Wij gaan niet opzij

NAC wint in Made met 0-9

Benn076

Vanavond speelde NAC de eerste oefenpot van dit seizoen. In Made was de ploeg van Robert Molenaar te sterk voor Madese Boys.

In de eerste helft kwam NAC redelijk laat op voorsprong tegen de amateurs van Madese Boys. Pas in de 34ste minuut wist Boris van Schuppen het net te vinden. Vlak voor rust wist Banzuzi de 0-2 en 0-3 binnen te schieten. 

In de tweede helft werd het 0-9 door goals van Ligeon, Kosiah, Silva. 

Aanstaande woensdag is alweer de volgende oefenpot. Op complex de Wildert speelt NAC tegen de Zundertse selectie. Deze wedstrijd begint om 19:00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via nactickets.nl. 

Bron:
B-Side Rats
85 Reacties
164   11  
Ivo

Het is eigenlijk ongekend dat Rutten, Antonia en Maria weer/nog steeds geblesseerd zijn. Of zijn ze vergevorderd met een vertrek. Dat zou dan weer goed nieuws zijn.

14   68  
Pirke12

T was druk op de may, leuke dag met een biertje erbij. Super.


Schrijf je nog ff in , teller gaat naar 30 deelnemende, ben er dus ook bij en steun t goede doel.

https://links.voetbalpoules.nl/XZGUqmW8aDuW8hu18

14   1  
Breda-mike

@BSR
hebben jullie nog spelers geinterviewd?

5   0  
Mikec

Kaarten ook te koppelen bij de plaatselijke amateurclub!!!!!

164   11  
Ivo

Het is eigenlijk ongekend dat Rutten, Antonia en Maria weer/nog steeds geblesseerd zijn. Of zijn ze vergevorderd met een vertrek. Dat zou dan weer goed nieuws zijn.

73   0  
Kolkka fan

Ik heb genoten van lucassen, echt een versterking. Hij wil graag de bal hebben, maakt loopacties en verwacht van zn team dat er loopacties gemaakt worden.

Leuke speler

44   47  
Belgische Naccer

Rutten, Malone, Antonia, Maria, Bilate...

Ik noem het maar even voor het gemak de Steijn spelers...

Het zijn allemaal mannetjes van GLAS.
We hebben er nog nooit iets aan gehad. Altijd ziek zwak en misselijk.

Opruimen die handel en spelers ervoor terug die het gras opvreten en er altijd staan en nooit verzaken! Dan ben je al zoveel verder dan dat gekneuter van de laatste 2 jaar.

63   7  
Ivo

@Belgische NACCER

Voor de 10e keer: Bilate is al weg. Of doe je het expres?

69   13  
Breda-mike

@belgische naccer

Weer heel makkelijk om hier malone weer in te noemen. Heeft gewoon 2 seizoenen dik 30 wedstrijden mee gespeeld.

8   1  
Bredafun

Was weer top NAC te zien spelen.
Overtuigend team, verontrustend van de toch vele afwezigen?

54   23  
Ouwe spionkop

Oprotten met Malone en Hilterman.
Spelers die zich te goed voelen voor NAC zijn NOOIT meer welkom.

61   113  
The Central

Het is fascinerend hoe de nieuwe aandeelhouders de stemming laten omslaan en de boel beïnvloeden. De sfeer is goed, er is geen verwachting en iedereen heeft al vrede met een nietszeggend seizoen. Knap werk van media- en communicatiedeskundigen die op de achtergrond druk meewerken en op de socials beinvloeden.

Normaal heb je dan de krant en hun podcast die de boel op scherp zetten, maar deze jongens zijn volledig ingepakt door NAC=Breda en Oud NAC, wat ik als een groepering zie.

