Wij gaan niet opzij

Nog minder dan 600 kaarten voor NAC-Go Ahead Eagles

Benn076

Over twee dagen speelt NAC alweer de volgende wedstrijd in de competitie. In het Rat Verlegh Stadion komt Go Ahead Eagles op bezoek. De huidige nummer negen van de competitie deed gisteren eveneens goede zaken in de beker en wist van een 1-0 achterstand in Almere de wedstrijd te keren naar een 1-3 overwinning.

Op dit moment zijn de B-Side en Vak G al eventjes uitverkocht. Voor de Hoofdtribune en Eretribune zijn nog kaarten verkrijgbaar. 

Kaarten bestel je zoals altijd via nactickets.nl

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Nog 54 kaarten voor Almere uit 20 reacties
Volgend bericht
Fotoalbum: NAC-FC Emmen (3-2) 7 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
61   2  
Wanny

Wat een verschil met vorig jaar. Nu kijk je uit naar het volgende Avondje, toen zag ik er echt tegenop om weer te gaan.

61   2  
Wanny

Wat een verschil met vorig jaar. Nu kijk je uit naar het volgende Avondje, toen zag ik er echt tegenop om weer te gaan.

12   2  
foxn

Heb er zin in! Na lange tijd durf ik te zeggen dat ik nu gewoon vol vertrouwen en voor het voetbal naar het stadion kom!

13   6  
Van "taajlaand

Ben er (helaas) niet bij, vanwege andere 'verplichtingen' in America. (Limburg)

Maar als NAC net als gisteren volle bak inzet op het veld levert, moet dat met met een hopelijk fitte Dogan en een scheids die, net als gisteren laat doorvoetballen, (maar wél fluit voor buitenspeldoelpunten van de tegenstander...) weer eens drie punten opleveren.
Denk dat de wedstrijd van gisteren, een stukje vertrouwen zal geven tegen de Eagels.
Ik hoop dat ik vrijdagvond even baal dus om niet in Breda te zijn...

32   7  
PeterB52

Filipovic in de basis voor El Allouchi graag !!

37   6  
sanderson

Graag zonder die 4 misselijke feyenoorders midden boven aan de B-side... Ik snap dat het klote gaat met hun club en dat ze naar een echte club willen. En ook al zullen ze vast voor NAC zijn en zingen ze NAC liedjes mee je haalt ze er zo uit met hun 'Nouri worden' 'kanker dit en dat' en op het laatst was eentje zo stoned dat hij 'geen woorden maar daden' aan het zingen was...

17   1  
Ouwe Spionkop

Gister moraal getankt.
Vrijdag Verschueren, Dogan en Noblejas weer beschikbaar!
De jacht op de koppostitie is geopend!

59   4  
Keeske

Kunnen alle stumpers ajb stoppen met het gooien van bier... En is zo triest, kinderachtig en zielig. Ik heb nu serieus iedere thuiswedstrijd dit seizoen een lading bier in m'n gekregen en ben er klaar mee. Kneuzen.

32   4  
sjef de gevulde [email protected]

Helemaal met je eens. Voor het seizoen 2 weken lopen janken hier dat het bier te duur en en vervolgens zie ik elke wedstrijd meer dan 20 glazen per tribune de lucht in vliegen. Ook degene die gooien worden niet nat maar daaronder wel en dat is gewoon KUT!! Zware straffen graag voor degene die gooien dan leren ze het wel af. Op zuipen a.u.b

27   1  
@sanderson

Gewoon vriendelijk verzoeken om te gaan. Zal volgende wedstrijd eens in de gaten houden anders ga ik zelf wel even babbelen. Hoort hier niet thuis.

13   10  
Oude NACcer

Geen woorden maar daden in het vak? En online klagen over bier na een goal?

Familievak is ergens anders toch?

15   2  
Los Pollos Hermanos

Geen woorden maar daden op de b side? En dat wordt geaccepteerd?

Luister, ben geen voorstander van geweld, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar wanneer dit gebeurd, moeten ze het vak af. Desnoods met geweld. Eerst vriendelijk verzoeken en anders gestrekt naar beneden.

Dat de b side is veranderd in een puberale kindercrèche, zoveel was al wel duidelijk. Maar is het nu inmiddels al zover dat een stel stonede Rotterdamse knaapjes "geen woorden maar daden" gaan zingen en het word aangehoord? Aanpakken die lui, en hard! Opflikkeren met dat kutvolk.

0   6  
Michel

@Los Polo’s

Die kiddo’s zijn koekwauzen maar doen maatschappelijks niets verkeerd; verwijder jij ze ipv het voor je te laten doen?

Misschien zien die gasten eindelijk eens in dat NAC meer voetbal is dan Feyenoord als ze nuchter worden 😂

6   1  
Hugo

Op naar een uitverkocht huis voor deze extreem belangrijke pot. Graafschap en Excelsior treffen elkaar. Ook cambuur-nec. Winst is broodnodig in de race om promotieplekken. Ik ga er dan ook van uit dat het ouderwets zal spoken op de tribunes. Volle bak achter NAC.

Hup NAC

4   1  
foxn

nog 518 tickets beschikbaar op moment van schrijven! veel van deze plekken is een enkele stoel ergens dus dat is jammer mocht je met meerdere besluiten te gaan.

wat mij wel op viel. Toen ik gister keek had bijvoorbeeld een bepaald vak 10 kaarten beschikbaar en nu opeens weer 15.
daarnaast heb ik al weken op rij gehad dat ik wanneer ik een los kaartje voor een vriend op mijn vak (vak G) wilde bestellen er altijd nog maar 1 kaartje beschikbaar is. 'heel toevallig'.Heb al zeker 6x dit seizoen het laatste kaartje op het vak gekocht hmm.!?!

0   0  
Sanseveria

@ FOXN
Dat zijn secondary ticketing kaarten die doorgaans per stuk aangeboden worden. En dus is er vaak telkens maar eentje die beschikbaar komt.

Laad alle berichten na dit bericht in