Overal waar we komen

Nog maar 1750 kaarten voor NAC-Jong Utrecht

Benn076

De B-Side was al eventjes uitverkocht maar ook de andere vakken gaan nu hard. Volgende week speelt NAC weer in het Rat Verlegh Stadion. Jong FC Utrecht is die vrijdagavond de tegenstander.

Op dit moment zijn er nog 95 kaarten beschikbaar voor Vak G en nog 851 op de Eretribune. 

Ook de kaartverkoop voor het duel tegen Jong AZ gaat hard. In de eerste dagen werden al 147 kaarten verkocht. Dit betekent dat er nog 253 beschikbaar zijn voor het duel dat zal worden gespeeld in het stadion van Almere City. 

Tickets zijn zoals altijd weer hier verkrijgbaar. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
40 Reacties
74    
Ata

Dit bericht kan niet kloppen. Volgens de Macause Consensus wordt dit duel voor historisch lege tribunes gespeeld.

4    
Barentsz

Dat vak moet vol! Omwisselen bij het uitvak dus in principe vrij vervoer voor minder dan een tientje!

4    
Rubenac

Ben je voor Utrecht?😉

46    
De Bolle Damen

Weet je wat het mooie van deze jonge gretige selectie is? Ze willen de zeperd in Volendam met alle energie wegpoetsen. Ik denk dat dit verlies zo vroeg in de competitie (hoe jammer ook) eigenlijk best goed uitkomt. Deze jonge selectie moet leren winnen zonder verwend te geraken; en moet een keer verliezen om te proeven aan de teleurstelling van de hele NAC clan.
Reken maar dat dit verlies tot heel veel energie leidt wat omgezet gaat worden in gezonde agressiviteit.
Het fanatisme / geschreeuw van ons publiek komt ook veel beter aan dan bij die volgevreten koekebakkers van vorig seizoen.
Dus op naar 9 punten!
Hup NAC!

74    
Ata

Dit bericht kan niet kloppen. Volgens de Macause Consensus wordt dit duel voor historisch lege tribunes gespeeld.

11    
Zware Lowietje

WAT HEBBEN WE EEN VOETBALCLUB!

25    
De Lange

Oei , ligt Flieger al aan de zuurstof na het lezen van dit bericht, want die beweerde gisteren heel iets anders.

34    
voetballiefhebber

Shit man! allemaal de schuld van die zakkenvullers zonder daadkracht. Ze liegen en wij laten dit gebeuren! Het bestuur kan er niets van. De directie is slecht.
Heel NAC is kut. En alle supporters snappen er niks van.

Zo nu hoeft Flieger niets meer te schrijven. Is al gedaan.

Voor diegene die nu boos worden, het is sarcasme.

-29    
jvt

Wel of geen volle tribunes, het gaat erom dat we zijn voorgelogen.

We zouden boven 10k extra te besteden hebben aan goede spelers. Het hoofdmenu waarvoor we een kaart kopen. Niet om naar de grootste kroeg van Nederland te gaan.

We hebben nood aan een ervaren, lepe en scorende spits en een uitstekende middenvelder met body en een over mijn lijk mentaliteit. Nog maar niet te spreken over een paar bewezen goede buitenspelers die er paar jaar tussen de 5 - 8 inleggen.

We mogen niet kritisch zijn en slechts bij elk bericht in de polonaise gaan. Dat zou jvt uiteindelijk ook graag doen pas nadat we kampioen geworden zijn met goed voetbal, prachtige scharen, scherpe voorzitten op kophoogte, oogstrelende passeerbewegingen, fraai positiespel, slimme overtredingen, weergaloze solo's, venijnige tackels... En daarvoor hoeven we niet naar Barcelona hoor. Het kan, hier in Breda. Niet met wat we nu hebben, op 6 tot 7 na. Voetballen!

17    
Ivo

<Flieger/JVT/Jan Bril Modus aan>
Allemaal mensen die in de polonaise lopen voor Edelenbos en haar koorknaapjes.
Zo maar een beetje voor de lol wedstrijden bezoeken terwijl het een bestuurlijke puinhoop is dankzij dat stelletje bokhonden.

