Wij gaan niet opzij

Nick Olij beste keeper tweede periode

Praatpapegaai

De tweede periode is ten einde gekomen, waardoor de prijzen weer verdeeld mogen worden. Nick Olij is weer eens genomineerd voor beste keeper en net als zijn eerdere verkiezingen heeft hij wederom de titel van beste keeper van de periode mogen winnen.

NAC werd in de eerste periode slechts 17de, maar in de tweede periode wisten we een veel betere klassering weg te zetten met een zesde positie. In de tweede periode wisten we 18 punten bij elkaar te sprokkelen waar we in de eerste periode slechts op negen bleven steken.

Nick Olij wist alweer zijn derde bronzen schild te veroveren. Vorig jaar werd hij al twee keer eerder verblijd met deze prijs. De beste speler van de periode is niet heel verrassend, een ex-NAC speler, Robert Mühren. De spits die overal gepresteert heeft behalve bij NAC. 

Het beste talent van de tweede periode werd Sem Steijn, die een ongelooflijk goed seizoen bij ADO Den Haag beleeft. En beste trainer van de tweede periode werd toegekend aan John Heitinga. De oud verdediger is de nieuwe trainer van Jong Ajax en wist op te vallen met goede prestaties in de laatste 10 wedstrijden.

Daarnaast mocht Thijs Dallinga alweer zijn derde bronzen schild in ontvangst nemen. De spits van Excelsior kan niet stoppen met scoren en wist maarliefst 15 keer het net te vinden in de derde periode, drie keer meer dan Robert Mühren die op 'slechts' 12 doelpunten bleef steken. Dallinga werd in de vorige periode ook al topscorer en mocht toen ook nog de onderscheiding van beste speler in ontvangst nemen. 

Nick, gefeliciteerd dat je je wederom hebt weten te onderscheiden van de rest! 

Bron:
Keuken Kampioen Divisie, B-Side Rats
Terug naar overzicht
24 Reacties
52   7  
Ernie

Samen met Haye enige Eredivisie waardige speler in de selectie.
En dan kun je maar 1 conclusie trekken, je gaat niet promoveren!

6   1  
Breda-mike

Offtopic

Weet iemand op welke datum transfermarkt open gaat?

52   7  
Ernie

Samen met Haye enige Eredivisie waardige speler in de selectie.
En dan kun je maar 1 conclusie trekken, je gaat niet promoveren!

18   1  
Praatpapegaai (BSR)

@Breda-Mike,

De transferwindow begint op 3 januari en eindigt op 31 januari.

Kopen kopen kopen!

9   1  
Breda-mike

@ praatpapegaai

Oke dankjewel voor je reactie !

15   4  
Geelzwartwit

Olij gefeliciteerd maar ik had liever gehad dat NAC de beste spits, talent en trainer had.

8   21  
Scheppioni

Proficiat Nick !👊👍
Och ernie pipo wat zul jij schik erin hebben ......nec werd vorig seizoen ook zevende en doen nu vrolijk mee in de ere, maar zo'n busparkeer volk as jij maakt het voetbal verziekt ..... nare gast ben jij !!!

5   42  
Johnny1912

Als je keeper beste keeper van periode is zegt genoeg hoe slecht De Graaf het organisatorisch heeft staan. Moet hij dus teveel reddingen verrichten. Een Olij in een mindere periode betekent elke wedstrijd een slachtpartij. Schaam je kapot De Graaf daarvoor en rot aub op!

8   6  
Tip

Proficiat Nick !! Terecht ook.

8   1  
Bredaaaaa

Olij gefeliciteerd. Fantastische prestatie!

1   3  
Lamington

Off topic:

Optie 3 2.0!!

3   4  
Lamington

Verder is dit helemaal niet OK. Mooi voor hem, maar op deze manier zijn wij straks gemakkelijk onze goeie keeper kwijt. En dan?

9   4  
Scheppioni

@ Lamington
Gelukkig hebben we prima keeper Kortsmit nog !

9   4  
Geelzwartwit

Als men denkt aan versterkingen dan zoudwn die vooral via een nieuwe eigenaar moeten komen onder de supervisie van een TD. Want...

We hebben de versterkingen voor Mashart Rutten etc al gehaald.
We hebben ondertussen Cagro Ligeon Antonia Bakker Velanas Maria Seuntjens... Dat is 7 man!
Als versterkingen toegevoegd. En daar moet nu dus wederom versterking voor komen...?

Hallo technische staf. Technisch hart en scout hoe zit het? De enigen die af en toe positief opvallen zijn spelers als Van schuppen Marijnesen Banzuzi Kotzebue etc. Allemaal niet als versterking gehaald met kans op wisselvalligheid want dat zijn wel rookies.

We willen versterking want de versterking die kwam voor de spelers die er al zijn is geen versterking gebleken... Te triest. En zo gaat het al jaaaaren

4   7  
Veerse naccer

De graaf kennende kunnen we wel paar middenvelders gebruiken hij kan ze in de spits zetten of achterin of als rechts buiten

6   0  
Gjoewie

Offshore topic: hoe kan het dat je bij AZ tegen de Stillempjes meer lawaai in het lege stadion hoort, dan wanneer er publiek zit?
Ik vraag me af waarom een sponsor nog geen apparaten heeft geplaatst die automatisch met die klappertjes zitten te klapperen...

8   1  
Raranac

Zwolle!

9   2  
Fan uit Zevenbergen

Nac pec Zwolle

9   1  
Marti

Moeten we kunnen redden thuis tegen PEC Zwolle!!

12   1  
Moppernac

Moet kunnen Pec, maar het is toch niet normaal dat Ajax altijd amateurs loot.

7   2  
Ivo

In een doemscenario raken we in januari Haye en Olij kwijt. Je moet er niet aan denken. En het geld wat we ophalen wordt gebruikt om de gaten in de begroting dicht te smeren, dus je schiet er niks mee op.

9   1  
Moppernac

Ik vind het zo raar dat er nu ook al geloot worden voor wie er in de kwartfinales thuis mogen spelen

9   1  
Geelzwartwit

Ergens vond ik de opmerking hier van iemand. "laat De Graaf rustig aan zijn herstel werken ipv dagelijks met de stressjob bij NAC bezig te zijn. En contracteer Hyballa voor een half seizoen" een mooie opmerking. Ik zou het zelfs nobel en sociaal van naAC vinden. Edwin een half jaar in de luwte. Los van de optie Hyballa kan ik me voorstellen dat dat sowieso prettig voor Edwin kan zijn en zijn herstel positief kan beïnvloeden. Prive is er meer te winnen dan bij deze selectie momenteel.

Veel wijsheid aan een ieder bij de club tijdens de winterstop. Edwin een fijne kerst met je naasten en hopelijk 3en goed en spoedig herstel.

5   3  
Geelzwartwit

Loting knvb beker.
NAC - PECzwolle.

2   0  
Gjoewie

Moppernac > Tja, dat heeft Seuntjens zo geregeld, ik heb het zelf gezien. Maar opvallend is het wel. NAC heeft trouwens voor de derde keer achter elkaar een thuiswedstrijd voor de beker, is dat al eens eerder voorgekomen? Gelukkig is de wedstrijd voor de kwartfinale weer een ouderwetse uitwedstrijd (mits we van PEC winnen uiteraard).

Laad alle berichten na dit bericht in