Joost Blaauwhof mag mee voetballen met Oud NAC en ze doen of ze hem gaaf vinden. Ondertussen schrijft en zegt hij wat het kamp wil horen, Joost hoort erbij en heeft de tijd van zijn leven. Geeft in laatste podcast Siereveld nog even een trap na. Een jongen die hij eerder graag wilde houden, maar nu hij een aanbieding van NAC naast zich neerlegt is hij aan de beurt. Want Hellemons moet beschermd worden. Dat Lokhoff ondertussen de steken moet oprapen die Hellemons laat vallen toont aan dat Eric zijn kwaliteiten niet hier liggen. Karelse was daar wel duidelijk in en die weet ook dat Geert klaar staat. Dat weet half Breda maar “ sssttt mondje dicht, je hebt het niet van mij”.

Yadran loopt hele dagen op de club, weet alles, ook dit, maar brengt nog niet dat Brusselers TD gaat worden en dat JW van Dijk de belangrijkste kandidaat is om AD te worden. De rust moet bewaard worden en als onafhankelijk journalist doe je dat dan want dat heb je afgesproken.

Over de bedenkelijke reputatie van Van Dijk kun je veel artikelen schrijven. Maar goed zijn ex financiële man kon ook gewoon de RvC in. Als je zoveel morele problemen hebt met City en hier geen aandacht aan schenkt, verlies je als krant het laatste restje geloofwaardigheid. Maar er is een pact gesloten dus de krant doet niet wat zij behoort te doen en mag straks primeurs brengen en er komen wat mensen in de podcast voorbij. De naam kunnen ze wel veranderen, tegengas geven ze niet meer.

Verder zijn er al wat pluche plekjes beloofd aan mensen, vroeger werd daar mee gescoord door de krant, nu niet. Er zitten wat opvallende namen bij.

Bij zo’n twijfelachtige Volendamse transfervrije speler zet ook niemand vraagtekens.

Een van de nieuwe adh schijnt getracht te hebben om de Zwitser met de scherpe pen monddood te maken of in hun kamp te trekken. Dat lijkt nog niet helemaal ( of helemaal niet) gelukt.

Ik hoop dat de rust bijdraagt aan het neerzetten van een goed fundament en aan succes op termijn.

Maat laten we wel kritisch blijven en niet met de ogendicht aansluiten in de polonaise.

De rol van Lokhoff kan natuurlijk helemaal niet in een bvo: TH, assistent trainer en half TD. Dat kan bij een start up zonder personeel en zonder budget of bij een speeltuinvereniging. Maar niet binnen een topsport bedrijf. En iedereen vindt het normaal. Nou ja, misschien Molenaar niet. Maar die is al blij dat hij vd bijvelden is.

5   3  
@ivo

Rutten is niet geblesseerd. Van der Sande wel.

2   14  
Youssef

Nac heeft Malone zelf eenzijdig voor een jaar verlengd toch?!

9   0  
Nac

@Youssef

Dit was verplicht bij een aantal gespeelde wedstrijden.

37   6  
DvM

Pfff JW van Dijk, laat het niet waar zijn zeg. De intimidatiecultuur die hij bij zijn eigen onderneming erop na houdt naar NAC brengen zal echt het einde betekenen.

15   0  
Maarten

Veel wijzer wordt je er niet van. Lucassen vond ik daartegen positief opvallen. Vd Sande viel uit en ik hoop dat t meevalt.

28   7  
Didier

JW van Dijk algemeen directeur? Dat zou apart zijn. Een AD die vermogender is dan de eigenaren…
En Brusselers TD zou echt slecht zijn. Hij vindt zichzelf heel wat maar is echt veel te licht voor die functie.

14   4  
Nac

Zou die Balde van de feyenoor wat voor ons zijn als rechtsbuiten?

18   1  
Buddha

Kent iemand de kwaliteiten van Silva? Vorig jaar overgekomen van een portugese club. Is dat een jongen die kan aanhaken bij het 1e?

16   5  
NAC4Ever

@THE CENTRAL
Volgens mij heeft het niets te maken met wat jij beweert, maar met begrip dat puin ruimen tijd kost.

Verder vind ik de rol van Lokhoff met zijn kennis en ervaring voor dit moment inderdaad normaal. Tot dat er een technisch directeur is (en de rest van de functies zijn ingevuld).

18   0  
Yellow army ambassadeur

@Buddha, vond Silva vandaag erg positief opvallen.

11   5  
Ivo

En waar was Mashart? Geblesseerd of ook onderweg naar de uitgang?