Is het geld van Vloet al binnen? En van de Saunaboys?
<Flieger/JVT/Jan Bril Modus uit>

On-topic:
Mooi dat we zelfs bij dit soort "kleine" tegenstanders zo veel kaarten verkopen. Zin in!
Interlandweekends kunnen niet snel genoeg voorbij zijn.

8    
Buurman

Mooi dat de supporters zo massaal komen. Ik hoop dat gewaakt wordt voor onderschatting want jong- Utrecht is m.i. best een lastig ploegje. Daar bovenop hebben die gasten niks te verliezen en wij alles.

-26    
van Flieger

Van Flieg was erbij toen Annie het aantal toeschouwers omriep in de Beatrix: drie duizend tweehonderd en twaalf. Thuis tegen Telstar. Of die keer dat het ramvol zat en ze op 14.000 kwam. NAC heeft een historie in het "bijna goed" communiceren van toeschouwersaantallen. Daarnaast is de leugen van Pinocchio in opdracht van zijn bazen, de budgethalveerders en gatendichters, natuurlijk te schandalig voor woorden. Je zult dit maar gelaten accepteren en tegelijkertijd critici de mond mee gaan snoeren in de hoop op erkenning en een plaatsje aan de warme haard.

Lugano, 22 gr.

-34    
Breda 1965

Moeten nogal wat mensen zijn die zich vrijdag stierlijk vervelen,en tevreden zijn met een wedstrijdje tegen zulke tegenstanders als dit jaar.Zo verandert er nooit wat en blijven we in de kkd,schijnbaar is iedereen daar tevreden mee.Beter thuisblijven met 19000,miss dat er dan pas echt een beleid wordt gevoerd om een stabiele eredivisieclub te worden en te blijven.Ik neem het echt niet meer serieus....jong-utrecht te triest voor woorden

14    
Kinderkaartje

@JVT

"Wel of geen volle tribunes, het gaat erom dat we zijn voorgelogen. "

Ah, daar is je voorliegen weer. Zoals je hier ook de stelling poneerde dat NAC aan het liegen was over het aantal verkochte seizoenskaarten?

Wie is hier nu eigenlijk de leugenaar?


-3    
Judge M.

Die creatieve toeschouwersaantallen daar heeft Vlieger wel een punt. Tot afgelopen seizoen werd alles op honderdtallen afgerond wat uiteraard best wel eens kan voorkomen maar zeker niet elke wedstrijd. Zou de Belastingdienst ons daar wellicht een tik voor op de vingers gegeven hebben? 🤔

10    
Ivo

@Bsiderats

Een functionaliteit, waarbij je alle reacties die in de "min" staan niet meer zichtbaar maakt, zit dat er aan te komen?

-20    
jvt

Het aantal verkochte seizoenskaarten dat destijds is voorgespiegeld is zelfs tot op de dag van vandaag nog niet gehaald. Kijk het maar na.

-20    
jvt

Of heeft onze Tom dan niet op de eerste de beste dag al hakkelend voorgelogen over dat bedrijf van zijn vrouw dat stilligt. Waar die nog steeds op de website van GT Sports als contactpersoon, en niet zijn vrouw, op staat. Waar nog steeds een bescheiden resultaat in de jaarrekening staat en de bestuurders in staan vermeld. Kijk het maar na. Dit moet je eens bij een nieuwe werkgever proberen!

En dan al zeker na de zoveelste aanstelling van een nog groen achter de oren zijnde (noem het beginneling) manager die zich liever directeur noemt en wantrouwen onder de achterban. Logisch dat je dan eerst vertrouwen wilt winnen en absolute focus eist vna jezelf en je personeel!

20    
Kinderkaartje

JVT

Het ging in jouw verhaal toen niet om het aantal voorspelde kaarten, maar om het daadwerkelijk op dat moment verkochte aantal, draaikont. Het aantal dat is voorspeld is ruimschoots overtroffen.

