Wij gaan niet opzij

Nog een versterking voor de O-21, Aimé Omgba komt over van NEC

Thiestemberg

Waar de komst van Ole Romeny nog onzeker lijkt komt er wel een ander NEC-talent over naar Breda. Aanvallende middenvelder Omgba heeft getekend bij NAC. Het jonge talent zal zich voornamelijk focussen op de O-21.

Aime Omgba is een multifunctionele speler die op beide flanken en op het middenveld uit de voeten kan. Voordat hij bij NEC neerstreek kwam hij uit in de jeugd van Feyenoord.

Omgba is een welkome versterking voor Molenaar. Veel van zijn speelgerechtigde middenvelders maken minuten met NAC 1. Dit betekent natuurlijk niet dat Molenaar helemaal niet meer over ze kan beschikken. Zo scoorde van Schuppen nog in de wedstrijd tegen Feyenoord O-21. Toch kan een beetje diepte in een elftal nooit kwaad.

 

Bron:
B-Side Rats, NAC Jeugdopleiding
5 Reacties
18   0  
Haarlemmer

Heel o21 zit bij het eerste, dus zoeken ze nieuwe spelers voor o21. Succes Aime

14   1  
Wanny

Zou zo'n jongen een contract tekenen of gewoon op amateur/jeugdbasis bij NAC aan de gang gaan? Lijkt me toch niet dat al die onder 21 gasten een contract hebben.

2   2  
Divine Naahcompetitie

Net als Romeny?

18   0  
Haarlemmer

Heel o21 zit bij het eerste, dus zoeken ze nieuwe spelers voor o21. Succes Aime

8   2  
Vlag

Racing Genk heeft oplossing voor Cyriel Dessers in Spanje gevonden'

Met de komst van Ugbo en wellicht ook een verlengd verblijf van Onuachu ziet de positie van Cyriel Dessers er bij Racing Genk hopeloos uit.

Cyriel Dessers wilde dit seizoen absoluut speelminuten pakken. Dat Paul Onuachu niet vertrekt en Genk ook nog Ike Ugbo haalde is een ferme streep door de rekening van Dessers.

Racing Genk praat volgens HLN met CD Leganes, omdat de club door het blijven van Onuachu inderdaad weinig opties te bieden heeft aan Dessers.

Leganes staat na drie speeldagen achttiende in de Spaanse Segunda Devision. Daar moet Dessers dan weer de kans krijgen om te schitteren.

Had hem graag in Breda gezien !!

4   0  
@Wanny

Beste Wanny die jongens hebben bij NAC echt nog geen contract. Kotzebue, Kosiah en tot vorige week Marijnissen hebben nog geen contract terwijl ze al meerdere keren en langere tijd bij het eerste zitten. Slechts enkele jeugdspelers en dan alleen die bij het 1e aansluiten hebben een contract. Verder helemaal niemand.

Laad alle berichten na dit bericht in