Wij gaan niet opzij

Olij genomineerd voor titel 'Beste Keeper', stembussen geopend tot en met 5 mei

Das Phantom

Nick Olij is dit seizoen de absolute uitblinker bij NAC. De doelman hield dit seizoen al veertien keer de nul in de competitie en laat wekelijks zien over welk niveau hij beschikt. Een nominatie voor de titiel 'Beste Keeper' van het seizoen is daarom een logisch gevolg.

De stembussen zijn vanaf vandaag geopend. Mensen die hun stem uit willen brengen, kunnen dit doen op de officiële website van de Keuken Kampioen Divisie. Vergee niet je stem te bevestigen via de ail(check ook je spambox even). Stemmen op Olij kan tot en met 5 mei 17:00 uur. 

Olij heeft concurrentie van Michael Brouwer (FC Emmen), Nigel Bertrams (FC Eindhoven) en Stijn van Gassel (Excelsior). Je ste uitbrengen oo Olij, kan via deze link

Bron:
B-Side Rats, Keuken Kampioen Divisie
Terug naar overzicht
14 Reacties
39   3  
Snipes

Als je enigszins objectief kijkt naar de keepers, steekt Olij er met kop en schouders bovenuit. Wat een topper. Ook in de eredivisie zie ik niet veel betere keepers dan Olij.

8   2  
Ome Cor

Gestemd

39   3  
Snipes

Als je enigszins objectief kijkt naar de keepers, steekt Olij er met kop en schouders bovenuit. Wat een topper. Ook in de eredivisie zie ik niet veel betere keepers dan Olij.

8   3  
leeuw

Gestemd, 2x zelfs.

12   7  
Tip

Is de beste keeper in de keuken. Ook in de ere bij de betere denk ik. Daarnaast toffe gast.

7   4  
Scheppioni

Klopt Tip ! Twee goede keepers binnen NAC ! Olij is een puntenpakker !💪💛🖤

7   4  
Arie

Natuurlijk is hij de beste keeper, maar kunnen we niet beter op andere keepers stemmen, zodat de kleine kans dat hij blijft wat minder klein wordt.

3   1  
Robberto

Gestemd, topkeeper!

3   3  
Cees-2

Olij is een klasbak. Zijn "op het juiste moment uitlopen" is van een zeer hoog niveau. Heb ik goed op zitten letten. Hij loopt iets eerder uit zijn gebied als een ijshockeydoelman vooruit op de situatie die hij verwacht die gaat komen. Dus niet op het moment! Hij staat er al, een fractie eerder dan dat een tegenspeler de bal ontvangt! Ook in de lucht, knap hoor. Zijn enigste punt van aandacht, spelhervattingen. Mijn cijfer aan hem, een dikke negen. Hij gaat helaas weg bij onze club.

5   1  
1 van de 2

Steekt met kop en schouders boven de rest van de selectie uit, maar dat zegt ook iets over de selectie.
Topkeeper

4   1  
opa

Topper. Blij mee

2   8  
Ernie

Prima keeper, vreemd dat hij nog bij Nac speelt.

5   1  
leeuw

Ik zou zeggen Gelukkig dat ie nog bij NAC speelt.

5   2  
Fritske d'n Olifant

Olij is een topper! Zonder Nick had onze club zeker 4 plekken lager op de ranglijst gestaan. Kan makkelijk met een club als AZ mee en ik vrees dat hij ook die kant op gaat. Jammer, maar gelukkig hebben we ook nog Kortsmit en Van de Merbel

0   3  
Rinus

Gelijk verkopen .
Komen alleen v het.geld .
Niet v de club.

Laad alle berichten na dit bericht in