Wij gaan niet opzij

NAC wint met ruime cijfers van Ferreiras

DeWeesJr

NAC heeft de oefenwedstrijd tegen Ferreiras positief afgesloten. In Portugal wist de ploeg van Willem Weijs met 1-6 te winnen van de koploper van de Portugese vierde divisie.

Doelpunten van Huseyin Dogan (3x) Mounir El Allouchi (2x) en Boussaid zorgde voor een prima debuut van Willem Weijs. Volgens de aanwezige Yadran Blanco speelde NAC de eerste helft erg gretig en had het vooral veel plezier. 

Aanstaande vrijdag hervat NAC de competitie met een uitwedstrijd tegen Helmond Sport. 

Opstelling NAC eerste helft: Olij, Schouten, Van Hecke, Riera, Mashart, Van der Gaag, Azzagari, El Allouchi, Boussaid, Filipovic en Van Hooijdonk.

Opstelling NAC tweede helft: Kramer, Van Anholt, Siereveld, Vanacker, Noblejas, Azzagari, El Allouchi, Filipovic, Stokkers, Bohui en Dogan.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Update kaartverkoop 5 reacties
Volgend bericht
Kali niet mee op trainingskamp Virton 15 reacties
26 Reacties
61   7  
HoogeveenscheNACCER

Alleen al dat ze met plezier spelen staat me aan! Goede overwinning...al is deze ploeg van het niveau Nijkerk zelfs daar hadden we voor de winter moeite mee!

21   9  
Buurman

Het zgn. Willem Weijs effect is er nu al.

61   7  
HoogeveenscheNACCER

Alleen al dat ze met plezier spelen staat me aan! Goede overwinning...al is deze ploeg van het niveau Nijkerk zelfs daar hadden we voor de winter moeite mee!

12   5  
Maikolg

Het geeft de burger moed en daar is alles dan ook mee gezegd.

Hopelijk is dit de ommekeer!

13   4  
Ivo

Natuurlijk lastig zoiets op waarde te schatten, de tegenstander was zeker geen hoogvlieger. Goed voor het zelfvertrouwen zullen we maar zeggen.
Op naar de 2e competitiehelft!

19   5  
Buurman

Je speelt in Portugal een lekker potje voetbal tegen een vierde klasser en je straalt met zijn allen een en al chagrijn uit. Zou dat kunnen ? Neemt niet weg dat NAC deed wat het moest doen.

20   4  
Ric

Ik vond de doelgerichtheid bij de afwerkoefening en de lach bij Dogan op vele foto’s al een teken aan de wand.
Verwacht echt dat hij de 2e seizoenshelft gaat vlammen!

13   9  
Sanseveria

@ RIC

Kennelijk heeft de sfeer die Weijs in de groep gecreëerd heeft een erg positief effect op hem. Ik mag toch hopen dat NAC Weijs dit seizoen een kans geeft, indien nodig tijdelijk met een stroman met papieren zoals Fortuna ook deed.

Maar als Edelenbos het nog steeds voor het zeggen heeft zal deze week wel Jaap Stam gepresenteerd worden als nieuwe trainer. Die we vervolgens eind van het seizoen allemaal weer uit kunnen zwaaien/kotsen. ?

23   3  
Buurman

Of met WW doorgaan verstandig is kun je n.a.v. deze wedstrijd niks over zeggen. Kom op zeg tegen een vierde klasser. Wel is het een feit dat je dan geen geld kwijt bent aan een nieuwe trainer er daarvoor een speler kunt aantrekken. Laat WW het seizoen maar afmaken wat mij betreft.

16   3  
Mark

Beste medesupporters,

We kunnen wel roepen laat Willem Weijs het seizoen afmaken maar dat mag helaas niet.

Hij beschikt niet over de juiste papieren en mag niet langer dan 6 welen als interim trainer op de bank zitten. Helaas maar waar!

7   5  
Pietjebel

En wat als het wel mocht als Willem door ging
Word deze gast ook weer buiten gegooid over een aantal maanden zeker
Zoals het de laatste tijd gaat

12   1  
Ernie

Nee laat WW aub in de luwte zijn werk doen. Anders wordt hij na een paar verliespunten alweer uitggekotst.

2   1  
Michel

Als we willen dat zwollen gesteund wordt, zijn wij de mensen die dat kunnen doen. We hebben het niet helemaal in de hand maar als de publieke opinie is dat wij het zo willen is het op zijn minst een struikelblok om hem te laten gaan. Bij Ajax gaven ze hoog op van hem en wij waren ook blij toen we hem zagen komen, dus zal hij ook zeker deze klus goed kunnen doen met waardering.

