Wij gaan niet opzij

OK nieuwe supporter van B-Side Rats

Benn076

We hebben goed nieuws! OK is vanaf vandaag 'Supporter van B-Side Rats'. We mogen de hoofdsponsor van onze club verwelkomen in het rijtje met bedrijven die onze website in de lucht houden en samen met ons mooie acties kunnen organiseren voor de supporters.

Een van deze acties hadden wij niet zonder de hulp van OK kunnen organiseren en kunnen wij vandaag of morgen al aan jullie presenteren. Het zal gaan om een passende activiteit voor de jongere NAC-supporters in deze tijd van thuis isolatie. 

OK is voor jullie ongetwijfeld geen onbekende naam. Sinds dit seizoen is het bedrijf dat gevestigd is in Breda hoofdsponsor van de Parel van het Zuiden. Speciaal voor NAC supporters hebben zij speciale acties bij de tankstations in Breda op vertoon van hun seizoenkaart. OK kun je vinden op de Haagweg en Claudius Prinsenlaan. 

Wij bedanken OK voor hun steun en kijken uit naar een mooie samenwerking bij onze activiteiten. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #10 11 reacties
Volgend bericht
BSR interviewt: Thom Haye 4 reacties
7 Reacties
17   0  
Sanseveria

@ Dn Opletter

Goed opletten: haal je seizoenkaart door de lezer voordat je gaat tanken (bij optie kortingkaart). Ik had daardoor gisteren op zeker de laagste prijs van heel Breda!

7   4  
D'n opletter

Mooi Nieuws! Nou nog een keer 'n echte korting als het gaat om tanken.

3   0  
De Kroonprins

Aan wie moet je je seizoenkaart tonen bij een onbemand tankstation?

17   0  
Sanseveria

@ Dn Opletter

Goed opletten: haal je seizoenkaart door de lezer voordat je gaat tanken (bij optie kortingkaart). Ik had daardoor gisteren op zeker de laagste prijs van heel Breda!

2   1  
Rubenac

https://youtu.be/evwPahVIczY


Even wat luchtigs tussendoor

3   0  
Ruud

Ook richting Utrecht al een paar keer mijn SCC erbij gepakt. Korting is aanzienlijk

0   0  
Jurgen

Geld dit alleen voor seizoenkaarthouders of ook voor clubkaart houderd?
Bedankt

4   0  
PPG

Ik tank al driekwart jaar elke week bij OK hier om de hoek (haagdijk). Elke keer 5 cent korting per liter. Ongeveer 2 euro per tankbeurt. Toch al zo'n 60 euro bespaard. In een heel seizoen is dat toch bijna de helft van mijn seizoenskaart!

Laad alle berichten na dit bericht in