10   0  
Tegel

Silva?

Even opgezocht hier op de site:


26 August 2021
Thiestemberg

Kevin Silva komt de O-21 van NAC versterken. De 19-jarige aanvaller komt over van het Portugese Gil Vicente. Eerder speelde hij voor Feyenoord en Alexandria ‘66.

Silva werd geboren in Lissabon maar bracht een groot deel van zijn jeugd door in Nederland. Vanuit de jeugd van Feyenoord belande het jonge talent bij Alexandria '66. Daar kwam hij op de radar bij Gil Vicente dat uitkomt op het hoogste niveau in Portugal. Die club wilde door met de jonge Silva. Hij verkoos de stap naar NAC echter boven een langer verblijf in Portugal.

Silva is een welkome versterking voor trainer Robert Molenaar. Veel van zijn aanvallers draaien mee met het eerste elftal waardoor de spoeling bij de O-21 wat dun is.

6   15  
Rade

Silva is een speeltuin voetballer die in O21 niet uitblonk. Dat is opvulling tot de selectie compleet is

22   4  
Belske

@ THE CENTRAL zuur
Volgens mij is het nog steeds zo dat er straks top down functies aangesteld worden en ze beginnen bij een nieuwe RVC. Dus over alle andere functies is nog niets te zeggen.
Beetje stemmingmakerij reactie wat meer gebaseerd is op een persoonlijke mening/frustratie dan onderbouwd is.

Blijkbaar mag het in Breda niet positief gaan want dan zal het wel niet kloppen toch?

16   1  
fvf6

Ik heb in de tweede helft toen er veel jeugd in het veld stond , een veel betere wedstrijd gezien dan in de eerste helft waarin veel beoogde selectie spelers in het veld stonden . Maar al met al een fijn middagje op de may .

24   0  
De Bolle Damen

Was zeker gezellig in de Maay.
Wie was nr 26 ? Die viel echt op , jongen kan prima ballen.
Ps tenues waren minder lelijk dan gedacht.

21   15  
Tip

Ik denk dat veel zal afhangen hoe snel en hoe ver bepaalde spelers zich gaan ontwikkelen.
Velanas heb ik geen twijfel over, hele goede voetballer, heeft alles om 'de beste' te worden. Banzuzi en in ietsje mindere mate van Schuppen kunnen er snel staan. KUNNEN er staan , het is nog niet zeker.

Kaj moet het halen mits goed gebruikt. Met momenten zie je dat hij alles heeft een topper te worden. Maar het moet er wel uit gaan komen. Gewoon op links zetten in een redelijk vrije rol, dan zou het moeten komen.

Het is gewoon allemaal nog afwachten niemand kan koffiedik kijken.

Betreffende de organisatie. Als Geert TD wordt is de functie van Lokhoff wel duidelijk. Nu weet je inderdaad niet wie echt baas is en dat is een bacterie voor conflicten. Zeker in het voetbal.
Geert zijn vader is een top vent. Als de appel niet ver van de boom valt....... ? Of Geert B. de functie TD aan kan is afwachten. Hij is in ieder geval veel slimmer dan Eric H.

Als JWD directeur wordt ben ik benieuwd of HBD criticaster blijft ?😎. Dit is onvoorspelbaar.

Ik denk dat JWD geschikt is ondanks zijn enigszins besmeurde naam door beloofde rendementen aan kwetsbare mensen. Maar capaciteiten JW heeft hij wel.

Kortom er zal veel op ons afkomen. Polonaise lopen is dom, alleen kritiek geven net zo dom. Je kunt niet voorspellen hoe het gaat uitpakken. Althans zo denk ik erover.



3   8  
Tip

Ik praat bij de spelers , zoals Kaj, niet aan de hand van gisteren maar aan de hand van vorig seizoen.

4   9  
Tip

Toon Brusselers was helaas een top vent.

16   0  
Da Pope

@Bolle Damen

Nummer 26 was Aimé Omgba als ik me niet vergis. Leuke speler inderdaad!

