Wij gaan niet opzij

Nog 1.320 kaarten voor zondag

Benn076

Nog twee nachtjes slapen voor we de kans krijgen om de kater van gisteren weg te werken met een klinkende overwinning op het elftal van kersverse TD Jeffrey van As. Om 14:30 trapt NAC af tegen Roda JC.

Uit in Kerkrade wist NAC niet te winnen van het kwakkelende Roda. De ploeg was in eigen huis met 4-2 te sterk voor de mannen van trainer Ruud Brood. De laatste gewonnen wedstrijd in de competitie was op 8 februari 2014. Toen werd het 2-0 in het Rat Verlegh Stadion door doelpunten van Tighadouini en Perica. Totaal speelde NAC 80 keer tegen de club uit Kerkrade. Hierin wist Roda 37 keer te winnen en kwam het 20 keer tot een gelijkspel.

Voor het duel aanstaande zondag zijn nog 1.320 kaarten beschikbaar. Deze zijn uiteraard weer hier verkrijgbaar. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Kaartverkoop FC Den Bosch gestart 58 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: Feyenoord-NAC (7-1) 20 reacties
26 Reacties
76   2  
Geeltje

Voor iedereen was gisteren een teleurstelling. Laten merken dat we juist nu achter deze groep en trainer staan. Het goede gevoel vinden op weg naar de Play-offs.

76   2  
Geeltje

Voor iedereen was gisteren een teleurstelling. Laten merken dat we juist nu achter deze groep en trainer staan. Het goede gevoel vinden op weg naar de Play-offs.

12   7  
Wanny

Een soort voorbereidingsperiode gaan we nu in. Met allemaal vriendschappelijke wedstrijdjes.

Dat is wel zonde aan het systeem met die periodetitels.

34   11  
Tom

@WANNY

Dus het ligt aan de competitieopzet dat we al weer weken uitgespeeld zijn in de competitie? 12 punten achter inmiddels met ons "luxeprobleem" voorin...

3 maal eerst divisie in de laatst 5 jaar en iedere keer zijn we in de winter uitgespeeld voor promotie. Zelfs met een extra promotieplaats via de competitie.

Weer een lange serie potjes die nergens meer om gaan.

Het is een schande!

12   5  
Ivo

Tja.

Waren we maar meteen met een goede trainer begonnen.
Hadden we maar iets meer geld in de selectie gestoken.
Hadden we maar die of die gehaald ipv die en die.

Achteraf is het mooi wonen, volgens mij een quote van Theo Maassen.

Nog 10 competitiewedstrijden, laten we gewoon eens proberen die te winnen. Kijken we daarna weer verder. Op naar zondag.

12   7  
Tom

@IVO

Een optimist is een slecht geïnformeerd pessimist.

Ook van Theo Maassen.

7   52  
L.

Gister in de rust de kuip verlaten.
Maar heb nu al weer zin in zondag !

HUP NAC

12   12  
BATI

Zo'n nederlaag als gister verwerk je niet in een paar dagen. Bovendien is de druk van het moeten in de competitie weg. Het maakt geen reet meer uit wat je doet.

Kortom, dit gaat een zaadwedstrijd 1e klas worden kan ik al wel voorspellen.

9   5  
TheBelg

Ik kan zondag de kleine nog eens meenemen, voordeel aan middagwedstrijd. Waar best parkeren? En is het nog steeds zo aanschuiven bij drankstand en wc's onder de hoofdtribune of is dat ook verbeterd?

10   23  
Moppernac

Nu zijn het nog 1320 kaarten, over een maand heb je nog 5000 kaarten over.
Niet alleen door het slechte voetbal maar ook door het Corona virus

8   4  
geelzwartwit

Hoezo juist nu achter de ploeg staan? Altijd toch!???

7   1  
Sanseveria

@ TheBelg

Er zullen waarschijnlijk veel kids zijn zondag. Als je een uur voor de wedstrijd bij het stadion bent kan je prima gratis parkeren op P5. Ik weet niet hoe druk de horeca op de hoofdtribune is. Voor de kleine mag je gewoon een Caprisun van huis meenemen hoor.

5   0  
TheBelg

@sanseveria: thanks!
Mag je ook parkeren bij de Jumbo?

3   1  
Sanseveria

Dan moet je jokken dat je er boodschappen komt doen TheBelg. En vooral niet met NAC sjaals om het terrein op rijden ;-)

10   1  
Braze

NAC heeft het fantastisch gedaan in de beker, halve finale , reuzendoder etc. Ik ben trots op mijn club!
Zondag gaan we er weer tegenaan. Roda moet te doen zijn thuis.
We werken naar de nacompetitie , ik reek n op veel voetbal plezier.

11   0  
Otjes

Ga werken aan het team en opstelling.

Wat mij betreft NOOIT Riera linksback (Altijd Noblejas), Schouten altijd rechtsback. Bousaid te licht, dus Ilic. En probeer eens een Sidney met ballen in de 16.

4   0  
Naccer076

Hebben ze ook Caprisun??
Jummie!

#zininmorgen

17   9  
jvt

Het is te bizar voor woorden dat we tegenwoordig een half seizoen moeten afschrijven in de hoop op de nacompetitie die zwaarder wordt dan ooit tegen gegarandeerd nummer 16. PEC of Fortuna?

Vergeet het maar, die 7-1 toonde nog eens aan dat we ondanks inmiddels zo'n 20 oefen- en echte potjes sinds de zomer helemaal geen potten kunnen breken. Bevlogenheid is 1 maar de kwaliteit is er gewoon niet.

Neem onze spits, een begenadigd sjokker maar geen killer. Die zie je niet doen wat de spits van F'noord deed, met een sliding gaan voor die bal aan de voet van de keeper! Sjokkers houdt net voordat ie bij een tegenstander komt steeds in ipv een tandje bij om te verrassen.

Hyballa maakt dan de fout door de verkeerde linksback op te stellen en de Vlo tegen beren van kerels. Ipv een versterkt middenveld.

Nu verlangt iedereen naar de nacompetitie, maar er had vorig jaar een goede selectie moeten worden neergezet voor flitsend voetbal. Je betaalt voor het gehele jaar fatsoenlijk voetbal een ssc. Niet alleen om te zuopen en k*t te roepen want we zijn maar NAC. Nee, we zijn NAC en daar hoort vechtvoetbal bij! Zoals op de Beatrix.

Zeker met de 10+ k aantal seizoenskaarten had er een dijk van een selectie kunnen staan maar de aandeelhouders dachten er anders over. We werden belogen en zie het resultaat. Met amateurs op het veld en in de directie kun je geen profvoetbal spelen. Zo simpel is dat. En dat beste mensen, is jammer.

11   3  
BONGO

Morgen kleine Bongo voor de eerste keer mee naar NAC! Dat zijn de mooie dingen. Zin in deze pot! Neem van mij aan, NAC gaat knallen morgen. Alleen heb je nog steeds geen scorend vermogen....

??????

4   8  
Sanseveria

JVT = Jankerd Van Tilburg

3   4  
ome cor

@Ivo
Die is niet van Theo Maassen hoor.
Dat is een Brabants gezegde.

We kunnen wel blijven roepen over hoe het had gemoeten, maar het is nu wat het is.
Ook al is de competitie alleen nog een kwestie van uitspelen en als er wat meer in zit moet het uit de nacompetitie komen.....

Supporter ben je 24/7 dus ook nu en wie daar moeite mee heeft moet maar lekker terug komen als we de grote markt hebben gehaald.

6   0  
Henri

Drie uur voor de wedstrijd tegen RJC en nog nergens op deze site een preview gelezen. Hoe was de laatste training, de visie van de trainer en met welke elf gaan ze beginnen?
Of starten we pas weer met de nacompetitie? Ik sta er echt van te kijken.

1   0  
Henri

Drie uur voor de wedstrijd tegen RJC en nog nergens op deze site een preview gelezen. Hoe was de laatste training, de visie van de trainer en met welke elf gaan ze beginnen?
Of starten we pas weer met de nacompetitie? Ik sta er echt van te kijken.

1   0  
Breda1976

Inderdaad Henri. Het viel mij vorige week al op dat veel vaste posters ook weinig actief meer zijn. Deze site begint dood te bloeden.
Mensen als Beest, Cor, zelfbenoemde top trainer Fred 1 met zijn eindeloze en lachwekkende teksten sof hij het voetbal heeft uitgevonden. Zo vermoeiend! Het helpt allemaal niet mee. Waar zijn Buurman, lospolloshermannos, Harry BD, talentscout etc gebleven? Die gaven tenminste nog goede teksten op z'n tijd.

Het word saai hier !

Roda JC is natuurlijk geen topper maar om er nu helemaal geen minuut aandacht aan te besteden is wel bijzonder.

0   0  
Lamington

Lamington is hier Breda1976,maak je niet druk

0   0  
Lamington

Goeie teksten...

Donderdag was als vanouds. 'Niemand' had vertrouwen in met name PSV en AZ,maar daarna liep heel Breda en omstreken weer als vanouds naast de schoenen. Ik ook. Geen flauw idee hoe feyenoord het deed en doet maar wel gelovende in een stunt. Dat we op deze beschamende ennschandalige manier afgedroogd worden wasecht bijzonder zuur. Het leek op een collectieve off day met keeper en achterhoede voorop. Ik denk persoonlijk dat Hyballa ook niet de trainer voor NAC is maar koester nu de hoop t zijn emotie het juiste weten los te maken IN de nacompetitie. Ik hoop daar op Fortuna of Twente, ook nog een kanshebber. Ondertussen zit ik te lunchen, doe ik zo nog wat in de tuin rotzooien en dan stap ik in de auto richting Breda en t Stadion. Op zijn minst Roda uitlachen.

1   1  
agendameester

+1 ticket op de BSide, zojuist op Secondary Ticketing gezet.

Helaas niet goed opgeslagen dat de wedstrijd naar zondag was verplaatst dus moet deze pot missen.

Hopelijk kan ik er nog iemand blij mee maken.

Laad alle berichten na dit bericht in