etc. want ik schrijf niets negatiefs en ik durf zelfs "kan gebeuren" in de mond te nemen. Dus kom op jongens, allemaal in polonaise achter me aan! Ik maak me allemaal niet zo druk wie er aan de knoppen zit, wat het beleid is etc. Want ik heb er toch 0.0 invloed op. Net als bovengenoemde namen, die steeds meer gefrustreerd lijken te raken dat ondanks dat ze hier al duizenden keren hetzelfde verhaal afsteken niemand binnen NAC naar ze wil luisteren. Hoe durven ze!

11   5  
Dun Diëe

Als je vanaf nu elke dag zou roepen dat de wereld in een economische crisis raakt zul je ongetwijfeld ooit een keer gelijk krijgen. Hetzelfde geld voor NAC, en stiekem elke sportclub. Er gaat altijd wel weer wat mis. En dan zijn er lui hier die tot in den treure hun armzalige gelijk willen halen onder het mom van "realistisch" zijn en dat zij het al die tijd zagen aankomen. Dat die mensen van zichzelf niet doorhebben wat een zielige stumpers ze wel niet zijn. En als je ze daarmee confronteert zijn ze ineens doofstom.

Inderdaad worden mensen die hier op dit forum gewoon een beetje over voetbal willen keuvelen wel eens kotsziek van dat gezeik. Je kan bestuurlijke zaken niet veranderen om hier op deze website continue je gal te spuwen. Gaat echt niet gebeuren hoe graag we dat ook zouden willen. Je zal wat anders moeten proberen want hier blijft het bij roepen langs de zijlijn.

Dus doe de grote stille meerderheid hier en lol en laat het bij af en toe een berichtje met je kritische noot. Maar op die oneindige betweetdiarree zit hier echt niemand te wachten.

Wellicht is dit een idee. Om geen ban te hoeven uitdelen,want dat gaat weer wat ver. Sommigen krijgen de mogelijkheid nog slechts één keer per dag te reageren. Om die eindeloze stroom stront een halt toe te roepen maar dat ze toch een beetje hun ei kwijt kunnen.

5   2  
Jamack

Coolhand 9:23,
Ook ik bedoel dit niet lullig. Je hebt gelijk met “bevestigt”, maar met ‘t kofschip heeft dit niets te maken.
Jammer dat we Dogan langere tijd moeten missen, maar of en door wie dit te voorkomen was geweest, weet ik echt niet. Voor nu is het zoals het is en moet de technische staf dit tactisch oplossen. Ongetwijfeld zullen anderen met meer medische kennis dit evalueren en er lering uit trekken.

11   4  
Sp1

Negativiteit word door vele verward met kritisch realistisch... Dogan is gewoon te vroeg gebracht. Die jongen van united is een heel ander verhaal. Dat kon je niet voorzien. Dogan was gewoon roulette.

5   5  
Arie

"Ondanks dat de club zelf niks mag zeggen over de blessure zelf"

Moet zijn:

"Ondanks dat de club het heerlijk vindt dat ze zich kan verschuilen achter de AVG, is de blessure wel jammer"

7   5  
sjef de gevulde [email protected]

Feiten mag je hier toch wel benoemen ofniet? En als je vaker mijn reacties leest is 95% positief. Maar als iets niet zo is moet ik dan zeggen van wel. Doe effe nomaal. Dit is nogmaals gewoon van zeer amateuristisch niveau niet meer en niet minder.

8   16  
Arie

@ Sjef

Het moet je toch onderhand duidelijk zijn dat op deze site enkel hosanna wordt getolereerd.

9   7  
Dun Diëe

SP1, natuurlijk wordt dat niet verward met negativiteit. Uiteraard ziet het er naar uit dat hij te vroeg gebracht is en nu in de lappenmand zitten niemand hier zit ermee dat dat hier aangehaald wordt.

Een tweede is om weer de hele reutemeteut met het bestuur,de directie en de technische staf er voor de zoveelste keer bij te halen en vanuit de derde persoon te lopen roepen dat je alles als Nostradamus aan zag komen. Mag ik even een teiltje alstublieft?

8   10  
Breda

Arie ook zo’n droeftoeter. Flikker toch op man. Al die toetsenbord helden.

Doe iets met je leven maar ga niet de medicus hier uithangen.

7   7  
7Hills

@Arie

Haha prachtig dit. "Het moet je toch onderhand duidelijk zijn dat op deze site enkel hosanna wordt getolereerd."