14   5  
Tico

@ THE CENTRAL

Zo kerel, jij hebt je dagelijkse gal weer gespuit en kan weer aan je dag beginnen….
Jezus zeg.

15   0  
Ouwe spionkop

Was 't jullie ook opgevallen hoe druk het eigenlijk was gister? Ongelofelijk veel volk eigenlijk.

28   23  
@The Central

Zo fascinerend is het niet. De mannen van DeRat zijn betrokken geweest bij NAC=Breda en bij de BSR zijn ze vooral in de overwinningsroes dat het niet City is geworden. Verder moet je je niet vergissen in wat hier online staat en wat er in het stadion gebeurd. Het is niet zo dat de BSR of DeRat representatief zijn voor alle NAC supporters. Verre van dat zelfs. Je ziet ook al grote verschillen tussen de reacties op DeRat en het klapvee op deze site die alles het positieve toeschrijven aan NAC = Breda en al het negatieve wijten aan de oud aandeelhouders.

15   2  
Ivo

Komende week verwacht ik Velthuis en Marijnissen erbij, daarna wordt het afwachten welke spelers gaan vertrekken zodat er meer ruimte komt voor echte versterkingen.

Malone, Hilterman, Maria, Antonia en Rutten lijken op weg naar de uitgang, dat kan maar beter niet te lang duren. Van hun salarissen kan je wel 5 goede KKD-basisspelers terughalen.

Wel balen van alle blessures. Knettergek word je er van, bij NAC is het altijd prijs.

9   1  
Ivo

Deze contractspelers waren er tegen Made niet bij:

Pepijn van de Merbel, Dion Malone, Luc Marijnissen, Jethro Mashart, Michael Maria, Moreno Rutten, Welat Cagro, Kaj de Rooij, Jarchinio Antonia en Jeredy Hilterman.

10 stuks maar liefst, bijna een compleet elftal. Ik ben benieuwd of er woensdag alweer wat terugkomen. En ik hoop dat BSR hierover vragen stelt aan de trainer.

15   0  
Adriaan

Malone Hilterman en Maria later ingestapt ivm interlandverplichtingen vlgs BN De Stem...
Antonia Rutten Maria te blessuregevoelig
Situatie Hilterman bekend
Mashart kan niet mee
Malone heeft gezegd weg te willen
Idd als deze 6 vertrekken kunnen we er wel een aantal sterkhouders voor terughalen

10   9  
Cool Hand

Opvallend: nog niemand op deze site die verregaande en positieve conclusies verbindt aan deze fantastische 9-0 overwinning. Wordt men verstandig?

4   7  
Livingthedream

Ben benieuwd of de paupers ook stil zijn als we een wedstrijd verliezen coolhand 😉

Vaak ben jij er dan niet om de negatievelingen aan te spreken😉toeval ?

6   15  
Arie

Als Malone, Rutten, Antonia, Maria, Cagro, Mashart etc. niet vertrokken zijn, gewoon contractontbinding. Weg met jongens die niet mee gaan en bouwen met de club die je wel gaat gebruiken.

19   31  
Hij gaat de Singel in

Gillissen TD maken ! Heeft voldoende ervaring en kent de club. Heeft fouten gemaakt bij Heracles, maar daar heeft tie hopelijk van geleerd. Kortom zou uitstekende keuze zijn.

10   3  
@arie

Hoe ziet dat er dan uit “ gewoon ontbinden” ? Afkopen vanuit spelersbudget of vanuit het partnerfonds?

25   5  
BeterdeLaatdannooit

Hoop toch echt geen JWvD. Deze man heeft zoveel leed veroorzaakt en toont nergens berouw. Gaat alleen vervolgens elders op dezelfde manier verder. Zijn plannen van enkele jaren geleden toonde ook aan dat hij weinig op heeft met de gemiddelde NAC supporter. We zijn in het verleden al vaak genoeg ten onder gegaan aan grootheidswaanzin.

16   3  
BeterdeLaatdanooit

Bovendien hoe kun je nou bij JWvD uitkomen als je op zoek bent naar teamplayers?