Als je de reacties hier een beetje leest, hebben de meesten best vertrouwen in Tom.
Op een man of 5 na, of eigenlijk moet ik zeggen 3 en 1 met een persoonlijkheidsstoornis; die denkt dat hij er 3 is, waarvan jij er overigens weer 1 bent.

Heeft Hans Deelen eigelijk 1 seizoenskaart, of 3; 1 voor Zichzelf, 1 voor JVT en 1 voor Jan Bril?

49    
Badeend

Ik reed laatst op mijn scootertje lekker door Oost-Brabant. De velden, de wegen, de Meijerij. Haren wapperend van onder mijn ouwelullenhelmpje. Genieten was het!

Tot ik in de omgeving van Valkenswaard een oud mannetje tegenkwam, duidelijk teleurgesteld in het leven en wat "de buitenwereld" hem allemaal onterecht had aangedaan. Met verscheurde kleren, 2 verschillende schoenen en drie stinkende honden bewoog hij zich strompelend voort. Onder het vettige vlashaar en achter het accountantsbrilletje (één kapot glas) meende ik nog net Theo Mommers te herkennen. Het was hem.

"Theoke!" zei ik: "was dur meej jouw geburd?"

Theo vertelde me dat hij nooit écht over NAC heen was gekomen en nog steeds het idee heeft dat alles goed was gekomen, als hij maar wat langer de tijd had gehad. Wat meer geld uit had mogen geven, wat meer duurdere spelers had kunnen halen.... Als, als, als. Theo leefde aan de rand van Valkenswaard, in een tot provisorische woning omgebouwde stal. Voetbal keek hij niet meer - die wereld bestond voor hem niet meer.

Recent had hij wel nieuw levensgeluk gevonden, in het africhten van zijn drie nieuwe honden. "Ze luisteren naar me, doen precies wat ik zeg en zijn het altijd met me eens - die honden, daar heb je écht wat aan!" vertelde Theo. De mens, nee, die had hem flink teleurgesteld. Ze hadden zelfs zijn boek niet massaal gekocht, waarin hij toch écht niemand "voorloog".

Theo was er klaar mee en vervolgde langzaam zijn weg. In de berm in Valkenswaard. Ik keek hem nog even na tot hij uit het zicht verdwenen was. Dat kostte ongeveer drie kwartier, want snel ging het niet. Ik moest terugdenken aan de selecties die we hebben gehad toen Theo de "zonnekoning van Breda" was. Ja, die selecties die miste ik wel. Het totaal onverantwoorde gokken met het bestaansrecht en de toekomst van NAC - dat miste ik nog minder dan het gestuntel van Smulders.

Toen ik me dat besefte, en dacht aan Stokkers, Verschueren, El Allouchi, de Ilic-broers, Ruud Brood, Olij en de Spaanse Armada achterin, brak de zon net door. Door de wolken en op mijn gezicht. Theo was de hoek nog niet om en ik dacht "wat zouden dat toch voor honden zijn, ik ken ze helemaal niet". Ik had Theo altijd meer een goldenretrieverburgerlul gevonden maar dat waren ze duidelijk niet.

Een rondje Google bracht uitkomst. Alledrie waren het Macause Bokhonden.

-13    
jvt

Exact Kinderkaartje; het aantal gecommuniceerd op een moment eerder vergelijken met wat er later aan nieuwe stand is gecommuniceerd.
Zo moeilijk is dat toch niet? Maar een kinderhand is snel gevuld zeker?

10    
Geel/Zwart

Hahaha, Chapeau Badeend. Prachtig stukje Proza

17    
Kinderkaartje

@JVT;

Wat jij wil jongen.

Het gaat erom dat je NAC destijds van liegen betichtte inzake het aantal verkochte kaarten. En jouw beschuldiging was aantoonbaar onjuist.

En de afgelopen weken heeft je alter ego Flieger hier meermaals geroepen dat we tegen Jong Utecht afsteven naar een alltime low cq het laagste aantal bezoekers in de afgelopen 3 jaar.

De wens is de vader van de gedachte, maar wederom is het allemaal lulkoek.

Zoals we van Hansje gewend zijn.