Het moet afgelopen zijn met dat visieloze gedoe, NAC moet weer NAC worden; een gerespecteerde voetbalclub op ED niveau.

17   4  
Stan

Overdreven positief stukje van Blanco, nergens op gebaseerd, maar o zo voorspelbaar.
Nee ik oordeel over vijf wedstrijden wel.

4   6  
Pep

Ik zie geen Ilic in de opstelling? Is daar een reden voor? Beetje vreemd toch of ?

3   4  
Talentje

@pep
Hetzelfde geldt voor Arno Verschueren? Zou hij met transferperikelen bezig zijn?

10   3  
Kipiani

Altijd met WW doorgaan. Ook als adviseur voor de grote drie. Iemand als WW is onbetaalbaar en onvindbaar. Hij staat op de stoep.

11   8  
Falco

Wat een reacties allemaal hahaha. Ze winnen een keer van het Jeka uit Portugal en er is weer een ommekeer. Ik houd mijn hart vast voor de tweede seizoenshelft. Als wij bij de eerste 6 eindigen hebben we het goed gedaan

8   8  
Gman

Wat een naïviteit hier weer. 1 oefenpotje en het is geljk hosanna. Dogan heeft zijn topvorm te pakken, en hij lacht! Geweldig nieuws.

Eind februari maar eens beoordelen of het echt beter gaat.

6   0  
patjer

Broertjes Ilic en Arno zaten op tribune met lichte pijntjes. Niks ernstigs volgens Weijs. zie NAC twitter, de Ilic boys deden dansjes als er gescoord werd.

3   4  
Maikolg

Off-topic: vandaag in BN De Stem, RVC houdt hand op de knip waardoor TD weinig kan zolang hij niemand verkoopt.

10   6  
Real Robert

@Maikolg. Dit toont maar weer aan wat een nitwits die directieleden zijn. Ze roepen maar wat voor de buhne over het aantrekken van nieuwe spelers.
Zoals ook met dat extra budget en gelden naar de jeugd etc. etc.
Er is geen cent en en NAC zit gewoon in de rode cijfers na het afschrijven van de nooit ontvangen transfergelden en de tegenvallende sponsorgelden. En bij niet-promotie wordt het alleen maar erger.
Wie zouden ze moeten verkopen? Alleen Olij, Riera, Verschueren of Dogan komen daarvoor in aanmerking; voor de rest staat er niets op het veld waarvoor enige partij interesse zou kunnen hebben.
Lekkere versterkingen dus van ons Belgische grappenmaker.

7   3  
WillemBreda

Zóó voorspelbaar dat artikel/wedstrijdverslag van Blanco. Als één van de zagers aan de stoel van Brood moet hij nu natuurlijk wel met veel positief nieuws komen. Oh, en als SvH een grote kans mist, dan wordt ie 'gestuit door de keeper'. En als Stokkers mist, 'verkwanselt' hij het. Bovendien worden de 3 goals van Dogan daarna met wel erg weinig woorden beschreven...

3   2  
The Cosmic Gate

@MAIKOLG : TvA heeft aan het begin vh seizoen toch duidelijk aangegeven om een reserve potje te bewaren voor aan kopen tijdens de winterstop !?
Of worden we hierin gewoon voor de gek gehouden, en was dit een warmhoudertje of een hoop die hij uitgesproken heeft ?
Of zal dit geld (zoals al vaker hier aangegeven) gebruikt worden om Brood te voorzien van de afkoopsom ? Waarbij de NAC supporters dus dubbel gestraft worden (alweer)

4   3  
Patje

Sommige supporters kunnen wel zegge dat blanco er niks van kan, maar die is er wel bij geweest, dus die heeft wel een beetje recht van spreken. Maar dat is mijn mening. Ik hoop dat weijs de boel nog op de rit krijgt al was het maar een amateur club maar tog 6x.ben benieuwd wat de opstelling wordt vrijdagavond. Persoonlijk vindt ik het voor sommige spelers heel goed de 5 sec regeling. Ik ga voor vrijdag 0-3,0-4,in de hoop voor wat jeugd spelers.

1   0  
Maikolg

De AD en TD hebben al meermaals beloften wat betreft budgetten niet nagekomen. Het ontslag van Brood zal hier oa verantwoordelijk voor zijn. Mochten de grootaandeelhouders Brood tegen de zin van de TD doorgepusht hebben dan zouden ze nu ook hun verantwoordelijkheid moeten nemen, imo.

3   0  
Beer

Die WILLEMBREDA slaat de spijker op zijn kop!
Niets meer en niets minder.

Laad alle berichten na dit bericht in