7   0  
Gjoewie

Cool hand> De nerds hebben hun eerste oefenduel met 0-7 verloren. Zegt dat wat?
Trainer Arne Slot oefent liever niet tegen zwakke tegenstanders. Daar valt iets voor te zeggen.
Bannis zat op de tribune vanwege medische redenen. Dat wil zeggen dat hij geen blessure mag oplopen, want in een transferproject. Ze hebben wat dat betreft al slechte ervaringen op Varkenoord, de huurtransfer van Hendriks naar de Trommels gaat om die reden niet door.

6   4  
Rubenac
24   5  
Ivo

Niks ontbinden of afkopen! Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor hun carriere. Hebben allemaal een waarnemer of makelaar.

Wil je spelen, dan zoek je zelf maar een andere plek waar dat kan. Bij NAC heb je geen toekomst, kan je nog een jaar salaris opstrijken maar dan raak je wel uit beeld met marktwaarde nul komma nul. Of is het einde carriere. Kies zelf maar.

Dat moet het verhaal zijn richting Malone, Hilerman, Maria, Rutten en Antonia. Zij zijn nu zelf aan zet.

24   0  
Brandon Sousa

Let maar op. Kevin Silva gaat dit seizoen doorbreken!!!!!! Fantastische speler!!!!!!

11   5  
sam

Het was leuk om die talentjes aan het werk te zien. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten.
Ik denk dat over een jaar of 3 de helft van de NAC 1 spelers uit nac jeugd bestaat. Dat is prima overigens.Als ik Banzuzi zie voetballen dan denk ik aan Drogba. In de hoop van dat hij zich zelf verder gaat ontwikkelen om in de toekomst een bepalende speler te worden van NAC 1.Er is bovendien veel werk aan de winkel.
Eerst afwachten of speler zoals Ligoen, Rutten, Maria, Malone en Anthonia maar gaan vetrekken.





5   4  
De Bolle Damen

Dank Pope!

17   23  
MaxVs

JWvD is iemand die jaren als eigenaar en AD bedrijven naar het hoogste niveau heeft gebracht. Iedereen die denkt dat dit voor NAC een slechte stap is, heeft het niet helemaal begrepen. Dit is juist wat we nodig hebben om terug te komen in de ED

5   11  
sprang-capelle

De invloed van Lokhoff is al duidelijk te zien. Toch?

8   18  
Didier

Ik denk dat JWvD een goede AD kan zijn alleen zie ik het niet gebeuren. Bij Vrolijk is het zo dat hij de enige echte kapitein wil zijn met om zich heen ja-knikkers. JWvD is niet bepaald een ja-knikker.
Hij heeft wel z’n handen vrij omdat hij z’n bedrijf Forza onlangs verkocht heeft.
Ik denk dat als JWvD de ambitie had om iets met of bij NAC te doen hij zelf NAC gekocht had.

2   13  
Tip

@Didier. Ik denk dat je moet redeneren wie wil het wel doen ? Ik kom maar op 2 namen. Justin of JWvD. Maar wie weet komt er een verrassing uit de hoge hoed van Vrolijk. Als wordt gekozen voor JG dan kies je voor een sterke communicator. Kiest men voor JWvD dan kiest met voor een man die heel eigenzinnig en hard een lijn gaat uitzetten. Wordt het iemand anders ben ik benieuwd wat voor type mens.

9   12  
De Bolle Damen

Grappig.
Ik bedank iemand voor het geven van informatie en dan “duimpje omlaag “ krijgen.
Duimpjes stellen geen ruk voor maar een post die nietszeggend is, beoordelen ?
Rare jongens die Romeinen

7   5  
Didier

Het is idd de vraag wie dit afbreukrisico in z’n carrière wil lopen. Goetzee is niet bekwaam. Goede commercieel manager, maar veel te licht als AD. Wel een type ja-knikker die Vrolijk graag om zich heen heeft.

1   27  
Gilze

Zou Ricardo van Rijn geen optie zijn voor de rechtsback positie , als men Rutten weet te slijten? Is inmiddels transfervrij na aflopend contract bij Karlsruhrer.