Dit terwijl mensen als steven73 en Breda de meeste duimpjes omhoog krijgen van mensen die het eens zijn met hun stelling dat het niveau van reacties hier zo fokking negatief is...

12   8  
JohanB

Breda,
Gedraag jezelf gewoon lekker normaal, je lijkt nu een of andere grote baby. Of ben je ook nog een kleutertje?
Als mensen feiten benoemen over het onverantwoord brengen zijn ze negatief en moeten ze oprotten?
Dan ben juist jij de zure appel, of snap je niet wat een forum is?

7   8  
Fanneke

Wat een negatieve reacties hier. Net of Dogan een soort Messi is. Bij de start hadden we nog een goede selectie. Is er 1 geblesseerd kunnen we er niets van en hebben we een klote selectie. Wat een azijnzeikers hier.
Komende 2 wedstrijden zijn gewoon 6 punten en dan hoor je niemand meer. Heb eens wat meer vertrouwen.

6   12  
Arie

@7Hills

Omdat het gros van die positiviteitsgoeroes liever communiceert via duimpjes dan via een reactie.
Ze weten eigenlijk ook niet goed wat er positief is, dus doen ze het zo. Dan hoef je je ook niet hardop uit te spreken, lekker veilig.

3   12  
willem 4,5

Als ik zo de reacties weer lees van onze 'kenners' en onze artsen en fysiotherapeuten in spé stel ik voor om de gehele medische staf buiten te flikkeren. Op de b site lopen er vast nog wel een paar rond die het beter kunnen. Hij is helemaal niet te vroeg gebracht, hij was gekwetst aan zijn kaak, lip en gebit en verder was er niets aan de hand. Beterschap Dogan!

5   5  
Arie

@ BREDA

Ga even langs de Pearle, want ik zeg nergens iets over de aard van de blessure en ik veins ook nergens een medicus te zijn. Verder nog wat te zeiken?

8   14  
van Flieger

Sp1 - waarom is Dogan niet bijtijds aangeschaft ? Er lag al een half jaar een rapport over hem kant en klaar. Zat VDA zich nog in te lezen of moest hij net die dag als zaakvoerder van GT Sports de balans deponeren ergens in Belgie ? Hadden ze m op tijd binnengehaald dan had-ie gewoon de hele voorbereiding mee kunnen doen. Dan had je nu niet met deze geforceerde onzin te maken. Maar VDA of Pinocchio iets verwijten, nee dat mag niet van hun epigonen.

Tussenlanding Arlanda, SAS Lounge.

15   5  
7Hills

@van Flieger

Geciteerd uit het AD; " Dogan leek de afgelopen weken op weg naar een club in Turkije, maar blijft dus toch in Nederland spelen."

Zoals je weet kan Dogan in Turkije meer verdienen dan bij NAC. Dus is het niet vreemd dat hij eerst in Turkije aan het rondkijken is geweest wat zijn mogelijkheden waren, wel? Dus om dit nu weer te proberen onze AD aan te wrijven is wel heel doorzichtig en misplaatst.

9   6  
Jamack

Beste Vlieger,
Help mij je bericht te begrijpen s.v.p. . Er ligt “een half jaar” een rapport en VDA moest “die dag” iets anders doen. Duurt een half jaar een dag of een dag een half jaar?

14   4  
Peter13

Jammer dat Dogan er langere tijd uit ligt. Maar net als alle anderen op deze site ben ik niet op de hoogte van de medische ins & outs, dus kan ik niet oordelen over de achtergrond van deze nieuwe blessure.

Wel jammer dat echt ieder item op dit mooie forum ontspoort in een stammenstrijd tussen positivo's en azijnzeikers. Dat gezegd hebbende: als ik geen andere keuze krijg dan die tussen een polonaise of een begrafenisstoet, dan sluit ik liever aan in een polonaise.

7   18  
van Flieger

Dogan wordt nu neergezet als iemand voor wie ons NAC zo'n beetje 5e keus is. Daarbij wordt een vage quote zonder exacte tijdsaanduiding gebruikt om nog maar te onderstrepen dat VDA geen enkele blaam zou treffen.

Dogan had op dag 1 van het trainingskamp in Oudenbosch ten laatste aan moeten sluiten. De 80% belofte bleek niet gehaald en de achterban mocht niks weten van wat er allemaal aan afzeggingen was binnengekomen.