Rotterdam, halfbewolkt, 18 graden, flesje spa blauw, uitzicht over de Maas.

11    
Hugo

@JVT. 'Kampioen met goed voetbal'. Het zal me werkelijk waar een worst wezen hoe we kampioen worden/promoveren Al is het met zelfde afbraakvoetbal wat NAC speelde onder EB. Voor goed voetbal ga je inderdaad maar naar Barcelona of dichterbij huis; ajax. Ik wil vechten voor ieder meter, werken voor de punten. En als er een keer per ongeluk goed wordt gevoetbald is dat mooi meegenomen. Hup NAC

-11    
Jan Bril

Beste JVT als dat bedrijfje van Tom zijn enige probleem is vind ik het prima. Ik vind zijn kijk op spelers en de samenstelling van de selectie een veel groter probleem. NAC onwaardig en niet geschikt om te promoveren, laat staan kampioen te worden. Dat was zijn opdracht en dan komt hij met Kudimbana en Filipovic aankakken. Kunnen we volgend seizoen weer maar jong Utrecht en jong AZ gaan zitten koekeloeren. Maar wel met 16.000 verkochte plaatsen (of ze ook komen betwijfel ik want zelfs tegen Cambuur waren er veel lege plekken).

-3    
Falco

Jong Utrecht! Nooit gedacht dat ik met een overwinning op Jong Utrecht blij zou zijn. Wat een kutzooi! En dan nog geld voor moeten betalen ook.

13    
The Fly (parodie)

Ongelooflijk!

Had The Fly het al niet eerder gezegd? Had ik het al niet vorig jaar geroepen dat de poetsvrouw van de wc's liegt. Nu komt de voorspellingen van de ware macias uit. Er is nooit een kritische noot geuit naar deze dame. Ik was erbij toen ze hardop vertelde dat vak G, 23 wc rollen gebruikt tijdens een wedstrijddag. Zeg nu eerlijk! Dit kan niet. En nu is het uitgekomen dat dit vak er 22 op maakt per wedstrijd. Ze zal wel weer zo'n dame zijn die de polonaise achter Edelenbos aan loopt. Ze zit op een lijn met onze Tom.
Maar goed ik zal weer de mond gesnoerd worden omdat jullie niet tegen een kritische noot kunnen.
Maar ik zal jullie vertellen dat deze dame er helemaal niets van kan. Ze pikt de rollen en maakt de wc's niet goed schoon. Ongelooflijk dat dit oogluikend wordt toegestaan door 19000 supporters. Onee, dat zeggen ze, maar dat is niet waar. Er zaten afgelopen wedstrijd eigenlijk 14372 supporters op de tribune. Geloof me ik was er bij en heb ze geteld.
Die poetsvrouw moet het veld ruimen samen met Tom en zijn achterban. En ook Ben. Want hij is de veroorzaker van alle miserie. En last but not least, die Veerle, die moet ook weg. Trouwens die Leon ook. Die kan er ook niks van.
Weet je wat allemaal opzouten daar bij NAC, jullie kunnen er niks van.

Breda, 20 graden iets bewolkt, uitkijkend op een lelijk gebouw met hele saaie mensen.

amen

-1    
willem 4,5

@ ATA klopt , alleen die is een beetje in de war en soms heel erg, geen aandacht aan besteden verder en lekker zijn zogenaamde intellectuele stukken laten schrijven, is ie in ieder geval van de straat!

8    
Ivo

@badeend

Proest. Koffie langs mijn neus weer naar buiten. Geweldig!

1    
Gvd

Wat een mooie kloteclub hebben we toch!
Maar toch ook heel bizar, een bijna uitverkocht huis tegen de beloftes en A junioren van Utrecht. Daar krijg ik geen goed gevoel bij en voel me dom. MAAR..we gaan door!

3    
@JVT

@JVT
Het niveau wat je lijkt na te streven is het niveau van Ajax. Droom lekker verder dat die spelers naar ons komen.

5    
NAC4Ever

Het bericht boven mij heb ik geschreven. Mijn excuses.