19   0  
De Bolle Damen

@Gilze.
Je moet kapitaal creëren op het veld en we moeten af van uitgebluste pseudo vedettes.
Dus van Rijn , nee of het moet Rembrandt zijn dan hebben we wel kapitaal

17   6  
Ivo

@TIP

Van Dijk is eerder bij NAC betrokken geweest en dat was geen succes. Een ongeleid projectiel. Ik kan me niet voorstellen dat hij terugkomt als AD. Laten we na figuren als van Aalst en Manders waken voor grote ego's en teamplayers wegzetten.

Goetzee zie ik meer als zo een teamplayer, maar ook meer als iemand die op de winkel past dan de club naar grote hoogten tilt. Ligt wel goed bij de sponsoren, dat wel.

8   1  
Nac

@De oude damen


Bij deze selectie moet niet alleen waarde gecreëerd worden hoor.

Wat we nu nodig hebben is ervaring op het middenveld 25 en ouder.
De ervaren jongens maken de jongere spelers beter.

De ervaren jongens zijn momenteel:
Kortsmit 28
Van der Sande 26
Rutten 29 Bank
Ligeon 30 Bank
Bakker 27
Malone Weg/Bank

Het liefst nog 2 ervaren middenvelders bij die er boven uit steken.

Javier Vet bijvoorbeeld.

De selectie is momenteel op het middenveld veelste jong voor de KKD.

0   3  
Fan uit Zevenbergen

Niklas ... nieuwe spits van nac

0   1  
Nac

@fan uit zevenbergen

Wie is Niklas?

1   1  
NAC Bierda

@fanuitzevenbergen ?

0   3  
Fan uit Zevenbergen

Een speler uit belgie van Kv

0   2  
Nac

Wat is zijn hele naam?

1   3  
Nacman

Je bedoeld Niklaas storm van over Mechelen een links buiten.

0   3  
Fan uit Zevenbergen

Een rechtsbuiten van Kv
Hadden ze het over

0   3  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

KV waar vandaan? Mechelen?

6   0  
Nacman

@ fan uit Zevenbergen
Als jíj Nicolas storm bedoeld een linksbuiten van kv Mechelen met nog een contract tot 2026 dan hebben ze jou goed voor de gek gehouden dat kan NAC nooit betalen.

6   0  
Veerse naccer

Volgens transfermarkt is nicola storm 27 jaar een linksbuiten die ook op rechts kan van 4,5 mln maar of dat klopt weet ik niet, lijkt me wel wat te duur voor nac

0   4  
Fan uit Zevenbergen

NIKLO Dailly ging het over

0   3  
Henri

Dailly komt uit de opleiding van Anderlecht en werd door KV Mechelen overgenomen echter al vrij snel getroffen door een zware kruisbandblessure.

6   1  
Nacman

Die heeft in april zijn contract verlengd met 2 jaar volgende naam fan Zevenbergen

1   0  
Badeend

Ben ik nou de enige die drie goals mist? Of hebben Kosiah, Ligeon en Silva alledrie twee keer gescoord?

16   4  
Belgische Naccer

@Ivo

Dat Bilate inmiddels weg is, is prima. Maar dat is mijn punt helemaal niet.

Het gaat erom dat we er niks aan gehad hebben, en dat het net zoals Malone, Antonia, Immers, Maria, Ligeon, Hilterman en noem al die veel te dure niets-toevoegende spelers allemaal maar op...heel veel geld heeft gekost...

En erger nog, dat ze dus geen van allen beter waren dan wat we al hadden. Ik noem van Hooijdonk, Ik noem een Riera, en ook Van Acker was echt niet minder dan Ligeon of Rutten. Immers hield Haye zelfs op de bank, onder die koekenbakker van een trainer.

Ik mag echt hopen dat die tonnen salaris heel snel vrijkomen voor spelers die WEL voor NAC willen spelen met hun hart. Die broodvoetballers die niks brengen die kennen we nu onderhand wel.

Dan liever een keer met 6-0 op onze bek met gepassioneerd voetbal, dan met angsthazenvoetbal alles breed en terug tegen Telstar en Dordrecht en dan met een zondagsschot alsnog met 1-0 verliezen.