Laat VDA dan maar op het forum verklaren hoe en wanneer hij aan Dogan is gekomen. En niet hakkelend, maar het eerlijke verhaal.

16   6  
7Hills

@Van Flieger

U vraagt, wij draaien:

https://www.ad.nl/transfer-talk/karsdorp-wil-terug-naar-feyenoord-nac-haalt-transfervrije-dogan~aba56726/

28-07-19, 09:58

De suggestie dat onze TD niks ondernomen heeft om Dogan eerder binnen te halen is absurd en ridicuul.

"De 80% belofte bleek niet gehaald en de achterban mocht niks weten van wat er allemaal aan afzeggingen was binnengekomen."

Denk je nu serieus dat er mensen zijn die verwachten dat onze TD een 100% score gehaald heeft met benaderde spelers? Je onderschat je medesupporters weer danig. Daarbij, ik mag toch verdorie hópen dat 70% afgezegd heeft. Dat zou dan namelijk betekenen dat hij voor KKD begrippen grote namen benaderd heeft die geen zin hebben om tegen een bepaald salaris of in de KKD te voetballen.

"Laat VDA dan maar op het forum verklaren hoe en wanneer hij aan Dogan is gekomen. En niet hakkelend, maar het eerlijke verhaal."

Wat boeit dat nu, hoe en wanneer hij eraan gekomen is? Hij is er toch? Zelfs weken voordat de competitie begon. Wat wil je nu weer insinueren? Of kun je het niet hebben dat onze TD een hele goeie speler binnen heeft gehaald, moet je ook hier weer een negatief verhaal van maken?

9   19  
van Flieger

VDA kwam na een zoektocht van 7 maanden en werd aangekondigd als zwaargewicht. Net als zijn baas wilde hij perse directeur genoemd worden. Maar in de wandelgangen wordt hij inmiddels "de Haler van Kapuadi" genoemd. Niet bepaald een compliment. Om zichzelf niet al teveel onder druk te zetten verzon hij de 80% doelstelling die vervolgens ook niet gehaald werd. Dogan, bij Brood al wekenlang op de lijst, kwam veel te laat binnen en werd vervolgens geforceerd gebracht.

Van het bekende clubje polonaise politie mag de TD niets verweten worden, hij is een belgische held.

17   4  
7Hills

@van Flieger

Je geeft geen antwoord. Waarom is het de schuld van onze TD dat Dogan niet eerder bij NAC getekend heeft?

10   4  
Buurman

In de eerste plaats ; Dogan beterschap. Ik baalde even te hevig dat je er voor een paar weken uit ligt en vergat dat als eerste te schrijven. In die paar keer dat Dogan mee deed zag je dat hij verre van fit was/ is. En dan neem je dus een onverantwoord risico zeker als zo weinig echt goede aanvallers hebt. Poent. Opmerkelijk ook dat je op deze site positivist of criticaster bent. Realist bestaat niet. En een tussenweg is ook niet mogelijk. Sjef de gevulde .... is meestal heel positief en nu schrijft hij een waarheid die even wat minder leuk is. Poent. Maar laat niemand ongerust worden. Die duimen werken als aandelen. Als de onderbuikgevoelens van de goegemeente positief zijn omdat NAC , al dan niet terecht , een paar keer wint dan vliegen duimen bij een positief stuk de lucht in en omlaag bij een kritisch stuk. Zo gaat dat met aandelen ook. Als NAC straks, al dan niet terecht , punten gaat verspelen dan is het precies andersom. Ofwel het aandeel Flieger , om een voorbeeld te geven , vliegt omhoog als NAC helaas een paar keer verliest. Als NAC nu 2x wint van de jonkies dan is het aandeel Flieger op deze site zo goed als nul waard. Maar zijn aandeel stijgt exponentieel als NAC tweemaal verliest. Uiteraard mag van mij het aandeel Flieger zero en het aandeel 7Hills ongekend hoog blijven. Maar de realiteit zal wellicht anders zijn.

5   1  
fvf6

In de minuten die hij heeft gespeeld is gebleken dat Dogan belangrijk is voor NAC . Een voorspoedig herstel Huseyin

8   6  
Jan Bril

Hoeveel mensen zijn hier inmiddels kallt gesteld met een ban? Steeds meer mensen die niet meer reageren. Of komen ze niet terug omdat ze zich niet meer herkennen in BSR?

