Wij gaan niet opzij

NOAD Cup '22 Uitverkocht!

Thiestemberg

Nog geen twaalf uur na de start van de kaartverkoop voor de NOAD Cup 2022 editie melden wij vol trots dat alle 45 plekken in het mannentoernooi uitverkocht zijn! Voor de damestak van het toernooi zijn echter nog wel plekken. Kaarten zijn te verkrijgen via de link onderaan het artikel.

Dit betekent dat wij voor 16 juli afstevenen op een gezellig drukke dag op sportcomplex 'Tussen de Leijen'. 450 NAC-supporters (+ toeschouwers) zullen het op een sportieve middag tegen elkaar opnemen in de strijd om de NOAD Cup. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Net als vorig jaar is ook op deze editie Oud NAC weer van de partij (komen ze dit jaar wel door de poulefase heen?). Winnaars van vorig jaar 'De Gele Kanarie' keren ook terug in een poging om hun titel te prolongeren, daarnaast zien wij ook veel andere teams van vorig jaar terug! 

Tussen de teams staan ook nieuwe namen, neem bijvoorbeeld 'FC Adiloulou' en 'Ome Riet en de Lange Bal'. Wij hopen nog meer nieuwe gezichten te verwelkomen! De 2022 editie biedt namelijk ook plaats aan acht vrouwenteams. Voor dit deel van het toernooi zijn wél nog plekken beschikbaar. Tickets kan je open via deze link.

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
4 Reacties
8   1  
Benn076 (BSR)

Wat Thiestemberg zegt

6   4  
Thiestemberg (BSR)

Mooi om zo snel uitverkocht te zijn :), iedereen bedankt voor het aanmelden, gaan er weer een topdag van maken!

8   1  
Benn076 (BSR)

Wat Thiestemberg zegt

2   1  
Paajnac

@Thiestemberg

Jij moet gewoon werken!

7   1  
Wanny

Dit soort dingen is NAC. Niet Van Aalst, Manders of onze nummer 6.

Het kampioensdiner van het Museum is er ook zo eentje

Laad alle berichten na dit bericht in