Van mij mag alle rommel weg en liefst zo snel mogelijk. Voor het salaris van Hilterman en Malone samen kun je 6 talenten aantrekken.

9   0  
Ivo

@Belgische NACCER

Mee eens, en ik denk dat dat ook staat te gebeuren.
Ligeon is nog in beeld, maar Hilterman, Malone, Rutten, Maria en Antonia trainen momenteel niet mee. Ik geloof niet in toeval.

Ik verwacht dat we Hilterman nog voor een klein bedrag kunnen verkopen, daar zullen we helaas verlies moeten pakken, de andere spelers zullen transfervrij weg mogen.

Deze spelers zijn enorm door het ijs gezakt en kunnen zelfs in de KKD het verschil niet maken.

5   3  
Scheppioni

Mee eens Ivo, nog een week, eindelijk 13 juli en hopelijk ineens grote stappen voor ons NAC !!

0   7  
Maarten

Kunnen we Mastour geen plaatsje geven voor in de voorbereiding? Technisch zeer begaafd alleen overal geflopt in Italië. Een proeftraining kan toch geen kwaad?

4   6  
Tip

Je kunt een hele batterij spelers weg willen werken ,maar dan moet je wel beteren gaan halen. Anders is het lood om oud ijzer ! En gegarandeerd dat een deel van de spelers die we wegsturen weer wel functioneren bij concurrenten waar alles een beetje ' normaler ' is. We gaan het wel zien ik hoop er het beste van.

Hetzelfde voor de functie van AD. De gegadigden staan echt niet in de rij om bij ons 'gezellige en toffe' NAC binnen te stappen. Min of meer zit en een schroef los als je die baan op dit moment accepteert en dat is op zich niet erg.

JWvD is een berekende en koele man die het bij zijn bedrijven op zich goed heeft gedaan. Heeft beslist capaciteiten. Dat het eerder bij NAC niet ging had alles te maken met de rare constructie waarin hij binnen kwam. Een soort vrijwillige commerciële ondersteuner van Goetzee. Dat ging natuurlijk niet lopen. Voor de duidelijkheid : ik ben geen fan van JWvD maar ik probeer bij de feiten te blijven.

7   0  
Badeend

Zo'n Mastour is het schoolvoorbeeld van spelers waar NAC niet aan moet beginnen (in de huidige situatie). Als er een geheel staat, een doordacht sterk elftal met de juiste technische (en meer) begeleiding, dan zou je het misschien kunnen gaan overwegen. Op dit moment absoluut niet. Spelers die van buitenaf bij NAC komen zijn al jaren aangewezen op hun eigen intrinsieke motivatie, de begeleiding is ruk geweest (?) en ze zijn aan hun lot overgelaten. In het beste geval heb je dan een of twee spelers die niet presteren en verpieteren op Zundert. In het slechtste geval een halve mand vol met rotte appels. Niet doen.

8   2  
Pietjebel

Misschien een poging wagen voor Enzo Cornelisse die wil weg bij Vitesse

3   1  
witzwartgeel

NAC pakt deze week door met Velthuis én Marijnissen
Het is een kwestie van hooguit een aantal dagen voordat de hereniging tussen NAC en Thomas Marijnissen officieel beklonken wordt.

Yadran Blanco 04-07-22, 07:00 Laatste update: 09:16 Bron: BS
Nog meer dan de inkomende transfer van Tijs Velthuis, de verdediger zal worden gehuurd van AZ, wordt de aanstaande terugkeer van Marijnissen met groot gejuich ontvangen door de NAC-familie. De Bredanaar zal als alles volgens plan verloopt deze week zijn contract tekenen bij NAC.

13   0  
Dutchbird

JWvD als algemeen directeur? Dat lijkt me de grootste stommiteit die het nieuwe bestuur zou kunnen begaan. Die man heeft zoveel NAC supporters zwaar financieel benadeeld (in feite opgelicht met zijn invulling van de term "sparen") dat hij na Manders direct de volgende splijtzwam zou zijn. Ik kan me niet voorstellen dat het nieuwe bestuur zich dat niet bewust is.

Laad alle berichten na dit bericht in