11   6  
Grote Smurf Zonder Baard

@Jan Bril: heb geen ban hoor, maar ben zo klaar met het gejank op deze eens zo mooie site. Stop gewoon met reageren en lees heel af en toe nog eens iets. En ja je mag gerust kritisch zijn, geen enkel probleem, maar altijd dat gezanik en gezever over alles en iedereen bij ons NAC daar ben ik klaar mee en dus stop ik met reageren en er zullen er zo wel meer over denken. Niets ten nadelen van bsr overigens.

12   8  
Voske

@Jan Bril

Are you f***ing serious? Kijk eens in de spiegel. Ook ik ben het repeterende negatieve gelul van Flieger, FliegerJVT en Flieger met Bril spuugzat. Reageren heeft geen enkele zin, want jullie hanteren altijd hetzelfde trucje waarbij altijd dezelfde mensen tot aan de enkels worden afgezaagd. En niet gaan roepen dat je hier alleen hosanna mag roepen. Wat me irriteert is dat jullie nooit met een constructieve "oplossing" komen voor het "probleem" dat jullie telkens weer aanhalen. Alleen uitdelen en niet durven incasseren. Da's niet des NAC's. Bah.

7   3  
Buurman

Mensen kunnen tegenwoordig weinig hebben. Nul tolerantie. Deze site is langzaam gegroeid van een puberale site naar een van de betere supporterssite’s in Ned. En je kunt toch berichten overslaan als ze je irriteren. Momenteel zitten we in een fase van twijfel. NAC staat goed geklasseerd. 80 Procent vindt dat geweldig. De andere 20 procent denkt dat het een zeer vertekende weergave is van de werkelijke kracht. Ik heb met beide partijen geen moeite. Hoe dan ook weten we over een wedstrijd of tien wie er gelijk heeft. Ik hoop die 80 procent , maar ik denk helaas die 20 procent. Meer is er niet gaande. Dat zweeft Flieger er nog tussendoor. Goed schrijvend maar valt inderdaad extreem veel in herhaling. Dat is niet verboden. Maar snapt men nu echt niet dat men Fliegers podium vergroot door steeds te reageren ? Reageer nu eens ter afwisseling niet. Kortom er is niks aan de hand op deze site. Mooie site en over een wedstrijd of tien weten we meer. Even geduld allemaal.

7   7  
Koek

Volgens mij is dit nog steeds een fansite. Vooral bedoeld voor fans..

Voor lui die het nodig vinden om op elk bericht herhaaldelijk beleidskwesties op te rakelen en de directie van NAC af te kraken: ga aub een weg vinden om bij NAC binnen te komen en een verschil te maken.

Het is zo kansloos om ieder bericht op BSR te gebruiken om... Interessant te doen? Gehoord te worden? Op fucking internet..

Wat doen jullie naast internet-oorlog voeren om een steentje bij te dragen aan hetgeen waar jullie zo kritisch op zijn? Ik ben benieuwd.

Hup Dogan, hup NAC

6   2  
Buurman

En van de andere kant moeten de kritische geesten niet verlangen dat men op deze site scherp in discussie gaat over het gezag. Dat zit er bij 80 procent van onze supporters niet in. Die zien dat als ergens tegen aanschoppen en dat wil men niet. Ook de zwaar blunderende Theo Mommers was indertijd bij veel supporters heel lang zeer populair. Dan weet je toch genoeg. Heb recent nog 18 vragen geselecteerd voor de forumavond. De vragen kwamen van de supporters. Naar aanleiding van die vragen komt er zero discussie ter voorbereiding op de forumavond. Niet erg maar op de forumavond zelf komt er ook geen discussie op gang. Dat is nog nooit gebeurd. Het is gewoon voor bühne om te acteren dat men , de directie , transparant is. Gewoon stoppen met die forumavond onzin , het brengt niks en levert niks op. Een toneelspel , maar dan ga ik liever naar Hans Teeuwen of een andere goeie artiest. ( smaken verschillen natuurlijk.)

4   1  
Peerke

Iedereen rekent zich hier weer rijk met 6 punten tegen Utrecht en AZ. Jong AZ ui: ik moet het nog zien. Hopelijk beseffen de spelers wel dat dat niet vanzelf gaat.

3   1  
Scheppioni

Voor mij dus niet geheel verrassend dit ! Beterschap Dogan !

Laad alle berichten na dit bericht in