5    
ome cor

Ik heb bij jvt het gevoel dat hij alleen met een perfecte wereld genoegen wil nemen.
Dan heb je een zwaar leven.
Zeker bij een club als NAC.


-14    
jvt

Vergelijk even de via de pers gecommuniceerde aantallen ssc van 19/7 en 14/8 terwijl in die periode onze topspelers Kudimbana en Dogan zijn vastgelegd en de Open Dag viel. Op z'n minst heel opmerkelijk.

Meer zegt jvt er niet over maar ga gerust in de polonaise.

5    
Youssef

Praten in de derde persoon is wetenschappelijk bewezen goed voor je: Het helpt volgens de wetenschappers om afstand te nemen van de situatie en beter te kunnen handelen.

Bsiderats als sofa.....

1    
Pietjebel

Voor iedereen die vd weg terug wilden hebben
Je weet wel die noad speler waar ons volk zo van hou
Wij willen noad toch voetbal maakt niet uit

De beste heer vd weg is niet eens goed genoeg voor mvvEn doooorrrrrrrr.....

3    
Kinderkaartje

@JVT

Als je nu gewoon even naar de Hornbach rijdt, kun je daar een pondje spijkers kopen, in plaats van elke dag hier spijkers op laag water komen zoeken.

Fijn weekend!

1    
Babosje

Als we die gasten nou eens gewoon links zouden laten liggen dan bereik je veel meer!
Spugen ze hun gal en klaar!
Nu gaat iedereen op die lui reageren en daar kikken ze op.
Ik zit potver alleen maar reacties te lezen van debielen hiero maar waar het echt om gaat ontbreekt!
Hup NAC hugodver!

0    
Die ne gast

Ja, de herhaling van JVT/FLieger/Jan Bril is vervelend.
Ja, de toon van JVT/Flieger/Jan Bril is vervelend.
Ja, het op de man spelen is vervelend.
Ik ben al gestopt met het lezen van de reacties van Van Flieger. Dat riedeltje ken ik nu echt wel. JVT en Jan Bril lees ik met een schuin oog, glimlach even en ga gewoon weer verder met mijn leven.
Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus geen aandacht aan geven.

Echter, van het blije geroeptoeter van een aantal reageerders hierboven, word ik ooit niet blij. Zo top is het ook weer niet gesteld met NAC:
- ondanks de extra SCC-verkopen lijkt het spelersbudget eerder kleiner dan groter geworden. Het is gênant als je ziet wat De Graafschap wel kan halen en wij niet.
- Cambuur en Volendam lieten ook al zien het beter voor elkaar te hebben dan wij. Dankzij overwinningen op laagvliegers als Dordrecht en Helmond Sport is de stand op de ranglijst vooralsnog wat vertekend. Maar er komen meer potten als tegen Volendam, waarbij je gewoon terecht verliest. Deze selectie is heel erg smal en op sommige plekken gewoon niet goed genoeg om serieus mee te gaan doen voor het kampioenschap.

-3    
van Flieger

Dat er steeds weer nieuwe mensen opstaan die helemaal niets moeten hebben van deze eigenaren met hun wanbeleid en schandalig slecht personeel is voor de polonaise politie iedere keer weer een grote verrassing. Zij willen de illusie hooghouden dat weldenken en onafhankelijk-zijn de grote uitzondering is. Maar Van Flieg kent zelf helemaal niemand die als 1 man saluerend in de houding voor deze mensen springt. Zij gebruiken dit online platform om een verkeerd beeld te schetsen over de club. Ee is geen fabelachtige stemming rond van Aalst, en al helemaal niet rond VDA.

Tijd voor een mooie fietsronde langs het Lago Maggiore, 21 gr.

-3    
Sp1

Dat er bij NAC graag word gecommuniceerd dat het bijna uitverkocht is mag geen verrassing zijn, dat was idd vroeger al zo'n ding... Dat je dacht huh... Dat kan nooit kloppen.

Ik geloof er ook niet dat er vrijdag 18.000 zitten...

Dit is een verkoop techniek/tactiek die zo oud is als de weg naar Rome.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja