Wij gaan niet opzij

Nog drie dagen..

Benn076

Afgelopen week vroegen diverse supporters zich af waarvoor de teller rechts op de desktopversie van onze site is. Deze telt af naar komende donderdagavond om 20:30 uur. Ondanks enkele opmerkingen dat de competitie echt pas een week later begint op vrijdag, is deze donderdagavond de juiste datum waar wij al maanden naar aftellen. We lanceren op dat moment namelijk onze, of eigenlijk jullie nieuwe website.

 

Op 16 mei vorig jaar vroegen wij jullie mee te denken over de middelen voor een nieuwe site. Hierop ontstond een crowdfunding waarbij vele van jullie binnen aanzienlijke tijd een behoorlijk bedrag hebben gedoneerd. Hierna hebben we nog een actie met B-Side Rats hoodies gedaan en een aantal nieuwe sponsoren gezocht. Binnen de kortste keren konden we daarom met de ontwerpers en technische mensen van RB-Media om tafel om te zorgen dat we niet alleen een nieuw jasje om de oude site gooien maar ook daadwerkelijk nieuwe functionaliteiten zouden ontwikkelen waar we nog jaren mee vooruit kunnen. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om dit met jullie te delen. Inmiddels ruim een jaar later zijn onze vrijwilligers op de achtergrond druk bezig om alle pagina's te voorzien van de juiste gegevens, foto's, video's, auteurs en tags. En de techneuten van RB zijn druk met de laatste technische aanpassingen. Dit alles valt samen met de week waarin NAC twee keer oefent, een Open Dag hield en waarschijnlijk nog wat nieuwe spelers aankondigt. Daarom gaan we komende donderdagochtend 1 augustus de reacties in de huidige website uitschakelen om te zorgen dat deze er in de nieuwe site weer allemaal staan. De planning is op dit moment om rond 18:00 uur in de middag helemaal uit de lucht te gaan en rond 20:30 uur de nieuwe site te lanceren. Omdat wij begrijpen dat een zwart gat voor de hand ligt, hierbij wat alternatieven om deze verschrikkelijke lege uren door te komen:

  • Gratis parkeren bij Beers&Barrels Breda vanaf 18:00 uur
  • The Lion King bij Kinepolis Breda om 18:50 uur
  • Lancering van de nieuwe website live vanuit Dok 19 volgen via Instagram vanaf 20:00 uur
  • Zomeravond Spektakel in Etten-Leur om 19:30 uur
  • Het B-Side Rats YouTube kanaal: altijd open
  • Flodder en 'Allo 'Allo op RTL 7 tussen 18:00 en 19:00 uur

 

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC-Panathinaikos 112 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Waar is Kali? 64 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
0   0  
Chefke

Jullie mogen oprecht trots zijn mannen. Zo'n unieke site, waar jullie uren werk in stoppen met bijvoorbeeld interviews, live verslagen via Twitter enzovoorts zie je bijna nergens in Nederland.

0   0  
MFP

Spannend! Heel benieuwd hoor.

0   0  
Luusje

Direct een stresstest om 20:30 met zijn allen op F5!
Top werk mannen

0   0  
Rbull

Daarom wacht NAC met de aankondigingen. Die gaan dat precies dan timen ?

0   0  
NAC4Ever

Ben nieuwsgierig!

0   0  
NAC... what else?

Kan hiervoor alleen maar een hele dikke duim omhoog geven. Bedankt iedereen voor jullie geweldige inzet en werk om dit nieuwsforum voor ons mogelijk te maken. ?

0   0  
Dvd

Nice

0   0  
Flieger prins van ut kielegat

Top bezig mannen

0   0  
Da Huge

Dit wordt echt een nog grotere topsite. Nu al complimenten allemaal!!

0   0  
Nr. 20

? voor al jullie werk en tijd dat jullie erin steken. Grote klasse en nogmaals blijf ook jezelf en als mensen daar commentaar op hebben moet je maar denken....de beste.....staan aan wall Chapeau en succes met de implementatie !

0   0  
Rubenac

Word deze dan sneller dan der server van derat??

0   0  
Sanseveria

Nog een optie ter voorkoming van een zwart gat:

Ik zie dat donderdag om 18 uur bij Medifit (tegenover het stadion naast het Stolwerk vliegtuig) de Bodypump les begint, dus dan kan meteen dat all-inclusive buikje eraf getraind worden.

Zeg maar dat je net zo fit wilt worden als Ralf Seuntjes (heb ik daar regelmatig gezien), dan mag je vast gratis meedoen! :-)

0   0  
Sp1

Wederom een mooie mijlpaal voor een toffe site, keep up the good work.


Ik ga bij Dok zitten... ;)

0   0  
Tombola Breda

Ik ga voor Allo Allo op RTL7. Lekker bezig BSR!

0   0  
Breda

En wij ons maar afvragen waar Kali is... Zit 24/7 code te kloppen....

0   0  
Tico

Lekkerrrrr, zeer nieuwsgierig!!!
HUP NAC - HUP BSR!!!

0   0  
scheppioni

Pluspunt NAC dit ! Financieel dus rond Benn076 ?

0   0  
Benn076

Helemaal Scheppioni! Mijn mail niet ontvangen? Mail ons anders nog even.

0   0  
Rotterdammert

Krijg je dan eindelijk een duidelijk reageer-systeem. Dat is het enige wat ik hier mis, dat je niet weet wanneer iemand wat te lullen heeft op je reactie.

Laad alle berichten na dit bericht in